Zombye#1241
Hehe. Az egosoftos srácok biztos arra gondoltak, hogy ráérnek ezt az "apró" hibát kijavítani, hiszen a játék alig 1 hónapja jelent meg, így valsz normális esetben még a legtöbb játékosnak nincs teljesen felszerelt m2, vagy m1 hajója fullra felszerelve.
Én sajnos most nem tudok sokat játszani, ma is megyek székesfehérvárra színházalni, (nem nézni, előadni), meg holnap (a születésnapom felét képes leszek erre áldozni) megyek a BMV-re. hétfőtől meg megint indul a szokásos mókuskerék. Így nekem még gyáram sincs. jelenleg van egy Mamba Raiderem, (igen, az a bizonyos mamba, melynek megszerzésével sokan sokat szenvedtünk már). van egy scorpionom, xenon sector 101-ből, ezzel telepítek szateliteket, van egy boron supertraderem fullra hőzva, ezzel kereskedik egy most már 26-os szintű pilóta, meg van egy talált teladi TP-m, ez most kingdoms endben dokkola shipyardban. eddig csak 1 pirate herriert sikerült fognom, bár az is igaz, hogy nem nagyon vesződtem eddig capture-el.
Bocs, ha kicsit szófo..sra sikerültem,
máár nem is tudom ki volt, (és most lusta vagyok visszanézni), szóval valaki kérdezte, hogy clain menü csak a szkafandernél van e. háát a pirate bézeken lehet venni valami szoftvert 600 ezer crért, amivel "távolról" is magadévá teheted a hajókat, bár én még nem próbáltam, így nem tudom, mekkora távolságról műxik a dolog.