X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Nem, az XTM-et a fõkönyvtárába kell rakni, az Ashley meg a mod könyvtárba megy. Fut együtt a kettõ, én is használom.
Esetleg keress egy régebbit, hátha az felmegy. Sajna nekem is csak ez van meg ezen a gépen és a másik gépem meg nincs elérhetõ távban.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

A repair kitekkel navatségessen olcson tudod, majd javítani a
hajódat. Kisebb sérülésnél elég egy kit nagyobbnál 2-3.
Nem értem miért írta RJoco hogy javítás során nem lehet irányítani
a hajót nálam lehet !

antigua,
elõre is kösz, várom a mailt
rjoco,
az a gond, hogy meg sem hajlandó nyitni az spk file-t. de mivel az egosoft oldalról letöltött file-al is ugyanezt csinálja, gondolom nem a file-al van gond. egyébként hajókat pluszban nem raktam be, de olyan funkcióval még nem találkoztam az indításnál, hogy select mod. ez egyébként annyit tesz, hogy vagy xtm, vagy az ashley? én azt hittem, az csak 1 script...
nekem azon jár a fejem, hogy hogyan tudnám a kissé szétlõtt elfoglalt hajókat (xenon q...stb) fejavítani olcsóbban és nem rákölteni 20 millákat...
Bentorrents !
Ja és az elõbb elfelejtettem : A Repair Kitek-bõl jó kis üzletet lehet
össze hozzni !!!!!!Veszel egy alap Mercuryt átrakod a Kiteket majd eladod
a Mercuryt amibe beleraktad a cuccokat. ( 10*áron eltudod így adni akiteket, semmi nem hoz annyit a konyhára mint ez a módszer !!!!! )
Utána meg szépen elmész egy állomásra és adakozol adakozol adakozol, erre pillanatok alatt megnõ a reprutációd pl az Argonoknál és máris tudsz rangot lépni és nagyobb szekeret venni !( gondolom sokak szerint ez a módszer a játék magcsúfolása, de mindenki döntse el miért is játszik a játékkal. Borzalmasan hosszú ideig kereskedni és borzalmasan sokára venni egy komolyabb hajót,vagy hamar letudni a pénzügyi dolgokat és utána már csak akciózni ! )

Hi ! benttorents !

A self repair technology alatt gondolom a Hull repair software scripte
érted. Ha igeen itt a mankó hozzá :
A Boron EQ dokkokban ( Rolk's Fate )lehet megvenni a technológiai szoftvert hozzá. A kiteket pedig a BBS infón keresztül tudjuk megvenni .
a Special command softawre kell hozzá !
Tehát felrakod a scriptet, majd megveszed a Hull repair software(kb110000).Ezután már csak az állomásokra kell benézned és a BBS-n értesülni fogsz, hogy valakinek épp most volt szerencséje és talált Repair Kit-et megakarod - e venni tõle ? Meg veszed majd a
hajó special parancs menüjében feltudod használni a javításra, ennyi.
( UI: Én nem mászkáltam össze-vissza az állomások között, hanem bedokkoltam és ha nem volt UJRA töltöttem a legutolsó játékállást, mivel minden egyes újratöltéskor más és más az üzenet a BBS - n.KB 15-20szorakozás után bisztos,hogy lesz eladó Rpair Kit !!!!)

RJoco
Az Ashley scripttel nekem is voltak gondjaim XTM alatt. A script installernek elvileg fel kell tudnia rakni. Elvileg készít két fájlt, amit berak a játék mod könyvtárába. Indításnál Select mod-od kell választani és ott az Ashley-t. Elvileg így mennie kell. Ha használsz costum hajókat, amiket a shipinstallerrel raksz be, akkor kicsit bonyolódik a helyzet.
Sajna nincs nálam a gép, hogy utána tudjak most nézni.

