X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
A HQ-m a player szektorban van, legnagyobb (eddig) komplexem Savage Spur-ban, a FLAK és PPC-t elõállító meg Ore Belt-ben.
Majd Last Frontierben akarok még egy baromi nagy komplexet.
Saját szektorok annyira nem lényeg.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Lehet, hogy jobban jársz, ha felveszed kamerával (mobil, fényképezõgép, vagy mittomén), és azt rakod fel
xD Felahkartam venhni az anghol intróht, és behrakni juhtúbra, ám mihndegy :S (ez a H betüzés idézi a teladi nyelhvet :DDDD )

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hááát! Nem!
Leesik, de még hogy!
Javaslom, hergelj fel pár ellenséget, és lövesd szét velük az ûrállomásokat. Kicsit tovább tart, de nekem bejött. Az xtm térkép jobb oldala felé, közép tájon van pár pirat, és unknown szektor. Én itt kezdtem kiépíteni a Magyar Birodalmat :O). Az egyik unknown szektorból ráadásul kapud is lesz a player szektorba, és más irányba, meg folyamatosan terjeszkedhetsz a piratok kárára. Ami még extra elõny, hogy az elfoglalt szektor eredeti fajai, szinte állandó jelleggel küldenek támadó csapatokat feléd (ez akkor is igaz, ha baráti viszonyban vagy velük). Mivel õk támadnak, és ha visszatámadsz esni kezd a repud (mint a magyar birtok, és önvédelmi jogban) ezért érdemes csak az ellenséges fajoktól területet szerezni. A piratok folyamatos betámadása, meg príma tapasztalat szerzõ lehetõség, ha vannak cpilotáid...
Jaja. A gáz csak ott kezdõdik, hogy ugyanezt csinálja az X-BtF-nél, pedig ott alapba minimum 80 FPS-t biztos kapok. Ez normális?

Nem csoda! Gondold csak el, hogy mennyire megdolgoztatja ez a procidat, a memokat, és a winyót, arról nem is beszélve, hogy a procinak állandó megszakításokat kell generálnia a két progi között.
Hehe, nemtudom nektek hány FPS-etek van X3 Reunionba alapba, de nekem kb 18-20 van, és ha leindítom a fraps videorecorderét, akkor 3 mp-ént 1 kockápt kapok XD

Ja, én most értem el, hog megvehetném potom 650 millióért...
Akkor inkább egy BSG, vagy Borg Kocka...
Vitez77
Vki mondja meg pls mi lehet a baj a Fraps-as alig veszek fel 15mp videót és kb 3gigát nyom. <#falbav><#nemtudom>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Avarice elõbb-utóbb eladóc lesz... csillagászati áron<#ravasz1>

Kids, don\'t try this at home!

Azt mindig árulják, csak reputáció kell...

Ja, csak rámehet egy csomó pénzed...

RJoco
Aham!
Nekem amúgy sem tetszik, csak egy ötlet volt.
Bár ha megveszem és utána megint az enyém lesz, csak nem baj?

RJoco
Beraktam a játékba Atlantis-t, kapásból 400 milla felett volt az ár. Kicsit átszerkesztettem, most kicsivel drágább, mint a Leviathan.
Ja és csak 5, írom - 5 m/s-mal megy. Viszont 800.000 Cargo és 10x10GJ pajzs. Galacticaval véletlenül nekimegyek és volt Atlantis...

Beraktam a Borg kockát is, na az 500 milla felett van, mire megveszem...

Módosítottam a Galactica fegyverzetét. így most bármit felpakolhatok. BSG80 lett a neve. Visszavettem a sebességét és most rendesen kezeli a pajzsot. Felmegy rá a Sohnen Beam is. Jelenleg csak Beta Kyon-okkal tudtam párosítani, Gammám még nincs. Kár, hogy csak 1 Kha'ak szektor érhetõ el rendesen, a többihez meg kell venni az ugrási koordinátákat. Most pont nem árulják.

A montalaar és New income közötti az Avarice ;) Azért nem érdemes elfoglalni mer késõbb bekavarhat a játék Avarice plottja.

RJoco
Az biztos, hogy leesik.
Én elkezdtem írtani a Yakikat és náluk is vannak Argon állomások, amiket nem lõhetek ki.
Viszont nekik van jónéhány olyan szektoruk, amit el lehet foglalni.
Vagy ajánlom még a Xenon és Unknown szektorokat.
Fõleg utóbbi. Montalaar és New Incoming közötti tök üres.
Vagy Savage Spur. Nekem ott van egy nagy komplexem.

le fog esni. Szerintem válasz ki egy fajt aki tuti ellenséged lesz majd (mondjuk split vagy paranid) és kezd elpusztitani õket. A kalóz/khaak szektorok azért nem jók, mer a játék ujraspawnolja õket.

Motto: kell egy szektor...
Szóval szükség lenne egy saját szektorra, Averice egyenlõre nem eladó, így gondolkodom a Sector Takeower scripten. A kérdésem az, hogy ha az adott pl. pirate szektorban lévõ összes állomást elpusztítom, akkor az állomások gazdái nem orrolnak meg rám? Értsd Telardi, Paranid, stb. állomások vannak a pirate szektorokban, ha kilövöm õket a reputációm esik-e?
RJoco
Ship traders nincs?
Jó lenne nagy rakterû hajókból kereskedni, nem kellene állomásokat lerakosgatni.

