20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • antigua
    Tudja valaki honnét lehet letölteni az X-fleet hajókat ?
    Régebben fent volt az ego oldalán de most nem találom hiába klikkelek a linkre.
  • RJoco
    Kezdek nagyon de nagyon ideges lenni a játékra. Végre meg van a lé a HCF-hez, gyors elmentem. Megvan a HCF, ám mikor magamhoz hívom, belemegy az OTAS HQ-ba. ÁÁÁÁÁÁÁ! mondom. Visszatöltés. Aha, csakhogy nem jön. Már épp be kéne adnia a képet, mikor kifagy. Most szedhetem össze megint a lóvét.
    Másnak volt ilyen gondja, mikro több rendszert is megélt a game újratelepítés nélkül?

Telepíteni csak azért nem akarom, mert lehet, nem fognak menni a mentések.
  • RJoco
    Beállítottam az SPP-mhez még két Mercury-t, hogy gyorsabban jöjjön a pénz.
    A komplexem meg termelt 1 millát úgy, hogy be van állítva, semmivel nem kereskedhet és le sem szállhat rá senki. Érdekes...
  • maniac78

Nah, ez már a másik módszer! Penge nem? Első körben küldtem át ennyi embert plussz, ha hiszitek ha nem a HCF pajzsa sem, ment le 10% alá. Ezt persze még lehet fentebb turbózni, de most nem sok időm volt rá. Mert megyek gettózni.
  • maniac78
    Annyit még hozzátennék, hogy ha teszem azt mire újra odaér a HCF (ezzel a módszerrel) és közben lejár a számláló, tehát elvileg kihaltak a katonáid. A számláló nem indul be újra, amikor elhalad mellette.

De nincs baj, mert ha újra manuálisan te indítod a cappolást, akkor meg fogsz lepődni, mert egyből 3-400 katona lesz odaát.

Plussz van még egy béta fázisú technika, de igazán erre még nem sok időm volt és mindössze a két Q-t nem mondhatom tuti módszernek!
    Sok sikert hozzá!
  • RJoco
    Bazz!
    4 milliárd az nagyon durva!
    Nekem annó egy bug miatt 2 milliárdom volt azt kezdhettem újra a játékot.
    Csak legyen időm játszani! Gyors összeszedem HCF-re a pénzt azt megyek mégtöbb pénzt csiholni
  • antigua
    jó kis tipp !
    A programozók meg pironkodhatnak az AL miatt!
  • maniac78
    Benne ülsz a HCF-ben elkezded te pakolni az emberkéket a másik hajóba. Elugrassz, mert hát nem akarják csak úgy odaadni a hajót és a pajzsot már a létminimumon van. Át ülsz egy másik hajó tökmindegy mibe, úgyis azt fogja követni az AI, picit kivársz, hogy a HCF pajzsa fentebb menjen mert bármi történhet. És most jön a lényeg, visszaküldöd oda a HCF-et és követésre nyomod, hogy téged kövessen. Na már most elvileg gyorsabb, mint a kiszemelt hajó és utol is fogja érni a lényeg, hogy elhaladjon mellette. Mert teszem azt kiadtad neki anno a parancsot, hogy küldjön át pl 452 bakát, de amikor elugrottál vele még csak pl 87-t küldöd át, ezért számára a parancs még él, mégha nem is ülsz benne.

Ergó elhalad mellette és dobálja át a többi katonát, mert a célpont úgyis téged követ, nem fog manőverezni, hogy kilőjje a HCF-et. Hiába megy fel neki 20-30%-ra a pajzs akkor is tranportálja őket.

Így ugye nem is olyan nehéz, csak időzítés kérdése. Ezzel könnyebb volt a 3 Galleon is és a Xenon Q-k is percek alatt megvannak. Ez darabonként 30-32 milliót ér plussz fegyverzet. Ráadásul gyengébb, mint a Reaver.
    Ebből lett meg nekem is a 4. milliárdom!

