X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ön jól választott...
Emiatt tiltott terület a szektor.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha koccansz, az még nem jelenti az egész faj ellenségességét, de az adott hajóét igen.
Valami küldi lehet?
Kids, don\'t try this at home!
Nekem van egy a The Moon szektorban...
Ha megtámadom, minden terran megútál, beszélni nem lehet vele, mert azonnal lõ...
Van ötletetek?
X universe Home, sweet home
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=207695
Kép róla
Egész ígéretesnek hangzik. ;)
én mikor csináltam 1-t össze vissza törték magukat szerencsétlenek
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"Élet" van mindegyikben, az összekötö elemekben futoszalagon mennek a kis csillekocsik, mint egy bányában.
Megnéztem egy kukorica farm burkolt tányérját belülröl, fel van parcellázva a "termõföld", látszanak a kukoricaszárak. A tányér felsõ része üveg, lehet gyönyörködni a végtelen ûrben, már csak az emberek, vagy egyéb lények hiányoznak.
A Spliteknek van még hasonló SY-juk, mint az Argonoké. Kidokkolásnál BUMMM!
A Levi-s küldinél pár Kha'ak elszökött, mikor utánuk mentem, jött az üzi, hogy messze vagyok és cseszhetem...
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Más.: OTAS M0 missiont hogyan lehet fölvenni ?
nálam az a bug, hogy elugrok Argon Prime-ba, és semmilyen jelzést nem kapok, pedig azonnal üzenniük kellene, amint átléptem a kaput. ha visszamegyek, a Levi még ott van a helyén (és a flottám véres maradéka), megint üdvözölnek, megint jön a Xenon+Khaak minden alkalommal, ha elmegyek és visszajövök. ezer variációt kipróbáltam a témára, most már csak sportlövészetre használom ezt a bugot.
Valaki talákozott már ezzel a terran M0-al The Moon szektorban?
XTM-ben Moon szektorban van egy nagy M0-ás, ami minden hajómat kilõ. Hiába adom meg, hogy ne menjenek oda, akkor is odamennek.
Már 3 UT25-ösöm bánta.
Kézikönyv: http://www.egosoft.com/download/x3/files/X3_Reunion_1.4_English.pdf
Ha el akarod b***ni a játékodat, sõt az egész családét, innen töltheted le a csodatevõ scriptet: LV's Cheats
Most újítottam be a PC-met, hogy jól fusson rajta az X3, jelentõs javulást értem el, most elmegy... ezekszerint bármely más játék csak úgy süvítene :)
Nálam inkább a teherhajók repülési technikájával vannak problémák, lehet hogy részegek a piloták, vagy drogoznak. Alkalmanként beleszállnak egy hirtelen felbukkanó aszteroidába, vagy harang módjára kongatnak egy gyárat, nem gyözöm a hullazsákokat venni.
A kereskedõ pilotákról leszoktam mert elöbb emlitett társaikhoz hasonló
kiképzést kaphattak, valószínû a Japánoknál, egy dolgot biztos megtanultak az önfeláldozást.
Station managert használok a teherhajókhoz, ezen belül a Commercial Agent menüt pár hajóhoz, akik lelkesen informálnak jó és kevésbé jó kereskedelmi helyekrõl,közben vásárolnak eladnak, valamint közlik ha láttak a közelben ellenséges hajókat, stb. Hasonlóan müködnek mint az UT-k.
képek
Egyébkénta Levi küldi szívás, én is szívok vele, az XTM fórumokon is van pár panasz - nekem azzal magyarázták, hogy túl régen vállaltam be a küldit, és majd fél évre rá teljesítettem, közben skripteket telepítettem, patcheket raktam fel szóval megkavarodott a mesterséges intelligencia.
RJoco: a legnagyobb hajók azért robbannak fel, mert kidokkolás után azonnal manõverezni akarnak, de túl nagyok és kevés a hely hozzá. Autópilótával jelölj ki egy pontot a SY-tól jobbra vagy balra vízszintesen egyenes vonalban, hogy oda menjen, akkor egy darabig egyenes irányt tart. Sajnos egyenként odafigyelve kell kezelni a behemótokat.
Van egy kivétel: amikor látod, hogy kedvenc M0-ásod teste itt-ott "beleolvad" a SY testébe, akkor kidokkoláskor garantált a bumm, pl. Leviathan vs. Argon SY.
KoRoN: Úgy raksz át pilótát, hogy teljesen felszereled az új hajót KIVÉVE a MKIII és semmilyen Fight Softvaret nem raksz rá. A régi hajó menüjében az orders-special: move pilot to new ship-et választod. Kijelölöd célpontnak az újat (kell hozzá Special Command Softvare). Megjegyzem, én ezt sosem próbáltam (kézikönyv 51. oldal)
天使たちは私を見守る