X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Vaniliában a xenon LX a legerõsebb, de meg lell küzdeni érte, mivel megvenni nem tudod. A buster is jó hajó, élvezetes a harc vele, de egy hátsó turretes vadász (pl.: nova) ellen kicsi az esélye.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

A Buster.

Kids, don\'t try this at home!

Nem is kell temetni!
Én pl. a minap töröltem minden mentésemet, és raktam újra a játékot, ha már kijött az XTM 0.7.4-es illetve azóta már 0.7.5-ös verziója. Jópofa dolog a Tyr, de egymagamban úgy, hogy csak 3db BEMP-t tudtam venni lealázok egy komplett Xenon szektort... Az elsõ párnál még érdekes volt.
Most viszont megen a Buster-el, illetve azóta Starburst-el járom a világot, épp tegnap jött össze az elsõ millám, lassan veszek egy szilikon bányát Ore Belt-be.😊
Ahogy néztem a javítást, lehet végre cyborgokat venni, és lesznek még egyéb érdekességek is.

A TC-vel még várok egy pár hónapot. Addig kiderülnek a gyermekbetegségei, meglesznek a javítások, megíródnak a legfontosabb script-ek, és az is eldõl, hogy milyen gépet érdemes hozzá venni, ha már úgyis fejleszteni akarok.

rodzsi
hmm ide is egy kérdés 😄 a reunionba melyik a legjobb vadász? 😊 ami szerintetek a játékban a legjobb 😊

Nem kell mindjárt temetni, nem lesz mindenkinek egybõl TC-ja, és biztos van mindenkinél egy-egy érdekes mentés...

Köszönjük a számtalan segitségeteket, és
sok szerencsét a TC-hez !

BuriP
X2->X3:reunion->X3:terran conflict. A gamer nem vész el csak átalakul!
Három és fél év után újból, új fórumra költözünk.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Pwnt...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

RJoco
Õõõõõõõ...
Tudom...

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Dettó.

BBQ, X3:R, hiányozni fogsz. <#hehe><#beka3><#mf2>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Valen
Na hozok egy ásót meg, meg rendelek egy marék földet és elkezdem temetni a topicot.

<#email> X3 Terran Conflict-t <#awink>

Bye, bye <#integet2>

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Vannak mindenféle trade manager scriptek, talán azok valamelyike tud ilyet.

Hali !

Két kérdésem lenne:
- pl: mamoth-hoz hozzá lehet rendelni (home base) egy mercury-t. Azt meg lehetne oldani hogy a Mercury a mamutból adja el az árút ? Mint egy mobil bázis vagy ilyesmi. Erre volna szükségem mert nagy mennyiségû cuccot halmoztam fel amit messze lehet értékesíteni.
Próbáltam de nem megy....lehetséges egyáltalán?

-Hány Donald kacsa kell egy Mass driver összeragasztásához ? <#nevetes2>

Az XTM nem a bónus pack. Az egy külön csomag, letölthetõ az ego-tól...

RJoco
Sajna én az XFP után elvesztettem ezt a move to coordinate parancsot. Pedig fenn van a bonus pack (XTM). Szerintem külön script kell hozzá.

A koordinátákat méterben adják meg, azaz 6.491, -13,106, -53,149 amit keresel. A térképen km-ben vannak az adatok.
Ha a hajó move to coordinate parancsát használod (asszem Cycrow script, de mintha benne lenne a bonuspackban is), akkor szintén méterben kell megadni, amikor a térképen toligálod a kurzort, akkor meg km-ben.

Valen
AZ INSERT-l tudsz a rendszer térkép felül és oldalnézeti megjelenítése között váltani.

Felülnézetben: X és Z tengely. X a kelet-nyugat, míg a Z észak-dél.
Oldal nézetben: X és Y tengely. X a kelet-nyugat, míg a Y fent-lent.

Az ötelted bevált ! Találtam egy tök ismeretlen hajót. Elég furán néz ki.<#worship>

Ezt eddig csak állomásokhoz meg hajókhoz használtam. Már mint hogy oda menjen.
Kössz !

