X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
XTM-ed van? Ashley's fabját használod?
Ha egyiksem, akkor a ship installerrel egyszerûen beinstallálod és kész. Indításnál ne állíts semmit, csak Start.
Célszerû legalább egyet menteni és utána installálni, aztán visszatölteni.
Ha használod mindkettõt, akkor elég bonyolult.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
A scriptek ugyanúgy mûködnek sima X3 alatt, mint XTM alatt.
És a hajóba pilótát rakni script vezérli.

Érdemes fegyver komplexeket építeni, mert el lehet õket adni EQ-ban. Igaz csak manuálisan (te viszed eladni). Ha jól emlékszem egy GPPC-komplex ára kb. 68 millió Cr.

Uhh...LOL.<#vigyor2><#felkialtas><#felkialtas>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Húú, vazee...el is felejtettem... <#falbav>

Megcsinálom normálisra aztán felrakom.

Ja bocs, nem kalózszektorokat akartam mondani, hanem kalózbázisokat. BOCSÁNAT, hogy végigSPAMoltam emiatt a fél oldalt 😛

Puszíts kalózszektorokat, vagy rakd fel a Yaki armada scriptet, és vadásszál Yakikat 😛 ahogy én is teszem😛 erõsek, de nagy repu jön uttánnuk 😛

Ha az megvolt, akkor várni kell egy kicsit míg elkészítik Saya hajóját....

Menj az Argon One hoz...

vagy valami gyors repunövelõ kéne mert már nagyon hiányzik a 2 complexbõl befolyó zsé
hellósztok nem tudja valaki h mit kell csinálni a meteorban repüléses kldi után mert valami kristályokat kell keresni de kivel kell beszélni vagy mhova kell menni? mert nem nagyon vágom
Sziasztok. Sikerült letöltenem a netrõl új hajókat és leszedtem az X plugin managert. A kérdésem, hogy a fenébe lehet ezeket a hajókat betenni/elérni a játékban. A program szerint installálva vannak, de a játákban mindegyik hajó változatlan marad. Ja és a játék indításánál a mod -nál kiválasztottam a plugin manager-t. Ha valaki tud az kérem írjon. Elõre is köszönöm.

Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP

Amaro
Szia. Flash bannerünk mikor kerül fel? <#wave>

hát elõször is a legnagyobb probléma hogy nekem cdsak sima x3mam van de mondjuk attól még építhetek GPPC komplexet de az nagyin drága is meg azthiszem elég magas rang kell hozzá ja víts ki ha tévednék meg egyenlõre nincs olyan hajóm amire egyáltalán fel tudnám rakni na meg még pénz is kéne vagy ez azt is hoz rendesen??? meg úgy általában pajzs, fegyver , microchip, warheads ,rakéta megh egyéb ilyen gyártakat érdemes építeni pénzszerzés céljára vagy azoknak valami mást? mert most én inkább valami complexre gondoltam nostrop oilra valahova a splitekhez mert ahogy nézem elég sok helyre kell nekik

ja és factory complex calculator na ezért nem találtam én sehol mert rossz néven kerestem de kössz hogy leírtad mostmár tudom a nevét is és szereintem mindjárt le is szedem

már lelõttem az összes vadászát a talonnak amúgy el tudod képzelni én vok 1etlen novával õk meg vagy 6an na végtére is túléltem de a novából nem sok maradt meg azaz semmi ja igen és nem tudom mit kell csinálni mert valami turuks izébe elküldött a trade stationrra de ott nincs semmi vagy cxska rossazt olvastam

apropó járõrözés nekem sima x3 van és akkor is csak m5 ös gépeket lehet berakni vagy az csdak xtm ben van úgy,
NEM KÕ!!!

RJoco
Nem tudok róla.
Az elsõ patch-el kilõtték a védelmet.
Ha mégis gond van vele, akkor tedd fel a 2.0.02-t és utána a 2.5-öt.
Tudtommal nincs is hozzá törés.

Fenrir
Úgyértem, hogy szûz játékra teszem fel a peccset. Akkor sem kell törés hozzá?

A halál csupán a kezdet...

RJoco
Én inkább visszamegyek ilyenkor egy mentést. Úgy megmarad a rangom és nem vesztek többet, mint amit nyertem a kalózzal. (Ahhoz hogy ellenséges legyen, néhányszor nem elég eltalálni.)

RJoco
Nem

RJoco
lalinov!

Ajánlom neked Ore Belt-et és Savage Spur-t komplexépítésre. Mindkét szektorban szép nagy yield-û kavicsok vannak. Elöbbiben érdemes lézer tornyokat telepíteni, mert a Kha'ak Cluster-ek elõszeretettel játszanak arra lövöldözõsdit.