A scriptekrõl leírást elvileg találsz a játék readme könyvtárába vagy, ha a script installerben a View-re klikkelsz.
Self Repair Tech: Boron-oknál kell venni Repair Hull Technology-t. Majd állmoások BBS-ein találsz hozzá Hull Repair Kit-eket. Véletlenszerûen adja be. Ha megvan a szoftver a hajón, akkor megjelenik egy menü a Special vagy Costum parancsoknál: Hull Repair. Ha van Kit és nem 100-az a hullod, akkor elkezdi javítani. Ilyenkor nem tudsz menni semerre, várj türelmesen. A gép majd jelzi, ha elkészült.

Hi !
bentorrents : Add mag az e-mail címed és át
köldök jó néhány script leírást ! Hali !
(érdemes használni õket !!!!! )

Antigua, [email protected]

sziasztok,

a scriptcsomagból az "AshleyFactories.."script nem akar kicsomagolni (15.11-es verzió, script installer). letöltöttem az egosofttól is de az sem mûxik. ötlet? vagy esetleg nem kompatibilis egymással valamelyik?

xtm verzió, frissítve, akárcsak a játék 2.5-re, felraktam az x-universumos scripteket mind, hogy kipróbáljam, de a srcipt installer azt az egy scriptet nem tudta megnyitni...
egyébként a scriptek használatáról van részletesebb leírás valahol? pl hogyan tudom a self repair techet használni?..stb
sziasztok,
az x-univerzum honlapján (http://xvilag.mindenkilapja.hu/) található scriptekez keresek leírásokat (hogyan mûködnek részletesen, hogyan használhatóak), akár angolul is, csak topa vagyok megtalálni...
másik: ha a script installerben kipipálva jelenik meg a script, az akkor elméletileg fel van rakva és elérhetõ funkció a játékban nem??
RJoco
Ha veszel egy Otas HCF-et és van rajta Marine-d, akkor ezekkel tudsz hajót foglalni. M6-tól felfelé. Van táblázat is, hogy mely típushoz mennyi kell belõle. Ja és le kell szedni a hajó pajzsát és asszem 5% alatt tartani, nameg scanner, aztán meg transporter távolságban maradni, hogy át tudd küldeni õket. És nem árt, ha nem lõnek ki közben. Én eddig csak OWP-t foglaltam.

Heló! XTM-mel lenne egy kérdésem.
Home of light-ban találtam valami katonai-kiképzõközpontot, ahol marinek-et árulnak. Ezeket mire lehet használni?
Hmuda
Wingman: command menü, wingman, on.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok !
Elkellene egy kis segítség :
Hogy lehet wingmeneket hozzá rendelni a hajómhoz, illetve
honnan lehet letölteni a BSG módot az x3-hoz ?
A válaszokat köszönöm !

RJoco
akkor már jobb a semmi?
várj! asszem te is játszol vele!?

dehogy jó... :P

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

csak singleben. de jó ez így :)
Ezt amúgy lehet már neten is játszani vagy csak simán singleben?
szal a víros a játékot támadta meg? o_O na mind1, viszlát. o.o

Mindenkinek jó hétvégét.Hétfõn újra itt vagyok mert otthon nincs netem egyenlõre.
A munkahelyemrõl pendrájvon hazavittem egy vírust.Hiába volt fent a nod 32 ugylátszik megkerülte.Azt sem értem hogy a munkahelyi szerveren hogy jutott be.Na de most már mindegy.Az összes hajomnak eltünt a raktere és a hulja.A kereskedõ hajóim sorba áltak be javításra,de kezdeni velük nem lehetett semmit.Probálkoztam régebbi mentésekkel de kb 1 perc mulva megismétlõdött a dolog.Ugyhogy kénytelen voltam uninstalálni a mentéseket is.Meg persze a gépet is rendbe kelett rakni.Aztán úgy dötöttem,hogy ameddig nem jutok hozzá a terran conflicthoz addig az alap x 3-mal játszom custom game-ben.Nagyjából ennyi.Pedig mindegyik fajnál az utolsó elõtti rangban álltam.Kb 800 hajóm volt és 263 gyáram.
Mi történt? ;(

De majdnem.Aztán úgy voltam vele,hogy ugyis megjelenik a terran conflict aztán majd az kárpótól.
köszi a tanácsokat.

