X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello skacok, tudja valaki, hogy hogyan lehet a Terran Ollerus-szal térkaput lehelyezni?
Ki lehet adni neki egy ilyen parancsot, ki is adom, válaszol, hogy akceptálja, de nem történik semmi. Mi kell még hozzá??? Nyersanyag, vagy valami extra?? Vagy csak idõ?

A karakterváltás a kezdõszintet módosítja (KP és felszereltség), storyline nélkül.
A nehézségi szint csak azt határozza meg, hogy mivel indulsz, a játék nem lesz nehezebb, csak a kezdet...

Kids, don\'t try this at home!

Vajon a karakterválasztás más idõsíkot is mesél majd el, vagy csak más szemszögbõl látjuk majd a történetet?
Vagy mégrosszabb: semmit nem változtat, csak a nehézségi szintet?!? Vagy azt se!?!?!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hmmmm. Az egosoft szokás szerint megint szarozik ,ugyanis nem mernek bele kezdeni az új X4-be csak vmi kis sz@r kieget csinálnak, ami állítólag MD file-okat tartalmaz. :/
Ráadásul szokás szerint titokzatosak, megint sokat titkolóznak.

Én õszintén bevallom: az X2: the return-nek sokkal jobban örültem volna, mint az X3-nak. Ugyanis: az X3-at alapjába kellet újratervezni, az egosoknak pedig (mint minden ûrjátékot csináló gyártónak) nincs túl sok pénze. Ráadásul észrevehetõ, hogy az X2-bõl X3-ba átrakott elemek (lézertower, konténer, millitary transport, complex-összekötõ, stb) nem passzol az X3-ba. Egyszerûen ordít róla, hogy nem erre a motorra tervezték. Egyedül a bolygók azok, amik az X3-ba tetszenek nekem, na meg a néhány újjítás, mint gyorskereskedés a kereskedõ állomásokon, vagy a...HMM! ennyi.

Itt legtöbben biztos nem tudjátok/nem figyeltétek/nem érdekeltek, de a legtöbb elem (90%) az X2-bõl lett átrakva, nagyon minimális újjítással, vagy azzal se.
Ráadásul: X3-ban: MI AZ HOGY CSAK EGY FÉLE NAP VAN?!? Meg a felhõk (nebulák) is nagyon lámák lettek (elvesztették azt az interaktivitást, hogy el lehet bújni az ellenség elõl bennük...szenszorilag is), na meg a
star-backround (csillag hátterek/textúrák) is...nos. van amelyik elég elk*rt, bár vannak szépek. Ráadásul, hogy nincs az alapjátékba cockpit (nem kockáspiton; mûszerfal ;P )---eléggé kiakasztott elsõre.
Ezekért mondom, hogy ezek már az X2-be mind megvoltak, ki voltak szépen dolgozva, csakhát... Az X2-ben nagyon tetszettek nekem a hajómodellek, (bár volt kivétel) ám az X3-ban sajna már nem tartották meg a régi alakjukat, pedig sokan tartják az X2-söket az alapmodelleknek. Nos...elég ennyi negatívum.

Tehát X3-Terran Conflict
Nem akarok már elõre kritikát írni, biztos jó munkát fognak végezni, ám már így elõre meg van lincselve a kezük az X3-as motor miatt. Új motorba nem fognak kezdeni úgyse, X2 motorra pedig hiba lenne egyértelmüen írni a játékot...Hmmm. Azt viszont megtehetnék, hogy az X2-es modeleket újradolgozzák, és úgy rakják vissza az új X3-ba.
Most állítólag ez a kieg arról fog szólni, hogy mér váltak a terranok ilyen zárkózottá,mi volt abba a 700 évben. Bár a játékba akkor fogunk bekapcsolódni, amielõtt megérkezik az új kapu a földre...(szerintem)(X3 vége) és végül kiderül, hogy béke lesz-e, vagy béka. ;D
Nos, elképzelés már volt ugyebár...XTM, Rogey, XFP, stb modok, mind találgatni akarták, hogy mi lesz, ám mind úgy akarta megközelíteni (khm...úgy tudta), hogy elkezdesz velük kereskedni. Remélem ezúttal ez nam így lesz, és vmi jó hosszú storyplot lesz. A kereskedést azt viszont nehezen tudom elképzelni...Mondjuk az utolsó 300 évtõl már lehet hogy van ûrközi kereskedés.
Személyesen én azt remélem, hogy ott leszünk majd, és látjuk a saját nézetünkbõl, hogy hagyja el Brennan tesztpilóta a földközeli rendszert, amikor utánna kijukad az X univerzumba. (DRÁMA DRÁMA DRÁMA!!!!)
Hát...kiváncsi vagyok.

