X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az X3:Reunion a kedvenc játékaim közt van, fõleg az XTM, pár Star Trek és Stargate hajóval a best :) nos 3 napja egy elég kemény bugba ütköztem és nem tudom hogy oldjam meg reinstal nélkül.
Manageltem messzirõl egy bányászflottám, "anyahajó" egy Argon Leviathan volt, és néztem h elküldtem õket Return Home paranccsal de nem akartak bedokkolni a hajóba. Mondom akkor hosszú megoldás, egyesével bedokoltatás, Commande Console, Navigation, Dock at, és hopp... nincs ott a Levim... WTF???
Oké, biztos pillanatnyi hiba, újra... megint nem... odaugrok a szektorba, körbe repülöm a Leviathanom, és láttam hogy úgy ahogy van eltünk a dokkoló szekvencia az elejérõl (a hangár az orrból, és az oldalt lévõ kidobók is mind...) káromkodok egy sort... nah nem baj, van Valhallám, Argon Primen tartottam, odaugrok, egy kis Khaak írtás... arról is eltûnt az a dokkoló rész... tehát röviden az összes M0-ás hadihajómról eltûnt a dokkoló, illetve slussz poén... ugyan ilyet használ a BC304 Daedalus modell is... azon rajta volt azért is...
Valaki tudna segíteni? próbáltam újrarakni a modot is, de nem mûködött, ha újrarakom, akkor meg kezdhetem elejérõl mert a mentéseket nem veszi be... 11 nap ingame time... 34 gyár... nincs kedvem elörõl kezdeni az egészet...
Más: Nincs meg valakinek a Combat pilot script by Xai corp, mert a link amire az Egososoft honlapján mutat a leírás, már halott.
Dxdiagnosztika problémamentesen lefutott.
A shaderelést kellene valahogy kikapcsolnom mert lehet hogy az okozza a problémát. De azt nem tudom hogy lehet.
A felbontás nem sokat számított neki mennyire állítom...
Én az új vidkarimnál megnéztem, mit csinál, mikor nincs élsimítás és mit, mikor van.
Hát ugyanazt, csak szebben. Semmilyen lassulás nincs. A régi kártyán is próbálkoztam és igazán nagy különbség nem volt sebességben, csakhát akkor 1-2 fps is sokat számított.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Si vis pacem, para bellum.
Auto save be van kapcsolva de így is kidobál.
Érdekes hogy bekapcsoltam az AA-t 2x-esre agrafikát felvettem high-ra, a texture meg minimum és így egész sokáig bírja.
Ezt én már nem értem. minimum grafikán nem ment ilyen sokat.<#conf>#conf>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Engem is ki szokott, térkapuba lépéskor. Nem találtam okát, és lehet hogy véletlen, de ha ritkán mentek, csak olyankor csinálja. Gyakori mentéskor (autosave is számít!) szinte soha.
2.5-ös patch van fent.
Nem crackeltem és nem használok XTM-et és nem scripteltem.
Egyszerûen nem értem. Túl jó ez a játék ahhoz hogy feladjam. :)
Gondolom nem crackelt, 2.5-ös patch van fenn. Nem használsz XTM-et és nem scriptelted agyon sem.
Segítségre lenne szükségem.
A problémám hogy a játék elég gyakran kidob az asztalra és nem tudok rájönni hogy mi az oka mivel semmiféle hibaüzenetet nem kapok.
A gépem megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek.
Proci:1,8GHz Videókártya: 128mb Ram-os, memória 1,5Gb
Ha tud valaki valami megoldás azt megköszönném.
Próbáltam már párszor kidobni, majd újra felvenni, de hasztalan. Azt hiszem kezdek egy újat <#sir>#sir>
Esetleg rakd vissza abba a hajóba, amivel összeszedetted, ülj bele, talán elfogadja a küldit. Ha nem akkor reload.
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
A BBS Extra is tartalmaz ilyensmit, BBS-en lehet tuningolni a hajót, persze ehhez meg kell keresni az üzenetet.
Esetleg ha van tapasztalatod script ügyben , meg tudod mondani, hol találok olyat hogy script browser? Elvileg itt kell elindítani a felrakott scripteket. Installáltam egy overtune scriptet, a script editorban meg is jelenik, itt tudom szerkeszteni, de én nem szerkeszteni akarom, hanem futtatni. Remélem nem kérdeztem hülyeséget, ehhez a témához nem nagyon értek.