Azt tudtam hogy nem lehet teljesen kiirtani a xenon szektorokat, de gondoltam kicsit megtizedelem õket :)
És nem kaptál zokogógörcsöt, szívrohamot ?
<#zavart1><#zavart2>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Az biztos hogy nem rövid és mindig van valami új benne.Nekem tegnap 1 évnyi játék lett oda.Pedig nem kis vagyonom volt.3-szor értem el a 2 miliárdos összeget és kétszer el is költöttem ürálomásokra és hajókra.És volt 5 saját néven futó szektorom is.Idáig az xtm-et nyomtam,de nem kezdem újra mert sok a hiba benne.Ameddig nem jelenik meg a terran conflikt addig az alappal elkezdem aztán jutok ameddig jutok.
Nem egy rövid játék lesz ez, érzem..
Tegnap nyomtam ~1,5 órát, de a Menelaus Frontier-ben lévõ begyûjthetõ hajóig sem jutottam el. Eh :)
(Mondjuk az 1. küldit megcsináltam)

KIVÉVE ha használsz improved Xenon, improved khaak és sector takeover scriptet.

A modokat lásd: #14210.
Egy szál hajóval nem tanácsos hõskõdni. Kell egy M1-es teletömve M3-4-5- ös fighterekkel, és 2-3 M6-os az M2-esed mellé, akkor lehet háborúzni.

A gond az, hogy teljesen kiírtani nem lehet sem a Khaak-okat, sem a Xenonokat, sem a Pirátokat, mert respawnolnak.

Kids, don\'t try this at home!

Hmuda
A THINK trailer jobb minõségben (csak klikk a HD lehetõségre).

http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=39253

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dimre
Hali !
Ha egyszál hõsként akarsz rendet tenni, az Odysseus-t ajánlom fullig GPSG-vel felszerelve,és marad némi esélyed a túlélésre.
Más hajót ne vigyél a közelébe mert mindent kinyir.

X universe Home, sweet home

Én a Colossust ajánlom. Az lesz az én elsõ Cap hajóm is. Amugy a galactica az egy külön hajó, non XTM.

Konkrétan azt vártam hogy lemosom a térképrõl a Xenon101-et :D
Persze megvan minden pajzs a Titánon.

Úgy tûnik még gyûjtögetnem kell legalább még egy capitalra...

mit ajánlotok? Még egy Destroyer vagy inkább valami M1-es?
Még egy Titán vagy van jobb más fajnál?
alap játékkal játszom egyébként még csak.

A galactica az a bsg-bõl a hajó? Ez XTM vagy egy külön mod?

köszi
RJoco
Hát egy fullos Galactica-val az egész univerzumot le lehetne igázni, csak vannak bizonyos elemek, amiket nem lehet elpusztítani. Fõként a sztori miatt, de a Yaki-k 2 OWP-je is mindig újra a helyén lesz ugyanazon a néven. Pedig egyszer már elfoglaltam õket.

Repiv:
Elfelejtettem írni az elöbb, ha kevés a pajzs, akkor célszerû egy állomást közbeiktatni. Így a hülye Xenon terád lõ és a saját állomását nyírja ki, de addig neked meg töltõdik a pajzsod. Persze a Titan-nal nehéz meglógni, elég lassú egy hajó.

Készíthetnének csapatmozgató csónakot is. M0+ kategóriában. Rádokkolok 10 Titan-nal, beugrok a szektor adott pontjára, kirakom õket, majd elugrok. Nem kell, hogy gyors legyen, mert a point to point jump a lényeg. Persze jó lenne valami nagy szektor tele ellennel, hogy azért izgalmas is legyen.
Nameg nem ártana valami csapatmozgató script sem hozzá. De az amúgy sem.

Mert az csak EGY Titan. Mégis mire számítottál?
Ha rendet akarsz rakni egy Xenon szektorban egyetlen hajóval, ahhoz a legálisan vásárolható hajók közül minimum egy Otas Castrum kell, na attól besz@rnak. Ha megvan a repud a Titanhoz, ehhez is megvan (XTM only). (Perse ott vannak még a Sohnenek, már az M6-osuk is alkalmas erre egymagában)

Kids, don\'t try this at home!

