20430
-
Hi! Mondjuk egy alaplap+proci cserénél sztem nemárt egy új wint tolni a gépre... :)) -
Egy ötlet azoknak, akik SATA-s vinyókat használnak: nem kell a CD-t lehúzni, hanem célszerű megkeresni BIOSban az IDE vezérlőt és átállítani. (nálam Abit IC7-nél: Integrated Peripherals->OnChip IDE Device->OnChip Serial ATA->SATA only)
DT4.0-val megy tökéletesen. -
Másnak is instabill, mikor SETA-t használ? nálam állandóan fagyott, de csak amíg le nem tiltottam a netet. Net nélkül stabil volt. Most, hogy felraktam az 1.3-ast mindenféleképpen fagy, ha van net, ha nincs. :'( -
Hi all. Nos, kellemes ünnepeket mindenkinek, az enyémek nem épp a legkellemesebb módon teltek. Jó régóta nem hallattam magamról, és ennek nyomús oka volt: meghalt az alaplapom + procim, és vehettem újat mindkettőből..... Miután ez megvolt, a netem ment el, méghozzá mint kiderült, a windowsom gajdult be, és telepíthettem újra... Nos, megfogyva bár, de törve nem, újra köztetek...
Bocsásson meg mindenki, amiért nem olvasom el az azóta íródott cirka 250 üzenetet, kérlek titeket, a fontosabb news-okat osszátok meg velem plz. :)
Jah és mégvalami. X3 hasít mint az atom 1024*768 ba minden fullon, de csak szimulációba. Amint rendes játékot akarok kezdeni, megfagy nekem :(
Remélem kijött az a pach, és kijavítja mert begajdulok.
(Mellesleg nekem bejött a "nem húzom le a meghajtókat, csak letiltom eszközkezelőben és kész" pedig nem az alap windowsos driverem van, szerintem próbáljátok ki minél többen hátha sokaknak megy így. Mégiscsak kényelmesebb, mint bármilyen más eddig ismert megoldás.) -
Zombye #2186 Ha bekapcsolom az autoqality-t induláskor, Mass Driver lövésnél beszaggat mint állat. Ha kikapcsolom, akkor meg mindenhol beszaggat a csaták alatt.
Sssza meg!
-
Az űrállomásokon bármikor menthetsz, illetve az űrben is ha van Salvage Insurance-d, amit a Goner Temple-ben vásárolhatsz. -
hát ezaz...
mindegy, megpróbálom autosave nélkül, de néha azért jó lenne menteni is....
kösz -
Nagy X esek ha ráérnek belehallgatnának majd a zenékbe? Mert az elején sok van ami ismerős, és szerintem az Xben és az X2ben is használva voltak. Vagy az Xből csak a credits, meg a dokkolási zene van meg? :(. Vagy az a dokkolási zene(00014) is az X2ből van (nemhiszem). Olyan rég volt már....nem nagyon emléxem... -
LOL. Megvannak. :) X3 soundtrack könyvtárban ott figyel az összes eddigi Xben hallható zene. Micsoda emlékeket hoznak fel... 
-
Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne beszerezni az X: beyond the frontier és az X2: the threat zenéjét? Kifejezetten a credits alatt hallható zene kellene. Keresgettem neten, de nincsenek fent a zenéi :(.
Ha valakinek megvannak még ezek megtenné, hogy megkukkantja ki lehet e bányászni belőlük a zenéket? Nagyon hálás lennék :) -
Igen, ilyen helyen melózok. Bocs a lassú válaszért, otthon nincs netem
-
kisviku #2179 Picit visszaolvasgattam itt és azt veszem észre, hogy pár embert érdekel, miként lehet csoportosítani a fegyvereket a hajóján.
Úgy gondoltam, hogy ezt most elmagyarázom, de leszögezem hogy nem bonyolult.
A HUD-on a bal oldalon látható a hajóra szerelt fegyverzet, valamint annak egy kis képe.A fegyverek alatt négy kicsi szürke négyzet/téglalap található.Ez a négy csoportot jelzi,amibe rendezheted a fegyvereket, melyek azután a számgombokkal a billentyűzeten előhívhatók.Nem a numerikus padon, hanem a hagyományoson.