Nincsenek benne elbaszott küldetések, de mi izgalom van benne, ha csak 'A' pontból kényelmesen elsétálsz 'B' pontba egy egyenes mentén?
A nehézsége adja meg az ízét.
Ez amúgy épp egy nem túl nehéz feladat az aszteroida belsejében való repkedéshez képest szerintem.
Amúgy meg annyi jelentõsége van a játék szempontjából, ha végigcsinálod, akkor olyan magas rangod lesz az Argon-oknál, hogy bármit megvehetsz. És egy Titan elég jó kezdésnek...
Thx
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Rég jártam erre. Kérdeznék is valamit.
Valaki tudja hogy Fegyvereket, pajzsokat meg ilyeneket hogyan tudnék kreálni az X3 Reunionba? Már mint milyen program kell hozzá? És ha hajókat akarok csinálni ahhoz mi kell?
Aki válaszol annak nagyon köszönöm elõre is.
"The Tractor Beam is a new invention, designed primarily to move stations without the need for large and clumsy grappling systems. The beam uses a series of projected gravitic fields, which in effect reduce the mass of the object, making it easier to move."
Aki EVE Online-ozik, legyen szíves küldeni egy meghívót, mert szeretném kipróbálni és ha tetszik, akkor õ is jól járhat vele!
Holnap délelöttig várok vele, utána mindenképp regelek.
Mail cím
Egy sima SPP is lehet végsõ gyár, de akkor abban a komplexben vagy 2 SPP van, vagy egy rakteret megnövelõ egység. Amúgy nem.
Minden csak köztes termék, ami azt jelenti, ha azzal elkezdesz autokereskedni (a hajóid AI-jai), akkor nagyon hamar leáll az egész.
De mivel az egész 100% hatásfok felett mûködik - vagyis minden gyár többet termel, mint amennyit elhasznál a komplex, így minden termékbõl lesz raktáron mindig.
Ilyen alap önfenntartó komplexet én az EC miatt építek elsõsorban és majd késöbb ezt szoktam továbbfejleszteni igénynek megfelelõen. Itt engem már nem érdekel az EC, azt más forrásból szerzem.
Product = végtermék (az alap önfenntartónál ilyen nincs)
Intermediate = köztes termék (ebbõl van bõven)
Resource = alapanyag (na ebbõl nem lesz, ha önfenntartó)
A gyárkomplex sem igényel figyelmet, mert megy autómatikusan. Összerakod, egyszer feltöltöd kb. 10.000 EC-vel és õ ebbõl el lesz élete végéig és csak gyûleni fog az anyag. Végtermék nem lesz, mert jórészt minden közbensõ lesz. Az más kérdés hogy mindenbõl egyre több lesz, ha jól építetted meg a komplexet. Én nem is járok sehova EC-t venni, mert mindig van a komplexemben. De a fõ szektorokban elhelyezett SPP-n is mindig van EC.
A bányát is természetesen be lehet kötni a rendszerbe. A gyáraknak 5 km-en belül kell elhelyezkedniük, hogy össze lehessen õket kötni. Vagyis a bányát vontatni kell a megfelelõ helyre. Az állomásokat meg úgy kell elhelyezni.
Videót találsz a honlapomról errõl. Meg képeket is, hogy az enyém hogy néz ki.
Elõször örülj, hogy van egy SPP-d, majd utána gondolkodj a komplexen, ha már van nagyobb hajód, amivel írtani tudod a kalózokat, xenonokat, kha'akokat.
Szerintem.
Konkrétan a kérdésemnél arra gondoltam, hogy az ore minehoz szükséges EC-t vásárolják-e a hajók, vagy a saját SPP-ból viszik át. Úgy gondolom, hogy bányákat nem lehet constuction kittel más komplexummal öszekötni , de lehet tévedek.
Érdemes a gyáraimat ellátó hajókat felszerelni jumpdrive-al? Mivel ezek nem unitraderek, nem tudom ugrálnának-e, meg EC-t sem vásárolnak automatikusan.
Össze lehet állítani önfenntartó komplexet, ebben az esetben igazából nincs végtermék, de mivel 100% felett termel mindenbõl, így marad köztes termék, amit el lehet adni vagy felhasználni hajó építéshez akár.
FactoryComplexCalculator-t ajánlom komplex tervezéshez.