X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Van más, sokkal jobb és gyorsabb pénzkereseti mód. Csak egy kicsit lehet, hogy unalmas és így sok idõnek tûnhet, míg megkeresed a lóvét.
Vonósugarat amúgy Interworlds-ben kapsz.
Az a néhány Argon hajó, meg valsz azért ellenséges, mert jártak a tornyaid közelében és eltalálhatták. Menj comm távolságba és kérj tõlük bocsánatot.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
http://tomonorx3.atw.hu
Bár még bele se kezdtem az FTP kód szerkesztésébe... 😉 <#banplz>#banplz><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
A küldetést tudtam folytatni, de hirtelen nehány ARGON hajó ellenséges lett ORE BELT-ben. Most várok hogy üzenjenek - készen a bányám.
Ha az Asgard O'neil-ra gondoltok olyanom nekem is van, de lassan fordul így csak kisérõhajónak használom a sebessége miatt.(hamar utolér - igy könnyebben megvéd).
nem tudnátok megmondani h hol lehet megvenni a vonosugarat legalábis a honositás szerint az meg h mire valo mer van egy Unknown (csészealj) hajó amin kiprobálnám talán el tom vele kapni
A térkép progit ismerem. Nagyon jó, szoktam is használni.
A hajókról dimre készít most egy táblázatot. Talán bele ír ilyen információt is.
Egyszer nekem is volt egy Asgardom. Bár csak egy bugnak köszönhettem, de lassan összegyûjtöm rá a pénzt, nagyon tetszett. Fõleg a nagy raktér. Most egy Titan-t akarok venni.
Azt tudom, hogy Mammoth-ra egy nagyobb hajóval (TS) rá lehet dokkolni, meg négy kissebbel (M5, M4, M3). A többit nem próbáltam. Még nincs.
Ha ez sikerülne, akkor kis idõ múlva eléred a Nomad szintet náluk, onnan kezdve a tornyok sem lövik az ellenséget. (Elvileg)
Köszi!
Hangzásra hasonló mint amit írtál!
Szintén fontos Scrop X3 Map-je, mert percre pontosan mutatja az egész X-univerzumod összes állomásának az állapotát (resource+product stock), sõt, ha átrendezed az asteroidákat, az új hejükön jelöli be neked, 3D-s szektortérképeken, az általad megadott elnevezésekkel. Nem csak kezdõknek!!
http://www.suu-design.com/projects.html
Vizson kellene egy kis segítség: szükségem lenne egy listára, hogy mennyi és milyen típusú hajó tud bedokkolni milyen állomásokba és hajókba.
Mármint pontosan mennyi, és milyen típusú.
A fene sem gondolta volna, hogy van olyan hajó, amibe be tudok dokkolni 2 Colossus-t, fejenként 60 Nova Raiderrel! Ez az Asgard. Véletlenül jöttem rá. Az Asgard az egyetlen hajóm amelyik egyedül végigment a Pirate Alley-n, Baromi erõs önmagában is, de így bármilyen küldetést bevállalok vele. 2 Xenon Stationt kinyírt már. Viszont van még rajta hely 4 hajó számára, és ki kell kísérleteznem, milyeneket fogad még, M1-bõl csak kettõt... Szóval egy táblázat sokat segítene. Kösz.
Kids, don\'t try this at home!
Határozatlan vagyok.<#wow3>#wow3>
Ja és nõi hang (ha ez számít valamit).
Megtaláltam a megoldást a ReadText-es dologra! A gépemen csak részben volt felrakva az XTM (a script hiányzott). Most ezekszerint mégsem kellett újrakezdenem mert elfogadja a metéseimet és a szaggatás is csak SETA 10X mellett maradt.
Most viszont az a problémám, hogy idönként kiírja - Tainted Wanderer - és mellé mond vmi szöveget. Ezt az 5-ik küldetés végén kezdte és kb 1-6 percenként csinálja össze-vissza??????
A yakis küldetésnél (6.) jelzi valamivel hogy scennelem az állomást?
Elõre is köszönöm válaszaitokat!!
1. Felveszed a harcot és amikor közbeszól Saya, akkor irány a gyár. Anim és benne vagy a féregjáratban. Ki kell lõni a gömböket.
2. Beállsz annak a micsodának a közepébe. Arra fog repülni 1 vagy 2 Scout (mikor hogy). Levadászod õket, majd visszaállsz. Jön az anim, a többi mint az elöbb.
A végén megszemlélhetsz egy szép kis animot.
Nálam fotóalbumként vetítette le a gép.
Elõre is köszi....
Mégpedig:
Figther Drone MKII-t gyárt.
Gyártási költség: 480.000 Cr
Gyártási idõ: 3 perc 26 másodperc /drone
Gyártási idõ SETA x10: 22 másodperc
25 db legyárása: 9 perc (SETA x10) és 12.000.000 Cr
Eladási ár: 760.392 Cr /drone
25 db eladási ára: kb 19.000.000 Cr
Haszon: 7.000.000 Cr kb. 9 perc alatt
A Griffon-on elvileg csak 25 drone landolhat, nálam már megvolt a 25 és gyártotta a 26.at.
