X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha Argon Prime-ban a Mamuthommal kidokkolok a Shipyardról, felrobbanok. De Akela's Beacon-ban nem. Akkor ez most hogy van?!
Complex Node Bazaar - valaki kérdezte mi ez. Én hozzákapcsoltam a SolarPP M-emhez és most 15 ezer EC-t tud tárolni. És össze lehet kötni Extended Hubbal, így a Mamuthtal is rá tudok dokkolni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A Cikkek résznél keresd. Leírások, infók. részben fogod megtalálni.
Megnyugtatásképp - én is reggeltõl estig nyomtam és rám is csúnyán nézett a párom. Most általában csak akkor játszom, mikor õ dolgozik. Viszont így van hogy 1 hétig nem játszom.
Csak a küldi árán tudsz eljutni a Földre. A 4. küldi még nem vészes. Én az 5.-ig jutottam el 4 óra alatt. A maradékot sikerült megcsinálnom szintén 4 óra alatt.
Most építgetem a komplexemet, tekintve, hogy 1 Titan-ra nincs pénzem. Egy GPPC-BFLAK komplexet rakok össze XL-XXL gyárakból.
A terrán hajók mások, mint az Argonok, viszont XTM nélkül nem kapsz belõlük semmit. Lehet, hogy most egy kicsit lehangoló amit mondok, de a sima X3-ban csak a kapu van ott és nem vezet sehova. A szektorban lévõ Terran hajókat megszemlélheted és ennyi.
Még mindig ReatText-ek vannak sok helyen! (egyes hajók, egyes rendszerek)
A 3-4 hét reggeltõl éjszakáig volt sokszor, és már párom néha csúnyán néz! Igaz, akkor még megkellett tanulni mindent. Tehát Sajna Nem merem bevélalani az XTM-et (talán majd egyszer)
Változna valami ha megpróbálnám az X3Update1.0_to_2.5.exe, mert a gyári DVD is már 1.4-esre volt frissítva? Feleslegessen nem akarok szórakozni vele.
Végülis a legfontosabb most, hogy eljussak a földre, de csak a negyedik küldetésnél tartok és szenvedek a komplexumból kivezetõ úttal.
Csak a küldetések árán jutok el a Földre?
A terran hajók ugyanolyanok mint az Argonok?
Kérj a nyuszitól nagyobb vasat!
A sima X3 mentett állásait át lehet konvertálni, hogy menjen XTM alatt, de annak ára van. 3-4 hét játékidõ még nem a világ.
Nekem 1 hónapnyi játékom ment kárba, mert a Galactica-ra fel akartam rakni az EMP-t. Ráadásúl a Galactica most rosszabb mint volt.
Most már nem érdekel, játszom az X3-as hajókkal inkább.
Egyedül azt nem szeretem az újrakezdésben, hogy végig kell csinálni a sztorit. Bár 8 óra alatt kivitelezhetõ.
Szerintetek ezen érdemes megpróbálni?
December végi írásodat találtam az elöbb abban a 7.3-as XTM-et írtad és ott vkinek mûködött a mentett játék. Bár most mégis félnék felrakni,mert 3-4 heti játékot újrakezdeni?
Azért a X3Update1.0_to_2.5.exe -ét kifogom próbálni!
Eddig is raktam bele hajókat a CSK-ból És az Enterprise-ból (ha jól tudom) , ezek mûködtek,de rengeteg más hajónak csak a helye lesz meg A játékban és nem lehet használni. Talán ha megcsinálom amit írtál ez is helyrejön!
Ebben minden benne van.
Az ego oldalán fenn van a link a letöltéshez.
De, ha a sima X3-at akarod élvezni, akkor tedd fel az 1.4-->2.0.02-t, utána meg a 2.0.02-->2.5-öt. Elvileg mûködni fognak a mentett állások.
Az XTM nagyon jó, csak telepítésnél és a játék elején nagyon oda kell figyelni, hogy ne legyen bugos.
Ezt a 1.4-->2.0.02-t feltudom rakni úgy, hogy ne vesszek el a mentéseim?
Holnap majd kipróbálom! Azért jó lenne ha letudnátok írni, ezt, hogy csináljam, mert ezekhez a dolgokhoz nem nagyon értek, de már szeretném tökéletesen élvezni a játékot!
És az XTM-et is felraknám! Most néztem XTM 7.3(http://x3reunion.fw.hu/)
Talán ez a legújabb? Azért majd elolvasgatom ott miket írnak!
Ashley's fab mod: XL, XXL gyárak a gyorsabb termelés érdekében. Extended Hub, hogy TL, M1, M2 hajóval is dokkolni tudj a komplexre. A sima Hubra nem tudsz. A Complex Noode Bazar nemtom mi, azt még nem nagyon néztem meg, nem igazán kellett. Ezt a modot könnyû felrakni sima X3 és XFP modra egyaránt. XTM-re elég nehéz, ha hajókat is akarsz a játékba rakni, mert azt mindjárt az elején kell, utána már nem tudod módosítani. Ha XTM-et raksz fel, leírom bõvebben.