BuriP
Igen, a hajó navigációs menüjében a "move to position"-menüpontba belépve a numerikus billentyûzettel tudod beállítani, és az Y kordináta beállításához használd az insert billetyût ezzel váltogathatod a nézeteket, ha beállítottad a pontos kordinátát csak enter, és a hajó már megy is, a kordinátához érve pedig megáll.

Hááát ötletnek nem rossz,de érthetetlen miért szivatják ilyesmivel a népet a fejlesztõk...

Azért kösz szépen,kipróbálom !
Egyébként be lehet adagolni a hajónak hogy ehhez a koordinátához odamenjen ?

BuriP
Csak egy két ötlet.:
Valószínüleg méterben adták meg a kordinátákat Km helyett, próbálkozz a 6,-13,-53,-mal,
ellenõrizd hogy a mínuszjelek jó helyen vannak, és hogy a jó vektorokon állítottad be õket!?

Kössz az infót. Szeretem az ilyesmit 😊

Létezik olyan hogy kamu adatot adnak meg BBS-en ?

Vettem koordinátákat valami hajóroncsról:
x 6491 y-13106 z -53149
Nekem úgy tûnik ez nem igazán megközelíthetõ 😄 A szektor csak 400-as

Amíg összejön a HCF, addig bõven lõdözhetsz mert fel is kell ám szerelni utána, a Marinokról nem is beszélve. Úgy foglalsz hajót, hogy le kell lõnöd elõször a pajzsait, utána átküldöd a Mariskákat, hogy foglalják el neked. Nehéz nem túllõni, ha meg csak Ion Disruptort használsz, téged lõnek le. Nem olyan egyszerû a dolog.

Kössz a tippet,de rámentettem 😄 Azt hittem megcsináltam és klaffol minden,de ezek szerint mégsem.

Engem a hajó elfoglalása izgat nem az hogy szétlõjjem 😊 Azért szeretnék Otas HCF-et. De úgy fest marad a kemény pénzért "B" terv.

Vegyél egy Reapert. 12 Mass Driverrel<#violent> eléggé megállíthatatlan, de még nem az a lelõhetetlen ûbertáp. Bedokkolható egy fighter is.

A bugot TALÁN kikerülheted, ha egy réges-régi mentésrõl újraindítod a küldit.

De most akkor biztos nem lehet ilyen szekerem ? Imádok hajókat eltulajdonítani meg minden. Elég szotyi lenne ha nem sikerülne.

Megcsinálok egyet-kettõt. A scrab bent áll a dock-ban. Addig csinálom míg meg nem tellik <#boxer>

Mellesleg ELVILEG cirka 50 milláért meg vehetném a HCF-et....csak nincs annyim. Nincs kipirosozva meg ilyenek

Bug.
Én a Leviathan küldivel jártam így. Akárhányszor megcsinálom, nem jön a méltán kiérdemelt elismertség, hanem kezdhetem újra mindig. Speciel emiatt raktam fel az LV-s Cheats-et, hogy mégis lehessen Levim. Ezt a megoldást ha hiszitek ha nem, az XTM fórumon javasolták az XTM guruk.

Most velvet Tears-be vitte a galleon a Scrab-et. Akkor ez most másik küldetés vagy mi az ördög van ?? Minden ugyan az mint elõször kivéve a célszektort

Hello mindenki !
Megcsináltam ezt az otas Scrab küldetést. Megszereztem a kis hajót és hazakisértem mint egy kislányt. Szépen be is dokkol de semmi nem történik. Nem kapok üzit hogy szép volt vagy hogy nesze itt egy scrab.

Ha bedokkolok akkor megint megkérdezik hogy nem láttam-e a hajót. (magyarul újra el lehet elvielg vállalni a küldetést.)

Ötlet valakinek ?

Kösz ! Én is ettõl tartottam .

Nem valószínû, hogy betölti õket, ha igen, akkor is lesznek érdekes jelenségek...

Én eddig a sima vaniliát nyomtam, lehet -e a vaniliára
rá rakni ezt a modot úgy hogy a korábbi mentéseim is megmaradjanak ?

Rengeteg Xenon és kalóz szektor van.Rengeteg új és jobb hajóval és fegyverekkel.

Nézz rá, a beadott lap jobb felsõ sarkában vannak a válltozások.Nekem ez jön be legjobban.
http://roguey.freewha.com/gaming/pc/x3/x3mod/

Ez valami harci mod ?
Egyébként érekelne egy jó kis harci mod az x3-hoz tud valaki
ajánlani eggyet ?

