20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SZEG007
    egyenlöre csak külföldröl
  • Herold
    Hol lehet ezt a játékot megvenni?
  • kisviku
    Váóó!Köszönet, megkeresem.

Ahogy elnézem, ez a kepcsörölés, tényleg egy gyors pénzszerzési lehetőség.Az igazság, hogy most először próbáltam és elsőre elkaptam egy Split superfreighter-t,csak aztán gondoltam, hogy visszatöltöm az állást, hogy jobban felszereljem a vadászgépem, elvégre csak egy próbát tettem.
    Na azóta egyszer sem adta meg magát senki, vagy szétlőttem vagy hagytam a búsba.
    Lehet, hogy megmaradok a kereskedésnél, aztán ha meglesz a Centaur, akkor majd csak megadják magukat...
  • Zombye
    Szerintem én írtam, hogy találtam egy novát az egyik ánnón szektorban. ez a szektor a melstrom vagy hogy is híjják szektor mellett wan nyugati kaput kell keresni, jó messze van az északi kaputól ahol belépsz ebbe a rendszerbe. útvonal: waistlands, mindnájt sztarz, még egy argan szektor, majd teladi szektor jön, innen délre kell menni vagy 2 szektort, amíg meg nem érkezel meal, vagy malestrong vagy mi a bús szektorba. ez egy teljesen üres szektor, se aszteroid sesemmi. néhány pájrit van oszt kísz. engem 2 goner ship vezetett rá a nyugati kapura, ez az egyik unknown sektor, alatta van egy másik. a felső unknow szektorbna volt, egy asztaroida mögött. szinte azonnal meg fogod látni, ha belépsz a rendszerbe, mert elég kicsi, a kapuk kb asszem 40 kmre vannak egymástól.
  • [NST]Cifu
    Az a baj, hogy más megoldást én legalábbis nem ismerek... :(

A vége tényleg az lesz, hogy megrendelem a fenébe. :)))
  • Davidxxx
    Nekem is ez a problémám. De máshol olvasottak szerint a Starforce nem 100%-osig megbízható (nálam pl.nem teljesen tiltotta le a DVD-t...)
  • Nagyapi
    Jó ötlet, köszi.
  • [NST]Cifu
    Nálam ugyanez. Esetleg meg lehet próbálni Window módban futtatni Full Screen helyett.
  • Nagyapi
    Volna egy kérésem.
    Játék közben gyakran van szükségem arra, hogy Alt+Tabboljak, azaz átlépjek egy másik futó progirba, majd vissza. Más gameknél ez minden további nélkül ment, ennél nem talál vissza.
    Tesztelné valaki a saját gépén, ha kérhetnék ennyit, mert elképzelhető, hogy a configom nem engedi, és akkor nem görcsölök tovább vele.
    Előre is kösz.
  • MorGanN
    Lehet igazad van. Ez mások tapasztalata volt csak. Én pedig nem kockáztattam.
    Ha baja van, akkor azért van neki 3x25MJ-os pajzsa + az a 9 drone fighter.
    Én meg jump-olok oda azonnal. De eddig csak egyszer kellett beavatkoznom

(Bár én előnyben részesitem a biztonságosabb helyeket)
  • SZEG007
    nem támad csak ugy magátol, csak ha az van kiadva parancsnak
  • [NST]Cifu
    LoL, most jut eszembe, hogy ott még nem is voltam. :))))
  • Kockáspiton
    Terracorp Headquartersben lehet mk3-at szerezni.
  • [NST]Cifu
    Próbáld meg a StarForce Nightmare nevezetű programot. Le lehet tiltani vele egyenként az IDE meghajtókat. Viszont számomra is érthetettlen módon, ez a megoldás két napja nálam nem működik bármit is ügyeskedek, holott elötte nagyszerűen bevált. Azóta sajnos én is kénytelen vagyok lehúzni az IDE kábelt a DVD-ről.
  • [NST]Cifu
    TC Mk.3.-at a Teladi-knál vásárolhatsz.

