X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Ezt én is így csináltam <#vigyor4>

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Valamit, valamiért.
A sztorit végig lehet nyomni egy nap alatt, ha eléggé akarod.
Én 4 óra alatt jutottam el az 5.-ig, most jön a hatodig és a nulláról indultam.
A másik mód, hogy nagyon sokat kell kereskedni a fajokkal, de ez is olyan lassú, mint a kalóz lövöldözés.
Viszont XTM nélkül meg lehet csinálni a BalaGi-t kisebb hajóval is. Én anno Mambaval álltam neki és sikerült. Közben szert tettem a Nemesis-re, meg egy-két másik hajóra, nameg megkaptam a Hyperiont. Aztán meg egy M3+-ost is KingdomEndben.
Viszont vigyázz, mert nem biztos, hogy a BalaGi közben be tudod fejezni a sztorit, ha esetleg mégis fontos lenne.

ha pilóta toborzós scriptre gondoltál,akkor elmondom, hogy én hogy csináltam.
a pilóta project és a task forcos scripteket kicsomiztam egy saját könyvtárba és csináltam belõle spk -t.
majd ezt az spk-t a plugin manager-be beraktam.
nálam így tökéletesen futnak.
jó hajókba akartad beültetni (felbérelni) a pilótákat?
mármint m5-ösökbe?(tudom banális kérdés, de hátha elnéztél valamit)
Köszönöm zeewolf!

Amint ráérek majd probálkozom!
Akkor láttam hasonlót amikor scripteket tátávolítottam el a játékból, amelyeket elõzõleg próbaképpen beleraktam. Idõvel eltûntek. Lehet tényleg a telepítésnél van valami hiba nálad. Próbáld ki: hagyd ott azt a helyet ahol a fura szövegek vannak, dokkolj valahova máshova ahol nincs, ments, lépj ki a játékból azután be, tölts és menj vissza. Ha még mindig látod akkor szerintem tuti a telepítési hiba. De valamelyik "Nagy Guru" biztos tud válaszolni, addig be kell érned az én amatõr magyarázatommal. 😄
Hali!

Már van 20 gyáram és egy jó kis flottám, de pilótát még nem sikerült toboroznom! Voltam a TerraCorp-ba és megvan -szerintem- minden szoftver.
A SPECIAL MENÜBEN ahol lennie kellett volna ott vmi ReadText... van.
Amúgy egy csomó hajó mellé ezt írja ki, ill. egy gyárat is tudok venni ilyen néven ami semmire se jó.
ÉN telepítettem valamit rosszul?? -mert ilyet még sehol nem olvastam.
Légyszi segítsetek!!

Elõre is köszönöm!
#10716 hozzászólás
sajnos nem xtm csak sima bár ezzel a kalóz irtással nem nõ eléggé a repu csak végig kéne azt a storit tolni csak olyan unalmas már inkább mennék khaakot meg xenont irtani ma ahogy derítettem fel 1-2 szektort na mit láttam??... 3 khaak destroyert 1 szektorban ebbõl 2 felém tartott de szerencse hogy a centaurom 104el megy õk meg 58al vagy mennyivel úgyhogy gyorsan elspuriztam onnét viszont a pozitív élmény ma az volt hogy egymás után vagy 8 bustert elfogtam nem sok zsé de sok kicsi sokra megy apropó arra gondoltam veszek pár bustert felturbózom õket és mondjuk 10-15 ös csoportokban járõröztetem õket valahol namármost ha azok lõnek le ellent akkor nõ a repum?vagy felesleges pénzkidobás???
ismét lenne egy kérdésem
Hogyan tudom a magyaritast berakni ezt a filet 440001_hu.xml mer v mi ojat is irtak h kel hozá a mod manager de nem müködik máshol meg ehez hasonlo filet nem találtam amit felül tudnák iratni csak 1 et de azal nem volt jo
RJoco
XTM-ed van?
Mert akkor tudsz a fajoknak pénzt adományozni fejlesztési célokra, cserébe pedig nõ a rangod. Általában a faj központi szektorában jön az üzi BBS-en. Az állomás változó, nekem legtöbbször az EQ-ban adta. Többször is adományozhatsz egy dokkolásnál. Persze a Terran rendszerekhez meg kell csinálni a sztorit.

RJoco
Ha jól emlékszem, újra tudod kezdeni, csak vissza kell dokkolni az állomásra. De vissza is töltheted a mentett állást.

