X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy profibb megoldas és nem kell hozza TradeMK3 így kb 500000cr-t
spórolni tudsz !
1. ha az adott szektorban ahol a bányád van a gyárak olcsóban akarnak venni silicont mint amit te beállítotál akkor ez elõfordulhat.
( idõként rákell nézni a station managerrel beállított bányára és ha kell lejebb vinni az árakat, én is jártam így !!! )
2. A station manager csak onnan tud infóz szerezni az árakról ahol hajód van vagy mûholdad. vagyis ha pl 2szektorra van beállítva a smanager,de
nincsen ott hajód,mûholdad akkor oda nem küldi a hajódat, mert nem érzékeli azokban a szektorokban az árajánlatokat.(Ezzel is szívtam egy
darabig !!!)Más most nem jut eszembe, de ha még ezekután se menne a
kereskedés írd meg. Teljeessen kiveséztem a Smanagert (Utólag köszönöm
mindenkinek, hogy nekem ebben a témában senki nem segített mert így legaláb a siker élménye megmaradt !!!!! )
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Itt meg rendesen kivesézik neked.
Kids, don\'t try this at home!
Lehet, hogy kevesebb a nulla, de valahogy hasonlóan kell kinéznie.
Ha nincs, akkor még nem mentettél ki a játékból térképet.
A Controls menüben tudod beállítani (a játékon belül).
Ha friss térképet akarsz, akkor mindig elötte ki kell menteni játékban és utána elindítani a progit.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Lerakom az elsõt, kijelölöm, nyomok egy F3-mat, egy NUM5-öst, esetleg eltávolodom. A gyárakat mindig 5 km-re rakom a másiktól, ezt pedig a térképen lehet szépen nyomon követni a számokkal. Általában csak síkban szoktam õket lerakni, térben még nem próbálkoztam.
Összekötöm az elsõ kettõt, ahhoz a helyhez közel, ahova a HUB-ot rakom. (Elõször az Extend HUB-ot, erre csatlakozik a TS rakterû hajó vagy M1, M2, stb.) Majd sima összekötõkkel a többit csatlakoztatom szépen sorban, mindig a meglévõ komplex-hez a legközelebbi gyárat.
Képeket honlapomon találsz, mindhez én szereztem a Creditet.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A Jumpdrive-ot csak akkor használja ha van energiája, amit majd beszerez magának. De ha jól emlékszem akkor csak lvl 12 után kezdi el használni (de lehet lvl 8 volt, elõfordulhat, hogy 12-nél csak megveszi ha még nem lenne). Meg nyilván nem fog energiát pazarolni egy szomszédos rendszer miatt. Ha a célállomás a szomszédban van akkor a kapukat fogja használni.
Amúgy érdemes kiüríteni a rakteret mielõtt kiadod a parancsot. Ha nem teszel így akkor a már bent lévõ cuccok által lefoglalt tér akkor is használaton kívül marad ha utólag megszabadul tõlük. Ha csak a pajzs/fegyver marad a raktérben (amik installálva vannak), akkor azokon kívül csak az ugrásokhoz szükséges energiát és a drone-okat szedi fel a hasznos áru mellett.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Elõre is köszönöm!<#wow1>#wow1><#help>#help>Még valami. Az universe trade parancs elõtt ki kell üriteni a rakteret?
a Karibi kalózok játék ugrik be, amibe minden ujabb szinthez iszonyat sok, /exponenciális mértékben növekvõ/, tökunalmas, ugyanazon feladatot kellett ismételgetni, ott is hagytam. Itt nem annyira unalmas, de rendkívül tulzó. A rangok szerzése a felsõ szinteknél kereskedés nélkül nem megy, nincs annyi küldetés, vagy kalóz, ami pótolja. Kereskedni muszáj. Az erkölcsio elveim alapján Te már megkapod a feloldozást chaetelés szempontjából, mert amit létrehoztál Avariceben cheat nélkül, az nem semmi, iszonyat kemény munka volt. Apropó, ahogy a képen láttam, mine-complexed is volt, nem emlékszem, hogy mine lenne az avariceben. Training -helyet is láttam, ez mi? mire jó? Az állomásaidat
milyen távol rakod egymástól? , elég sürünek tetszenek. Elõzõn játékomban kb 6 km-re raktam egymástól, de oldalt 3-4 nél több gyárat már nem engedélyez a játék, gondolom a kampótól számítva lehet vmi limitje. Sorba rendezett aszteroidokra alapozva csináltam az Ore Beltben , 3-4 sorban, 4 szint magasságban , tetején az XL SPP-kkel. Sajnos, a renszerbe belépve szinte diavetítés volt, fõleg, ha néhány hajóm is ott volt. Itt közben elhatároztam, hogy na még egyszer elkezdem, talán, így valami jó tanácsot adj, légyszi, ehhez.
