F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Nah, úgy gondoltam újra fikázom egy kicsit ezt e döbbenetes játékmenetet.
    Hm, csatázott már valaki a Xenonok ellen? Lehet olyan küldetéseket kapni, amikor egy faj odalán (nálam a Teladi) harcolhatsz a Xenonok ellen.
    Ilyen már volt a 2-ben is, igaz a végére,az utolsó peccsekhez rakták be.De most nem ez a lényeg.
    Elfogadtam, szépen meg is jött vagy 20-30 Xenon,vegyesen M3,M4,M5.
    Hát ekkor valahogy megdöbbentem.Olyan kurv*ra lelassult ez a szar, hogy ha lenne valami fasza kamerám, már belinkeltem volna a videót ide.
    Szavakban nem tudom kifejezni azt ami történt.Egyszerűen csak GYALÁZAT!
    SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT! Okés, én fel voltam rá készülve, hogy nem lesz valami "hajdejó" ,de ezt már döbbenet!
    Mi a fas*omon tesztelik, mielőtt kiadják a kezükből???Mert ilyen egy konzolon elő sem fordulhat, mert ott vagy ki sem adják a játékot vagy annyira megbüntetik a fejlesztőket, hogy összeszarják magukat.
    Mikor jut el a pc-s játékipar oda, hogy legalább egy olyat összehoznának, amihez semmi javítás, meg semmi patch nem kell?
    Mikor érem meg azt, hogy nem kell egyszer sem idegeskedni, hogy ez most valamiért nem megy?
    Mondom, ez gyalázat! Nem elég hogy nem lehet kilőni egyet sem, mert ha fogyna legalább gyorsulna a játékmenet, de ki sem tudom lőni.Az a csoda, ha fél perc alatt megfordul a hajóm!
    Most már abban sem bízom, hogy ha mindent minimumra veszek, akkor változik valami.
    De miért van erre szükség? És miért kérnek pénzt egy ilyen kiforratlan, félkész valamiért?
    Ez az egy dolog zavar, hogy ha már 10 hajónál több csatázik, akkor vége, ba*hatod ki a pi*ába a játékodat, mert élvezhetetlen.