X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az OTAS szektorokat ha jól látom két Yaki õrtorony védi, ezeken át lehet valahogy vergõdni, vagy el kell indítani a Kingdom's End-ben a XTM-es küldetés? Mert most az alap küldetéssorozatot csinálom, és nem tudom van-e értelme párhuzamosan nyomni a kettõt, vagy elõször fejezzem be az alap questláncot.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nektek gyárt valamit az otas pajzsgyár?
Mert én feltöltöttem mindennel,de nem gyárt semmit.
Komplexnél úgy szoktam, hogy kijelölöm az egyiket, amelyik mellé akarom rakni, F3, Num 5, kicsit távolítok rajta, majd kidobom a gyárat, illesztem és tök jó....
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Kb 110 darabnál tarok.
X universe Home, sweet home
Create ship esetében 20-as értékkel a normál sebességet kapod.
Persze nagyon vad értékeket is meg lehet adni, de olyan gyors lesz a hajód, hogy mire befogod a célpontot, már túl is haladtál rajta.
Kids, don\'t try this at home!
on: huhh..
天使たちは私を見守る
A telepítést olyan sorrendben hajtottam végre,ahogyan leírtátok.
Vagyis az x plugin manager-installert tettem fel,amit Cycrow oldaláról húztam le.De akármit próbálok állítani rajta,mindig lefegy idõnként,mikor egy szektorba akarok ugrani.És elég idegesítõ a dolog
X universe Home, sweet home
A Create Ship esetén 1-et írtam be az opcióhoz.
Az a bizonyos Xenon P sokunknak okozott már fejfájást, úgy tûnik mindannyian itt tanultuk meg a fájó leckét, hogy csak fighter osztályú hajót lehet cappelni.
Ps: az LV1s cheats arra a legjobb, hogy kipróbáljunk olyan hajókat, amik csak egy körre kellenek...
Nekem is meggyûlt a bajom amúgy vele. Elvergõdtem egy Discoverer Raiderrel (némi Energy Cellel és egy Jump drive-al) a Xenon Sector 2-be, hogy magamévá tegyem az elhagyatott Xenon P Raidert. De hiába mert bármit csináltam, a "Claim" nem jelenik meg. :S
Gondoltam bakker, ha már rááldoztam másfél órát, akkor is megkapom a jogos jussomat, hát LV Cheats, és Create Ship. Namost ez nem volt túl nyerõ, mert a kapott hajó sebessége 700 feletti volt alsó hangon. Ez azért nem enyhén gáz. Kipróbáltam, a Create Ship esetén mindegyik hajó ilyen elcseszett statokkal bír, a Centaur például 600-nál is gyorsabb. Anyáztam egy sort, aztán inkább visszatöltöttem egy korábbi mentést...
Én azt hittem, hogy lehet, és ezért vittem egy Split Jaguar Raidert, ami 600 felett teper. De hiába, mindenképpen a 429-es sebességû adott hajóval indul csak el a verseny. Még úgy sem, hogy amikor kijövök a versenyre visszadokkolok, átülök a Jaguarba, és azzal megyek az elsõ waypointhoz. Hiába, mert nem történik semmi. Csak akkor indul a verseny, ha az eredetileg kapott hajóval mész a waypointhoz. Így mondjuk kicsit nehezebb, párszor vissza kellett töltenem az állást, hogy sikerüljön...
Ha a story-s versenyre gondolsz akkor ott adnak egyett...
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Azok a hajóim, amelyek egyedül képesek átjutni a Pirate Alley-n, megkapják a nevük mellé a PP jelzést (Pirate Proof), vicces, hogy a Tyr után a Starburstnek sikerült...
Alig várom, hogy hazaérjek és tekereghessek a galaxisban!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én Busterrel simán megbírtam a legtöbb 3 gépbõl álló kalóz csapatot (kivétel ha volt benne Elite, Nova vagy Bloodclaw vagy mi a szösz, amelyeknek tornya is van, no, azok egybõl szétkapnak, mint froki a lábtörlõt).
Másodszor, ha pénzszerzés a célod, akkor ott vannak elhagyott hajók és árúk is. Itt egy kitûnõ térkép. A szektorok fölé vitt kurzor felfedi milyen érdekességek (Easter Egg, húsvéti tojás / ajándék 😊) vannak az adott szektorban.
Rögtön az Ore Beltben van 75e Credit ajándékba, én ezzel kezdtem. ^^
A Menelaus' Frontier szektorban van egy Toucan, a Family Whi-ben egy Iguana. A Freedom's Reach-be a történet úgy is elvisz, ott van egy Starburst.
