20430
-
MI az, félig teladi lettél? :D
Egyébként visszahozták a játékba az Xperimental shuttle-t. Régi textúrákkal. Nem semmi! Régi emlékeket hozott fel :)
UI.: Miközben a nagy hadihajóm szereltem fel csíttel láttasm meg a hajók közt. Gondolom valamikor a story folyamán előkerül, de én még nem vittem végig szal... -
Én egy piratet capoltam aminek a carogjában volt egy, gonodltam vicces lessz betelepíteni, hát nem az.... de mivel megláttam a profitssssss lehetőséget, nem kiírtottam őket hanem csak begyűjtöttem mind a 20-at ami abból az 1-ből lett és áttelepítettem egy használaton kívüli unknow sectorba, innen majd a szaporulatot eladom
így olyan gasssssszdag lesssssszeek hogy az már fáj!
-
BBS entryket nézd. Én láttam híreket hogy éppen hol láttak spacefly rajt.. -
o0tomy0o #1267 júúúúújjj énis ééénis. honnan szereztél spacefly-t? én nem találok. hiába nézem a aszteroidás területeket. mondjatok egy tuti szektort Léééccciii léééccciiii 
-
Kellett neked állatkertet csinálni a szektorodból. :))) -
Asszem áldozatul estél egy bugnak, sokan panaszkodnak róla, várj 1.3-ig jobbat sajan nem tok mondani. Egy megfigyelés: abból az egy spacflyból amit betelepítettem lett egy egész raj, most ha otthagyom SETA-n egy időre a gépet mire visszaérek már belelökdösték a hajómat egy aszteroidába
.... most éppen a kiírtásukon fáradozom
.
-
Én alapvetően a Paranid régiókban szoktam élni, ott is vannak a gyáraim, ott szoktam vadászni, meg BBS küldiket csinálni.
szal mit kell csinálni a Csajjal, hogy végre "ready" legyen?
HELP !!!!
A hivatalos forumon lévő leírás alapján mikor visszaviszem Farnhams Legendbe akkor beül egy hajóba, kicsit baszakodik és mehetünk tovább, de nálam benn ül a hajójában és baszik elkészülni. B..... ...... .....a.
Valaki irja le értelmesen, hogy mit kell csinálnom, PLS., ja a ki... Don beg "buzzi". -
o0tomy0o #1263 Lenne egy kérdésem! Melyik a leges leg erősebb hajó, és milyen felszereltséggel kell ellátni hogy legyőzhetetlen legyen? -
hogy szereztél akkora rangot? Nekem is bőven meglenne rá a pénzem, de egyszerűen sehogy nem tudok akkora rep-et szerezni, főleg nem a paranidoknál, hogy csináltad?
-
Nekem pl. a Teladi M4-nél is ugyanez van, az pedig vásárolt hajó... -
kisviku #1260 Na végre!Látom Valen is ideges egy kicsit,így nem én vagyok az egyedüli régi X-es,aki csalódott egy kicsit... 
Teljesen egyetértek veled.Én sajnos még nem vagyok ott, hogy megvehessek egy M1 vagy M2-t (rang még nem elég magas),de azért jó tudni előre.
Más.Áruljátok el kérlek, hogy ez bug vagy mi?
Elkapsz egy hajót, mindegy milyen, de pl. kalóz M4.Nem lehet beállítani a "Missile fire probability"-t 0-nál nagyobbra.Magyarán, hiába raksz bele rakétát, nem fogja a hajód használni, mert nulla %-on áll ez az érték és nem veheted magasabbra.Normál, megvásárolt hajóknál működik, de kepcsörölt (elkapott) hajónál nem. -
Viszont egy kérdés:
Mit kell csinálni azután, hogy a Don lányát visszavittem Farnhams Legend-be? -
Na sikerült összegyüjteni egy Paranid Odysseusra, igaz a fittre már nem jutott pénz, de a hajó már megvan 
DE:
nem lehet beledockoltatni egyetlen egy hajót sem

szal -10000000000 pont a fejlesztőknek
Hogy lehetett vmit így elbaszni????????!!!!!!!!
Szal ezekután tényleg a TL a legjobb hajó, még szerencse, hogy az is Paranid
-
Nem érdemes két m6-t venned inkább spórolj egy TL-re! Én az orca-t használom, szinte mindenre jó, a 2. legyorsabb tl, a 2. legnagyobb hangár, a 2.legnagyobb raktér. Ha inkább hadihajónak akarod használni akkor vegyél split elephantot 14 hajó fér bele lehet massdrivereket a tornyaiba rakni, a legyrossabb tl, de a legkissebb rakterű is! -
o0tomy0o #1256 Jahj, elfelejtettem említeni, hogy az enyémen meg van: 2db AHEPT, 2db BHEPT, 4db BPAC, és egy BPSG a tetőn... ami persze szart se csinál, hiába mondom neki hogy hárítsa a rakétákat... 