Nekem is megvan eredetiben és akkor ez meg is magyarázza, miért vannak nálad ReadText-es objektumok.
Az 1.4-re fel kell rakni az 1.4-->2.0.02-t. Ha ilyen nincs, akkor felrakhatod az 1.0-->2.5-öt.
Az a lényeg, hogy minden patchet foglaljon magába. Lehet, hogy te a 2.0.02-->2.5-öt raktad fel.
Próbáltam mindkét lehetõséget (XTM_es és a másikat, Linket a Fórumban találtam)
Még lenne egy valószínüleg banális kérdésem, hogy mi az XTM és mi a másik lehetõség amirõl irogattok??
Már le is töltöttem és kifogom próbálni!
vagy complex node bazaar--tényleg, az mire jó?
Ashley fab-ról még nem hallottam, majd utánna nézek mi az!?
Csak mert van több féle is az elõzõ verziókhoz, ehhez viszont asszem csak 2.0.02 --> 2.5 van.
ReadText -es gyárat venni is tudtam, de végül kiderült semmire se jó. Kb 1.5 millába került.
Nálam is volt, meg lehet hogy van is, de így hirtelen nem is tudom. Nem szoktam figyelni, mert úgysem tudom mire jó és ezért nem használom.
Hajóknál nem találkoztam ilyennel, csak parancsoknál.
Azthiszem a Mine Managerrel lesz a hiba mert azt kihagytam, ill. nem találtam, most akkor megyek oda vissza.
A ReadText alapból volt mikor még nem raktam fel semmilyen scriptet, most feltettem rengeteget és még mindig van, minthe kevesebb lenne, de lehet hohy csak érzéki csalódás.
Közel mész a Silicon Minehoz és beszélsz comm csatornán keresztûl a Mine Managerrel. Õ mondja merre tovább.
A sztorinál a Paranid repu visszaesik Unholy Nomad-ra. Ez emelkedni fog Nomad-ra a 10. köldinél. De olvastam olyant is, hogy valaki ki-be dokkolgatott egy paranid trading dock-ba és ettõl nõtt a repuja.
Amaro oldaláról leszedhetõ a küldi magyarul.
AZ 5.küldetésnél tartok. Itt elugrottam Teladi Gain szektorba, de Saya sehol és a Squasch mines-t sem találom. A Fórumban olvasottak alapján csinálom, de itt megállt a tudományom. Ja és már a Paranidok is lõnek (sok hajómba került). Ez mitõl van?
Sok hajó neve végén pedig még mindig ReadText- és sok szám van(vajon mitõl)??
Ha tudna valaki segíteni azt nagyon köszönöm!
Nyertem egy Paranid hajót lottón és egy Split Trading Dockban vehetem fel!
Nem lehet, hogy rossz koordinátán kerested õket?
Én is jártam már úgy, hogy a hajó helyén kaput találtam és csak jóval késöbb, egy új játéknál eszméltem rá, hogy rossz helyen kerestem. Eddig én mindent ott találtam, ahol volt.
Kigyûjtöttem az XTM-es dolgokat is, de tényleg mindent és azok is a koordinátákon voltak.
De ha csomagért mész, akkor nem érdemes nagy hajóval (M2, M1, TL) menni.
használj helyesírás ellenõrzõt, az sokat segít <#nyes>#nyes>
Összeszedtem annyi pénzt, hogy megvegyem a Galacticat és még fegyvert meg pajzsot is tudjak hozzá venni.
Kidokkolok a gyárból, amivel bedokkoltam és keresem a hajót, hol van. Nem látom. Kidokkoltatom, erre 4 km-re találom a gyártól. Igen ám! csakhogy nincs teste. A jelzés ott van, de a hajó nincs. Nézem! Beletranszportálom magam. Elkezdek lövöldözni. A löveg pont középrõl jön, mintha pont mögülem lõttem volna. Nekidámadok egy Cerberusnak 1BPPC meg 1BFLAK társaságában. Szépen ki is lövöm, de õ nem tud eltalálni, mert nincs hajótest!
Ha esetleg találkozott valaki már ilyennel és tudja a megoldást, akkor kérem írja le!
A shipinstaller használata kilõve, nem akarom újból megcsinálni a küldit. Akkor inkább gyûjtögetek még és megveszem a Titan-t.
direkt írsz ilyen borzalmasan??? <#idiota>#idiota><#wow1>#wow1>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Sokat akar a szarka!
Mindenképp legyen rajta Mass Drive legalább 30 egység lõszerrel.
És jó sok Wasp Missile.
Meg persze a 6 AHEPT.
Elõször csald el a kicsi vadászokat - érdemes elbújni valami nagy gyár mõgé, azt nem közelítik meg nagyon és onnan tudsz manõverezni.
Elsõre nem biztos, hogy sikerül, de nem kivitelezhetetlen.
Miért akarsz amúgy Mamuthot lõni?