Szóval szerintem felejtsd el a Hull Repair scriptet ez jobban tejel, szerintem ...............
  • tomonor
    a kulcs a mondatodban van: a Star Wars 6 részében. De ha a több ezer éves hitelesített történetett nézzük pl minimum luke skywalker születésétől haláláig... hidd el, sokkal több hajóval lehet összeakadni mint gondolnád.
  • antigua
    Van ??? Én eddig csak hallottam róla hogy készülni fog hozzá.
    Hol lehet ráakadni a Babylon modra, nagyon érdekelne ?
  • RJoco
    Hogy is?
  • RJoco
    Hát nemtom, szerintem a Star Trek univerzumában sokkal több hajó megjelenik, mint a Star Wars 6 részében. Eleve van már 11 mozifilmje, meg vagy 5 sorozata.

antigua: Babylon 5 mod van, de nemtom milyen állapotban. Ez teljesen átszabja az egész Xverzumot.
  • maniac78
    Ismerem őket. Hát mindenki más ízléssel bír, nekem jobban tetszik a Cerberus, csak sajna semmire sem használható!
    Így kompromisszumot kellett kötnöm a Teladi hajókkal.

Viszont titkon kifejlesztettem az egykörös cappolást, M7-es hajóosztályokon sikeresen tesztelve. Mindössze az X3 AI-t használom ki, semmi cheat, semmi script!
  • antigua
    Egy Star Wars mod vagy Babylon5 mod az X3-hoz nagyon jó lenne, valami olyasmire gondolok mint a Freelancer esetében lévő SW mod, mely teljesen átalakítja az eredeti játékot.
  • tomonor
    ööö, Star Trekbe akkor van több hajó a Star Warsnál, ha csak a filmeket nézzük.

Ha az egész Star Wars fan fikciót nézzük az Old Republictól kezdve, akkor több milliárd hajót találsz a Star Wars univerzumban.
  • RJoco
    Attól még meg lehet próbálni betenni.
    Igen, a szektor közepe. Nemtom, mert asszem X2-ben lőtték szét. És ha jól tudom nem is összerakható.
    Minden hajót nemhiszem, hogy megismersz. Rengeteg van.
    Az M8 Fregattokat nézted már? Bár asszem ezeket módositották M1-re.
    Ilyen pl.: Argon Griffon, Boron Swordfish, meg van még a többi fajnak is.
    És a gyárhajók? Vagy a Terran Ollerus?
    Szerintem elég nagy a választék.
    Otas Castrum? Megvehető potom 308 milláért. Egész olcsó és még küldi sem kell hozzá. Ez is M0.

xvilag.try.hu -ra felraktam néhány képet a Swordfish-ről! Lehet benne gyönyörködni :)
  • maniac78
    Valóban láttam már én is XTM kompatibilis SPK-t hozzá, de sajna az nem ISD vagy SSD volt.

Akkor a szektor közepén 0,0,0 nál keressem? És egyébként mi is az M0 Xenonoknál?

És mondjuk jöhetne még turbózott XTM. Ha már minden hajót ismersz, akkor már kicsit uncsi lesz. Emlékszem mekkora élmény volt egy Pirate Nova Raider-t szereznem vanillában. Most meg már a Keánál nem hiszem, hogy van űberebb. Persze nem táposabb hajókra gondolok, mert szerintem itt nem tolták úgy el, mint a Terran-ban!
  • RJoco
    Hát az az igazság, hogy a StarTrek-ben több a hajó.
    És azért egy Voyager vagy egy Defender elég jól mutat.
    Nekem igazság szerint mindegy, minden sci-fiből jöhetnek a hajók.
    Volt már Prometheus-om is. A kedvencem mondjuk akkor is a Battlestar Galactica. De meg akarom majd nézni a Borg kockát és Atlantis-t is a játékban.
    Merthogyugyanis működnek a hajók XTM alatt is. Csak mielött ezzel próbálkozól készits biztonsági mentést a játékról és a mentett állásokról.
    Előfordúlhatnak bakik.
  • maniac78
    Star Wars fan vagyok, bár most már lassan X3 fan, mert ez sokkal kézzelfoghatóbb! A többi hasonszőrű filmben nem tetszettek a hajók.
    Pl mennyivel jobban néz ki egy Executor-osztályú szuper csillagromboló, mint egy nemtom milyen típusú Star Trek hajó.