A játékot magát 2008 harmadik negyedére jelentették be, (amibe bitos vagy hogy csúszni fog pár hónapot) és, hát kiváncsian várjuk a képeket!

-JÓ MUNKÁT EGOSOFT-_________________________________________by:tomonor

Nem ... gyakorlatilag nem olyan fontos... Max átállítom 😊
Azért köszi a gyors választ 😄

Nemtudom ,Vanilla párti vagyok. Mondjuk Bonus pack fenn van, de még nem figyeltem.

Mér olyan fontos azt törölni?

Azt hiszem az X3 bonus package 3.1.07 adja ezt a lehetõséget az Additional Ship Commands-ban. De lehet tévedek és az XTM adja.
Hmmm. Sehogy. Legfeljebb ha átállítod.

Hali... Hogy lehet kitörölni hegy hajónak a már beállított: "Home Base"-ét....???? Elõre is köszönöm...

A GPPC elõl egy teljes ruddertuningos hajó strafe-drive-jával simán kitudok térni, a Nova HEPT-je pedig kevés, ugyanis én mass drivert használok, ami a burkolatot támadja rögtön. Ráadásul, egy novának csak 3X25 MJ pajzs lehet...na jó, max 4X a raider kiadás esetében, de mivel én M7-essel járok, ráadásul Hyperion a neve, égy a 3GJ-t az nem üti.
Viszont a yaki Rajin, és a sovány típúsu susanowa egy egész flottában nagyon ki tud rajtam fogni...vagyis felidegesíteni. Aki teheti, kerülje el
a Yaki armada scriptet 😄

😄 az vagy, de vigyázz, nehogy egy Nova plazmája megpörkölje a szakállad, estleg egy Titán GPPC-je, vagy oda ne csípje a légzsilip.
Én is nagy öreg vagyok? 😮

Áááááh. Mi csináltuk itt azt a kis magyarítást, akit fel lelsz ebbe a fórumba, de abbahagytuk, mer túl sok ,és túl lassan haladtunk... MEg nincs is hozzá kedvem 😛

Amaro
Az Ego nem kezdte el, és nem is fogja. X3 Reunion fordítás vagy az említett sus.hu féle közös munkából, vagy a Kockáspiton által szervezett XTM variációból lesz, bár elõbbi lassan halad, utóbbiról régóta nincs semmi információm.
A pletyka alapja alapja az a lobbi, amit azért folytatunk páran, hogy a Terran Conflict választható nyelvei között a magyar is szerepeljen (átvezetõknél és hangoknál legalább felirat formájában), ez a projekt azonban még annyira képlékeny állapotban van, hogy megjósolhatatlan az eredménye.
Más. Rendszeresen jár itt néhány emberke az X univerzum magyar "nagy öregjei" közül, nekik talán feltûnt, hogy az Ego oldalán jelenleg a hét képe a Terran Conflict logó. Ez alighanem azt jelenti, hogy jó szokásukhoz híven nemsokára az új epizódból láthatunk képeket...

csak egy nagyon minimális magyaritás de hasznos azér néhány menüpontot a táblázalokban néhány dolgot a gyárak nevének egy részét meg a termékek egy részét forditja + a rangok egy része ,néhány szektornevet azt mást nem vettem észrev csak nem jut eszembe most
cim: http://www.sus.hu/x3/index.php
meg ahogy halota az egosoft is elkezdte de eben nem vok biztos meg néz rá a www.magyaritasok.hu forumára azt ha ki tod bogozni akor talán töbet is megtudsz mer én enyit tok
le lehet tölteni a magyaritást már? vagy még nem?

Érdekes... Úgy tudtam vanilla X3-ból kimaradt, mert túl bugos volt... Na mind1.

jah meg nekem semi script nincs fenn mer nem tudtam megcsinálni meg amit szeretnék azt se tom h hogy kéne u hogy nálam csak a magyaritás meg a 2.5 ös patch van fenn
Tractor Beamnt hol lehet veni ?
4 helyen lehet veni meg 3 helyen gyárat hozá
gyárat: paranid prime, Family prime, Family Njy de ezeknek nem néztem még utána
simán meg: tharka sun, ceos defeat, preachers void, és a biztos hely a dukes vison mer itt találtam meg 1 gyár van it 700e ér árulják 50s-es helyet foglal el
azt h én hol látam ugy ki irva h vonosugár azt már nem tom de valahogy ugy is látam csak nem tudtam még akor megveni
HOL? 😮
XTM-el lehet hogy meglehet, vagy azzal a split scriptel, azt tudom...