Hmmm, ez msot jó ötletet adott, ha használnám az XTM-hez, és az argonoknál jó drágán megvehetném, és megtuningolnám a cargo bay-t ,akkor egész jól teletömhetném cumókkal. :)

RJoco
Köszi!
A filmben nem megy gyorsan, csak gyorsan a hipertérbe lépett.
Sebességre jó nekem a 64.
A Galactica úgyis 140el megy és így egy kicsit gyors is. Alapból 120 lenne.

Valen
X3 ships (lent középen)

innen szedhetõ le.

alapból 64-l megy, de kis tuningal (ship creator) nekem 300-l megy (filmben is gyorsan megy :)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

RJoco
Hol lehet szerezni Atlantis-T?
Imádom a sorozatot, jó lenne a játékba is egy.
Mennyivel tud menni?

Valen
van rajt a 6x12 weapon slot, kb 60 GJ shield, dockolni nem próbáltam hozzá hajóval, bár a lehetõséget felajánlja

Oké - oké! De talán lehet hq ként használni. Talán tud parkolni rá pár M1 - M2, vagy mittomén...
Ahogy elnézem, repülni. >.< Egy repülõ város. haha!

Nagyon faják! Atlantis mit tud??
Valen
Size Compare - Terran Valhalla vs ISSD vs Atlantis City :

1.kép
2.kép
3.kép
4.kép
5.kép
6.kép
7.kép
8.kép
9.kép
10.kép

Jah! Hát ezért nem a méret a lényeg... Jó lenne, ha shipcreatorral meg lehetne dolgozni ez irányba. Mindenesetre a fegyverarzenált lehet rajta bõvíteni asszem, és az advanced jumpdrive val megoldható a pont - pont ugrás, a machin shoppal lehet javítani a kisebb hajókat, a többit nem tudom. Ettõl függetlenül nagyon mutatós, és szívet melengetõ annak, aki szerette a sw világot. Én mostmár a birodalomnak drukkolok. Leverem a mocskos lázadókat :O)
Valen
jaja az ISSD jó, meg szép, csak:

- nem fér át a kapun, ergo nem tudsz vele rendszert váltani, nincs rajta point to point jumpdrive
- nem tud autopilottal tûzelési távba érni
- kevés fegyver van rajta
- nem lehet M0,M1,M2,TL,M6,M7-l dockolni hozzá

imagehack.us

Annyira gáz, hogy 20 kbytenál nagyobb képeket nem tudok belinkelni. Lenne pár jó kép még, de nagyon visszaesik így a mérete, és a minõsége.
Lenyûgözõek a méretei, bár nem mindig ez a lényeg.. :O)
Magam készítettem egy unknown sectorban. Becsíteltem az összes m0 -t meg a parancsnoki csillagrombolót.
eztet hol találtad?

Én meg ezt! :)
AMi engem lenyûgöz, az a kapu mûködése. Nem tudtam, hogy ilyet is lehet az X3 motorjával csinákni. (nézzétek meg a legújabb videót az oldalukon)

Vitez77
Na ezt már szeretem <#vigyor2> Remélem ilyen háttereket is tervez az X3TC-be az Ego!<#vigyor4>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

RJoco
Elkezdtem a Sohnen 2. küldetéssorozatát. Az elsõt mindjárt a Xenon Core 18-ba rakta.
Kiírtottam a szektort...

[NST]Cifu
Követni követem, de amíg csak videókat látok, addig különösebben nem érint meg... Láttam már nagyszerû képeket FS2 és X-Wing:Alliance alá is, de valóban mûködõ MOD-ot (nem csak lecserélt modelleket) még nem (leszámítva az I've Found Her-t, ami viszont nem MOD).

RJoco nézd meg a videókat, forognak az Omega osztályú hajók lakómoduljai.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nemtudom elhinni hogy az X3 reallity engine-t látom néhány képnél. Nem lehet, hogy photoshoppal feljavított verziók?<#wow1>

RJoco
Vajon a Földi csatahajók forgórészei forogni is fognak a játékban?
Vagy egybõl Árny hibrideket kapunk?
Bár asszem azoké is forgott...

Különösebben nem követem nyomon, de ha kész lesz, kipróbálom.

Ez a babylon 5 mod nagyon jól halad, van már egy halom ígéretes videójuk.
Nem tom valaki követi-e õket rajtam kívül.

De! Jól vágod!
A gond, hogy Ocracoke's Stormban nem történt semmi, ezért mentem vissza az útvonalon. Így akadtam a TL flottára, és a többit már leírtam...
De, az egy új, tompított robbanás lesz szerintem. :)))) Ám a Nova jobban lenyûgöz, olyan gyorsnak néz ki. :)

Vitez77
Tomonor: ezen a képen, amit az X3TC fórumba linkeltél be, baloldalt, csak nem új robbanáseffektet látok? <#vigyor> Sok mindent feljavít akkor majd az Ego <#eljen>

RJoco
Ehhez kell majd nekem egy kis segítség!

RJoco
Aham!
Ezt nem tudtam, az angol tudásom nem jó.

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=102101 bocsi a gyors linkért de sietek. A lényeg hogy hozzá tudsz adni kapukat a játékhoz akármi nélkül. a fájlt át kell nevezni .rar végzõdésre hogy mukoggyon.