X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egyiksem, akkor a ship installerrel egyszerûen beinstallálod és kész. Indításnál ne állíts semmit, csak Start.
Célszerû legalább egyet menteni és utána installálni, aztán visszatölteni.
Ha használod mindkettõt, akkor elég bonyolult.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
És a hajóba pilótát rakni script vezérli.
Érdemes fegyver komplexeket építeni, mert el lehet õket adni EQ-ban. Igaz csak manuálisan (te viszed eladni). Ha jól emlékszem egy GPPC-komplex ára kb. 68 millió Cr.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Megcsinálom normálisra aztán felrakom.
Gigabyte MA790XT-UD4P, Phenom X3 720 BE, Corsair 4 GB DDR3 1333 Mhz, MSI 8800GT 512MB OC, Win7 X64, WD 500GB GP
ja és factory complex calculator na ezért nem találtam én sehol mert rossz néven kerestem de kössz hogy leírtad mostmár tudom a nevét is és szereintem mindjárt le is szedem
már lelõttem az összes vadászát a talonnak amúgy el tudod képzelni én vok 1etlen novával õk meg vagy 6an na végtére is túléltem de a novából nem sok maradt meg azaz semmi ja igen és nem tudom mit kell csinálni mert valami turuks izébe elküldött a trade stationrra de ott nincs semmi vagy cxska rossazt olvastam
apropó járõrözés nekem sima x3 van és akkor is csak m5 ös gépeket lehet berakni vagy az csdak xtm ben van úgy,
Az elsõ patch-el kilõtték a védelmet.
Ha mégis gond van vele, akkor tedd fel a 2.0.02-t és utána a 2.5-öt.
Tudtommal nincs is hozzá törés.
A halál csupán a kezdet...
Ajánlom neked Ore Belt-et és Savage Spur-t komplexépítésre. Mindkét szektorban szép nagy yield-û kavicsok vannak. Elöbbiben érdemes lézer tornyokat telepíteni, mert a Kha'ak Cluster-ek elõszeretettel játszanak arra lövöldözõsdit.
Célszerû olyan komplexet építeni, amibõl hasznot tudsz hozni. És itt most nem a Cr-re gondolok, hanem pl.: GPPC komplex (kevés GPPC van az Univerzumban és a hajókra azt érdemes rakni) vagy 10GJ-os pajzsgyár, persze, ha szándékodban áll olyan hajót (Galactica) venni, ami ilyent használ. Vagy 1GJ-os, ami jó a Titánra többekközött. Én ilyenekben gondolkodom. Ha esetleg megcsinálod a BalaGi küldit és hajót akarsz gyártani, akkor mindenképp érdemes Microchip gyárat vagy komplexet építeni, mert a Hyperionhoz például nagyon nehéz összeszedni.
A komplex gyárának számában pedig segít a FactoryComplexCalculator vagy olvass lejjebb, 1-2-t beírtam ide a fórumba én is.
A járõrözéshez sajnos elõször M5-ös gépeket kell venni és csak utána lehet a pilótákat nagyobb hajókba ültetni, ha van hozzá rangjuk. A Split Jaguárokban fejlõdnek a legjobban. Én beraktam õket egy kalózszektor mellé, de átmentek a kalózok után és ott lelõtték õket. Késöbb lehet, hogy újrapróbálkozom.
A Paranid rangoddal azt tanácsolom, hogy minden kereskedõhajót rendelj vissza a gyáraikba. Addig is nagyobb biztonságban vannak. Érdemes lelõni Priest's Pity-ben néhány kalózt (ott van bázisuk, sûrün megfordúlnak arra). Nomad szinten már nem ellenségesek.
Vagypedig mielöbb megcsinálod a 10. küldit, ahol kapsz egy bányát Paranid területen és onnan kezdve szintén nem ellenségesek. A sztori befejezésével ismét kezdheted a rangnövelést, mert megmarad Nomad-on. (Én is jártam így, csak nem volt gyáram a területükön.)
Az aszteroidás küldi után jönnek a kristályok. Elvileg Argon Prime-ba kell menned, gyakorlatilag, ha szektort váltasz, elöbb-utóbb megjelenik a Tallon és rádtámad. Nyírd ki a vadászait, aztán a többit mondja.
Sok sikert!
Ha felrakom a legújabb peccset (2.5) akkor ezen kell valamit még mahinálni? Elveszett az eredeti dvd-m 😊
A halál csupán a kezdet...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Azt a Xenon patrolt meg hagyad, a játék 10 percenként mindig spawnol egy járatot, na de nem biztos hogy abban a szektorban...
Hát hogy érted h ajánjunk complexet? Építs össze egy SSP-t, Crystal fab, silicon mine, meg még mittudom én mit, és kész az öngyártó gyárad😄=körforgásban lesznek az anyagok benne.
szerintetek ha vezsek vagy 20 vadászt hogy járõrözzönek ilyen veszélyesebb szektorokban akkor ha lelövik a xenon/kalóz/khaakokat akkor ad nekem reput? vagy egyáltalán megéri venni ( túl drágák?) met túl gyorsan pusztulnának?
és ismét kössz a segitséget
Loot=nyisd ki a rakteret az O betüvel, és ved fel. Ha nincs elég hely, akkor adjál el valamit. Leellenõrizheted, mi van a raktérben az f betüvel, felül ki is írja, hogy hány/hány hely van.
másodszor meg lene egy oj kérdésem megin h amikor egy hajót kinyuvasztok és egy kis rakományt hozám vág akor azt hogy tom megszerezni vagy csak egy nagyob hajó kell aminek a raktere elég nagy h felvegyem ?
Apropó oldalam, elkezdtem az újítását, most pillanatnyilag semmit se fogtok rajta találni...
A másik lottóban, amit tán a BBS extras plugin-ba van, azt sokkal könnyebb megnyerni, de nincsenek olyan összegek, csak M4-esek, egyéb kishajók, meg olyan értékek, mint 2 milla credit.😉
A kereskedelem is jót tesz, csak az lassabban növeli a reput.
Nem sok idõm van játszani sajna.Ami meg van, azt sem az X-szel töltöm el, de lehet,hamarosan visszatérek abba a világba, mert a valóságos elég lesújtó...
Megint nyertem a lottón. Most 2 misi Cr-t. <#crazya>#crazya>