nekem csak a nagy hajók terén nincs tapasztalatom csak a szétlövésükben mer sajna még nem tellik rá h vegyek meg egyentöre a gyár épitéseket tanulmányozom meg aval sincs különseben gondom mer a magyaritás elég sokat segit meg találtam egy leitást azt aba bene van h mit hogy ezeken kivül meg csak néhány dolog van amit még nem tok mer még nem találkoztam vele
jah egyébként a vonosugárt (Tractor Beama) a BalaGi küldi nélkül is meg lehet veni többhejen is
Hi!
Jah! Én azért álltam le egy idõre, mert már minden 5 perc szabadidõmben a gyárakon, és a hajókon agyaltam. Az viszont tény, hogy az x2 után nagy könnyedség volt az x3 al foglalkozni. Sokkal nehezebb lett volna, csak simán alapból nekilátni a 3. résznek. Azonban a sztori-mód sokat segít a játék kezdeti nehézségeinek megemésztésén. Merem javasolni minden kezdõnek, hogy a történettel kezdje, mert a küldik leírását elég sok helyen el lehet érni, és a végigvitel során elég jól kitapasztalható a játék.
Emléxem amikor én is új voltam...persze nem az x3-hoz hanem az X2-höz...
Elõször a küldiket vittem végig, közbe megtanultam kezelni a gyárakat, aztán az MKIII-okat, majd az egész kiforrott nekem. Persze az angolt msot is kiemelem, nagyon fontos!!! Bár lehet angoltudás nélkül is játszani, de mondom, a legnagyobb poénok, így csattanak el, na meg hogy értds meg, mirõl is szól a játék... Elõször 2 éve nyúltam az X3-hoz... Na persze már X2-zök, mióta az megjelent, de az a játék nagyon tettszett nekem, és most iz az a legkedveltebbem, örök kedvenc marad...

szoval igy nincs sztor , na mindegy akor jácom igy legaláb nincs gondom arra h mit is akarnak mer az angol nem az eröségem meg igy is közbe van már 1-2 joban fizetös munka és nem is nehéz igy csak a gyár épitésel van gondol mer a paranidokon kivül máshol nem éri meg gyárakat épiteni legalábis még
RJoco
Hát ezt ki kell próbálnod. Az elején valószínû ki is derül. Bár a sztori módot biztos, hogy nem tudodsz csinálni, de leszálítós, meg védj meg küldik biztos vannak.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nos, ha sztorimódot szeretnéd, akkor valószínû, a sztorimódba kell kezdeni a játékot... XD

ugy értem h coustom ban kezdtem és nem v mejik szméjel és hogy igy lehet e ugyanazokat a küldiket csinálni mint amikröl beszéltek vagy itt csak egyszerü küldik vanak az elején pl: ki kel nyirni pár hajot meg le kell v mi cucot szálitanom v hova gyorsan meg ijenek
Letöltöm, de egy ideig még az XTM-nél maradok.
?????????????????????????????????????
-ezt most fejtsd ki bõveben légyszi-

hát tényleg érdekes majd ki is probálom ha meglessz
meg a másik h egyéni modban nyomom és ot is el lehet kezdeni a küldetéseket v ahoz az egyik meghatározot szeméjt kéne választanom és ot automatán adná ?

Rougey új modja érdekesnek ígérkezik...

RJoco
Hogy milyen igaz!
Eddig nem is figyeltem, nem volt rá soha szükségem. Egyedül a BalaGi-nél kell használni.
Viszont esetleg meg lehet nézni itt:
Unknown Sector (16,0): -19,3; -46,97; 50,18
Unknown Sector (11, 14): -31,23; 35,46; 48,42
Bár ezek XTM-bõl kiszedett koordináták, de hátha találsz ott Tractor Beam-et.

A vonósugár csak akkor lesz elérhetõ, ha már csinálod a Bala Gi missziókat, amugy nem lesz fellelhetõ és adfdig nem is rakja be a játékba.

sajna azota se találtam meg, a progival is megnéztem meg el is mentem oda de nem találtam meg máshol se
RJoco
EQ Dock-ban kell lennie.
Mikor a BalaGi-t csináltam, mindig ezt a szektort dobta be vonósugárhoz.
De a legegyszerübb, ha felrakod a Maps by Scorp-ot és megnézed ott.