Kár, hogy csak vanillában működnek a betehető hajók, de ott meg ugye nincs HCF és kevesebb a szektor is!
  • RJoco
    Ja és Lucas nemhiszem, hogy csinálna, gondolom jól le van védve. Nameg az már nem is X3-lenne.
    MOD-okat találsz hozzá. Pl.: Babylon 5. Nemtom, milyen állapotban lehet, de készülget.
    Nameg szinte az összes StarTrek hajó betehető.
    Ezek nem olyan rosszak, csak szerintem kicsit túl gyengék. A filmben azért tűnik jónak, mert benne van az emberi leleményesség. A játékban sajna ez nemigazán kivitelezhető...
  • RJoco
    Hát a szektor közepén találod az M0-át. Nem látod úgy, mint a többi roncsot, de ott van.
    Egyszer Starburst-tal úgy beleakadtam, hogy ott hagytam a fogam.
  • maniac78
    Felfüggesztem a játékot, inkább mentőakciót szervezek SteK megmentésére. Szerintem segítségre van szüksége, már olvastam is a BBS-en, hogy valaki kitranszportálta magát az űrbe .............. szegény.

MEGMENTÜNK SteK!!!!!!!!!!!!!!!
  • maniac78
    Machine Shop a neve és Spliteknél lehet kapni. A nagyobb hajókat pedig a HQ-ban ingyé megfoltozzák, de sajna nekem sürgős volt, bár lehet, hogy már kinőttem a két HCF-et.

Mellékesen szerintem, ha a Lucasarts csinálna egy szinte megegyező játékot, tarolna a piacon. Esetleg még Star Trek stílusban is ütős lenne a téma kedvelőinek!

Még mindig nem találom az M0-ás roncsot Xenon 101-ben, tudna valaki koordinátákat átdobni?!
  • RJoco
    Ahogy érzed, én mindenesetre kikapcsolom.
    Az XTM-ben viszonylag elég sok csihipuhis küldi van, csak most valamiért nekem nem rakja be őket.
    A HR kit nekem elsődleges bevételt jelent, mióta X3 a világ. És persze ezt használom javításra is. Bár XTM-ben van már olyan, amivel nagy hajó belsejében kicsiket lehet javítani. Persze akkor a nagy hajókat még a gyárban kellene javítani, aminek borsos áruk lenne.
    Azért vigyázok rájuk, mert a hull sérülésével dolgokat is vesztek a raktérből.
  • antigua
    Bocsi hogy bele szólok, de :
    Nem kel minden küldit elvállalni csak a zsírosakat !
    Én a húrcibálós küldetéseket hanyagolom mert nem fizetnek jól és unalmasak.
    Mellesleg én besegítek a pénzszerzésbe néha a Hull Repaír kit lehetőséggel is, főleg akkor ha drága a javítás a harcok után. ( tudod arra gondolok hogy veszek kiteket majd egy Mercuryba bepakolva extra haszonnal eladom, de gondolom te is ismered ezt a trükköt )
    Nem tudom lehet hogy én szerencsés vagyok az MG scriptel de nekem elég jól hoz a konyhára, de nem ezért szeretem hanem azért mert általa egy kis csihi-puhi is kerül az egyébként "dög" unalmas vaniliába.
    Jó tudom hogy sokan vannak akiket leköt a kockás papír meg a minél nagyobb giga komplexek létrehozása, de én inkább a harcot kedvelem, és ehhez kellő szórakozást nyújt ez a script.
  • maniac78
    Hát ez nyomi egy nap volt, 5 xenon Q, 2-3 P Raider és egy Reaver lett ma az áldozat, Viszont most először 20 milliót kivágtam az ablakon javításra.
    Szal most le vagyok eresztve!
  • maniac78
    Nekem pont ezek miatt nem jött be a Mercenary Guild. Nah mind1!
    Most Xenon szektorban vagyok ész nélkül nyomatják át a Q-at. Ma már a negyediket fogyasztom. Mi ez ha nem pénzszerzés!
  • RJoco
    Ez már a nemtudom hányadik játékom, jónéhányszor újrakezdtem már.
    Mindig kellett valami plusz, amit elfelejtettem beletenni, aztán kezdhettem előlről.
    Az előző játékomban volt HCF-em, Asgard-om és még egy csomó más hajóm. A prímet a BSG vitte, ami miatt végül is újrakezdtem. Lemeríthetetlen pajzs, fegyverzet.
    Most csak a játékban található hajók vannak.

