X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vitez77
X3: Terran Conflict interjú erre. Ha valakit érdekel 😊

天使たちは私を見守る

Stotoo
Nem sikerült az árucsere. Mivel írták XTM fórumba, meg több helyen is ship reviewnál, hogy van rajta trade port, ahol ts/tp tud csatlakozni. Ez miatt gondoltam, hogy az ûrben meg lehetne oldani az árucserét.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

RJoco
Pont ezért írtam PS3-mat. Kéne a fenének mégegy $. Nameg lehet, hogy kifeküdne az X3-tól. GTA4-tõl is megfeküdtek...
Amúgy nemtom mi a gond a billel, mikor még egeret is rá lehet kötni. Csak USB-s legyen.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Vitez77
Mármint nem sikerült dokkoltatnod vagy nem sikerült az árucsere?

天使たちは私を見守る

RJoco
A Griffon-nal hajókat lehet gyártani. Pontosabban MKII Fighter Drone-okat.
Elvileg 25 fér el, de több is rámegy. Más hajóval nem lehet rádokkolni tudtommal.
Vagy Transporter Device-szal vagy bedokkolás két hajóval tudsz átpakolni árut.

Stotoo
Hi!

Fenn van az Xtended mod és vásároltam egy griffont. Elég nagy ahhoz, hogy ne tudjon minden hol dokkolni (frigate). Viszont van elvileg rajt vmi ts/tp port. Gondoltam ezen kereszül majd egy mercuryt tudok dokkolni, vagy legalább árut cserélni, mert fel szeretném tölteni a jump driveot. Nem igazán sikerült ezt sehogy sem kiviteleznem, hogyan kellene?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Kösz. Az FPS esést még figyeltem, a többit már nem, lehet, hogy nálam is visszaáll. Eredetileg qrvanagy megacsatákat akartam mesterségesen elõidézni (LV's Cheats) majd szépen lefilmezni, DE: a gépem meghal 60 db M2-es láttán, és hatalmas helyet foglalnak a videók. Nekifutok majd mégegyszer, valamivel ésszerûbb flottákkal.
"Gépet nem bõvitek még 2 évig." Hehe. Én is így vagyok vele, januártól megy a visszaszámlálás, kíváncsi vagyok, meddig jutok...

Kids, don\'t try this at home!

Vitez77
Off: néhány zavarbajtõ részlet a Black Prophecy-rõl

天使たちは私を見守る

Vitez77
X3 konzolon? Majd ha kiadnak hozzájuk egy billentyûzetet, vagy vmit amin minimum annyi gomb van. X3: Reunion is (ha jól tudom) ezért nem lett XBox 360-ra.

天使たちは私を見守る

RJoco
Ja, igen, nálam az FPS csak a videó elinditásánál esik, utána visszamegy a rendes értékre. Ezekszerint nekem jó procim van?^^

RJoco
Eszembe sem jutott, majd legközelebb

RJoco
Én VirtualDub-bal konvertáltam. Elõször dvix-be, de a teljes méretet már nem vitte, akkor 3xvid-be.
Elöbbi a 60-70MB-os avikból készitett 6-7MB-osat.
Utóbbi a 130-140MB-osokból 10MB-osat.
Lejátszásnál szép minõség, a többit elba***a a youtube...

RJoco
Nagyon állatul néz ki, de ha nagyobb vas kell, akkor felejtõs lesz.
Gépet nem bõvitek még 2 évig.
Ha kijönne konzolra is...
Mondjuk örülnék az X3-nak is konzolon. PS3-mon. Akkor nem lenne kérdéses, hogy vennék egyet.

Vitez77
Ígí mutatkozott be nekem 1X

天使たちは私を見守る

Kösz szépen.
Kíváncsi vagyok, hogy mibõl következtettél erre?

BuriP
A TC-hez nem kell DX10, ugyanis nem támogatja. Bernd Lehan (fejlesztõ és üzletvezetõ az EGO-nál) ezt azzal indokolta, hogy a játékosaik zöme (mi) XP használnak, és a terveik megvalósításaihoz a DX9 is elegendõ volt.

aki tud németül az elolvashatja a vele készült teljes interjút itt.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Nem. Nonpluszultra.

Vitez77
Hát persze! Ahogy a könny a fájdalomnak szent joga, úgy a félelem a nemtudomminek is szent joga (késõ van, fáradok).
Apropó, Legend: jútúbon nem te vagy BlaiddDrwg825?

