X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Home of Light
Unknown Sector
Kíváncsi vagyok, ha az Ollerus hajókat elviszem a kapuk maradnak -e? Mindjárt kipróbálom...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
A HUD-ot kipróbáltam de zavart, pedig általában bukok a parasztvakító dizájntuningokra...
Kids, don\'t try this at home!
Egyébként TXU_HUD_V2.1
Melyik mod ez?
天使たちは私を見守る
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Mondjuk igencsak érdekes a "Ha nem akarod, hogy a bázis elfoglalja a szektort,..." rész, mert sztem értelmét veszti ezzel a mod: minek kiírtani egy szektort, ha nem lehet a tied? (hacsak nem vagy szadista <#violent>#violent> )
天使たちは私を見守る
Az elfoglaláshoz el kell pusztítani minden bázist a szektorban, majd megépíteni a saját Traiding Dock-od. 5 mp múlva automatikusan tied a szektor. Másik mód, hogy elõször leteszed az elõbb említett bázist, és aztán pusztítasz el minden mást
Ha nem akarod, hogy a bázis elfoglalja a szektort, akkor a nevének $-vel kell kezdõdnie.
Ha minden, általad birtokolt bázis elpusztul a szektorban, akkor annak tulajdonjoga visszaszáll az eredeti fajra.
Egy 4 ugrásos körzetben az ellenséges faj idõnként kisebb csoportokat küld majd a visszafoglalásra (lásd elõzõ pont). Ilyenkor meg kell védened, valamint ezen szektorokat el kell foglalnod.
A Command Console / Combat menü-ben egy új parancs, a Sector Takeover options lesz található. Ha kiválasztod, kapsz egy üzenetet. Kilépsz mindenbõl, megnézed a logbook-ot, ahol a következõ opciók lesznek: uninstall – script letörlése, do nothing – nem csinál semmit, toggle raiding parties – a támadó kalózokat ki/bekapcsolja (érdekes).
Minden bázis, ami a te szektorodban van, óránként 3,125 creditet (shipyard-ok és EQ dock-ok többet) fizetnek. Ez lefedi a védelmet, a hely bérlését stb.
Ugyanez történik a te bázisaiddal más fajok szektorában. A pénzt a te account-odból veszik le automatikusan. Ha nem tudsz fizetni, a bázisod „elfoglalják”.
Játékos bázisát a játékos szektorában nem adóztatják.
Eldöntheted, hogy engedélyezet-e más fajoknak az építkezést a szektorodba.
Így, fáradtan, kimerülten ennyit tudtam tenni. Remélem azért hasznát veszitek.
天使たちは私を見守る
Bár ez is angol, ám az X3-ról mindent leír, amit tudni kõ.
Amúgy tényleg nagyon hasznos, nekem csak az 1.7-es volt meg.
Az XTM annyira gépigényes, hogy azt hittem a gépem sz@r, és belehajszolt újabb és újabb gépbõvítésekbe, most már kompletten lecseréltem mindent (két hete tesztelem az új alaplapot). Ezzel szemben egy játékhoz kifejezetten alkalmatlan laptopon is nyomattam amíg házon kívül voltam, igaz csak a termelést irányítpttam, fight még említésszinten sem volt.
Ha a Terran Conflict az XTM-re épül, remélem, kicsit kikozmetikázzák, és rendesen fog futni mindenki gépén - azért frusztráló, hogy egy 2005-ös játék megfingatja a legújabb hardwereket is. A Fight-Think-Build-Trade még játékon kívül is érvényesül az XTM esetében. DE jó!
Kids, don\'t try this at home!
Csatába nem tudsz menni, megáll a játék és egy nagyon lassú diavetítésben lehet részed. Nameg, hogy szétlõnek, ha ki tudod várni.
A New Horizons-ról sokat nem tudok mondani. Ha bugos, akkor felejtõs. Várd meg a kövit.
Én XFP-vel húztam ki addig, míg rá nem szántam magam egy XP telepítésre az X3-nak.
-New Horizons: Hibás. sok helyen buggos, lefagy a játék Teladi Gain rendszerbe, ám nagyon tetszi kez a mod.
-XTM: óriás, felemészti a memóriám, alapjáték közbe jó ha kapok 8 FPS-t, ám maga a mod sokat nyújt. (Ám argon prime kinézetétt jól elcse*ték sztem.
Melyiket válasszam? Most hogy kiderült hogy nem tudok belépni Teladi Gain-be, mert crashezik a játék a windózba, így azon gondolkozom hogy lecseréljem. VAGY! Vagy kivárom, amíg kiadják a New Horizons mod 2.0-t, amire azt mondják, hogy nincs messze a megjelenése (ám ki tudja...).
Szóval? Ötlet? (nem, ddrs szóba se jöhet)
A mod-része kicsit gyanús, mivelhogy a második végén az XTM-nek köszönték meg. A hozzászólásokat meg sajna nem értem annyira, hogy le tudjam fordítani.
Amúgy nincs link, ahonnan le lehetne szedni.
天使たちは私を見守る
Bár az a szektor üres, tehát nem sok hasznom lenne :)
Nem maradt semmim, és értelme se sok van. Én itt hagytam abba a játékot :D
Fél év óta tegnap elõvettem az X3-at, minden plugin és mentés elindult,
örültem is nagyon.
A Titannal meg az Otas-szal gyorsan meg is csináltam pár Invasion küldit, meg Mercenarys Guild küldit.
a mercenary-ban hányas szintig lehet fejlõdni?
Ja nálam a BBS-es szektor eladás 100 milkáról indult, most 350 milkónál jár. De hiába gyûjtöm a lét, sosem érem el a kitûzött összeget :P
Aszem Leviathanra gyúrok, igaz 290 milka, legalább addig sem unatkozom.
Nektek a xenon Migration mükszik?
Nekem ment, most meg nem megy.
Állomás menedzselésre leginkább használt scriptek:
1. Station manager: hátránya, hogy nem használja a jumpdrive-t.
2. Station trader: egyszerû, használ jumpdrive-t.
3. Commerical agent: hátránya, hogy a pilóta fejlõdik, és minimális fizetést is kér, így elõször csak beszerez, késõbb kezd el ugrálni, és eladni is.
A station manager, és a commerical agent a bonus pack része.
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る