Win7 topicot soha nem olvastam, nekem arra nem volt szükségem. Az UAC-ot már a Vistánál megtanultam kikapcsolni, az sem lehetett most a gond (RC1-nél nem volt ilyen gondom. Mindig jó volt a mentés). Vagy az volt, hogy ablakban futtattam és mellette ment a böngésző, meg volt hogy Skypeoltam vagy a magyarítás tett be (Win7-é) vagy az, hogy elég sűrűn töredezettség mentesít. Mindegy, ezzel a verzióval lassúlt is a játék, úgyhogy visszatértem a szűz XP-hez.

A BBS-eket még mindig nem igazán értem, bár szerintem a mercenary tesz be neki. Mellesleg nemtom, de elég szivatósak. Megcsináltam egy területvédős küldit, kaptam érte 1,2 millát. Aztán megcsináltam egy olyant, hogy szállítsak x helyre 57 BetaParticleAcceleratorCannon-t. Kaptam érte nem egész 2,1 millát. Az áru meg több volt, mint 1,8 milla (legalacsonyabb áron véve és 4 volt is a hajón). És akkor folyamat nyomatják az olyan küldiket, hogy vigyek fegyvert, meg vigyek M5 osztályú hajókat(15-20db), meg szerezzek be x,y,z,stb. hajókat bizonyos állomásnak.
  • maniac78
    Ezt nem igazán értettem, volt HCF csak kilőtték alólad?!

FELHÍVÁS!
    Korábban már taglaltuk a Win7 topicot. Ki kell kapcsolni az UAC-t, illetve a Doc. könyvtárból vedd ki az írásvédettséget ..... jó, tudom, hogy visszaállítja, de nálam utána működött!
  • RJoco
    VVVÁÁÁÁÁÚÚÚÚ!
    Eszméletlen, milyen szép a Kardhal. A Boron-ok igencsak tudnak!
    kár, hogy nem úgy működik, mint amire számítottam.
    Elvileg egy EMI-vel le kéne szednie a pajzsokat. Hát sajna csak az ellenét szedi le és abból sem sokat. Talán, ha 25%-át. Én azt reméltem, hogy az egészet elintézi. Úgy lenne az igazi! És ráadásúl számít a távólság is. Viszont 1 km-re van az orr ahhoz képest, ahol ülök.
    Aért megpróbálom teljesen felszerelni fegyverrel, meg pajzszsal, hátha úgy jobb lesz, bár nem hiszem...
    Na mindegy, akkor most megint gyűjthetek lóvét HCF-re :)

FELHÍVÁS!
    RC2 WIN 7 alatt nem érdemes játszani X3-mal, mert előfordúlhat, hogy a mentéseket nem tudja visszatölteni - kifagy a játék!
    Nekem ezt a minap sűrűn megcsinálta.
  • RJoco
    Jah, nekem is kellene néhány hajót javítanom, összeszednem.
    De majd késöbb.
  • maniac78
    Debris Repair scriptel.
    Elfoglalni ............... tuti nem sikerülne, csak csalással azt meg ki nem állhatom.
  • RJoco
    Jaa!
    Csak nem foglaltad?
    Én javitani HullRepairTechnology-val szoktam.
  • maniac78
    Walhalla lesz majd, de még nem volt időm megjavíttatni!
  • RJoco
    És mi lett a zászlóshajód?
  • RJoco
    Nektek volt már olyan, hogy több állomáson keresztűl a BBS-en nem volt semmi?
    Eddig csak esetleg Terran állomásokon találkoztam ilyennel, de mióta fenn van a mercenary, azóta már Boron, meg Argon állomásokon is előfordul.
  • maniac78
    Már megfejtettem, TL-nek jelöli a játék is. Mindenesetre muszály volt feléleszteni, hogy megépíthessem a zászlóshajómat. És ebbe már legalább fér némi cuccos is!
  • RJoco
    Nemtom, még nincs Asgard-om és még a Kardhalhoz is kell némi repunövelés a Boron-oknál, mert nem tudom megvenni.
    De ha sikerül, akkor mondom.
  • RJoco
    Ha ennyire imádod az X2-t, akkor miért az X3 fórumába irtad?
    Ez nem a megfelelő Topic!
  • maniac78
    Asgarddal működik a Repair Debris?