Nova-t még nem sikerült elkapnom (de azt aligha adnám el :)), viszont Falconból már van pár darabom. :)
  • Davidxxx
    Van olyan program ami ki tudja lőni ( ideiglenesen, persze) a DVD-meghajtóimat? MErt h most kihuztam már megy a játéék...
  • Goaulds
    TC Mk3-at hol lehet beszerezni? Pénzem az akad... csak nem tom hol kell venni.
    NAgyon tetszik a kalózkodás, azaz inkább a kalóz elleneskedés. Könnyen és gyorsan szert lehet tennei 1-1 Nova vagy úúú mi is a neve nem tom FALCON ez az :) Szal ezek meg olyan 700 ezret érnek ha ügyesen csinálom a dolgokat
  • KngAlex
    Bocsi már megtaláltam. Az elején mivel érdemes és hol kereskedni?
  • [NST]Cifu
    Dokkolj be vele egy Shipyardra, ott tudod eladni.
  • Dracad
    Valaki segitene abban, hogy elmondana nekem, hogy kell egy hajot eladni? Ship capture-oltam egy teladi buzzard-ot es most dock-olva vagyok egy free argon space stationon. koszi
  • kisviku
    Még nem tulajdonítottam különösebb figyelmet az ánnón vagy ánknóvn ( )esetleg Unknown szektoroknak, de azt írta itt valaki, hogy talált benne elhagyott, üres hajót.
    Namost, kérném az illetőt, hogy mivel kéne egy kis pénz, mondja már el, melyikben talált egy Argon Nova-t.
    A másik, itt is Khaak-ok lakják az Unknown szektorokat?
  • [NST]Cifu
    Thanx. Akkor kipróbálom ezt.
  • MorGanN
    Még valami az TC Mk3-mal kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy van egy kis bug is a TCmk3-mal. Külföldi fórumokon is többeknek előfordult. Úgy néz ki, hogy van akinek sűrűn, van akinek egyszersem. (Nekem eddig egyszer fordult csak elő).
    Szóval néha megesik, hogy kapsz egy üzenetet a TC Mk3 kereskedődtől, hogy segitségre van szüksége, mert nincs a közelben SPP ahol fel tudná tölteni a készleteit. Ez bármikor előfordulhat, még akkor is, ha az adott szektorban éppen van SPP... Amikor nekem ez előfordult akkor volt még 150EC a halyón is. Háááát, nem tudom hová akart menni, de ezzel szinte bármelyik Argon szektort elérhette volna onnan, ahol volt :))

Ilyenkor ki kell neki adni újra, hogy legyen 'Universe Trader', és már megy is tovább profitot termelni.

Na, mostmár lelövöm magam :)
  • MorGanN
    Hali, egy kicsit úgy tűnik nekem, hogy berágtál a TC mk3-ra.
    Én már használom egy ideje, szóval leirom amit tapasztaltam, hátha megnyugtat.
    Szóval...ahogy irtad, valóban 'sector tradert'-t lehet vele először indotani csak. Az első install-kor lev.1. a 'pilota'. Érdemes olyan helyre letenni őt, ahol legalább van egy SPP. A másik hely, ahol tűrhetően tud egymaga is kereskedni az Antigone's Memorial, vagy néha Home of Light. A működése kb ennyi :
    1. szétnéz az adott szektorban, hogy mit mennyiért lehet venni
    2. ha az adott terméket valahol(szektoron belül) profittal lehet eladni, akkor neki is vág a témának.
    Ha éppen nincs jó lehetőség, akkor pedig megáll ahol van (standby-nak látszik) és bizonyos időközönként automatikusan újra scan-nel.
    Szóval folyamatosan próbálkozik, nem kell vele nagyon foglalkozni. Azért mondtam, hogy SPP-s szektorba tedd le, mert azért energiát sűrűn lehet szállitani és ilyenkor még nem igazán a profit a lényeg. Nekem viszonylag gyorsan elérte a level 8-at, amikor is át lehet őt alakitani 'Universe Trader'-re. Eddigre célszerűen a sűrűbben látogatott szektorokat érdemes leteriteni advanced satellite-kkel, mert enélkül megintcsak nem ér sokat a kereskedőd, hiszen ő sem tud többet az árakról, mint te. Ha van jump-driveja, akkor azt használni is fogja. Sőőőt, egyszercsak azt vettem észre, hogy bevásárolt magának 9 fighter drone-t is!! Szóval azért nem túl buta a gyerek.
    Természetesen az általa termelt profit jelentősen emelkedni fog, ahogyan fejlődik. Néha mondjuk egy kicsit frászban vagyok, amikor nekiáll kalóz szektorokban vándorolni. Nem igazán értem miért ment oda, de talán éppen ott voltam, és emiatt látta az árakat abban a szektorban, és talált valami fincsit.

Nekem bevált, szépen hoz a konyhára a két gyáram (gyűjtök a harmadikra) mellett. Van egy lev.25-ös, egy lev.18-as és most nevelgetek egy lev.2-est.
    (Fullra tuningolt Mercury-kat vezetnek, pajzsal, viszont FEGYVER NÉLKÜL!!!!, több helyen is olvastam, hogy nem érdemes fegyvert adni nekik, mertha megtámadják őket, akkor a fighter drone-ok vagy megvédik, vagy nem. Az ő fegyverei nem osztanak/szoroznak. Viszont ha van fegyvere, és ellenséget lát, akkor MEG IS TÁMADJA!!!! :((( Szóval én nem adtam nekik fegyvert.

