20430
-
tomonor #18029 nemtudom, nekem elég kényelmetlennek tűnik úgy az egér+joysticks+keyboard kombóval, ám a monitor az jóféle. Laptopod amúgy direktbe van kötve a PC-vel, és ha igen, hogy? -
Ki is nyomtathatod. Van direkt nyomtatóbarát nézet.
Vagy alt+tabbal nézegetheted játék közben vagy ha nem akarsz ki-be lépegetni, nézheted külön képernyőn ahogy én :) -
lalinov #18027 Félreértettél , nekem nyomtatható map kéne :D -
Freddy TNT #18026 Na meglett a bibi. A TC logját nézegette. Talán volt egy gyenge pillanatom mikor elállítottam. -
Az enyém jó. -
Itt van a Scorp Map.
És itt van az azt boncolgató Fórum.
Kicsit cheat -szagú, mert mindent megmutat, a saját állomásaidat is a saját nevükön, ha odébbvonszoltál egy kavicsot, az új helyén mutatja, tehát teljesen interaktíva a játékoddal. Viszont be lehet állítani, hogy csak az általad bejárt szektorokat mutassa, így már nem olyan cheat-szagú.
Pontos használati útmutató a telepítési mappában. -
lalinov #18023 Adnátok egy használható XTM frissített szektor térképet nekem, vagy honnan tudom letölteni? Mert egosofton megnéztem, ilyen képes bizgentyűk vannak 30 oldalból már össze is tudom rakni. -
SaGa #18022 Megadtad neki az aktuálisan legenerált fájl helyét (F2)? Ha nem akkor a default mapot mutatja, amiben nincsnek benne az xtm szektorok... -
Már éppen a Complexhez húzogattam a bányákat össze, amikor meglepett Getsu Fune felöl egy Q a kíséretével. .......... Szegény.
Ott volt egy Valhalla, egy Seth, egy Aegir és egy Hawk. Vissza kellett töltenem, mert nem szétkapták. Nem is értem miért fizetem öket, amikor szétlövik a bevételt! -
kavicsokkal együtt nem lehet bányát cipelni szektoron keresztűl. Oda kell építened a komplexet, ahol a kavics van és ahhoz méretezni, amekkora kavicsok vannak.
Esetleg van egy aszteroida kreáló script (honlapomon is), amivel akkora yieldű kavicsot csinálhatunk, amekkorára van pénzünk. -
Az enyémmel nincs gond és az már nem új. Esetleg Ego fórum. -
Freddy TNT #18018 Újabb scorp map nincs ? Sokszor hülyeségeket ír ki és ráadásul egyes szektorokat nem is lát... -
Freddy TNT #18017 -95
-1
-100
Ilyen messze van a nyugati kaputól. Szóval nem találod meg valami közel.
A kapuval egy síkban van nálam. Úgy értem vízszintesen. Tehát ha belépsz a szektorba akkor fel-lene menj csak egy síkban. Pár Advenced satelite talán segítene még.... -
Freddy TNT #18016 Nyana's Hideout szektorban volt nekem ez a bázis. Persze ha nekd máshol mondták akkor ott keresd.
Nekem a nyugati kapuhoz volt közel. A kaputol nem látható távolságban egy EQ dokk van, benne a Stian. Örzi pár vadász, na meg egy Cerberus.
A vadászokat lekaptam a Cerberust meg odacsalogattam az arra kószáló Xenon P Raider és csapatának. Azok elintézték helyettem. (egy mambám volt csak
)
Miután kivégeztél (vagy kivégeztettél) mindenkit a Stian kidokkol és ugrik egy akkor kitalált szektorba. Azt írja neked, hogy menj utána xy koordinátára. Itt viszont már Aegir és pár nagyobb böszme cucc vár rád. Szintén a Xenonokat vonta be a buliba és azok intézték el nekem a nagyobbakat. -
ez a script nekm is meg van fönn is van a gépen de nekem kavicsostól kell ez a gond mert hallottam hogy állom. meg bányákat traktor beammel át lehet vonszolni másik rendszerbe de nekem nem akar az áll. átjönni... -
Lehet, hogy a 10 db Dolphin SF kevés lesz az 5 szektorra való komplexekhez? 