A fegyverek a HUD-on csoportosítva vannak osztályuk szerint.Ha egy fegyverből több darabod van, akkor azt mellé rakja ki a gép
Ha ráklikkelsz az egérrel az egyik kis szürke négyzetre a fegyver mellett, az mindjárt "világít", jelezvén, hogy ki van választva.
Mondok néhány példát, hogy érthető legyen:
1.csoport: 3 db AHEPT
2.csoport: 2 db Ion Disruptor
3.csoport: 2 db APAC+1 db Ion Disruptor
1.csop: Annyi a teendő, hogy kiválasztod a 3 db AHEPT-et és mindegyiknél UGYANAZT a kis szürke négyzetet jelölöd be, hogy "világítson" és ezt majdan az 1-es gombbal fogod előhívni.
2.csop: ugyanaz, mint fent, de a mellette lévő kis négyzetet jelölöd meg.
3.csop: megjelölsz két APAC-ot és 1 Ion Disruptor-t a 3-as négyzetre, így azt a hármas gombbal fogod tudni előhívni.
Ennyi, nem nehéz.Remélem érthető voltam.Ábrával könnyebb lenne, de most sajnos nem tudok mutatni. -
"találkozott senki"-t akartam írni nem "senmit"! -
Fura, ilyen problémával még nem találkozott senmi (legalábbis a hivatalos fórumon nem írják) próbáld emg kikapcsolni az auto mentést a gameplay optionsban! Ja és a faq újra működik! -
hali!
olyan gondom van, hogy ha ugyanazon sectorban valahova másodszor bedokkolok, az automentésnél kifagy a program. valamilyen txt-k jelennek, és az üdvözlő szöveg sem jön meg.(fenn van az 1.3-as patch is)
mi lehet a gond?
codec pack nincsen fenn, járt így valaki?
kösz -
Szeretném mindenkinek megköszönni aki segített nagyon hálás vagyok!
A játék mükxik mindent köszönök skacok!! Ezer köszönet nektek! -
Valószínűleg az ultrawebnél karbantartás van, semmilyen oldal nem jön be az ultrawebről, szerintem nemsokára megjavítják. -
Ok, a faq hibát tudomásul vettem és dolgozom a javításán! -
Elindítással kapcsolatban én is csak annyit tudok mondani, hogy Daemon Tools 4.0-ba bemountolni, optikai meghajtók IDE kábeleit lehúzni és mennie kell. Daemon toolsban nem kell semmi plusz védelmet bekapcsolni.
Arra gondoltam lehet, hogy az image-el van gond de akkor az install sem működött volna valószínűleg. -
Hát így most visszagondolva ez qrvára nem rémlik. :D
Az igen hogy beültet a turretbe aztán mass driverrel szeded le a kalózokat, de nem emléxem semmi nehézségre meg falconra sem. Lehet, hogy ez nehézségi szint függő és nehezebb fokozaton már Falconok jönnek ott? Bár ezt nem hinném.
Viszont küldetés közben eddig 1x sem volt különösebb nehézség csak az űrversenynek futottam neki 2x. Most sem sokkal előbb tartok a storyban. -
Uhhh... Hát akkor nemtom! Én FAQ nélkül indítottam el, mert saját tapasztalatom, hogy az SF védelemmel ellátott játékok nagyrésze (lehet, hogy mind)lehúzott optikai drive -al megy! Esetleg lehet, hogy nem DaemonTools 4 -ed van? Mert ha igen, akkor innen letudod tölteni! Más 5letem nincs! -
o0tomy0o #2169 Tudom hogy nem kérdeztél de szerintem nem, mert isntalláláskor a starforce nem műxik, csak játékindításnál ellenőrzi le a lenezt 1 szer. Miután feltetted a játékot, szépen fel kell installálni a módosított starforce drivert, majd restartolni a gépet. Utána egyszerű a dolog, egyszerűen csak el kell indítani a módosított starforce driverjét, utána le kell húzni a DVD/CD meghajó(kat) vagy blokkolni kell azokat a csatornákat amelyiken a meghajtók vannak (SFNightmare), miután ez megvan egy szimpla CdHide-al a virtuális meghajtókat is el rejteni és indíthatjuk a játékot! Lehet nem így kell, de nekem működik. És még sok embernek. Csak nem szabad kihagyni semmit sem, és vannak sokkal pontosabb leírások is mint az enyém. (Miután indult a játék vissza lehet kapcsolni a meghajtókat ha csak SFNightmare-ral blokkoltuk őket, és használhatóak, próbáltam)
