X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Valamint egy listát is írok a nálam futó scriptekrõl és mûködésükrõl (amit használok is). És ebbõl egy csomagot is, amit letölthettek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Modmanagerrel összerakom Ashle's modját a ShipCreator moddal, így késöbb is tudom módosítani és nem száll el a mentett állásom. És mindkettõt tudom használni XTM alatt.
De találtam megint egy megoldást, még nem próbáltam ki, mi van, ha módosítom a hajókat (összeállítás), visszajön-e a mentett állás.
Jobban tetszik egyelõre mint az xtm (visszafogottabb kicsit).
Majd kipróbálom ha lesz rá idõm. (Csak mindent elölrõl kezdeni pfff...)
A Marshall és a Fighter Chief általános kereskedelmi és harci rangok, nem argon vagy egyéb reputációk. A szükséges rangot egyébként a gyári lista alján kiírja az egyik oldalra, a másik oldalon van az aktuális besorolásod.
Kérdésekért nem kell elnézést kérni, mindenki volt kezdõ. A bejegyzésem alján található linken viszont sok választ találsz, amit az itt fórumozó csapat már sokszor leírt és kitárgyalt, az ott a cikkek és leírások között megtalálható némi rendszerbe szedve.
Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, remélem tudtok segíteni.
Elõször is fregattokat milyen szinttõl tudok venni? Marshall vagyok és Fighter chief az argonnál csak a boronnál kevesebb a többinél még ennél is jobb.
Kezdtem egy custom gamet, és azokat a hajókat hova rakja amit alapból ad csak annyit ír hogy ismeretlen objektum mit kell csinálni hogy megszerezzem azokat? Ja és még egy idegesitõ dolog, hogy mindegyik hajógyárban vannak üres sorok és csak annyi szerepel a végén hogy 5192 credit a terrán hajógyáránal meg az összes ilyen üres csak a gyárakat látom.
Harmadik és egyben utolsó, ha valaki elküldeni a kalózhajógyár koordinátáit az megköszöném.
Elõre is köszi a válaszokat, és bocs ha láma kérdéseket teszek fel.
kellene,de a küldiket nemtom hogy vagy hol adja.
egyébként a másik 2õ megvan.
XLSPP-t kiszolgáló komplexum, de el lehet tévedni abban az erdõben),
Lényeg, hogy a végtermékek minél kevesebb beavatkozást igényeljenek.
XTM-ben tényleg flottá(k)ban kell gondolkozni, mostanában már nevet sem adok a Fighter class hajóknak, rá kellett jönnöm, hogy csak fogyóeszközök...
Kíváncsi vagyok, kinek mi a kedvenc személyes hajója, én ezeknél kötök ki mindíg:
Buster Sentinel(mert Buster), Centaur MKIII+Sunburst(mert a leghasználhatóbb felfedezõ-utánajáró párosom), Hyperion+variable(mert félelmetes), HCF(mert szép)...
Kids, don\'t try this at home!
RJoco azér kössz a tanácsot
meg én a saját gyáram termékét akarom velük eladatni nem akarom öket szabadon ereszteni
a másik meg az h egyik hajomon sincs kereskedelmi szoftv 3 as és mégis be tom öket álitani h legyen pilotájuk meg szátitsanak a gyárba de ezeknál nem
Ashley's mod
Elvileg lehet irányítani több hajót is Group-ban, de nemtom hogy.
Még nem jöttem rá.
Viszont, ha kiadod a hajónak, hogy védje meg a Mammoth-ot, akkor követi és persze meg is védi, ha rálõnek.
A Griffont most csúcsra tudnám felszerelni, de a Cerberus-ra épphogy csak futná, de nagyon "vásárolhatnékom" van 😉
még egy kérdés, több halyót lehet irányítani mint egy group-ot? eléggé láma vagyok még a játékban 😞
Elõször is mondhattad volna, hogy kereskedésre kell.
2 fél óra = 1 óra, még nem a világ.
A TradingSoftwareMKIII kell a gépbe. Aztán kiadhatod neki a Sector Trader parancsot. Mikor elérte a 8-as szintet és annyi pajzs van rajta, amennyi csak kell (Mercury 3x25MJ), akkor kiadhatod neki az Universe Trader parancsot.
Attól függ, mit akarsz vele kezdeni?
Én pénzszerzésre használtam, elég jól lehet vele keresni, olvass visszább.
De harcban sem olyan rossz.
légyszi segitsetek már megin
használ valamelyikõtök Griffon-t? érdemes?
Konkrétan:
Ashley's modját akarom beépíteni az XTM-be. Ha ez nem megy, akkor viszont a Galactica-t szeretném berakni az XTM-be.
Sajnos a ShipManager, meg Ashley's mod nem fér össze így külön-külön.
Nem egy úgy van írva a Feladatkazalõben véletlenül, hogy explorer.exe?
Csak mert, ha ezt kikapcsolom, akkor nagyábból a wint kapcsoltam ki. Igaz feladatkezelõbõl indítható.
Mondjuk talán még az X3 is.
Egyszer talán kipróbálom.
Az X3-nál meg vlahol az egosoft-nál azt olvastam, hogy az csodákat tesz, ha kikapcsolod az explorert a folyamatokban...(nem internet explorer, hanem windows explorer, csak explorernek van rövidítve)
Aztán azt úgy kell visszakapcsolni, hogy új feladat, és beírod hogy explorer.
X3-nál tényleg sokat számít, X2-nél nem tudom, nem ismerem.
Megkukkantom, hátha butítva valami értelmes sebességre rábírható a rendszer... És beszámolok. 😊
Technical Specifications
Intel GMA 950 Graphics Core
• 400MHz 256-bit graphics core
• Up to 10.6 GB/sec memory bandwidth
with DDR2 667 MHz system memory
• 1.6 GPixels/sec and 1.6 GTexels/sec fill rate
• 192 MB maximum video memory
• 2048x1536 at 75 Hz maximum resolution
High Performance 3D
• Up to 4 pixels per clock rendering
• Microsoft* DirectX* 9 Hardware Acceleration Features:
Pixel Shader 2, Volumetric Textures, Shadow Maps,
Slope Scale Depth Bias, Two-Sided Stencil
• Microsoft* DirectX* 9 Vertex Shader 3.0 and Transform
and Lighting supported in SW through highly optimized
Processor Specific Geometry Pipeline (PSGP)
• Texture Decompression for DirectX* and OpenGL*
• OpenGL* 1.4 support with ARB extensions
Teljesen új vagyok az X sorozathoz. (Annó mondjuk X-szel találkoztam egy órácska erejéig.) Ki szeretném próbálni az x2-t és/vagy az X3-at, de sajna csak egy Intel GMA 950es "kártya" göcög a gépemben. Milyen eséllyel indulok?
Köszi,
Sólyomszem
Van egy ilyen parancs a hajó menüjében asszem a ott ahol a Home Base nevét írja ki. De elvileg a Home Basison is el lehet távolítani.
A terran ollerusba nem tudok segíteni. Nekem se mûködött mondjuk :/