RJoco
Ja, kb. 10 perc alatt meg is lehet csinálni. Én onnan szoktam nézni (pattogni nem szoktam, mert az árthat a küldi befejezésének).
Mindig nézem a szektor térképet. Meg asszem SETA-zok is. A Kha'ak-ok több hullámban jönnek. Asszem kb. a 3.nál fog kiválni belõlük a 2 db Scout. Azt lelövöd és mész vissza az állomáshoz. Kis idõ és jön az anim.
Én mindig így csinálom, ez a leggyorsabb.
De volt olyan is, hogy vissza kellett töltenem egy állást, mert nem volt hajlandó továbbmenni a küldi. Akkor vacakoltam el az amúgy negyed órás küldit 1 órával.

Meg azt hogy hogyan lehet rátenni a kijelölt aszteroidára a gyárat. Már ha egyszer a kedves fuvaros hajlandó lenne beszélni róla.
Pont az amit nem leltem meg hogy hogyan lehet neki a pozíciót megadni.
Felhívod a mamut kapitányát, és megmondod neki hogy drop my station here
Megadod neki az X Y Z pozíciót és láááss csodát! 😉
Amugy X2-nek is van saját topikja....

X2. Segítsetek lécci. Vettem egy siliconbányát, benne van (gondolom) egy bérelt Mammuthban, elvezényeltem a tervezett helyére ahol egy szép szilikon-aszteroida van. A Mammuth a roid mellett, sebessége nulla.

Hogy a tökömbe tudnám rávenni hogy kifossa magából a gyáramat, rá az aszteroidára? Sem itt, sem az angol nyelvû fórumon nem találtam erre információt.
nah utána néztem a vonosugárnak de nem találtam átkutattam ot mindent még a környezö galaxisokat is de nem találtam biztos vagy bene h az Inter-worlds-ben van ,mer arra még sosem jártam most fedeztem fel az egész térséget és én v hol máshol láthattam korában
De neeem....... Naszóval....: Átlépek a kapun "Heretics End"-be... Ott van az a fura nagy gyár amire rá van rakva az a "doboz"..... DE mi a fenéééét csináljaaaaak....... Belemegyek abba a dobozba... ha belül elkezdek fel-le "pattögni" akkor a doboz elkezd emelkedni.... De mi a francot csináljak utánna?? Vagy várnom kéne 10 percet vagy mi........??

Kész. Volt honlapom törölve. Az újra adjatok vagy egy hónap idõt ;-)

RJoco
Megvettem a Titan-t!
Fel is szereltem némileg (9GPPC, 9APPC, 8BPPC, 9x1GJ).
Hamar le is lõttem a xenon stationt.

RJoco
Hát akkor a visszatöltésnél nincs jobb ötletem.

RJoco
Hát gondolom X3-as cuccokat.
Tekintve, hogy jól tudsz angolul, átnézheted az Ego fórumát és kiírhatod, melyik script mire jó, hogy kell használni. Persze, ami már megvan, azt nem kell, csak linkeld be az elérhetõségét.
Annak én nagyon örülnék.

RJoco
Indítsd el a StationManagert. Amikor a hajó nincs bedokkolva, akkor hozzá tudod rendelni. Az állomásnál meg állítsd be, hogy milyen messze kereskedjen és mennyiért.

kössz az infót ki is probálom meg van jobb pénz kereseti mod is használom is mer van 3 ector aminél van egy kis hiba méghozá az h mind a 3 egymás melet van és mindegyikben van soya farm meg soyeri is és az a legjobb az egészben h a sojafarmokbol a soyerikba nem hordják a cuccot csak az e. cellát azt itt kereskedem 1 forduló 200e haszon ha 8000 soját viszek át azt most ide épitettem is egy üzemet hála egy leirásnak amiben el voltak magyarázva a dolgok , már csak azt nem tom megoldani h van egy szabad TP és töltögese fel a gyárat mer a cuccokat meg is vetem bele ami kell csak nem tom megcsinálni h automatán szálitson v kereskedjen a szektorban mer az MKIII-as ker szoftwert meg nem akarom megveni mer még nincs értelme
Aham. Van vkinek ötlete, mit rakjak bele?

Újrapróbáltam kikapcsolt tornyokkal, ugyanaz történt ugyanott.
Bocsánatkérésre lövés a válasz. Próbáltam kilõni a Titánokat de mindig újak jöttek.

Most egy kicsit kiábrándultam!