-
o0tomy0o #1255 Centaur erősebb? Mert ahogy látom ugyan annyi pajzsa van, generátora is annyi amennyi a Nemesis-nek van, de 2-vel több turret van a Centaur-on. Mert ha jobb akkor veszek egy olyat is 
azt majd kettesben cirkálok a két hajómmal 

-
o0tomy0o #1254 De tudjátok mi zavar de kib*szottul??!!?? Az hogy repülök egy gyönyörű szép rendszerben, gyönyörű csillagos ég, kis apró aranyos csillagok milliárdjaival, és akkor erre a semmiből előbukkan 10 km-re egy baszottnagy aszteroida, amit a drága hajóm vagy 10 percen át kerüli ki, és vagy 50 szer nekimegy az AutoPilot... Mi a faszért nem látszik az a geci 1000 km átmérőjű aszteroida holott a kis pici apró csillagocskák meg igen.... mindent elviselek, nade ezt basszus hogy össze vissza szaggat pedig csak a 10-km es körzetemben jeleníti meg a cuccokat a gép... 

-
Én centaurban nyomulok, 6 ahept elől 3 massdirver a tornyokban, nincs az az erő ami megállítana, a xenon k-kat firestrom nélkül 5 perc alatt leszedem anélkül hogy bármennyi hull damaget is szenvednék, ráadásul a massdriver minden rakétát megállít! -
kisviku #1252 Na én is végigtoltam.Szép a vége, csak sajnos darabos és szarul fut.
Akárcsak az utolsó csata, de azért élvezehtő volt. -
o0tomy0o #1251 No, volt egy kis fölös pénzmag a tárcámban, így az jutott az eszembe hogy így mikulás táján meglepem magam egy szép új hajóval. Szal vettem egy Paranid Nemesis-t, gondoltam megveszem azt majd visszatöltöm az 5 percel elötti állást ha nem teccik... de azóta beleszerettem a drágaságba. ahoz a Teladi Falcon hoz képest ég és föld. 3x125 MJ os pajzs ugyan nem sok, de az a generátor meg a 8 fegyver amit rádobtam az azért ottvan a toppon! Azóta a fél rendszerben kiírtottam a kalózokat, egy 15-20 hajóból álló Pirate flottát egy 2-3 perc alatt le lehet morzsolni. 

Én ajánlom mindenki figyelmébe, fajin kis hajócska!
-
???? Én csak azt mondtam hogy egy m6-nak nagyobb tűzereje van mint egy tl-nek. -
kisviku #1249 Nem M6-ról beszéltem, hanem M3-ról... -
A Mamoth szálító hajó, nem hadihajó, egy m6-nak nagyobb tűzereje van nála. -
Nem az Egosoft tehet róla, hanem a Deepsilver, a kiadó erőltette a mielőbbi kiadást, az Egosoft csak menteni próbálja a játékot a későbbi patchekkel, hogy rendbetegyék a kiadó miatt félkéssz játékot. -
kisviku #1246 "A fórumon találtam egy capital ship rebalance modot, ez kicsit feljavítja a PPCket, flaket. Szóval a gond nem azzal volt az tuti"
Köszi, ezt megnézem én is.Ja és az ágyúkról is kösz az infót.
Nekem mondom az bolt a bajom, hogy amikor nagy nehezen eljutottam egy ilyen drága hajóig (Argon Mammoth),elvártam volna, hogy legalább valami ereje is legyen.Jellemző, hogy a fegyverek egy azon energiát használnak, tehát amikor az APPC-k lőttek, akkor a HEPT-ek kussoltak,mert nem volt energia.Fordítva dettó.Aztán mire visszatöltődött az APPC, lement a nap.6-szoros Seta-val 36 másodperc volt mire a két szar APPC fullra töltődött.
Gondolom nem kell ecsetelnem, milyen érzés ez csata közben.Mintha a hajód fegyvertelen lenne. -
igen tudom hogy írtad, és a hivatalos oldalon is olvastam...
A fórumon találtam egy capital ship rebalance modot, ez kicsit feljavítja a PPCket, flaket. Szóval a gond nem azzal volt az tuti.
Most képzeljétek el:
MEgyek az M2-esemmel előre, velem szemben jön egy split M2-es, körülötte sok kis vadász. Normális szerintem az lenne ha a nagy hajót kezdené el lőni, elvégre az a nagyobb fenyegetés. De nem. Elkezdi kilöni a körülötte lévő vadászokat.....