Én mindig azzal kezdem, hogy legalább a keletre lévõ Teladi és Split szektorokat (Seizewell, Family Pride) felderítem, mert vannak jó dolgaik. A Teladi-knál a Trading Software Mk.3, a Spliteket az ultra gyors hajók segítenek (egy Jaguar alapból 400km/s felett tép, úgy mehetsz át bármelyik kalóz vagy xenon szektoron, hogy rádfordulni sincs idejük).
Legjobb szabadságra küldeni a wingmanjeidet, vagy állítsd rá õket a célpont hajó kísérõire, azokat lõjék szét. Nem kell téged megvédeni ott a hátsó turret-ed az új Nova Raider-eden.
A tervem ugyan az volt, hogy eladom õket, és beindítom belõlük a biznyiszt ... nahde nem bírtam magammal, eladtam a Novan kívül mindent, és az ebbõl befolyó összegbõl felújítottam a Raiderem. kb. 500-700 ezer kreditem bánta :S.
Arra nem is akarok gondolni, hogy hány elfoglalt hajóm lehetne, ha a köcsög wingman -ek nem lövik ripityára, mielõtt kiszáll (föladja -> 3mpig kifele kászálódik (még piros) -> kiszáll ... csak mire kiszáll addigra - a, no hajó b, -80% hull). Najó õszinte leszek ... elõfordult, hogy a még éppen eladható hajóknak átszállás elõtt nekimentem (nem lassult a gépem elég gyorsan), és felrobbantak 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Aszittem lehet vele olyan shortcutot csinálni, hogy SHIFT+5 mondjuk STOP ALL WINGMAN - így nem lõnék szét a menekülésre készülõ hajót :S
Amugy a térképszerkesztõért "Makeanapplepiefromscratch"-re kell átnevezni a pilótád. Ekkor a fõmenü->start game-be lesz a custom start-nál a map-editor.
Hogy oldjátok ti meg a következõt:
Kalózhajókat szeretnétek elfoglalni. Egyedül ugye nem megy, szóval ott szaladgál 2 társatok melletetek. SHIFT-7, hogy védjenek. Nade, ha a kalóz - , akinek a hajóját meg akarom szerezni - meglövi a gépem, akkor megtámadják a wingmanjeim. Nem 1szer fordult már elõ, hogy megadta magát a pali, de még 20-30%ot levittek a haverjaim a hulljából 😞.
Mit kell csinálni?
Ja és még valami! Láttam van script editor a játékban ... be is van állítva, hogy S betûre nyíljon meg. Node ez ennyire nem tûnik egyszerûnek ... hogy is van ez? 😊
Elõre is köszi!
itt de messze van még szeptember vége!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Kényelem mindenekfelett!
Amugy, elég ha csak megnyomjuk az adott képnél az S betüt, majd rögtön mentjük másként JPG-ként. :}
XSP Ships címszó alatt
天使たちは私を見守る
Az a nagy kérdésem lenne, hogy valaki tud -e valamit a Stargate modról
Ezt találtam az Egosoft fórumán:
Stargate mod project:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=207515
Vagy az itt található hajókat le lehet e tölteni valahonnan?
De nem tudok elmenni a mellett, hogy még mindig pusztulnak meg hajóim azért, mert beleütköznek az ûrállomásba, mikor a védendõ hajó dokkol. Azért ez már nem kicsit gáz. Ahogy az sem, hogy kapun való áthaladás után matrica legyek egy Boron M1 orrán. Pedig autopilot vitt át, nem is én mentem át agyatlanul, de ahogy átmentem a kapun, placcs, még kitérni sem volt idõm, csak az "A"-t tudtam megnyomni, és jött is a "Shield critical" két másodpercre rá meg a The End felirat...
A másik dolog nem tudom, hogy mennyire egyedi, a menüben olyan, mintha minden billentyûleütést kétszer-háromszor érzékelne, vagy a fene tudja hogyan. Lenyomnom a balra gombot, erre a menü elfut teljesen balra. Ha az enter lenyomon, akkor már a harmadik almenübe lép be egybõl. Nem tudok rájönni, hogy ez nálam valami gebasz, vagy a ismert probléma. Anno az V1-es X3-nál nem volt ilyen.
Jól néznek ki az új hajók, bár még csak távolról láttam õket, és tetszenek az új szektorok. Viszont mi a fene ez a Xenon invázió? Megjelenik egy Core systemben egy Xenon Q, egy flottányi L és LX, meg pár N/M mellett, és tisztára seprik az egész szektort szinte. A szektort õrzõ M2 meg addig teljesen félreesõ helyen lébecol... <#whatever>#whatever>
Nemsokára behozom a lemaradásomat, már irígylem a képgyûjteményeiteket, szakítok idõt az enyémre is.