X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello mindenki !

vettem egy Otas HCF-et,de nem tudom használni. Vettem bele marine-ket meg felszereltem pár létfontosságú okossággal. Aztán leszedtem a pajzsát a kiszemelt hajónak, majd a HCF Piracy menüjében megadtam a célhajót, aztán bedobta a rakteret, ott kiválasztottam a tengerészgyalogosokat meg megadtam a számukat.

Command accepted és nem történik semmi.

Szóval akkor hogy is kell használni ? Neten kerestem már de itt is a keresõ nem sok mindent adott ki.

Elõre is köszönöm !

Valen
mint script nem hibázik, az options/control/interface alatt megvan a keybind lehetõség, de csinál semmit 😄

még a script editort is beirtam, mert irta, hogy kell hozzá.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ezt már éjjel megtaláltam, de be volt ragadva, az Ego oldal. Bíztatónak tûnik, annak ellenére hogy a felhasználók 53%ának nem mûködik - aztán láttam, hogy még csak 15 ember jelzett vissza...

Este kipróbálom, ha addigra nem jön meg a Terran Conflict.

Kids, don\'t try this at home!

Nálad müködik rendesen a script ?

Valen

Valen
Link, vagy nincs is ilyen script 😄

Na végre lejött, de van egy kis hal a tortán !
Felraktam,a hotkey is beáll. és még se történik semmi amikor infót
szeretnék kérni a hajókról ! Maradt az igénytelen kérdõjel !
Valakinél müködik a script rendessen ? Illetve ez megy vanilia
alatt is, ugye ? ( Csak halkan jegyzem meg, nem lett volna egyszerûbb
ha eleve ezt a funkciót is belerakják a progiba ???, jó tudom nem is akarták, hisz ez már valami ezsméletlenûl extra dolog, legalább is az x3
világban )Na de márt megin felhúztam magam, és rinyába mentem át, bocs !!!

Most nagyon be van lassulva az Ego oldala.

Engem is teljessen felcsigázott a tipp !
Sikerrel jártatok ?
Én egyenlõre nem találtam még rá.

Kössz a tippet srácok, én is keresem 😄

Jaaa? Már keresem is ezerrel.

hmmm. ja és bedokkoltam a fõhadiszállásukra vele,erre most kaptam meg az üziket hogy gratula meg minden és nekem adják a Scarab-ot. Azért nem pite mi ?

Wehehehehehehe ! Tudtátok hogy az otas Crab üres ? Nézegettem az adatlapját és oda volt írva hogy no pilot. Gondoltam rápróbálok és néhány ki-be ugrálás után sikerült Claim-elni <#nyes>

Ha már nem kapok semmit hivatalosan akkor (harmadszor csináltam a küldetést) akkor legalább elfoglalom

nem, nemaz. Van egy olyan ami a játékba mutatja ezt. X3 ingame ship models viewer a neve.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Íme:X3 factory and ships model wiever
Belassítja a gépet, mert valódi 3D-s képet ad a modellekrõl számos funkcióval, statokkal ellátva de nem kell megijedni tõle.
Vigyázat, bekaki veszély!

de van, ám bonyolult beüzemelni. (script editor kell hozzá meg X3 modelsviewer, stb) Normál esetben küldenék hozzá linket, ám mivel az ego oldala teljesen be van lassulva+ a fórumi is temp oldalon vannak, amelyekre rá se enged lépni... Na meg a nevére sem emléxem. Tán In-game models viewer.

Oldal is van, ám orosz, és azt se találom perpill. >.<

Piszkosul hiányolom, hogy nincs kép a hajókrol. Mármint a játékban. Mondjuk a neten sem láttam...

Nincs valami mod ami berak egy kis képet idétlen kérdõjel nélkül (a shipyardokon) ?

RJoco
Én a Battlestar Galactica-val mentem, úgyhogy az összes hajó befért a hangárba. A Nemesis-szel vontattam és a Galactica fedezett.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

nincs.

AZ oldalamon van egypár térkép, lehet válogatni.

Illetve az össze hajót így vittem ki onnan. A jahtot persze vontatni kellett. A cerberus fedezett 😄

Én vittem Centaur-al egy kis felfedezõt, rajta Jumpdrve-al. Aztán átraktam az egyik hajóra,adtam neki EC-t és kiurasztottam biztonságos szektorba.
Az arrow-ra nem fér fel jumpdrive, így az a Nemesis-el ugrott ki. (bedokkolva)

Az elejét olvastam,de aztán belefáradtam 😊

Szerintem is jó hajó. Ne azért mondtam.

XTM csillagtérkép nem kell nektek ? Nemrég találtam egyet.

BuriP
Idézem magam.: "Vaniliában a xenon LX a legerõsebb". vagyis alapjátékban, ahogy én is játszom: script-ek, és módok nélkül.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Pontosan erre jó. A legveszélyesebb Xenon szektorokon gond nélkül átsuhan úgy, hogy bármelyik behemótot körberepülheted, megnézni közelebbrõl (annyira, hogy hallod a másik hajó suhogását - ezt nemigen szokták túlélni a lassabb kollégák)
A Starburst egy igazi kincs. Nem találkoztam megvehetõ versenyhajókkal a gameben. Ti?