Xenon állomást nem jó lövetni velük, mindig neki mennek.
Hajókra még nem próbáltam.
1x25MJ-os pajzzsal és 4xAHEPT-tel jönnek világra. 200 a sebességük, 100 a raktér (M vagy L, nem figyeltem), M4-es osztály.
Nemsoká megvan a pénz a következõ Griffon-ra, így felezni tudom a pénzszerzési idõt. Egy Griffon-nal és 12 milla Cr-tel 81 percig kellene gyártani drónokat SETA x10-en, hogy meglegyen a pénz egy Titan-ra. És akkor azt még fel is kell szerelni.
Még csak most ismerkedem az X3-al és nagyon sok oldalt meg mindent olvastam innen és más oldalakról is! Fent van az alap+2.5+3.1.0.7 is!
Na már most! Írtátok hogy kell egy superfreightert elfoglalni! Lõttem , pajzs le , hull-ja 10% is volt már, mellé is lõttem de csak nem akarta megadni magát! Mit csináltam rosszul? Próbáltam már több faj szállítójával is!
Elõre is köszi!
De az alap hajókat tényleg jó megnézni vele.
Gyorsan fel is regisztráltam és leszedtem az összes fellelhetõ írást, táblázatot, hajót, scriptet, amit lehetett.
Az írásokat kinyomtattam és most is nagy segítség.
Így a sztorival, BalaGi küldivel nincs gondom.
És nemrég kimásoltam innen Ace írásait is a különbözõ küldikrõl, a késöbbi idõkre.
amúgy igen na BBS fal azt épp nem néztem csak a comm ot de ott sehol semmi , akkor emgyek vissza a centaurral és szétnézek háthavan ott valami
A Don-t nem kellett volna kinyirnod,csak a kalózait aamiket rád küldött. Most valszeg gyorsan kiugrott a rendszerbõl, és rád hagyott egy üzit. Amugy így csak egy párbeszédet hagytál ki. Az üzi azt mondja, igen hogy mennnyél Thuruk's Pride rendszerbe, ami északon található(messze), és ott a split kereskedõ állomásba (trading station) dokkolj be. Nos ott elvileg meg kéne nézni a BBS falat egy üziért , amit a don lánya hagyot, de most csítelek neked és elárulom, hogy a silicon mine-ban lesz egy silicon mine manager, amit fell kellesz hívnod. Aztán meg irány teladi gain rendszer egy kis Descent-es repülésér.
És így kipattant az ötlet, hogy az oldalamra mégiscsak megcsinálom, az annó eltervezett magyarított végigjátszást...
http://x3.dimre.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/1391349
X universe Home, sweet home
Eggyre gondoltunk! Gooner küldik közben fellelhetõ Shonen M0, és azthiszem egy Shonen m2 volt még mellette. Ügyesen kell trükközni a Levivel, épphogy ne érjenek el a shonen ágyúk. Külsõ nézet, és oldalfúvókák. Prímán be lehet navigálni a Leviathant, vagy bármit, aminek a fegyvere a shonen sugárnál akár csak pár méterrel is nagyobb hatótávú. Eetenként oldalfúvókával a Leviathan gyorsabban tud haladni 😞
7.2 xtm nél úgytudom elfoglalható volt az M0, de most katona transzportálásnál túl nagy hull üzit dob ki. Arra figyelj hogy GPPC - t használj. Nagyjából 15 perc alatt leszedi a Leviathan a Shonen M0-t.
Lehidalok.... simán megcsináltam.... De nem találnátok ki, hogy hogy 😄
Bementem az aszteroidába... mentem egy darabig... aztán véletledül nekimentem az alagút falának... Ide oda pattogtam egy daramig... aztán arra lettem figyelmes hogy ugyan még benne vagyok az aszteroidában... de már nem a járatban.... Csak az azteroida külsõ falán belül voltam.... Szal láttam kívülrõl végig a járatot..... de nem voltam benne.... Fogtam magam és elmentam az alagút legvégéig... ott ujra átmentem valahogy a falon és elkezdtem szépen lassal visszafelé repülni.... 😄 És egyszer csak jött egy anim... és már szinte meg is csináltam a feladatot... még le kellet vadászni egy-két khaak hajót és készt.......... Még ekkora bugot..... és hogy nekem ez mekkora szerencse 😄...... Ekkora mákot 😄
Na akkor mon megint mit nemtucc benne mer már nem emléxem. Ja igen! már elvégezted! Kicsit repkedj Cloudbase SW-ben és onnan kijön az egyik kapuból a DOn meg néhány kalóz. El kell pusztítanod majd a kalózokat a donon kívül! ^^ ^^ ^^
Érdekesnek találom, hogy mindenki itt akad el leggyakrabban, pedig én simán végig tudtam tolni. A játék közben sosem érdemes hajót váltani, ugyanis a story a busteredre összpontosít. Tehát a legkönyebb az alap bustereddel, vagy esetleg egy split mambával próbálkoz. A lényeg a gyorsaság, de ha tul közel mész az üldözõidhöz, akkor is meg fogsz halni...ez amolyan bug. Tehát ha már látsz zöld lövéseket elöl, akkor lassíts.
Remélem ez segített.