RJoco
Azt sem tudtam, van ilyen. Köszi, kipróbálom!
Bár már azon gondolkodtam, hogy veszek végre eredeti X3 hajókat. Azok még úgysem voltak (M1, M2). Bár a Galactica 200 GJ-nyi pajzsát nem múlja felül semmi.

és ha veszítek akkor újra tudom kezdeni vagy be kell tölteni az egészet?
Köszi már jo csak az volt a gond h félreértelmeztem a segitségben leirtakat azt roszul probálkoztam köszi mégegyszer.
BuriP
Kapni fogsz egy hajót az ürgétõl aki benevez, ha megnyered a versenyt adja csak ki az infókat ami a küldihez kell.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Mûködik az. Felül a letölrésre jobb katt, cél mentése másként.
Üdv
valaki nem tudna egy cimet mondani ahonan le tom szedni a magyaritast mer a http://www.sus.hu/x3/index.php oldalrol nem mükszik nekem ,az ego-s oldalon meg nem találom vagy csak roszul irom a cimet v csak vak vagyok egyszerüen ?
inkább lõjj kalózokat.
mert már kéne a repu mert van vagy 130 millám és csatahajót akarok venni de nincs rang
hellósztok lenne 1 kérdésem : van olyan versenyzõs küldetés freedom reachvban vagy hol ... na szóval csak annyit kell csinálnom hogy beülök a busterembe és megnyerem a versenyt vagy vegyek valami gyorsabb hajót???,
próbáltad már úgy berakni, hogy a hajó command menüjébõl?
én a terran vadászaimra onnan rakom fel az EMP-ket.
van ott egy olyan parancs, ha jól emlékszem (most így hirtelen nem tudom angolul), hogy szerelje át a fegyvereket EMP-re.a hudon üresnek fog tûnni, de a fegyverek rajta lesznek.
RJoco
Az oldalsó fegyverválsztóban látja a nevét, de nem rakja be.

Az jó lesz, ha megcsinálod a hajókról, nagyon fogok neki örülni!

dimre
Próbáltam már én is külsõ hajóra rárakni, sikertelenül.A fegyvert ismeretlen tárgynak titulálja, szerintem ezért. Az 5 S méretû az alpha, a 10 L-s a beta változat. Most szöszölök egy táblázattal amiben benne lesz az összes xtm-s és alapjáték hajója technikai adatokkal, és még egy-két apróság.

X universe Home, sweet home

RJoco
Aha. Akkor pont egy rossz szektorral próbálkoztam.
Az emp-t miért csak terran-ra? Hiszen be van állítva a Galacticanál, hogy rámegy. Sok más fegyverrel együtt. De mindegy, nem próbálkozom ezzel többet. Jó lesz rá a GPPC is.

dimre
Argon Prime-ot nem lehet elfoglalni, az emp-t csak terran ladikokra tudod rárakni manuálisan.

X universe Home, sweet home

Tegnap claymoltam egy hajót.De ilyen még sose történt.Miután felülirtam a computerét nem jelent meg a menüjébe a command conzol.Így nem tudok neki parancsot adni.Még megprobálok bele ülni kiváncsi vagyok akkor mi lessz.Mindenesetre érdekes.De elõtte elviszem a shonennek a plutoniumot.Remélem addig nem zuzzák le a hajót.<#confused>
RJoco
Beraktam Argon Prime közepére egy Trading Station-t. Sajnos nem lett az enyém a szektor. Viszont beraktam egyet egy Xenon szektor közepébe és az az enyém lett.
És valamiért nem tudok felrakni Electro Magnetic Cannont a Galacticara.

Köszönöm mindenkinek a segítséget.Nagyon hálás vagyok érte.<#smile><#smile>
RJoco
Asszem ebbõl marad egy újrakezdés...

RJoco
A hajó szétszedésénél vigyázz, mert ha benne hagysz valamit, akkor az is elvész. Mindent rakj ki a HQ-ba. A hajó szétszedése után az a hajód nem lesz többé, hacsak össze nem rakod vagy nem veszel egy olyant.

A SectorTakeover script-et pedig úgy kell használni, hogy veszel egy TradingDockot és lerakod a szektor közepére (0,0,0) (Vagy legalábbis a legközelebb hozzá). Elvileg, ha berakod egy pl Teladi szektor közepébe, közelebb, mint a teladi állomás, akkor az is a tiéd lesz. Még nem próbáltam, de majd azért ki fogom. Onnan tudod, hogy a tiéd, hogy a bal alsó sarokban a szektortérképen a te neved fog megjelenni.