ITT találsz egy scriptet, amivel feloldhatod a Bala-Gi holmikat, és mind megvásárolhatók lesznek, Medusa, Hyperion, PHQ stb a SY-okon. Ezzel várd meg a fiaidat, vagy kezdd újra. Sajna a küldetésnek lõttek. Csak az EGO-s Custom Startok támogatják.<#falbav>#falbav>
Hyperion-t nézzél a Paranidoknál, PHQ-t szerintem Kigdom Endben a SY-on.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Visszatérve, én sem igazán szeretném már ujra kezdeni, de egyszer már el akarok valameddig jutni benne, legalább addig, amit elterveztem. Egyet azért hagytam abba, még másik winchsteremen, a vanillát, mert már késõn kaptam Tõled a felhomályosítást a bázisépitésrõl , és a közelrõl hallaható kongó hang jelentõségérõl. /De aztán jól megtanultam. / Másodszor, mert átnyergeltem erre a verzióra, és van egy hülye szokásom, szeretek magammal is versenyezni, minél elõbb felfejlõdni, eljutni valahova. Ez most nagyon jól megy, ezért nem szeretnék az elõzõ verziómhoz visszatérni. ebben már a régebbi tapasztalatok is benn vannak, 7-8 napi tiszta játékidõvel alkottam, ami van, /persze ez többszöröse ennek a valóségban, a töltögetések, stb miatt/. És nem tudom, hogy az egészet hagyjam-e a francba, alapból rossz, vagy csak valami apróbb hiba okozhatja a gondjaimat. Mindenesetre megtettem a szükséges lépéseket, megpróbálok egy nemzetközi játékos kamarát létrehoz/at/ni, ami védelmet adhat a játékosoknak a kidolgozatlan, gagyin terjesztett, kiadott termékek ellen, aminek ez vezérhajója. Csak azért, mert jó valami, nem ok arra, hogy elrontsák! a francba.
Na, sok beszédnek sok az alja, szokta mondani zongoratanárom, ennyi elég
egyszerre, ha valami ötleted van..., /légyszi tekerj egyet a tekervényeiden/
Mennyi minden lement itt egy mûszak alatt... Nézzük sorra: Nem jön a Bala-Gi. Ilyenrõl nem hallottam még, lehet hogy mindenki a Plotot nyomja, kevés az elrugaszkododtt elme. Az XTM-ben vannak hibák, a küldetések bebugosodhatnak, több panasszal lehet találkozni az XTM fórumokon. Én a Leviathan küldit akárhányszor megcsinálhatom, úgysem lesz sajátom. Akárhányszor kiszedem a sz@rból, újra és újra meg kell mentenem. Az XTM fejlesztõk azt mondták, túl sok idõ telt el a játékomban, a peccselések és scriptek összekuszálhattákták. Nálad is ez lehet, a Kraitot még nem próbáltam. Való igaz, már több számítógépen költözött át a játékom, néha produkál furcsaságokat. Tehát nem tudom hogyan oldd meg, csak azt, hogy másoknál is elõfordul. De ha csak pancser vagy, és kell egy kis mankó a küldikhez, ITT találsz. Ez csak az XTM részleg. PHQ-t és sját szektort valószínûleg nem adnak egy Yakinak... viszont van itt egy utalás a problémádra: "You can do Bala Gi in a non-plot game or a plot game BUT
The one problem you might get is regarding Paranid rep. This needs to be good to compete Bala Gi (possibly even to start? can't remember) but beyond a certain point in the plot, your rep with the three eyes is bad and stays that way until you complete it." Próba-szerencse.
