Amúgy pedig nagyon csalódott vagyok. Kipróbáltam a TC Mk.3.-at... hát kutyafülét sem ér. Alaphelyzetben csak szektor-kereskedelmet enged, mondván, hogy nincs elég tapasztalata a pilótának (ugye minden pilótának van tapasztalatai szintje is). Ezzel csak az a baj, hogy alig van néhány szektor, ahol a szektoron belüli kereskedelem reálisan megoldható. Például a teljes Argon Prime körüli Argon szektorok egyikében sem. A további csúcs, hogy ha a szektorkereskedelem nem jön össze, akkor a hajó Standby parancsba csúszik át, és minket nem értesít semmiről. Két órát repkedtem abban a hitben, hogy az én kis Mercury Tankerem pénzt csinál magától. Közben meg a pilóta kávét szürcsölgetett egy SPP-ben, ahol utoljára leszált. Szóval a TC Mk.3. egy nagy nulla, legalábbis az elején. Én marha meg kidobtam rá fél millát.
A csúcs meg az, hogy közben a kalózok is beindultak. A legutóbbi mentésemben 2 perc alatt megtámadják a Tankerem a Profit Share-ben. Kiváncsiság képpen nekiálltam odamenni, hogy legalább lássam milyen kalózok voltak. Namost ott volt 5 hajó, ebből egy Nova (hátul Alpha HEPT-vel), egy Falcon és egy Falcon Vanguard szintén HEPT-kel. Az maradék viszont a csúcs: két Harrier, mindkettő Alpha PSG-vel. Sanszos ellenfelek...