X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nekem nagyon bejött az elsõ rész, de hát ízlések és pofonok. A profi honlapok is így voltak vele: volt, akinek nem tetszett, de a nagy többségnek bejött. Amúgy remélem tetszett az oldal 😊 Sajna nem vagyok egy számtech zseni, ezért csak ennyire tellett.
天使たちは私を見守る
Nem is figyeltem fel eddig az alcimedre, most rápillantottam az ssgp.hu ra, most ti a Nexus folytatásáért lobbiztok? X3 elõtt talán ez volt az általam legtöbbet szidott-átkozott játék, rengeteghibája, rossz megoldása miatt. Ráadásul akkor lett vége nagy hirtelen, amikor már érdekes lett volna igazán. Sajnos a legjobb ötleteket tönkreteszik, /pl nexus, x3/ , mig sok ötlettelen féceszt meg halálra dolgoznak, simítanak.
天使たちは私を見守る
Mit is lõttél te olyan sokat, amitõl megbolondult az xtm? sárkánypikkelyt?
Ja, tényleg, megpróbáltam HCF-el elfoglalni egy ürsárkányt, de nem engedi a program, sajnos. Pedig már a M.of Orion óta vágyom egy ürsárkányra. Milyen jó is lenne, ezzel rohangászni! Pláne, ha láma módra elkezdene köpködni /pl GPPC golyóbisokat/
Ha a Marines 50 milla körül van és nem 20 ezer körül, akkor biztos XTM.
De hátha tud valami jobbat Legend.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Én is mindig elhozom a Starburst-öt, és csak utána dokkolok az állomáson, hogy megcsináljam a küldit.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
ezt a pénzt sem viszik ki az országból/. Remélem, tuléled a melót, mert most összeszv@rtam magam. Addig keresek valami mást magamnak. Várlak, siess haza! és vigyázz magadra !!! nem szeretném, ha bajod esne /fõleg, amíg meg nem oldjuk a kis problémámat! / No, szóval ebbõl már látod, hogy müködik a család, ugyhogy maradj a vasnál! /
Kids, don\'t try this at home!
Az Otas küldit valamelyik, általában a térkép bal szélén levõ rendszerek egyikén kapod, a Trading st-n körül kb 10-15 km-es körben levõ Otas hajótól, aminek elromlott a heklematikus pulvédere /nem ez, de ez is jól hangzik/, és segitséget kér, hogy vigyél vkit be a TS-be, anyagot venni, és hozd vissza. Utána adja a koordinátákat, és ezután engedélyezett csak a vásárlás, azért mondtam, addig hiába mész oda, ha meg is találod.
thx
keresgéltem a red light és ringo moon környékén, de csak egy kósza otas reaper találkoztam, aki csak a szokásos 3 választ akarta megválaszolni a com megnyomására.
nyilván tovább kell kapírgálnom, nem??
1. tehát akkor értsem úgy, hogy amíg nem indul el a küldi, addig nem fogom a gyárat..stb-t sem megtalálni az akeela's bacon-ön??
2. ez egy kissé kínai volt: "tartsd a Starburstot az Akelában, azzal gyorsabban le tudsz ugrani az Otas bázisra".hehe, mi az a Starburst??
danke
Erre a célra a fent említett Centaur MKIII-mat használtam: közel vittem a Roidhoz, majd befordultam úgy, hogy a gép a cél felé nézzen, a Roid mögöttem legyen, majd befogtam, és LASSAN elindultam. Többször kell rálõni, mert el lehet találni a súlypontját, ilyenkor nem pördül. KB 15-20-al lehet csak menni ilyenkor, mert elszakad a szál. TILOS autópilótára kapcsolni, ezt a folyamatot neked kell irányítani teljes mértékben. Ha megállapodott a Roid, visszaülhetsz a kockpitba, de állíts rá egy kamerát, és figyeld folyamatosan, hogy követ-e. Sebesség csak lassú lehet, csak nagyon finomakat lehet fordulni. Ha van a Roidon bánya, célszerû azt elkapni a vonósugárral, de nem muszály, ha eltalálod a roid súlypontját: kép. És rengeteget kell menteni.
Otas bázisra, ha a második küldit akarod inditani, vagy legalább jumpos hajóval mmenj, meert beleõszülsz, amig megfordulsz.
A Military pajzsok gyorsabban töltõdnek, de csak azokon a hajókon mûxik rendesen, amikre valók (írja a részletes leírás menüben).
A Scrapyard Dealer egy külön küldi. A Goner küldiben egy Artefactot kell hajkurászni, a nemes cél érdekében le kell lõni néhány Argon és Terran hajót(!!!) felénél vagyok, kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Most kaptam a gonerektõl egy Oziast, ez egy nagy hajó, amibe bedokkolhat 12 TS (!), csak fogalmam nincs mit ketdjek vele.
Aszteroidák vontatására nekem a legideálisabb az amúgyis nagy kedvencem, a Centaur MKIII. volt.Dávid és Góliát A kép nem a Trading dockról szól (gy. k.)
tegnap este gennyesre kerestem az "Akeela's Beacon" -ban az Otas Shipyard-ot, de semmit nem találtam. az xtm mod legelsõ verziója van fent, számít ez? vagy valamelyik küldit kell hozzá végigtolni? Valakinek ötelete?? még mindig egy otas hcf-et szeretnék beszerezni...
ben
a szerencsétlem pajzsnak!!! ... ez egy ujabb bug? Valamit javítottak már, ami sztem észrevehetetlen szinte harc közben, ezt meg nem vették észre?!!
Viszont ami fáj nekem, hogy továbbra sem kapom a BalaG küldit, márpedig a Hyperion nélkül nincs kedvem a hülye meteorokat huzogatni, hogy helyet csináljak leendõ káprázatos gyáreggyüttesemnek. A nagyobb hajók /most próbáltam Akumával pl,/ egyszerüen ledobják a tractor Beamet
a kisebbeknek pedig elöl van a TB helyük, 2-3 másodperc alatt leszakad a meteor róluk, szivás az egész. A Hyperionnal simán elhuzogattam õket.
Ja, és feltünt, hogy az Avarice küldetések sem jönnek, nem mintha hiányozna, tervem szerint a Zephrain-be veszem be magam, ott nagyon jó meteoritok vannak, rahedli gyárat lehet majd rájuk épiteni, ingyen jön a vas, majdnem ingyen a szilikon. De sokat kell itt is huzogatni majd.
Szóval, már mindent megnéztem, semmi okát nem látom, hogy miért nem jön a küldi, hacsak nem /Yaki/ fajüldözõk írták a programot, csak hogy engem szegregáljanak. Most mehetek az ombudsmanhoz?!!