X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Köszi a választ idõközben már rájöttem !Na pontosan ezért szeretem ezt a fórumot, mert akármilyen alap kérdéssel is fordulok hozzátok,
( vagy mások ) mindig válaszoltok rá! Ja és nem napokat kell várni a válaszokra, mint sajnos más "hagyományos mosóporok ", fórumok esetén ! Jó kis csapat ez !!!
Megmondom az õszintét, a játék körülményessége ( bonyolultság és az idegesítõen átgondolatlan apróságok )miatt én már abbahagytam volna a
játékot, ha nem lenne ez a fórum, na és persze nem lenne ilyen szép
és valamiért még élvezetes is a játék !!!! Komolyan mondom nem dumálok !
"Wingman bármelyik hajó lehet, és ugy állítod be hogy nyomsz egy enter-t a numpadon, target fül és wingman <yes> <no>. Ez az én módszerem."
nálam a target fül megnyomásával az info és command consol jön elõ...wingman nyista...pedig láttam valamelyik hajón mint beállítás, de csaknem akar elõjönni...
ben
Korábban játszottam vele elég sokat.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Valamint büntetlenül scannel-hetsz bárkit az adott fajnál.
Vagy megkeresed a szektor legnagyobb hajóját és bocsánatot kérsz. Az állomás valószínû piros marad.
Kalóz bázison azt is el lehet intézni, még nem próbáltam.
Köszike a választ !Már nem görgetem, szelektálom !!
(micsoda fejõdés, úgye? )A property manager jónak tûnik !
MÁS: Mire, jó a police licence, és hol lehet beszerezni? ( BBS-n?)
Herrons Nebulában véletlenül eltaláltam 2x is egy állomást és most piros.
Ami a rosszabb hogy ebben a rendszerben jelenleg ellenségként vagyok elkönyvelve és a helyi rendfentartó erõk támadják a keresztülmenú szállítóimati is...
Hogy lehet az eredeti állapotot visszaállítani?
(alap játékkal játszok nem xtm)
köszi!
A kérdésem a következõ :
Lehet -e egy hajót,gyárat,bányát... közvetlenül is kijelölni vagy
csak a vagyon listán ( r billentyû ) keresztül.
A térképpen való kijelõlés nem számit bele,ennél egyszerûbbre és hatékonyabbra gondoltam ( valami group félére ). Azért kérdem mert kezd végtelen és átláthatatlan hosszúvá terjedni a vagyon lista, és jó lenne most már megúszni az állandó lista görgetést amikor kiakarok választani egy hajót, bányát.(pl. parancsokat adni neki, infót kérni ...stb )
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
És igen. Hallottam hogy sokan dolgoznak erre fele a fórumban, és nem tudnak sokat játszani a játékkal. Nos, amennyiben internetközelben dolgozol, elég annyi hogy otthoni gépeden elindítod a játékot, bekapcsolod az RPM-et, és egy weboldalról, akár a munkahelyedrõl is irányíthatod a hajóidat. Egészpontosan parancsokat adhatsz nekik. Még nem ált módomban tesztelni, egy próbát viszont mindenképp megér.
link: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=195025
Az oldaladra regelni kell, h. hozzáférjek a dolgokhoz ?
(pl a "rejtett hajók" menû alatt semmit nem látok, aminek lehet oka, h. nem vagyok bejelentkezve)
Volt néhány ismeretlen fogalom a szövegben .. khmm 😊
-XTM
-Roguey's Mod V3.1
Akiknek gyengébb:
-New Horizons mod (ez a plottal nem megy)
-DDR's Shipstation mod
-J.L.'s Multimod
-XFP / Transced - szintén non-plot
Ha szereted a filmadaptációkat:
-Star Wars Total conversation mod (még nincs kész)
-BSG
-X-Fleet (Pearl Harbor az ûrben lol)
-X1 Pirates -ez kivételesen az elsõ X hangulatát hozza vissza (még készül)
Német modok:
-X3 Terra mod
-X2 The Return mod
-X3 plus
(ennyi jutott most eszembe)
Az egészet
innen lehet leszedni, de megtalálod õket az oldalamon is. Vannak még "apróbb" modok amelyek csak néhány dolgot változtatnak, azok egyszerre is használhatóak, de amiket itt felsoroltam, nem ajánlatos összepárosítani egymással. A non-plot modok pedig nem fognak mûködni a történettel, vagyis csak a custom startokat használhatod!
A legtöbben az XTM-et használják, akiknek van hozzá gépük.
Akiknek nincs, azok is megpróbálkoznak vele.
És is azzal játszom(tam), nekem bejött.
Bár azért kipróbálnék másikakat is, ha lenne idõm, nameg gépem hozzá.
- Melyik a legjobb mód? (nem az alappal akarok játszani)
Persze amennyiben van rá kapacitásotok 😊
Köszi, Berv
ben
Wingman bármelyik hajó lehet, és ugy állítod be hogy nyomsz egy enter-t a numpadon, target fül és wingman <yes> <no>. Ez az én módszerem.
ha beállítom egy akármilyen hajónál, hogy kövessen, illetve védjen meg,majd ugrok akárhány szektort és a hajón van elég ecell és jumpdrive akkor nem kellene utánam ugrania a hajónak?
másik: wingmant hol tudod beállítani? vagy ez csak az m3-asnál kissebb hajókra lehet beállítani
ben
Nos lehet hogy ez most rossz hír egyeseknek...