Arrow-t nem tudtam venni sehol, visszamentem a Verseny helyszínére, hogy cappoljak egyet - nem jött össze, majd odamentem a HCF-el - ekkor jöttem rá, hogy nem arra való. Kopp. A jacht melletti hajók közül kevés élte túl a visszautat, ágyútölteléknek használtam õket a pirátok ellen, inkább azokkal foglalkozzanak, ne az értékes vontatványommal - ha tudtam volna mit pazarlok...<#sir>

RJoco
A gyors hajó azért jó, mert könnyebb vele feltérképezni az Univerzumot, meg a rendszereket és sérülés nélkül át lehet vele menni egy ellenséges rendszeren is.
A sztori után Heretics End-ben nagyon jó haszna van egy ilyen gyors M5-ösnek, hogy átjuss a Föld rendszerekbe.

RJoco
Ezekszerint nem olvastál történelmet.
A Xenonokat az emberek csinálták, terraformáló gépek lennének. Egy rossz parancs után öntudatra ébredtek és azóta mindenki ellenségei.
Hát röviden ennyi.
Ezért nincs bennük pilóta.

És hová olyan gyorsan ? ( ez lenne az értelmetlen sebesség a fénysebesseg útán ? ) 😊

LX-eket szedem csokorszámra a Cerberus-al. Addig lövöm a fõ ágyúkkal amíg leszedem a pajzsot, majd a kissebbek addig lövik míg üres nem lesz.
Xenon hajókban nincs pilóta ? Sosincs szkafander miután kiürül a hajó.

Arow (azaz nyíl) nevû hajóm 1340-el repeszt.(ha jól emlékszem fejbõl) Pontifex maxumus jahtja mellett volt 😊

csak a modok kavarnak be néha, vagy ha letérsz az "útról" (bugos a plot)
Fel patch-elted v2.5-re?

igen néha nem árt a reinstall. 😄

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...
Ezt a játékot pont annyira imádom mint amennyire utálom mer egy kalapxar... Újratelepítettem és megjavult.
>.< még nem vetted fel a küldit... Menj el Cloudbase Southwest-be, dokkolj be a goner templomba (goner temple), és hívd fel Noah Gaffelt papot (station-contact-noah gaffelt)
De akkor ezekszerint Thomuson már tulvagy... vagy mittomén.<#idiota>

A starburstnél gyorsabb hajó nincs.

Mennyi idõ míg megérkezik?
Bejártam a szektort és találtam egy Starburst nevû hajót.(1140 a végsebessége. Van ennél gyorsabb a játékban?) Bedokkoltam a bázisra és kaptam egy üzenetet:
JB, have you been to the Goner Temple? You should warn Noah about that ship as quickly as possible.
Mit is akarnak ezzel?
O_O az a versenyes küldi. Maradj egy kicsit az állomáson, vagy várd meg míg megérkezik Pap Laci (Noah Gaffelt) az állomásra. majd elkezdenek beszélni, még benmaradsz egy kicsit az állomáson és beraknak téged egy M5-ös Pegasus-ba. Ha nem, akkor bugos a játék :S

kis segítség kellene megint..
Thomus-t kellene megtalálni. A bázison beszélni kellene Gabndius III nevû teladival de csak 1 mpercre jelenik meg a monitoron és nem szól semmit. Ehhez a küldetéshez jóba kell lenni a Teladi fajjal?
És mi az a Fenter? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
What the fuck...

RJoco
Háta akkor tévedtem, már rég játszottam vele. De egy Novát leszedek vele!
Meg néhány Falcon-t is!
Sajna a pajzsot nem tudom tuningolni, de XFP-ben 250 felett ment a kicsike.
És ráadásul a Hyperion-on jól mutat, meg hasznos is az N-nek, meg Harrierek ellen!

Mi az a WTF? World Trade Fenter?

Kituningoltad? <#idiota> Vagy HAX? 😛

Valóban 1x25 MJ van a Mamba Raideren. RJoco WTF?

BuriP
A mambán 3x25MJ? A kalózszektorban lévõ free hajón csak 25MJ van, ezért is nem használtam soha, egy kósza sorozat betalál, és annyi.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

RJoco
Szerintem a Mamba Raider a legjobb vadász.
Van rajta hátsó turret, meg asszem 3x25MJ pajzs. Nekem a kedvencem.

RJoco
Jó költözködést, aztán sérvet ne kapj! 😊
Én még maradok egy darabig.

15 ezer hozzászólás.... szép volt srácok 😄

dettó. TC-vel addig várok amíg meg me, tudom venni a polcokról vagy valahonnan megszerzem. Ám már nem maradok ebbe a topikba. Költözés.

Valóban nem sok, de ki tud keveredni olyan helyzetekbõl,amibõl egy Nova nem. A kedvencem a Starburst, azzal bármilyen szituból ki lehet jönni sértetlenül, igaz beleszólni nem tud semmibe.