Érdemes lottózni, mert a kettõ darab ágyú 6 millióba kerül!!!<#finom>

Mellesleg ez a mod annak jó aki nem akar hónapokig gyûjtögetni, hogy komoly hajói legyenek.Azért egy Raptor-ral/ az orrában kettõ Photon Pulse Cannon-nal / már vidám a játék. Egy brutál Xenon K hat másodpercet sem bir ki. De azért igy sem egyszerû még csak átmenni sem egy Xenon szektoron.Szóval nekem ez jött be. Meg idõm sem volt már rá, mert várom a TC-t.

Van egy rakás elhagyott hajó.Lent a keresõbe ird be, találsz térképet is hozzá.Nekem a Rougey s mod van fent. Én nyertem a lottón eddig kb. 250 milliót.Mindenhol kell venni lottót, és elõbb utóbb nyersz.Én mindenhol mindenhol vettem, és egy hónap alatt nyertem ennyit.Plusz hajókat is.

Van az x3 olyan elhagyatott hajó amit csak meg kell találni és az enyém (és nem küldihez tartozik)? 😛 csak kíváncsiságból... mert akkor lehet keresgélnék...

ja és volt aki már nyert lottót? szintén kíváncsiság... elvileg 3:1 az esélye...

Valen
én 11.477-Ft-t fizettem érte PayPal-n keresztül (euro-ban), a többiek gondolom +/- 10-20% a valuta árfolyamtól függõen.

igen lesz demo

Vannak itt páran akik elõrendelnek ha jól olvastam. Mennyibe is kerül akkor a TC ? Demo lesz ? Arra gondoltam megveszem. Nem mintha ez rendszeres lenne 😄

Én megkérdeztem a szektorban hogy hol a legközelebbi shipyard és megjelent a térképen. Egyébként valszeg a büdös életben nem találtam volna meg.

Ez mondjuk egy érdekes kérdés hogy leírások nélkül hogy az ördögbe lehet megtalálni ezeket a dolgokat. (elveszett hajók, állomások, stb)

Mert mind az x szektort végigpásztázni 3D-be azért kemény dió. Még triplex scannerrel is. Fõleg ha még lõnek is rád..

RJoco
Ha komplexünket összezsúfolnánk egy dobozba, akkor az is csak egy sima gyár lenne. Tekintve, hogy 1 kampón dokkolsz be mindegyikbe, ezért nincs jelentõsége, hogy külön vagy egybe.
Szerintem, ha lenne komplex a játékban, akkor az gazdasági válságot eredményezne. Mindig csak végtermékkel tudnál kereskedni, de azt meg hol adod el EQ-n kívûl?
Nameg azt kikalkulálni a procinak...

Valen
vannak weapon complexek, de azok gyk. csak sima gyárak 😄

Apropó komplex: feltûnt, hogy sehol nincsenek komplexek az X-univerzumban? Pedig minden SY-ban meg lehet venni a tartozékait. Ahhoz képest, hogy csak a játékos építhet komplexet, csoda, hogy az a rengeteg fölöslegesen felhalmozott Construction kit és Warehouse nem sodorta még gazdasági válságba a fajokat...

RJoco
Mint már írtam, minden megvan, csak össze kell õket rakni.
Pl.: Otas HQ: felrakod a Scorp térképezõt, csinálsz egy friss mentést és nemcsak a HQ találod, de minden mást is a pillanatnyi állás szerint.
Komplex játék komplex gondolkodást igényel, amit meg lehet tanulni.

RJoco
Ha arra a hosszabbra gondolsz, azt Kisviku írta.
Én csak pénzszerzési ötleteket írtam az oldalamon.

Valen
Bizony, azok az évek, csak gyülnek csak gyülnek...

Na elég is a szentimentalizmusból, a végén még nekiállok nosztalgiázni 😄

Különben is Valennek és SaGanak van igaza<#vigyor3>
Ha valamit ezredszer kérdeznek, ezredszer kell(ene) válaszolni.
(persze nem muszáj, de azzal kockáztatjuk, hogy a kérdezõ illetõben felmegy a pumpa)