(Ofkorsz lehet hogy az alcoholclone-s verzsön valami extra dolgot kíván meg, pölö hogy kézen állva nyalogass el 3 gombóc jeges ciánfagyit vasreszelékkel...) -
Hacsak nem úgy kell felrakni, hogy már instalálásnál nincs cd/dvd drive. De ha iígy kell akkor légyszi szólj mert ezt még nem próbáltam. -
CSak ezzel az a baj hogy nem megy..... -
Felmásolod a vinyódra az image filet, aztán lehúzod a CD/DvD Drivodat, bemountolod a lemezt és már megy is. -
mivel a faq nem működik, itt kérdezem meg: az alcoholclone-os verziót hogyan kell működésre bírni? -
8Ego8 #2164 Na jó! Ezekszerint én vagyok a béna 

Akkor tréningezek egy kicsit.... -
Gyakorold csak, gyakorold! Egyébként érdemes a szimulátort nyomni....asszem azt is new gameként kell választani....ott be lehet gyakorolni a harcot.. -
8Ego8 #2162 X2-vel nem jáccottam, csak azért jáccok az X3-al , mert érdekesnek tűnt a fórum alapján! NEm is rossz, csak azok a **** kalózok nem akarnak meghalni abban a küldetésben :)
-
Ugyanmár! ha azokat nem bírjátok leszedni....a mass driver elég burtális fegyver, szal.. -
8Ego8 #2160 Balee: lehet hogy ugyanarra gondolunk akkor! De az először közeledő 3 falcont, te azzal a géppuskaszerűséggel (gondolom ez a mass drive :)) ) szedted le? vagy rakétáztál is? -
meg egy csajjal is aki valahonnan ismer téged!
X2-ből :) -
8Ego8 #2158 Balee: Nem! Arra gondoltam, mikor Cloudbase northwest-ben a pap azt mondja hogy menj el hozzá a Goner-s Temple-be! Ott beszélsz vele meg egy csajjal is aki valahonnan ismer téged! Mikor kidokkolsz akkor egyből átteleportál egy másik hajóba, és először egy "célzógyakorlaton" vagy ahol pár fighter drone-t kell lelőni aztán indultok el és egyből jön 3 pirát falcon! Van egy xar géppuskaszerűséged, meg elviekben raksid! (valami fontos követ vagy kristályt kellene szállitanod)! Mikor az első küldetés végén beugrasz cloudbase northwest-be akkor egyből felhiv az a pap!
Erre a küldetésre lennék kiváncsi.... -
Nem tudom lehet én vagyok - sőt biztos, hogy én- a béna de nekem nem skerűl megoldanom, hogy elindúljon. Kipróbáltam az összes módszert de nem mükxik. Minden esetre köszönöm a segítséget! Cifu neked külön is!
Mindenkinek további jó gamet!
UI: Dögöljön meg az a kib***t starforce. -
Fuhhhh... Tényleg! Öööö... Asszem Kockáspiton az illetékes! De nézz szét itt. Némi segítséget találsz itt is. -
tudom, hogy nem téma DE. A F.A.Q könyvtárat nem lehet megnyitni és én nem tudom, hogy kell elindítani. Könyörgöm az égre és minden szentekre valaki segítsen pls pls pls HELP!!!!!!!!!!!!! 

-
kisviku #2154 No,lenne még mindig egy problémám.
Mégpedig az, hogy megveszem a Khaak térképet és ezután képtelen vagyok ugrani normál szektorba.
Nem működik sem a jumpdrive, sem ha parancsként adom ki.A Khaak szektorba beugrik a hajóm, de ki már nem.Ez a peccs előtt is így volt, gondoltam hátha kijavították, de nem.
-
Valaki nem tudja mi van a f.a.q-val? -
Nem arra gondoltál amikor egy nagy hajót kell követni mindig hyperugrásokkal? Mert ott enged ki mindig egy Falcon + buster + harrier triot mielőtt elugrik, én arra gondoltam. Előtte engem beültetett a csaj hajójába hátra és Mass driverel kellett szedni a kalózokat de nem okozott különösebb nehézséget. -
8Ego8 #2151 Kössz Balee az infót!
De ha nagyobb hajód van akkor nem teleportál át ezekszerint abba a hajóba a második küldetésnél?
no megyek kereskedek akkor:)