天使たちは私を見守る

Félni azért lehet...

Vitez77
Sztem X3: TC-hez nem kell dx10, hiszen az X3: Reality Engine-t nem arra tervezték. TC-hez nekem is megvan a vasam, Black Prophecyt meg majd meglátjuk.

天使たちは私を見守る

Én már keresgéltem, a google nálam is mûxik, gyakorlatilag van pár kép, egy teaser és az ígéret, hogy lesz.
Vasam van hozzá, de lehet, hogy kell egy új oprendszer a DX10 miatt, egyébként a detto a Terran Conflict-hoz is, mert azt is beújítják rendesen...

Vitez77
Hát, eddig nagyon kevés dolgot tudok róla. Majd este még keresgélek. Az biztos, hogy ehhez már kell majd vas (de ha olyan jó a játékélmény, mint a grafika, akkor megéri).

天使たちは私を見守る

Gusztustalan. Már most beleszerettem. Remélem tényleg szimulátor, és nem point'n click.
Közben Cifu hatására tettem egy kis kitérõt a Sins of a Solar Empire tájékán, de siralmas a game, tipikus rts, beszûkült lehetõségekkel (gyûcsé' vasat meg gyûcsé' kristájt oszt' jó lesz), bár az intrika rész eléggé kidolgozott, a játék "radar" képen tök jó, de nem érdemes a hajókra közelíteni, és a fájtokban gyönyörködni, mert nem arról szól.
Szóval kell valami placebó a Terran Conflict-ig, de a Black Prophecy méltó ellenfélnek tûnik az eddig látottak alapján.

Hali. Ismét a fedélzeten.
Fraps: az ingyenes verzió csak 30 mp-et enged, a megvásárolt/warez pedig korlátlan, DE: hatalmas helyet foglalnak a filmek, nálam 3 rövid filmecske 15gigát nyomott, ki is dobtam õket (mivel-hogyan konvertáltátok?). Az Fps mindég leesik felvétel közben, szegény gépnek kétfelé kell szakadnia...
Memorial of Light: Scrop térképn nálam ott volt a hozzá vezetõ kapu az összekötõszállal együtt. A gond az, hogy a kapu koordinátái belül estek a Dyson Gömbben...amibe be lehet repülni, odabent egy gyroszkóp forog, életveszélyes a közepébe hatolni. Középen egy mag van, áthatolhatatlan, és sehol egy (látható) kapu a gömbön belül. Azóta a Scrop térképemrõl eltûnt a kapu, és az útvonal.

Ace: Magyar birodalom: Magyarok a világûrben témában kötelezõ olvasmány Harrison Fawcett - A Korona Hatalma c. könyve. Ilyenek vanna k benne, hogy: Barkóczy Klánflotta meg Vitéz Dózsa György csillagfregatt...

Vitez77
Gyerekek, nem szívesen mondom, de ha lesz X-Online valamikor, akkor nagyon bele kell húznia az Egosoftnak. Ezt nézzétek.

天使たちは私を見守る

öööö, miért nem kapcsoltad egybe a videókat egyetlen fájlba movie maker-rel? >.<

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

RJoco
U.i.: Az átkonvertálás után nem is romlik észrevehetõen a minõség.

RJoco
És akkor a többi:
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Sajna hiába, hogy Fraps-szal jó minõségben veszek fel, az átkonvertálás, de fõleg a feltöltés után nagyon leromlik.
Nemtom, hogy lehetne sokkal jobb minõségben felrakni videókat.

lol félelmetes. xD

RJoco
Nah, csak sikerült felraknom egyet. Csak ár kell konvertálni, aztán a tube még úgy is ront a minõségen egy kicsit.
Itt az elsõ, de a többi is hamarosan jön. Majd talán holnap.
Most már kell egy kis játék is...

RJoco
Csak nálunk tökölnek ilyen p*cs feltöltéssel a szolgáltatók, külföldön gyorsabb a feltöltés.

RJoco
Hát jólvan!
Megint elba****m egy csomó idõt és megint nem lett jó.
Ahogy olvastam, a codec-kel lesz a probléma.
Úgylátszik a fraps-os videókat még át kell konvertálni.

