X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mikor kijöttem a kapu túloldalán, akkor is mondogatták. Idegesítõ volt. De mikor ismét szektort váltottam, akkor abbamaradt és utána sem jelentkezett többé a hiba.
Valószínû épp lõtte rád a rakétáit, mikor elfogtad és úgymaradt. Ilyenkor a BillGates módszert érdemes használni <#falbav>#falbav>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
- Az X3: Terran Conflict önálló küldetéslemez
- 2008 Q3 a megjelenés ideje
- Több küldetés, mint az eddigi X játékokban.
- Többféle karaktert lehet indítani.
- A sztori a karakterválasztásnak megfelelõen fog alakulni, és elvezet a Naprendszerbe a Földhöz.
Egyelõre nagyjából ennyi, gondolom menet közben majd tisztul a kép.
Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"
info
X universe Home, sweet home
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Utána meg jön a kövi küldi, amit elvileg bárhol fel lehet venni, ugyanis a Tallon mindenhova utánad megy. Elvileg csak Argon Prime-ban kellene lennie. Ha Busterrel csinálod, akkor érdemes Argon Prime-ba ugrani, kicsit repülni, majd amikor kidobta a 4 vagy 5 Busterét, akkor irány az Argon One. Majd õk lelövik, 1 a 4 ellen elég durva.
Megjegyzem, a sztori, meg sok minden más megtalálható Amaro oldalán. Nálam is itt van mindig mellettem. Nem azért, szívesen segítek, de a válasz nem mindig jön hamar és várakozni meg utálok. Nem tudom, te hogy vagy vele
Meg tudod nézni a játék fõmenüjében. A 2.5-ös a legújabb.
Örülj neki, van saját szektorod.
A hajónál meg: próbáld ki, hogy egyszer teljesen kiüríted a rakteret. Fõleg a rakétákat rakd át máshova.
Valaki nem tudná megmondani h mi miatt lehet az h a 09.cat file nincs meg a Játék mappájában hanem csak 07 ig van meg(amit a magyaritásal modositani kell) mer sajnos amig nincs magyarirás adig az adás vételen kivül mást nem tok csinálni meg ha el kell v kit fuvaroznom mást nem tok igy és sajna igy az esetleges sérüléseimet sem tom javitani nem h v mi jobb hajót vegyek v + dolgot rá.
L
L
Talán 1 lépést kihagytam! Megnéztem másikat hogy készült, az hasonló volt.
ott be lehet állítani,hogy melyek legyenek a script és melyek a szöveg fájlok.
aztán ezeket elmentheted egy spk fájlba, amit aztán gond nálkül tud kezelni a plugin manager.
ha nem megy akkor szólj.
Chassius, hogy csináltál belöle spk-t? És mibõl (már kicsomagoltam) ??
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Amugy csak akkor müködik ha külön felrakom a scriptet? Igazából sokat nem értek a programokhoz csak csinálom amit olvasok. Angolul meg nem tudok.
összel jön a terran conflict
pcdome.hu bol másoltam
Méltatlanul elfeledetté vált az utóbbi pár évben az ûrszimulátorok mûfaja, pedig a kevés kiadott név közül több is nagy sikert aratott, elég csak a Freelancer, vagy épp az X3 népszerûségére gondolni. Ez utóbbi azonban végre folytatódik, hiszen az Egosoft és a Koch Media megállapodtak egy új rész elkészítésében, amely az X3: Terran Conflict nevet kapta. Egyelõre még nem sok részletet osztottak meg a srácok a trilógia "csúcspontjáról", annyit azonban elárultak, hogy a Föld történetét repülhetjük végig, s az eddigi részeknél nagyságrendekkel több küldetés, illetve pénzszerzési forrás vár majd ránk. A tervek szerint 2008 õszén megjelenõ játék persze új grafikus motort is kap, ám ennek képességeit képek híján egyelõre még nem értékelhetjük.