Amúgy egy AEGIS WS is volt a hajón, úgy emléxem az a 2ben is jót tett a fegyverrendszereknek, ezért berakatm....Hát itt semmit sem ér :( (pontosabban nem tudom ér e , majd kipróbálom milyen nélküle..)
Kérdésedre válaszolva: Folyamatosan lőtt, mint a 2ben...Beta és Gamma PPCk főként, volt flak is de nem számottevő.. -
kisviku #1244 Apropó, írtam a TL-es leírásánál, hogy a PPC az fos.
Mikor felszerelted az M1 vagy M2-re, mennyi ideig lőtt egyfolytában a hajó?
Kibírt legalább két-három lövést?
Egyáltalán már az is szánalmas, hogy egy szar M3-as Falcon EGYEDÜL levette a TL Mammoth 5x125 Mj-os pajzsának a FELÉT!
Most ezek a fegyvereket sem tesztelték vagy mi van?
Legyen drága és erős a fegyver, de lehessen vele FOLYAMATOSAN lőni, ne "fogyjon ki" az energia egy ilyen méretű hajónál és azért célba is érjen a lövedék.
Pajzsok: ne akarja már bemesélni nekem a program, hogy egy kb 1000-szer nagyobb hajónak úgy veszi le a 10-szer akkora pajzsát, hogy csak néz az ember.
Annak sosem fogy el az energy-je??Én amikor megpróbáltam egy ilyen hajót támadni, nem elég hogy egy kockányit sem ment le a pajzsa, hanem az én lézerem valahogy elég gyorsan "kifogyott"... -
kisviku #1243 Egyébként normálisan nem lenne vele gond, még azt mondom, hogy 5-10 hajós csatáknál el-el megy a játék, de egy ilyennél mint amit említettem...
És itt sem óriás csatahajók,sem nagyobbacska M6-ok nincsenek, amiket már nem bír a grafikus kártya, csak sima,kisebb hajók.
Még messze vagyok az M1,M2-től, de már előre rettegek.Az X2-ben a legnagyobb élvezetet okozta nekem egy ilyen óriás csatahajó, itt meg már rettegek. -
John McLane #1242 Sziasztok!
Sajnálatos módon elveszett az eredeti játékom, és a FAQ-ban leírt útmutató sem akar úgy működni ahogy kellene. Lehet én vagyok szellemi fogyatékos, starforce nightmare-rel hiba rejtem el a DVD meghajtót, akkor sem indul. Daemon tools4-em van. Van fennt Alcohol is, de nincs virtuális meghajtója, az csak a daemonnak van.
Ha valaki tudna hasznos információval szolgálni itt, esetleg privben azt nagyon megköszönném. -
Zombye #1241 Hehe. Az egosoftos srácok biztos arra gondoltak, hogy ráérnek ezt az "apró" hibát kijavítani, hiszen a játék alig 1 hónapja jelent meg, így valsz normális esetben még a legtöbb játékosnak nincs teljesen felszerelt m2, vagy m1 hajója fullra felszerelve.
Én sajnos most nem tudok sokat játszani, ma is megyek székesfehérvárra színházalni, (nem nézni, előadni), meg holnap (a születésnapom felét képes leszek erre áldozni) megyek a BMV-re. hétfőtől meg megint indul a szokásos mókuskerék. Így nekem még gyáram sincs. jelenleg van egy Mamba Raiderem, (igen, az a bizonyos mamba, melynek megszerzésével sokan sokat szenvedtünk már). van egy scorpionom, xenon sector 101-ből, ezzel telepítek szateliteket, van egy boron supertraderem fullra hőzva, ezzel kereskedik egy most már 26-os szintű pilóta, meg van egy talált teladi TP-m, ez most kingdoms endben dokkola shipyardban. eddig csak 1 pirate herriert sikerült fognom, bár az is igaz, hogy nem nagyon vesződtem eddig capture-el.
Bocs, ha kicsit szófo..sra sikerültem,
máár nem is tudom ki volt, (és most lusta vagyok visszanézni), szóval valaki kérdezte, hogy clain menü csak a szkafandernél van e. háát a pirate bézeken lehet venni valami szoftvert 600 ezer crért, amivel "távolról" is magadévá teheted a hajókat, bár én még nem próbáltam, így nem tudom, mekkora távolságról műxik a dolog.
-
Hát nagyon LOL ez a játék. Gondoltam csítelek egyet hogy meglássam milyen a harc a capital shipek közt. Bár ne tettem volna :(
Azo kívül hogy iszonyúan akad minden egyes lövésénél, még szar is.
