X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
天使たちは私を見守る
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Hogy írod be a karaktert? Mert ugye az ALTgr+é kombinációval lehet beírni viszont nekem semmit sem lehet beírni ALT-al. Sõt ha sima ALT+bármi -t írok akkor sem történik semmi sem mert akkor kikeresném ASCII táblázatból. De ezt most nem tudom... 😊
Ez a szektor New Incomme és Montalaar Kzött fexik, Eredeti nevére senki sem emlékszik már (talán Avarice), mert aki megvette, az 5 név közül választhat, hogy a továbbiakban mi legyen a neve (az enyém Legend's Home), és azok a játékosok akik megvették, a saját elnevezésüket használják a fórumokon, mindenkit jól összezavarva ezzel.
Szerintem még a vétel elõtt is oda lehetne telepedni, legfeljebb késõbb lesz teljesen a tiéd (feltételezés).
Kids, don\'t try this at home!
Elõször minden állomást el kell pusztítani a szektorban. Sajátod sem lehet ott.
Majd a szektor közepére (lehetõleg) le kell rakni egy Trading Station-t.
És akkor innen kezdve a tiéd. lehet építkezni.
Állomás kisorsolása BBS-n? Ez nekem is új. Szektort lehet valahogy venni, de sajna még nem találkoztam az üzivel. Pedig Savage Pur-t nagyon meg akarnám venni, mert elöbb a komplexemet raktam le és csak miután nem sikerült a tradinggal magamévá tenni, akkor néztem utána, hogy is megy.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Másik kérdés: ennek hatására sorsolnak ki állomásokat BBS -en ? Vagy hogyan mûködik ez a dolog ?
Ma megint okosabb lettem...
Érdemesebb Shivan Dragont lõni, bár mostanában nem láttam.
天使たちは私を見守る
Felhívom figyelmed, hogy csak egyszer tudod megvenni, további vásárlás esetén kidobja, hogy már megvan.
Az üzirõl a honlapomon találsz egy képet a Kérdéskép albumban.
Sztem idõhöz van kötve a megjelenése és eltünése. Egy idõben rengeteget láttam, de mostanában egyet sem.
A valódi megoldás, ha megveszed az adatbázist. A BBS üzenetek közt fogod megtalálni kb. 60000Cr lesz, ezután minden Terran cuccnak már a valós neve fog megjelenni. Sajnos a reputációd is közrejátszik, hiába találod meg az üzenetet, ha a reputációd nem megfelelõ, nem adják el.
További érdekesség, hogy attól függetlenül, hogy megvetted újra megtalálod itt-ott az üzenetet,én vagy 3x megvettem.😊))
Én már raktam át, de csak az MKIII-as szoftvert. Mikor elindítottam, 1-es szintrõl kezdte. Viszont a másikban megmaradt a pilóta 16-oson vagy ahányason volt. Máshogy még nem próbáltam.
A mostani játékomban nem csináltam kereskedõs gyárakat, csak magamnak termelek és én kereskedek velük manuálisan, ha szükséges.
A gyár hajókat én sem tudtam rávenni az ugrásra. Nemtom, hogy lehetne, de nem lenne rossz.
Egy csomó costum ship-et raktam a játékba, nagyon nem is használok gyári hajókat. UT-nek is olyan van beállítva, ami 120-szal megy és 10000-es XL raktere van. Skylark.
Az elsõ, hogy UT-t lehet-e átrakni másik hajóra? Próbálkoztam már vele, de semmi eredmény. A gyengébb caimanokról átpakolnám sinuatorra a pilótákat, vagyis az utolsót aki még nem kenõdött fel valamire.
A másik, hogy a gyárakhoz/bányákhoz rendelt hajóimat hogy vehetném rá a jumpdrive használatára? Caimanokat vettem a sebességük miatt, de ígyis csak kevernek össze vissza, mert mire 5 szektorral odébb érnek már változtak az árak.😞
Az UT-kkel meg ráadásúl az a baj, hogy nem csak Terran rendszerekben fognak kereskedni, hanem máshova is elmennek majd. Bár van Szektorkizárásos script is fenn. Na majd kipróbálom.
Az ellátó komplexem meg Savage Pur-ban van. Direkt a Hyperion-hoz alakítva.
Gyárakat lehet vinni, csak egy script kell hozzá. Bányáknál az aszteroida elvész. Igaz van aszteroida gyártó script is. Hamarosan ki is próbálom.
Sok hasznos infót találsz honlapomon. Lásd aláírás.
Lassan nekiállok a HQ-ban gyártható hajókról írni egy kis doksit. (Mennyi idõ, mennyi nyersanyag)
Van NETEM! Igaz, hogy a STB-t még nem hozták és telefonálni sem tudok, de egy régi adsl modemmel fel tudtam csatlakozni.
ON
Jah, elfoglaltam a másik OWP-t is a Yakiktól. Most már nagyon haragszanak rám...
A Terran repu tényleg 80000 körülrõl indúl és baromi lassan lehet feltornászni 100.000-re. Ollerust csak onnan lehet venni. Sajna. A kereskedés baromi lassú. Még nem értem el a 81.000-et.
Már csak arra tudok gondolni, hogy a Heretics End-ben maradó ellenséges Terran hajókkal akadtál össze valahogy, és emiatt esett vissza a repud.
"...amíg nem nyitsz egy-két Ollerus-kaput..." - az meg micsoda ?? 😊
Ajánlható hely, rengeteg nyersanyaggal. Nagyon nyugodt hely, szinte erre van kitalálva. Viszont nincs átmenõ forgalom, ha el akarnál adni valamit...amíg nem nyitsz egy-két Ollerus-kaput.
JohnnyRico: a terran reput lehet csítelni, ha érdekel elmagyarázom, hogyan. (csak át kell írni a számot az artificial life pluginben)
Kids, don\'t try this at home!
天使たちは私を見守る