-
Xenon Sector 101,258,347,547,534,596,597 és 865 behódolt teljesen. Most rendezgetem a complex hálózatot. 

Érdekesség hogy alapból a tulajdonomnak jelöli a játék és Scorp is, pedig nem használok scriptet. (Sector Takeover) -
1/5-öde?
Akkor az EQ-dock bepakolása nekem olyan 10 millámba került volna?!
Csúnya is lett volna. Én 23.000 Cr-t fizettem a berakásért. -
antigua #18011 Station Complex Relocator 2.0 :
Állomás vagy komplexum áthelyezése. A script egy új parancsot tesz az állomás menüjébe: Relocate Station. Kiválasztásával bejön az univerzum térkép, itt ki kell választani az áthelyezendő gyárat. Ezután újra beadja a térképet, ekkor a TL hajót kell kiválasztani ( saját vagy bérelt is lehet ) A TL megközelíti 3km-re a gyárat/komplexet, és bepakolja, ha van bedokkolt hajó, vagy nincs elég pénz, (a gyár/komplex értékének 1/5-e, mert ennyiért csinálja), netán lövik az állomást - akkor leáll és értesít a gondokról. Ha minden rendben, akkor kiadhatod a TL-nek a célt, ahol kipakolja a complexet... A script a futás végén minden eladható cuccot átlagáron értékesít, és a bankszámládra teszi.
-
antigua #18010 Ez a script talán jó lesz : Station Complex Relocator: Állomásainkat tudjuk vele bepakolni egy TL-be és más szektorba vinni. Előtte célszerű kipakolni. Komplexeknél automatikusan bontja a kapcsolatokat - az összekötő elemek elvesznek. Bányáknál az aszteroidát nem viszi, csak a gyárat. -
Lenne még 2 kérd.
1:hol van a stian? (goner plot 1)
mert elzavarnak home of light-ba hogy ott van egy military depot
de áttúrtam az egész rendszert és sehol sincs ennek a depotnak fix helye van vagy random?
2:hogy tudok állomást vontatni egyik szektorból a másikba?
mert az oké hogy traktor beam meg robotpilótával át a kapun de egy szilikonbányát akarok átvontatni a ore-beltböl red gramble-be és az a szemét bánya a rossebnek se akar átjönni a köv. rendszerbe. -
antigua #18008 Én miután kipucoltam, raktam be, meg van egy-két Odin bent és csak a kalózok jönnek a Xenonok elhúztak végleg. Azonban a Xenon 598ban nincs semmim és békén hadják . Hiába betojtak, de rendesen ! -
antigua #18007 Én nem azt mondtam hogy csalj, hanem hogy cheat nélkül ( vagyis tisztességes játékkal )baromi sokáig kell kereskedni, hogy össze jöjjön annyi amiből már lehet venni valami normális hajót,flottát.
Egyébként az egyik haverom utálja a kereskedést csak is a harc érdekli,és bár ő kiherélte a cheatel a játékot (egy halomnyi pénzt, felszerelést betankolt),de ő így élvezi.Számára így ideális, és amikor rákérdeztem hogy hát mi értelme van az egésznek így? A válasza egyszerű volt és helytálló : "Én egy hatalmas szabadságú űrszimulátorra, világra vágytam melyet csak a Reunionban találtam meg." -
Akkor bele kell húznod 8 milliárd csalás nélkül és utolérsz. De amúgy a scripteket neked kellene a saját szád íze szerint összeválogatni, mert te tudod mihez lenne kedved.
