X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Kids, don\'t try this at home!
Én pl. a minap töröltem minden mentésemet, és raktam újra a játékot, ha már kijött az XTM 0.7.4-es illetve azóta már 0.7.5-ös verziója. Jópofa dolog a Tyr, de egymagamban úgy, hogy csak 3db BEMP-t tudtam venni lealázok egy komplett Xenon szektort... Az elsõ párnál még érdekes volt.
Most viszont megen a Buster-el, illetve azóta Starburst-el járom a világot, épp tegnap jött össze az elsõ millám, lassan veszek egy szilikon bányát Ore Belt-be.😊
Ahogy néztem a javítást, lehet végre cyborgokat venni, és lesznek még egyéb érdekességek is.
A TC-vel még várok egy pár hónapot. Addig kiderülnek a gyermekbetegségei, meglesznek a javítások, megíródnak a legfontosabb script-ek, és az is eldõl, hogy milyen gépet érdemes hozzá venni, ha már úgyis fejleszteni akarok.
sok szerencsét a TC-hez !
Három és fél év után újból, új fórumra költözünk.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
BBQ, X3:R, hiányozni fogsz. <#hehe>#hehe><#beka3>#beka3><#mf2>#mf2>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
<#email>#email> X3 Terran Conflict-t <#awink>#awink>
Bye, bye <#integet2>#integet2>
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Két kérdésem lenne:
- pl: mamoth-hoz hozzá lehet rendelni (home base) egy mercury-t. Azt meg lehetne oldani hogy a Mercury a mamutból adja el az árút ? Mint egy mobil bázis vagy ilyesmi. Erre volna szükségem mert nagy mennyiségû cuccot halmoztam fel amit messze lehet értékesíteni.
Próbáltam de nem megy....lehetséges egyáltalán?
-Hány Donald kacsa kell egy Mass driver összeragasztásához ? <#nevetes2>#nevetes2>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha a hajó move to coordinate parancsát használod (asszem Cycrow script, de mintha benne lenne a bonuspackban is), akkor szintén méterben kell megadni, amikor a térképen toligálod a kurzort, akkor meg km-ben.
Felülnézetben: X és Z tengely. X a kelet-nyugat, míg a Z észak-dél.
Oldal nézetben: X és Y tengely. X a kelet-nyugat, míg a Y fent-lent.
Kössz !
Azért kösz szépen,kipróbálom !
Egyébként be lehet adagolni a hajónak hogy ehhez a koordinátához odamenjen ?
Valószínüleg méterben adták meg a kordinátákat Km helyett, próbálkozz a 6,-13,-53,-mal,
ellenõrizd hogy a mínuszjelek jó helyen vannak, és hogy a jó vektorokon állítottad be õket!?
Létezik olyan hogy kamu adatot adnak meg BBS-en ?
Vettem koordinátákat valami hajóroncsról:
x 6491 y-13106 z -53149
Nekem úgy tûnik ez nem igazán megközelíthetõ 😄 A szektor csak 400-as
Engem a hajó elfoglalása izgat nem az hogy szétlõjjem 😊 Azért szeretnék Otas HCF-et. De úgy fest marad a kemény pénzért "B" terv.
A bugot TALÁN kikerülheted, ha egy réges-régi mentésrõl újraindítod a küldit.
Megcsinálok egyet-kettõt. A scrab bent áll a dock-ban. Addig csinálom míg meg nem tellik <#boxer>#boxer>
Mellesleg ELVILEG cirka 50 milláért meg vehetném a HCF-et....csak nincs annyim. Nincs kipirosozva meg ilyenek
Én a Leviathan küldivel jártam így. Akárhányszor megcsinálom, nem jön a méltán kiérdemelt elismertség, hanem kezdhetem újra mindig. Speciel emiatt raktam fel az LV-s Cheats-et, hogy mégis lehessen Levim. Ezt a megoldást ha hiszitek ha nem, az XTM fórumon javasolták az XTM guruk.
Megcsináltam ezt az otas Scrab küldetést. Megszereztem a kis hajót és hazakisértem mint egy kislányt. Szépen be is dokkol de semmi nem történik. Nem kapok üzit hogy szép volt vagy hogy nesze itt egy scrab.
Ha bedokkolok akkor megint megkérdezik hogy nem láttam-e a hajót. (magyarul újra el lehet elvielg vállalni a küldetést.)
Ötlet valakinek ?
rá rakni ezt a modot úgy hogy a korábbi mentéseim is megmaradjanak ?
http://roguey.freewha.com/gaming/pc/x3/x3mod/
Egyébként érekelne egy jó kis harci mod az x3-hoz tud valaki
ajánlani eggyet ?
ja és volt aki már nyert lottót? szintén kíváncsiság... elvileg 3:1 az esélye...
igen lesz demo
Ez mondjuk egy érdekes kérdés hogy leírások nélkül hogy az ördögbe lehet megtalálni ezeket a dolgokat. (elveszett hajók, állomások, stb)
Mert mind az x szektort végigpásztázni 3D-be azért kemény dió. Még triplex scannerrel is. Fõleg ha még lõnek is rád..
Szerintem, ha lenne komplex a játékban, akkor az gazdasági válságot eredményezne. Mindig csak végtermékkel tudnál kereskedni, de azt meg hol adod el EQ-n kívûl?
Nameg azt kikalkulálni a procinak...
Pl.: Otas HQ: felrakod a Scorp térképezõt, csinálsz egy friss mentést és nemcsak a HQ találod, de minden mást is a pillanatnyi állás szerint.
Komplex játék komplex gondolkodást igényel, amit meg lehet tanulni.
Én csak pénzszerzési ötleteket írtam az oldalamon.
Na elég is a szentimentalizmusból, a végén még nekiállok nosztalgiázni 😄
Ha valamit ezredszer kérdeznek, ezredszer kell(ene) válaszolni.
(persze nem muszáj, de azzal kockáztatjuk, hogy a kérdezõ illetõben felmegy a pumpa)