Célszerû olyan komplexet építeni, amibõl hasznot tudsz hozni. És itt most nem a Cr-re gondolok, hanem pl.: GPPC komplex (kevés GPPC van az Univerzumban és a hajókra azt érdemes rakni) vagy 10GJ-os pajzsgyár, persze, ha szándékodban áll olyan hajót (Galactica) venni, ami ilyent használ. Vagy 1GJ-os, ami jó a Titánra többekközött. Én ilyenekben gondolkodom. Ha esetleg megcsinálod a BalaGi küldit és hajót akarsz gyártani, akkor mindenképp érdemes Microchip gyárat vagy komplexet építeni, mert a Hyperionhoz például nagyon nehéz összeszedni.

A komplex gyárának számában pedig segít a FactoryComplexCalculator vagy olvass lejjebb, 1-2-t beírtam ide a fórumba én is.

A járõrözéshez sajnos elõször M5-ös gépeket kell venni és csak utána lehet a pilótákat nagyobb hajókba ültetni, ha van hozzá rangjuk. A Split Jaguárokban fejlõdnek a legjobban. Én beraktam õket egy kalózszektor mellé, de átmentek a kalózok után és ott lelõtték õket. Késöbb lehet, hogy újrapróbálkozom.
A Paranid rangoddal azt tanácsolom, hogy minden kereskedõhajót rendelj vissza a gyáraikba. Addig is nagyobb biztonságban vannak. Érdemes lelõni Priest's Pity-ben néhány kalózt (ott van bázisuk, sûrün megfordúlnak arra). Nomad szinten már nem ellenségesek.
Vagypedig mielöbb megcsinálod a 10. küldit, ahol kapsz egy bányát Paranid területen és onnan kezdve szintén nem ellenségesek. A sztori befejezésével ismét kezdheted a rangnövelést, mert megmarad Nomad-on. (Én is jártam így, csak nem volt gyáram a területükön.)

Az aszteroidás küldi után jönnek a kristályok. Elvileg Argon Prime-ba kell menned, gyakorlatilag, ha szektort váltasz, elöbb-utóbb megjelenik a Tallon és rádtámad. Nyírd ki a vadászait, aztán a többit mondja.

Sok sikert!

Fenrir
Hali.

Ha felrakom a legújabb peccset (2.5) akkor ezen kell valamit még mahinálni? Elveszett az eredeti dvd-m 😊

A halál csupán a kezdet...

Csak azt sajnálom, hogy azt mondják, hogy nem az X3 folytatása lesz, hanem végigvezet majd minket a föld terraformálók utánni kálváriáján...

Inkább csak felújított X3 motor...

pc domeon azt íták hogy teljesen új engineje lesz, nemtom honnan szedték 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem kell, valahol a kalózoknál (bázisokon BBS) csinos összegért cserébe elintézik ezt neked, egy kis hekkeléssel.
nah ezeket én is megfogado a jövöben de történt egy kis balesetem méghozá azt h miközben megdaráltam egy kalózt közben néhány töltényem egy paranoid tulaju gyárba cofant és most elenem vanak ezt hogy tom ki küszöbölni v menjek visza save-ra de ezt nem szeretném
huhh de rég probálkoztam ezzelm, csak akkor mga gépemen diavetités volt és nem játék😄 nah ezze la topikkal most megjött a kedvem ehhez 😄

Esetedben...mittomén. Combat Pilots script fennvan neked? Ha igen, akkor az alap, ha nem akkor meg töltsd le amaro oldaláról. És igen, reput alapból is add, de pénzt nem fog adni neked... Na meg azt is nézd, hogy a járõrözés, az is plusz pénz! Mindig elvessssznek egy kicsit tõled😛

Azt a Xenon patrolt meg hagyad, a játék 10 percenként mindig spawnol egy járatot, na de nem biztos hogy abban a szektorban...

Ajánlom a MIR-t, ahol Lajka...ja izé! Az már lezuhant!😛

Hát hogy érted h ajánjunk complexet? Építs össze egy SSP-t, Crystal fab, silicon mine, meg még mittudom én mit, és kész az öngyártó gyárad😄=körforgásban lesznek az anyagok benne.