De a galaktikát az egész univerzumba csa kte tudod használni feltéve ha nem modoltad meg az egyik .job fájlt. Az meg szerintem cheat.

RJoco
Igazság szerint a Titan-nal nem nagyon játszottam, mindig a Galactica-ra fájt a fogam.
Nagy hajókkal lehet manõverezni, de az nagyon lassú. A lényeg, hogy mindig az orrodat mutasd felé és akkor talán kevesebb lövedék ér és jobban észrevehetõ a manõverezés.
Ha kevés a pajzsod, akkor érdemes a kapuhoz ugrani, hogy mire megint elérd az ellent, kicsit rendbe szedd a hajót.
Egyszer, ha lesz majd hozzá idõm, de fõleg gépem, ki akarom próbálni a gyári M2-ket. De az még nagyon odébb van...

Megvan a hajón mind a 9db 1GJ pajzs?

A Kisvuki féle "kézikönyv" is a beszerzett dolgok között van :)
Plussz a mod manager, xtm mod + patch, térkép, hajók leírásai, hasznos oldalak linkjei, "free" hajók koordinátái...

Nos elérkeztem arra a pontra hogy megtudtam venni egy Titánt és rendesen fel is szereltem (asszem)
Bementem vele egy xenon szektorba hogy akkor most jól rendet rakok, és hát azt tapasztaltam hogy nagyon fogyott a shieldem :)
Az igaz hogy kilõttem kb 2-3 Xenon K vagy J-t, de utána én is elfogytam.
Beugrásnál 6 capital hajót láttam 3J 3K.
Próbáltam manõverezni, oldalazni de szerintem annyira nagy ez a hajó hogy folyamatosan eltalálják.
A Yacht-al igaz hosszabb ideig tartott kilõni 1 capital-t, de jobban is bírta a shield-je lehet hogy csak a jobb manõverezés miatt és hogy betudtam menni a capitalok vak foltjába...
A lényeg hohy kicsit csalódtam a titánban :(
Vajon mit rontottam el vagy mit csinálok rosszul?
8 BPPC van elöl, 4-4 GPPC felül+alul, oldalt tele flakkal és hátul is 8 BPPC
RJoco
Csak nyugodtan, de elöbb körül is nézhetsz Amaro, Tomonor, Saját oldalamon, ott is sok segítséget találsz.
XTM-hez ajánlom Kisviku kézikönyvét, melyet mindünk oldaláról letölthetsz.

No, mindent megszereztem az XTM-hez, hazaérek jöhet a menet :)
Aztán lehet jelentkezek nyafival, h. "ez nem megy!!", "az nem megy!" :)

Köszi mindenkinek!!!

*Mineral Scanner

RJoco
Nyomj egy t, betût, persze úgy, hogy közbe a hajó orra az aszteroidára néz. Nemárt, ha van Triplex scannered, mert akkor hamarabb jelzi a radar. Repülj 10 km közel hozzá és nyomd meg az i betût. Ekkor megjelenik, hogy milyen anyag és milyen yield van az aszteroidában. Ha eltaláltad a megfelelõt, amibõl csak egy lesz a szektorban, akkor jön a meglepi.

Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget! Nekiálltam a Bala Gi küldetésnek.Az elsõ küldetésnél egy aszteroidát kell találni amiben valami van.Van a hajómon " mine scanner" meg minden földi jó, de sehogy sem találok semmit, hiába nézem a "köveket".Ki sem irja, hogy asteroida, ha mellette vagyok akkor sem.Mit tegyek? Melyikben van a sugárzó anyag? Köszi! <#nemtudom><#help><#wilting>

RJoco
Ez csak természetes!
Hisz ez a játék az életrõl szól, csak itt kapsz hozzá segítséget <#nezze>

kéne a fórumnak egy banner oda fellülre,mert a mostani nem jelenik meg