Továbbá: én csalok. Már nem érdekelnek lebegõ konténerek, és rangok. Amióta felraktam az LV'S Ceats csomagot, csak isa, por, meg hamu a játék számomra, bármit elõteremthetek. A Kép amit belinkeltem a szektoromról még azelõtt készült, úgyhogy azt véres verítékkel építettem ki. Viszont sosem kereskedtem, a kereskedõhajóim mindíg csak a saját komplexumaim között cseréltek árút, illetve volt 10 nagyobb TS-em amikkel manuálisan vásároltam fegyvereket mindenhonnan. Én háborús flottákat akartam kiépíteni, de közben kiderült, hogy ez a játék bármilyen vasat bealáz, ha mega-giga csatákról van szó. Én egy olyan platformról keveredtem az X3-hoz, ahol korábban ilyen meg ilyen komplett flottákat eresztettünk egymásnak (igen azok makettek). Ha ekkora flottákat csinálok X3-ban - mármint két ellenségeset, és összeeresztem õket, legjobb esetben is diavetítést kapok, irányításról szó sem lehet. Egyszer 60db M2-esnél lefagyott a gépem. Qurva sokmindent kipróbáltam a játékban, ami arra volt jó, hogy felkészültebben futhatok neki a Terran Conflictnak. Most éppen nagyobb-összetettebb flottairányításhoz gyûjtök adatot.Ezt a játékot nem akarom újrakezdeni, mert elég volt egyszer végigszenvedni a küldiket. A Plottal is voltak gondok, hát még az extrákkal. Pl. a versenynél én a Busteremmel indultam, majd megtaláltam a Starburst-ot, és azzal nyertem meg. A Khaak Asteroida alagútjából egyszer ennyire sikerült kisodródnom, így néz ki kívülrõl - amúgyis azt a küldit fikázzák a legtöbbet. Bala- Gi nem ment volna pénzcheat nélkül (olyan gyorsan)stbstb.
Én nem ezen a fórumon élek, csak mindennap ránézek (úgy mint Amaro, csak õ tûrtõzteti magát és nem pofázgat bele). A link amit a kézikönyvhöz rakok nálam is egy üres oldalt ad, azonban a letöltésvezérlõm már szedi is (Internet Download Manager) de ITT találtok egy letölthetõbbet, és SOKKAL bõvebbet.
Ilyeneket én is tudok ám, figyelj !!!
You are a stupid man,tu durak, manami trabaho, hülye gyrerek !
Ugyaninnen a rangok, hajók, stb táblázatát is le tudod tölteni. Ha így nem találod, és kell, késõbb esetleg megnézem a pontosabb címet.
Milyen harci rangnál lehet Novát venni ?
Illetve hol tudom megnézni hogy egy adott hajóhoz milyen rang szükséges ?
A vásárlásnál lekértem a hajó infóját a shipyardban, de ott nem találtam
utalást, hogy milyen rang kell !
Köszi !
A petíciohoz regelni kell? mert a régi emilem már nem akarom használni, az uj még kitalálás alatt van.
天使たちは私を見守る
Amúgy ez nem lámaság: rettentõen bonyolult a játék, sokan ezért is hagyják abba! Inkább dicséretes, hogy te legalább veszed a fáradságot segítséget kérni!
天使たちは私を見守る
Bocs a lámaságért, de pár napja kezdtem a játékot.
Ezt azért mondom, mert én, mielõtt ebben a fórumban az elsõ lérdésemet feltettem, több, mint 8000 hozzászólást olvastam el, pedig akkor modemmel toltogettem éjfél után, mert akkor óccsó a telefon, mégis, amikor LEGENDtõl - aki itt LAKIK, ezen az oldalon, - megkérdeztem a pilóta átrakási problémát, /mert az x2-ben is zürös volt/, dühödten vágta hozzám a kézikönyv/link/-et, /amit pedig le se tudtam tölteni, mert az az oldal nem volt elérhetõ!/, mondván, talán visszaolvasgathatnám a fórumot. Õ ilyen morgós, néha ver is, ugyhogy vigyázz az én drágámmal!!! / na, 2 perc mulva lejár a müszakja, már csak hazafelé ne érje baleset/
Az oldalt majd késõbb nézem át alaposan, most baromira aggódok, NEM TÖRTÉNT-e VALAMI ÜZEMI BALESET AZ AUDINÁL !!! meg hogy hazafelé nehogy baj történjen az én kis LEGENDEMMEL. /remélem, gondolkodott a problémámon/, persze nem ám azért aggódok, nem érdekbõl, áááá! - csak már mikor válaszol., mert addig nem tudok mit kezdeni az x3-ammal...
szal, nagyon várom haza az én drágámat... már csak benne bízom ... még eza dimre gyerek jönne szóba, aki csinálta már, amit én , de kitudja, merre ténfereg ilyenkor, mikor kellene...