Jó vadászatot, jó profitot nektek! :)

• jano1
    Hali!
    Leírná nekem valaki a játék megrendelésének pontos menetét.
    Az X2 hónapokra lekötött,szerintem az X3-mal is elleszek egy darabig.
  • [NST]Cifu
    Amúgy pedig nagyon csalódott vagyok. Kipróbáltam a TC Mk.3.-at... hát kutyafülét sem ér. Alaphelyzetben csak szektor-kereskedelmet enged, mondván, hogy nincs elég tapasztalata a pilótának (ugye minden pilótának van tapasztalatai szintje is). Ezzel csak az a baj, hogy alig van néhány szektor, ahol a szektoron belüli kereskedelem reálisan megoldható. Például a teljes Argon Prime körüli Argon szektorok egyikében sem. A további csúcs, hogy ha a szektorkereskedelem nem jön össze, akkor a hajó Standby parancsba csúszik át, és minket nem értesít semmiről. Két órát repkedtem abban a hitben, hogy az én kis Mercury Tankerem pénzt csinál magától. Közben meg a pilóta kávét szürcsölgetett egy SPP-ben, ahol utoljára leszált. Szóval a TC Mk.3. egy nagy nulla, legalábbis az elején. Én marha meg kidobtam rá fél millát.
    A csúcs meg az, hogy közben a kalózok is beindultak. A legutóbbi mentésemben 2 perc alatt megtámadják a Tankerem a Profit Share-ben. Kiváncsiság képpen nekiálltam odamenni, hogy legalább lássam milyen kalózok voltak. Namost ott volt 5 hajó, ebből egy Nova (hátul Alpha HEPT-vel), egy Falcon és egy Falcon Vanguard szintén HEPT-kel. Az maradék viszont a csúcs: két Harrier, mindkettő Alpha PSG-vel. Sanszos ellenfelek...
  • [NST]Cifu
    Egy kicsit visszaolvashatnál, már nem 1x le volt írva (pl.: #836), illetve mind Kockáspiton, mind Hixer FAQ-jában részletesen ki van fejtve.
  • KngAlex
    Bocsi hogy már megint itt zargatlak titeket, de végre az x3 mal játszanék csak nem akar elindulni. mdf ben van meg a wanadoo-ról szedtem le, és valami protection mindíg megakadályoz a játék elindításában. Elkezdi vizsgálni a "disk"-et ami a daemon toolsban van és azt írja ki hogy nincs bent a lemez, nem lehet ezt kiküszöbölni valahogy?
  • Titan
    e-mail ment!
  • Thecserko
    Vagy elküldené a [email protected]?
  • Thecserko
    Sziasztok!
    Szükségem lenne a játékhoz az mds fájlra. Csak az mdf van meg.
    Meg tudná valaki mondani honnan tudom leszedni?
  • Repiv
    off
    google-be ird má be hogy x3 reunion, de legjobb lenne ha ilyen hozzáállással elfelejtenéd az egészet. Nem neked való ez kiderült!

többieknek bocs az offért.
  • Zsolo007
    Nincs
  • MiB
    Most van benne multi vagy nincs?
  • Hixer
    Namo Web editor? Ammeg mi? A legjobb módja a honlapkészítésnek a .txt ezt én most állítom, kivétel, ha flashbe dolgozol. Az egész oldal abba készült. A F.A.Q.-m nincs túlbonyolítva, részletesen van elmagyarázva, mert találkoztam már emberekkel akiknek csak így lehetett csak elmagyarázni. Egyébként nagyon egyszerű a módszered, SP2-vel. hömm. Az enyimbe ez nem követelmény, ha vki szerint béna, mer lassítja a gépet, ami igaz is, kivéve ha kilősz mindent, pl Help, Biztonsági központ, stb. akkor SP2-őd lesz de SP1 szinten szal ugyanottvagy, de ezt nem mindenki tudja megcsinálni. Ha megnézed, a legtöbb F.A.Q. ilyen szájbarágós. Díjazom, hogy honlapot csinálsz, lássuk minél előbb.
  • Valen
    Legalább a Briefing vagy a Pilot menü Message almenüjét használnád, mivel leírja, hogy el kell menni Farnhams Legend-be és ott a Pirate Base-n (Piros négyzettel jelöli a rendszerben), be kell dokkolni.

KngAlex:

Nem halott, csak már lassan 2 éves, így nem sokan játszanak vele, ill. többségük X3-zik.

Hajókat és Gyárakat ha van pénzed és elismertséged akkor a ShipYard-okon tudsz vásárolni, míg hozzá felszereléseket az Equiptment stationon vagy magából a gyárból.
  • KngAlex
    Bocsi de az a topic 2 kicsit halottnak tűnik.

Akkor csak 2 kérdés:

-hogyan lehet és hol hajó(ka)t venni?
    -hogyan és hol lehet bányá(ka)t, gyára(ka)t venni?

Légyszi válaszolj, előre is köszi.

Mégegyszer bocsi.
  • Goaulds
    bojgón
  • Goaulds
    mit kell csinálni a 3. küldiben? A bojgón lévő lövöldözéssel végeztem...aztán "mggyógyítottak" egy hajón... Majd jött a köv küldi hogy keressek meg valakit, aki be van dokkolva valamilyen helyre... szal őt hol találom meg, és mit kell vele csinálni?
    Vagy ezen a ponton már inkább menjek pézszerzési körútra?
  • [NST]Cifu
    Inteligenciaszinted milyen mélyen dekkol skac?

Mivel azt egyetlen hsz.-ben megmutattad (csupa nagy betüs hsz., IQ zéró kérdések), hogy a barlangászok sem találják meg.