kinyírtam 1 xenon P t 1 split szektorban és 13 % al nõtt a rangom a spliteknél örültem mint majom a farkának de nem sokáig mert az a maradék 12 vadász x, xl, n, m ek meg kinyírtak és amikor betöltöttem nem voltak ott a picinyeim hogy megint kinyírjam úgyhpgy most keresgélek szektorokban
szerintetek ha vezsek vagy 20 vadászt hogy járõrözzönek ilyen veszélyesebb szektorokban akkor ha lelövik a xenon/kalóz/khaakokat akkor ad nekem reput? vagy egyáltalán megéri venni ( túl drágák?) met túl gyorsan pusztulnának?
hellósztok nem tudnátok nekem ajánlani egy jó complexet és azt is hgy hova építsem thx
a filmet néztem már de a felszini csata egy kicsit uj nekem meg amikor a földön nyomultak az inkb egy régi játékra hasonlitott
és ismét kössz a segitséget
Videó=nyisd meg és meglátod 😛
Loot=nyisd ki a rakteret az O betüvel, és ved fel. Ha nincs elég hely, akkor adjál el valamit. Leellenõrizheted, mi van a raktérben az f betüvel, felül ki is írja, hogy hány/hány hely van.

ez mi féle x3 videó ?
másodszor meg lene egy oj kérdésem megin h amikor egy hajót kinyuvasztok és egy kis rakományt hozám vág akor azt hogy tom megszerezni vagy csak egy nagyob hajó kell aminek a raktere elég nagy h felvegyem ?
Tudom, hogy öreg, meg rajta van az oldalamon is, de akkor is, olyan kira ez a videó: videjó!
Apropó oldalam, elkezdtem az újítását, most pillanatnyilag semmit se fogtok rajta találni...

jó néked öreg!

én is megnyertem egyszer 😊)) 😄
De, van lottó a sima X3 BBS-be is, azt úgy veszed észre, hogy annak csak vagy 3 vagy 2 számsorválasztási lehetõsége van. De a azért rossz, mer LEHETETLEN megnyerni. Ám mintha Kisviku megnyerte volna azt...

A másik lottóban, amit tán a BBS extras plugin-ba van, azt sokkal könnyebb megnyerni, de nincsenek olyan összegek, csak M4-esek, egyéb kishajók, meg olyan értékek, mint 2 milla credit.😉

szoval szerintem ki kell egy pár kalózt irtani mert már 18 hajó semmisült meg paranidéknál ... ha elküldök 1 hajórajt hogy járõrözzön a szektoraikban (pl 10-12 hajót veszek 10 buster 2 nova) akkor ha ezek lõnek le kalózokat nõ náluk a repum?
Priest Protectorate voltam náluk és unholy nomadra esett vissaz csak ennyi baj van velük ja és kb 10 perc alatt 10 hajóm halt meg a szektoraikban és a gyárak amik ott vannak legalább 30 milliót tesznek ki
Flashben lehetne csinálni rá...de ez csak egy ötlet 😊

A Paranidok alapból vagy semlegesek vagy kicsit ellenségesek.Relatív jól lehet náluk "bevágódni" kalózok vagy xenonok írtásával a szektoraikban.
A kereskedelem is jót tesz, csak az lassabban növeli a reput.

Nem vesztem el...<#nyes>...élek, de azért annyira nem virulok.
Nem sok idõm van játszani sajna.Ami meg van, azt sem az X-szel töltöm el, de lehet,hamarosan visszatérek abba a világba, mert a valóságos elég lesújtó...

vagy valami más megoldás?
húh basszus amint beléptem a játékba figyelem hogy a rangom a paranidoknál erõsen lecsökkent ... !!!! ha csinálom a sztorit akkor ennyirte csökken a repum náluk??? merrt ez így nem fasaz mert kb 2 complexem van náluk ami kb 18 gyár körül van ami nem kis zsé vagy csináljam azt hogy megcsinálok 1 küldit aztáén tolom a reput és föltolom 1-2 szintet és akkor annyira csökken a következõ küldi után mint amilyen volt vagy a paranidoknál lemegy amúgy is nagyon alacsonyra?
hellósztok lenne 1 kérdésem: most mentem végig az aszteroidán orcake stormban a yakiknál vagy hol ... ezután mit kell csinálnom a sztoriban???
hogy tudok lottózni a sima x3 al vagy azzal nem lehet mert tomonor neked is csak sima van ugye?
nem volt ojan nehéz megszerezni azt a hajot csak anyit kel csinálni h az Északi kapun bemegyek és kapásból jobra elmegyek a hajó felé és igy 1 kalózal sem találkoztam pedig nagyon sok ideig ott voltam azt utána ugyanere visza kel meni és akor gond nélkül el lehet huzni a csikot
Lucky you...<#beka3> Én eddig csak mako-kat nyertem a BBS plugin lottóval. Ja akadt köztiük pénz is, de csak párszájzezer...

RJoco
Ja és míg el nem felejtem
Megint nyertem a lottón. Most 2 misi Cr-t. <#crazya>

RJoco
Hûûûû!
Az nagyon állat lehet. Asszem összegyûjtök egy ilyen bill.re.
54+ gomb az rengeteg!