Vitez77
Hogy csináltad (fraps)? nekem még mindig sz@rozik a videómérettel <#falbav> (eddig csak TimeShifthez akartam használni, azt azóta pihen, nem nyúltam hozzá, ezért vagyok noob XD )
Amúgy YouTubera sztem bármilyen videóformátumot feltölthetsz, persze ha nem akarsz vmi extrém überritkával kísérletezni (azokat passzolom). Mérete? Egyszer láttam (nem csodálkozom ha nem hiszitek el) kb. 5-6 órás videót jútúbon...persze csak az elejét, hülye lettem volna végignézni. Szal csak attól függ, mennyi idõt fordítasz a feltöltésre (megjegyzés: hogy hogy a pics@'ba került fel egy akkora videó, azt nem tudom).

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

RJoco
Hát az 1320 még annyira nem is gyors.
A Starburst-töm 1500 felett megy.

1320-al repesztettem egy arrow-al a sohnen unknown sector-ba SETA-val, és lefagyott a játék anyira, hogy ujra kellet indítani a gépet. :S

:/ kicsit szarozni kell vele, én a legutóbbi videómat 3szor töltöttem fel, mert szarozott a youtube.

RJoco
Hát nemtom, mert amit felnyomtam, azt nem játszotta vissza.
Lehet, hogy azért mert közben megszakadt a netkapcsolat, mikor visszajött, csak egy frissítést nyomtam neki...

youtube-ra? Bármilyet, ám elõbb regisztrálnod kell. Én pl agyromboló Home-videókat raktam fel. <#idiota> Méretbe nemtudom mekkorát lehet max feltölteni, formátum az midnegy, mert a youtube átalakítja FLV youtube formátumra.

RJoco
Vettem fel Fraps-szal videot.
30mp-et enged, fél méretben 60-70MB, full-ban 130-140MB.
Majd ha sikerül, megtekinthetitek youtube-on.

Milyen videókat lehet ide felrakni? (Méret, formátum)

RJoco
Sajna nem.
Gondoltam, megcsinálom a Sohnen-ek küldijeit és akkor megkapom a koordinátákat, de semmi. Most megint várnom kell, míg újabb küldiket adnak.
Pedig én is nagyon be szeretnék már jutni.
Azt tudni, hogy honnan fog nyílni a kapu?
Csak mert Last Frontier-t körbe raktam Advenced Satellitekkel.
Ha lesz kapu, akkor lássam.

Bárcsak tudnám, hogy a Memorial Of Light szektorba hogy lehet eljutni. Próbáltam bbs en térképet venni a környékén, de sehogy nem jön össze. Elég lenne, ha csak megmutatná a helyét, advanced jumppal be tudnék ugrani.
Valaki nem tud errõl a dologról valamit??
Jah! Engedélyezni kell nekik a letelepedést!!!
The crypt, Maelstrom, Nst's Retreat. Az utóbbi két szektor közti unknown szektorban is van asszem, de ebben nem vagyok biztos... Maelstromban viszont már van egy csomó idegen állomás.
Melyik rendszerbe?

Ó! Emiatt ne aggódj!
Amennyiben úgy állítod be a gyáraidat, hogy valamibõl kereslet legyen, akkor beköltöznek szépen. Ettõl függetlenül is beköltöznek. Nekem fegyver, és kajagyárakat raktak be, meg persze spp-t, pedig 12 ért adom én is.
Persze adóznak szépen, de ez nem érdekli õket.
Hát, az esélye az unknown szektorokba szerintem nulla. Nemtudom, még sosem próbáltam igazán ezt a scriptet, sose jutottam el odáig, hogy 3 állomásomnál több legyen. 😄 De biztos meg van oldva valahogy, ahogy láttam a beállítási panelén, ott lehet állítani, hogy NPC-k építhessenek állomásokat a rendszeredbe, stb...

RJoco
Ja, erre gondoltam én is, de mekkora az esélye, hogy oda építenek?
Nameg mennyit adóznának...

ja de akkor az NPC-k adóznának neked, ha a te szektorod lenne és oda építenék az állomásaikat. 😄 nem te nekik.

RJoco
Egyszer vettem fel vele, felvételnél egész jól vitte, viszont a visszajátszás nem igazán ment. Készült egy 2GB-os is, azt le sem játszotta.
Próbálkozni kell a képfelbontással. Mert én 1280-ason vettem fel.

LOL! Az még rosszab mert 60Hz-es a monitorom xDDD Tiszta csíkos lenne XD