Szóval kérnék még egy utolsó letisztázó nekifutást.
(Tomonor: igen vannak tutorialok dögivel, de nem ilyen családias hangulatban) Jó ez a fórum, és a ti tapasztalaitokra vagyok kíváncsi.
Kids, don\'t try this at home!
Én természetesen mikor megszereztem az elsõ Novámat (úgy lõttem magamnak - próbáljátok ki egy Busterrel), azonnal elindultam vele világhódító körútra, de hamar pofánvertek. Wingmenekkel már könnyebb életben maradni. Az M3-asokkal az a baj, hogy nem elég mozgékonyak. Egy-egy xenon õrjárat ellen minimum egy M6-os kell (Nova Wingmenekkel).
A srác nem vette figyelembe, hogy nem egy automata pilóta
fogja vezetni a KicsiKém-et !
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
天使たちは私を見守る
Nem lövik szét, ha meg igen akkor....elõveszem a garázsból az
öreg Bustert ( ugyan is megtartottam, nálam nincs pazarlás ! )
Hehe !!!
A legesélyesebb fighterek az M4-esek, még visszasírod a jó reg Bustert.
kicsikémet, hiszen olyan komplex, na meg végre a kicsikKém-el ( Nova )
repkedhetek most már ide-oda. ( Igen, jól látjátok, megvan!!! )
Azt az 50-60 millát pedig igaz, hogy kampányra akartam költeni, de
Német úr ( Vidám Vasárnapból )azt mondta ne a Földi dolgokkal foglalkozzunk, így hát én most nem a Földi dolgokkal foglalkozom, hanem
az Argon dolgokkal !
Kösz az ötleteket, nem sokára lesz nekem is olyan jóóóó, naaaagy halyom!
Vigyázó szemeiteket kérlek továbbra is tartsátok rajtam !!!!!
2. Fõbb szektorokban tényleg mindig van üres.
3. Kérhetsz más fajtól is TL-t
4. Vegyél egyet (már csak azért is, mert olyan széééép naaagy, és használhatod olcsó anyahajónak majd)
5. Mondj el 4 Miatyánkot
天使たちは私を見守る
nem olyan drága emlékeim szerint 50-60 misi csak
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Egy újabb gonddal fordulnék hozzátok kedves pajtások !
Nem tudom, hogy egy bug miatt van -e, vagy egy újabb hülyesége a játéknak esetleg az én makiságomból adódik ?
Nos a tényállás a köv: Szeretnék egy 2. silikon bányát üzembe helyezni,
ehhez ugyebár kell egy Mamuth, mely elviszi a gyárat a megadott helyre és kirakja. Na ez mind szép és jó, de mi van akkor, ha minden Mamuth foglalt !!!Nem probléma (gondoltam elsõre),ha foglalt hát foglalt ,majd üres lesz. Csupán csak követnem kell és megvárnom, hogy felszabaduljon, és akkor lecsapom rá !De a játék sem ma kezdte a szívatást, 6 szektoron át követtem kb 30-al a Mamutoth mire bedokkolt kirakta a cuccait
( öröm az arcomon )és egybõl be is pakolt, így hát nem tudtam (megint) felkérni egy fuvarra ! A többi Mamuth is folyamatosan foglalt, a felkérést nem engedi ( I want to transport...)csak a sablon dumálást engedi a capitánnyal !!!! Eddig a mese. Tehát mit lehetne tenni ???
1. 12 szektoron keresztül kísérgetni a Mamutoth?
2. Megvárni a 2158.1459 patch-et a játékhoz?
3. Az Úr nevét segítségül hívni ? ( Az Úrnevében légy üres te Mamuth !)
4. Beletörõdni ?
5. Uninstalálni ?
A hasznos ötleteket elõre is köszönöm !!!!
hasonlítható. Egy konplex világ !És, hogy miért érimeg pl. a játékkal
esetenként még kínlódni is ? Hmm .Mert GYÖNYÖRÛ, mert IDÕTÁLLÓ, mert nem
UNALMAS !Ami a fórumot illeti, köszönet érte mindenkinek ! Úgy gondolom nagy segítséget nyújtotok ezen a platformon keresztül a kezdõknek,
továbbra se engedjétek ellaposodni ! GRATULA !!!!
Valamelyik nagyobb külföldi lap fogalmazott ezzel a problémával (a bonyolultsággal) kapcsolatban így:
"Az X-Univerzum nem olyan, mint a többi játék; ez egy klub, amihez a belépõ az X-BTF-tõl végigjátszani a sorozat összes darabját."
Ezt én kiegészíteném azzal, hogy mi, a fórumozók egy külön ajtót nyitva tartunk az új tagoknak <#eljen>#eljen><#awink>#awink>
天使たちは私を見守る
De, hogy vagy te láma !!!
Sajnos a játék valóban ige összetett, sõt én még megmerem kockáztatni azt is, hogy túlzóan körülményesre sikeredett.
( a freelancer, space force könnyebben átláthatók mint az x3!!! ) De hát nagy fiúk vagyunk már, így hát felvesszük a kesztyût az x3-al is !
Drága programozó tanárom látná ezeket az algo.ritmiket melyek a kereskedést vezérlik, újra átvetetné a fiukkal a rendezés elvét !
Igaz az ütközés elkerülési rutinok nagyon jók !!! ( 1:1 )