Szóval fullra szereltem. Elindultam splitekhez. MInden turret attack enemies parancsot kapott. Egy belső split szektorban végre összefutottam egy split hadihajóval. Nah dörzsöltem is a tenyerem. Hát képzeljétek nem volt hajlnadó rálőni a hajóra!!! Lőtte körben a vadászokat, de az anyahajót nem. Nah akkor gyorsan átállítottam a megfelelő turreteket attack my target módba. Nah ez vicces lett. Ugyanis az anyahajót nem akarták támadni hiába volt kijelölve, viszont így mást meg nem lőttek. Úgyhogy úgy pusztult el a hajóm, hogy a másik anyahajóhoz hozzá sem értem. Hiába forogtam körülötte baszott lőni.
Egszerűen fos ez a játék. Tiszta béta. -
Volt egy csomó C64-es játékom, ami patch nélkül is egész jól ment :) -
JAh a xenon hajók nagyon optimalizálatlanok, én kettő xenon szektoron haladtam át, mindekttő kínszenvedés volt. Egyszerűen diafilm lesz a játékból...
Mikor jut el a pc-s játékipar oda, hogy legalább egy olyat összehoznának, amihez semmi javítás, meg semmi patch nem kell?
Már eljutott oda, sőt, már rég túlvagyunk ezen az időszakon
-
kisviku #1237 Na megnéztem legszarabb minőségben és ugyanolyan minden.Talán 2-3 fps-t nyer vele az ember, de akkor is gyalázatos...
-
kisviku #1236 Nah, úgy gondoltam újra fikázom egy kicsit ezt e döbbenetes játékmenetet.
Hm, csatázott már valaki a Xenonok ellen? Lehet olyan küldetéseket kapni, amikor egy faj odalán (nálam a Teladi) harcolhatsz a Xenonok ellen.
Ilyen már volt a 2-ben is, igaz a végére,az utolsó peccsekhez rakták be.De most nem ez a lényeg.
Elfogadtam, szépen meg is jött vagy 20-30 Xenon,vegyesen M3,M4,M5.
Hát ekkor valahogy megdöbbentem.Olyan kurv*ra lelassult ez a szar, hogy ha lenne valami fasza kamerám, már belinkeltem volna a videót ide.
Szavakban nem tudom kifejezni azt ami történt.Egyszerűen csak GYALÁZAT!
SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT! Okés, én fel voltam rá készülve, hogy nem lesz valami "hajdejó" ,de ezt már döbbenet!
Mi a fas*omon tesztelik, mielőtt kiadják a kezükből???Mert ilyen egy konzolon elő sem fordulhat, mert ott vagy ki sem adják a játékot vagy annyira megbüntetik a fejlesztőket, hogy összeszarják magukat.
Mikor jut el a pc-s játékipar oda, hogy legalább egy olyat összehoznának, amihez semmi javítás, meg semmi patch nem kell?
Mikor érem meg azt, hogy nem kell egyszer sem idegeskedni, hogy ez most valamiért nem megy?
Mondom, ez gyalázat! Nem elég hogy nem lehet kilőni egyet sem, mert ha fogyna legalább gyorsulna a játékmenet, de ki sem tudom lőni.Az a csoda, ha fél perc alatt megfordul a hajóm!
Most már abban sem bízom, hogy ha mindent minimumra veszek, akkor változik valami.
De miért van erre szükség? És miért kérnek pénzt egy ilyen kiforratlan, félkész valamiért?
Ez az egy dolog zavar, hogy ha már 10 hajónál több csatázik, akkor vége, ba*hatod ki a pi*ába a játékodat, mert élvezhetetlen. -
o0tomy0o #1235 Primary master, Primary-sec. stb. amin a meghajtók meg a vinyók vannak. -
mi az, hogy csatorna? -
o0tomy0o #1233 Sok sikert! egyszerűen csak lenyomod azt a csatornát amin meghajtó van azt kész. . . amikor befejezted a játékot(amit kötve hiszek hogy megtörténik
) csak simán visszakapcs és kész. . .
-
amen. megpróbálom. kezdetektől olvasgatlak titeket és az x sorozat is az első résztől kezdve kedvencem volt. Hátha nekem is menne ráncigálás nélkül :) -
o0tomy0o #1231 Ez nem szerencse kérdése, egyszerűen csak alap windózod IDE driverek kellenek a gépre mert gondolom a nightmare-s srácok ahoz írták a progit, és tökéletesen megy is vele. Nem a szerencsén múlik hanem hogy jól nyomja meg az ember azt a két gombot... ennyi