Más: ha Xenon szektort kipucolok és berakok egy trading stationt, akkor már többet nem hajigál be oda a gép Xenon állomást? -
lalinov #18005 Ja és a legnagyobb hajóm a kentaur/argon mamut volt . -
lalinov #18004 Én szeretem a kereskedelmet is, csak macerás néha eljutni addig, amig lesz elég zséd. Én az X3at simát, ott hagytam bba, hogy összeütöttem 130 milliót, volt kb 10 UT-m pár komplexumom, akkor kezdtem bele az építgetésükbe, sok sok gyáram, megannyi hajó a gyárakhoz, amik eléggé hullottak a kalózok miatt. Csak nem igazán értettem az elején ahhoz, hogy a hajóim miért mennek el a világ végére a gyárakból, ha a mellete lévő szektorban jól tudnak venni és eladni is. Am kezdőknek én azt tudom ajánlani, hogy teladiknál vegyenek flowert és adják el a sun oil refinerikbe(legalább is reunionnál még bejött xtm nél nem tom flowert mindig lehet olcsón venni és 2 szektor ugrással eladni.és sok rajta a haszon)Én a játékba épp addig nem jutottam el, hogy sok hajóm legyen, bár valószínű, ha azt a 100 millát elverem, akkor lett volna sok gyár meg minden, és azok már termelték volna a cuccokat. Ja és ezt én csalás nélkül csináltam, semmibe se szoktam csalni mert akkor értelme nincs. Am a gyárépítést a wheatfarmmal kezdem mindig, de sose értem h miért, amikor a fenének se kell delexian wheat. Elvileg kéne de a hülye gép nem adná el arra felé. -
antigua #18003 Ez jó kérdés, nagyot néznék, ha egyszer csak a baráti szektorokba betelepülnének . 
Azt viszont érdekes, sőt valóság ízű, hogy miután kitisztítok egy Xenon szektort, a szektorban megnövekedik a kereskedelmi forgalom, azaz elkezdi használni az AL a szektort kereskedelmi tranzit útvonalként. -
antigua #18002 Lalinov úgy látom hogy te egy kicsit elnézheted ezt a játékot !
Arra gondolok hogy ez a játék első sorban egy kereskedős játék, bár való igaz hogy harcolni is lehet benne. Azonban újra hangsúlyozom hogy a fősztori mellet a kereskedelem igen erősen dominál, sőt cheat nélkül nagyon de nagyon bele kell merülni-e az embernek a bizniszbe hogy össze hozzon egy nagyobb bárkát és azt fel is szerelje, nem beszélve egy ütőképes flottáról ! Evvel nem a kedvedet akarom elvenni, távol legyen ez tőlem csak arra akarok rávilágítani hogy ez nem egy Freelancer, starlancer szerű akció játék ! Itt a harcnak, csak másod szerepe van. (legalább is az alap vaniliában )
Azonban mivel a készítők egy komplex világot álmodtak meg, csúnya szóval élve kilehet pofozni a Reuniont elég jól az akció játékok irányába, vagyis harc, harc, harc . :)
Én magam is inkább a harcos típus vagyok, amennyiben jól gondolom téged is elsősorban a nagy flották, hatalmas csaták érdekelnének. Nos jó hírem van a játék a felépítéséből adódóan tudja ezt, a készítők zseniálisan egy felépíthető, saját magad szája ízének megfelelőre alakítható világot alkottak a reunionban.
Na de a lényeg ha csak is harcolni akarsz, és ezt mimnél kevesebb ( macerás ) kereskedelemmel akkor küldj e-mailt és adok egy-két tippet, scriptet hozzá !
A fősztorit azonban mindenképpen meg kell, illik csinálni, és csak utána jöhet a star wars !!! -
Miért a Xenon Core 5-be bejutottál valaha, vagy Valhalla?
-
SaGa #18000 Az egosoft oldalán ott a bonuspack a letöltések között, tételesen felsorolja, milyen scripteket tartalmaz.
Szintén az egosoftnál, a fórumok között megtalálod a Reunion scriptind and modding fórumokat. Az elsők között ott van a Community script library, ahol tételesen, feladatkörök szerint osztályozva megtalálod azokat a scripteket és modokat, amelyek a közösség által jónak itéltettek és várhatóan nem fognak egymással összeakadni. Ha mégis, azt az adott script oldalán jelölik...