Sector Takeover: olyasmire emlékszem,hogy le kell darlánod a szektorban minden állomást,aztán betelepíteni egy saját ewuipment dockot. vagy talán egy trading station-t? 😄 már nemtudom pontosan. de utána automatikusan a teid lesz a szektor. Az univerzum térképen jelezni fogja.
Köszi a választ.Mostmár csak a sektor takeover srtipt használatára lennék kiváncsi.Hogy tudok úgy hozzájutni sektohoz,hogy ne kelljen megvennem.Mitõl lessz az enyém,és hogy ki irja e valahol?Hálás lennék a segitségért.
A fõhadiszálláson a hajóidat javíthatod, valamint építhetsz újakat, ezt úgy tudod megtenni hogy szétszerelsz egy olyan hajót amit építeni akarsz, és ezentúl annak a tervei rendelkezésedre állnak. Természetesen az építéshez és javításhoz igen sokféle anyagot kell tartanod a HQ raktárában.
Sziasztok.Lenne 2 kérdésem.Az egyik,hogy a hq-t mire tudom használni.Tegnap telepitettem.A másik a sektor takeover skriptet hogyan lehet használni.A hajó menüjébe ott van,de ha rá klikkelek nem csinál semmit.Jön egy üzenet.Ott is bármire klikkelek nem csinál semmit csak ott áll.Hogy tudok egy szektort a magamévá tenni.Elõre is köszi a segítségeteket.
szerintem nem.
RJoco
Próbáltam, az sem.
A shipinstaller ugye nem nyúl bele a mentett állásokba?
Vagy a MOD-okba?

esetleg egy régebbi mentett állás?
RJoco
Kipakoltam a Galacticat, el is adtam, majd módosítottam a fegyverzetét, viszont most nem akarja betölteni a mentett állást.
Mindig kiírja, hogy korrupt.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Az újrakezdés kizárva!

Sziasztok.

Segítsetek, kérlek.
Nem tudom a magyarosítást betenni a játékba, hogyan kell. Ha a .cat kiterjesztésû fájlba kell behelyezni, akkor azt is írd meg kérlek, hogyan kell ezt végrehajtani.

Elõre is köszönöm.

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

milyen dolgokat?
én regisztrálás nélkül is le tdtam tölteni a scripteket.
RJoco
Hogy lehet felkerülni az Ego listájára?
Angol tudás hiányában nem tudok utánanézni a fórumán.

Én egyszerüen regisztráltam az egón, és le is tudtam tölteni a dolgokat. A teg kulcsot nem feltétlenül kell beírni a regisztrációnál, és mivel már nem is lehet kapni...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

RJoco
OK. Asszem így is fogom csinálni.

szerintem ki kell szedni elõtte a játékból, módosítani, majd visszarakni.
RJoco
Szeretném úgy módosítani a Galactica fegyverzetét, hogy fel tudjak rá rakni Sohnen és Terrán fegyvereket is.
Ehhez ki kell pakolnom a hajót és eladnom (mert már megvan és vele harcolok jelenleg) vagy így is tudom módosítani és autómatikusan beépül a már meglévõ hajómba is?

RJoco
Az attól függ, milyen bónuszok kellenek?
Én reg kulcs nélkül raktam föl mindent és úgy játszom vele.
Viszont az Ego oldalán a statisztikában nem vagyok benne, nem tom mért?!
Hát ezért kértem a forgalmazótól egy reg kulcsot.
És még így sem vagyok a listán, hogy az Ego oldalára beírtam és elfogadta.
De ha azt akarod, hogy "teljes" legyen a játék, akkor a tájékoztatón lévõ számot hívd fel, vagy menny fel a Seven M oldalára, a Kapcsolatokba és küldj egy mailt Tolnai Gábornak.
Ha felhívod, akkor õ is azt fogja mondani, hogy küldj egy mailt.

A bonusokat csak regisztrálva tudom letolteni. vagy van más modszer is?
BuriP
semelyikben sincs regisztrációs kód, de mindent fel tudsz rakni így is, patch, script, stb.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Megvettem az "EREDETI" X3-at a T-ben.2Ezer az ára.Install,pachek fõl,majd regisztráció és jön a meglepi.nincs REG kulcs.Tudtok valamit javasolni?
Reg kulcsot hol kaphatok?Szeretném a bonusokat is installálni.Minek vegyek
eredetit ha egy nyers DVD áráért is megvan volt.
-Amugy tényleg, hogy áll?
-Jah, ÁLL! 😄

Ideje lenne már frissíteni a weboldalam is 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.