-
MorGanN #887 Hali, egy kicsit úgy tűnik nekem, hogy berágtál a TC mk3-ra.
Én már használom egy ideje, szóval leirom amit tapasztaltam, hátha megnyugtat.
Szóval...ahogy irtad, valóban 'sector tradert'-t lehet vele először indotani csak. Az első install-kor lev.1. a 'pilota'. Érdemes olyan helyre letenni őt, ahol legalább van egy SPP. A másik hely, ahol tűrhetően tud egymaga is kereskedni az Antigone's Memorial, vagy néha Home of Light. A működése kb ennyi :
1. szétnéz az adott szektorban, hogy mit mennyiért lehet venni
2. ha az adott terméket valahol(szektoron belül) profittal lehet eladni, akkor neki is vág a témának.
Ha éppen nincs jó lehetőség, akkor pedig megáll ahol van (standby-nak látszik) és bizonyos időközönként automatikusan újra scan-nel.
Szóval folyamatosan próbálkozik, nem kell vele nagyon foglalkozni. Azért mondtam, hogy SPP-s szektorba tedd le, mert azért energiát sűrűn lehet szállitani és ilyenkor még nem igazán a profit a lényeg. Nekem viszonylag gyorsan elérte a level 8-at, amikor is át lehet őt alakitani 'Universe Trader'-re. Eddigre célszerűen a sűrűbben látogatott szektorokat érdemes leteriteni advanced satellite-kkel, mert enélkül megintcsak nem ér sokat a kereskedőd, hiszen ő sem tud többet az árakról, mint te. Ha van jump-driveja, akkor azt használni is fogja. Sőőőt, egyszercsak azt vettem észre, hogy bevásárolt magának 9 fighter drone-t is!! Szóval azért nem túl buta a gyerek.
Természetesen az általa termelt profit jelentősen emelkedni fog, ahogyan fejlődik. Néha mondjuk egy kicsit frászban vagyok, amikor nekiáll kalóz szektorokban vándorolni. Nem igazán értem miért ment oda, de talán éppen ott voltam, és emiatt látta az árakat abban a szektorban, és talált valami fincsit.
Nekem bevált, szépen hoz a konyhára a két gyáram (gyűjtök a harmadikra) mellett. Van egy lev.25-ös, egy lev.18-as és most nevelgetek egy lev.2-est.
(Fullra tuningolt Mercury-kat vezetnek, pajzsal, viszont FEGYVER NÉLKÜL!!!!, több helyen is olvastam, hogy nem érdemes fegyvert adni nekik, mertha megtámadják őket, akkor a fighter drone-ok vagy megvédik, vagy nem. Az ő fegyverei nem osztanak/szoroznak. Viszont ha van fegyvere, és ellenséget lát, akkor MEG IS TÁMADJA!!!! :((( Szóval én nem adtam nekik fegyvert.
Jó vadászatot, jó profitot nektek! :)