A vadász (és egyéb) wingek kezelésére a legjobb a PiloteAI script, pár oldalon belül (itt visszaolvasva) megtalálod a letöltési linkjét... -
lalinov #17999 Annál a vadászos résznél valami hasonlóra gondoltam.
http://www.youtube.com/watch?v=amcyqMpOq4g (és mondjuk itt a nagy hajó lövöldözik égbe világba, és meg vezetek egy vadász századot, meg vannak még rajtam kívül is ilyen "vezetők", akik szintén vezetik a vadásszázadukatpl 25 vadász van abból 1el én vagyok 4en követnek ez 1 csapat, aztán köv 5 vadász annak is van vezetője, és azok mennek az után) -
lalinov #17998 Emberek összefoglalnám akkor az eddigi kérdéseimet, és válaszokat. Szoval azzal kell kezdeni a telepítést, hogy leszedem a 2.5ös patchig mindent , nekem 2.0 van jelenleg, tehát leszedem azt hogy X³: Reunion Update 1.4.03/2.0 -> 2.0.02 ezután a 2.0.02-->2.5 ig akkor itt felrakom a bonus packot(nem tom mik vannak benne milyen újítások), aztán felrakom a scripteket... aztán felrakom az XTM 268 megás verzióját, aztán XTM javítás... na eddig megvagyok, azaz hétvégén megleszek.
De lenne még 1-2 kérdésem. A bonus pack miket ad hozzá?
A másik az hogy milyen scripteket javasoltok felrakni, vagy ha most nem tudtok fejből hol van olyan oldal ahol fel van sorolva egy csomó és le is lehet tölteni őket? Pl ilyen scriptekre gondolok, hogy: Van mondjuk 10 vadászgépem, és kiadhatok nekik ilyesféle parancsot, hogy 5 vadász védje ezt a szektort másik 5 meg védjen másik szektort, és ugyanezt nagy(M2, M1) hajóknak is. Meg hogy a xenon szektorok környékén jobban nyüzsögjenek az ellenfelek, mert ami most van annál nem igazán jeleskednek, 2-3 m2 osztályú lehet pár vadásszal meg max 1 m6 osztály és kifújt. És még 1 scrpt amivel el tudom intézni mint már írtam, hogy tegyük fel behatolok a flottámmal egy xenon szektorba, viszek magammal sok vadászt és pár M2-M1 et és ilyen parancsot kiadni hogy a nagyok gyepálják őket a vadászok meg engem védjenek/kövessenek/támadják azt amit én/szabadon gyepáljanak? -
Azért arra kíváncsi leszek, hova tűnnek, ha nincs több xenon szektor!
Vajon elkezdik gyepálni baráti társaimat? -
tomonor #17996 nem valószínüleg. -
antigua #17995 Valószínűleg igazad van, mert a maradék szektorokban csak úgy hemzsegnek, mint a nyüvek ! :(
( kb. 20-30K,J vegyesen + az aprók / szektor )
-
tomonor #17994 a játék mechanizmusa úgy működik, hogy ha valamit elpusztítasz, az az univerzum másik pontján újraspawnolódik rögtön. Tehát Xenont elpusztítod itt, a másik helyen megjelenik. -
Látod milyen értetlen! -
antigua #17992 Xenonfőnök mondjon le ! 

-
Teljesen még nem, mostanra már a Core szektoraikat ostromlom, ezek maradtak nekik. De nem akarják megérteni, hogy szükségem van ingyé a hajóikra. 
Ezért is halad ilyen lassan az üzlet. -
antigua #17990 Valakinek sikerült már kipucolnia teljesen az összes Xenon szektort ?
( Hárommal már megvagyok, teljesen eltűntek a szektorból, Kha'akokat nem lehet lenyomni véglegesen csak a bázisaikat lehet megsemmisíteni. )