X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reklámozni kellene, mindent egy helyen, s még csit szaga sincs. Vastagabb pénztárcával kell menni shopingolni.
Beszereztem egy pár kincset.
A sohnen hajókat butitva árulják, sohnen pajzsot és fegyvert nem lehet rászerelni.
A gépigényhez, a régi vasamon is hibátlanul ment a játék(XTM) medium beállitásnál, pedig cirka 5 éve vettem.
A mostaninál voltak gondjaim, és hasonlóan én is a játék miatt cseréltem. A konfigom E6750 2,66 intel proci, MSI8600 GTS 256MB video,Asus P5K alaplap,2X1GB DDR2 kingston kit ram (eredetileg 4GB volt, de emiatt voltak gondjaim a géppel.)
Kipróbáltam sok varációt a játékhoz, a vistát nem szereti se 32-t se a 64-t, sokszor "összeomlott" a játék alatt.Jelenleg egy "tuningolt" XP-t használok és gond nélkül megy.
X universe Home, sweet home
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A többi mod meg tudtommal gond nélkül elfut egy olyan konfigon, mint az enyém.
2005-ben 200 E Huf-ot ért a gépem monitor nélkül. És körül ekkor jöttek a 8800-as kártyák is 170 ropiért...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Szerintem nem off, hogy milyen konfigon mennyire megy a játék, mert XTm-es szemszögbõl szerintem minden gépet meg lehet fingatni - Erõsebb géphez már nagyobb monitort vesz az ember, erõsebb videókártya több beállítási lehetõséget kínál, tehát ugyanott vagyok, mert a 16x élsímításnál néha lemegy a gépem 10 fps alá forgalmasabb csatákban - tehát nem érdemes elszállni gépileg, ha csak a játék fontos, nem a látvány (nekem mindkettõ).
Nemrég LV-s cheats segítségével kreáltam 30 barátságos M2-est és 30 Ellenséges M2-est, gondoltam mozizok egy kicsit - váltogatom majd a kameraállásokat, képeket készítek és élvezem a mega-csatát. ezzel a 60 hajóval annyira belassult a gépem, hogy csak a Windows Feladatkezelõvel tudtam kikapcsolni a játékot.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen gépeken játszották ezt a játékot 2005-ben, amikor megjelent.
Képek viszonyításként: X3 Screens
Csak párat raktam még fel, a többit majd késõbb, de nem mulasztom el, mert megirigyeltem Dimre fotóalbumát<#awink>#awink>
Kids, don\'t try this at home!
CPU AMD Athlon XP 1900+
GPU NVIDIA GeFORCE 7600GS
MEM 768 MB DDR
xDDDDD szörnyen megy rajta az X3, az XTM meg néha szabályszerüen kifagy a windowsba proccessing hibával. Nagyon ratyi a procim :S.
Alapba (saccolva) 22-17 FPS-el megy a játék, ha már 3 novával harcolok ez az érték lecsökken 10 FPS-re. A végsõ csata annyira diavetítés (és sajna nem is lehet skippelni) hogy szabályszerüen elgutóbb elmentem fél órára bevásárolni, és mire hazaértem, akkor lett kb vége a csatának xD.
Sajna új konfigra nincs pénzem, upgradelni meg nincs értelme. :s
Úgykülönben meg szektortól függõen 18 FPS-tõl nagyából.
Újat akarsz venni?
天使たちは私を見守る
Eladom gépemet:
Nagyobb kép
Elérhetõség
Kérdéseket privibe vagy valamelyik elérhetõségemen, ne zavarjuk az itteni életet!
ON AIR
Ha te a civil kereskedõkre gondoltál, az más. Ha megfigyeled a civil hajókat közelebrõl, mindig ugyanabban a rendszerben maradnak, illetve csak egyik állomásról a másikra szállnak, telespammolva az egészet. >.<
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak az aggaszt, hogy úgy kezdõdik, hogy less civilian ship.......
Pedig már beleéltem magam, ezen kivûl is van egy rakás hajó amibe nem tudok task force-os pilotát ültetni. Kinéztem az Arant bázishajónak, három behemót is ráakadhat egyszerre, de not vaild az üzenet.
Jó játék az a Sins 😄
天使たちは私を見守る
-shipyardok extra dokkolási lehetõségekkel (az eredetibe csak 5 hajó fér 😮 )
-új hajók bayamonok például az x2bõlkhaak MO
-saját készítésû logók a gyáraidra hajóidra (visszaköszöntés az X2-bõl)példa
-friss házasok hajók xD
-új ppc effektek
-stb, ami megszokott roguey-tõl 😉
M6-os és TS hajóval tudok csak rádokkolni külsõre.
天使たちは私を見守る
M5 - 1 MJ
M4 - 5 MJ
M3 - 25-125 MJ
M2/M1 - 1 GJ
Teladi M2 - 10 GJ
TS/TP/TL - 125 MJ
És igen, elég a fedélzeten lennie a pajzsnak, és máris mûködik.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
On: Na megjöttem a nyaralásból, jó volt, de az X3 jobb. 😛 .
1.Leg egyszerûbb, ha újrakezded, vagy betöltesz egy mentést a sérülés elöttrõl.
2.Boron Eq dokkban lehet hull repair technology-t venni, ha feldobod a scriptet, és hozzá a BBS-eken hull rep. kiteket. Ezek is kijavítják neked.
3.Elmehetsz bármely hajógyárba, és ott a hajóvásárlás menüben megjelenik a hajód fent. A jobb egérkurzorral tudod megadni a javítás mértékét a hajódon, és enterrel végrehajtod. Sajnos elég borsos ára szokott lenni, bár ez erõsen függ a hajód típusától. A Busterednél nem lesz vészes...
4.(bár ez még most teljesen fölösleges infó)A késõbbiek folyamán, az anyahajódba vehetsz machine shopot, ami dokkoloás után, automatikusan elkezdi javítani a sérült hajókat. (be kell álítani az extra funkcióknál, az anyahajó command menüjében)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Most kezdtem el játszani a game-el egybõl felraktam az extended modot. Viszont az elsõ küldiben figyelmetlen voltam és megsérült a hajó. Nagyon lassan megy, hogyan tudom megjavítani?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.