kisviku#2179
Picit visszaolvasgattam itt és azt veszem észre, hogy pár embert érdekel, miként lehet csoportosítani a fegyvereket a hajóján.
Úgy gondoltam, hogy ezt most elmagyarázom, de leszögezem hogy nem bonyolult.
A HUD-on a bal oldalon látható a hajóra szerelt fegyverzet, valamint annak egy kis képe.A fegyverek alatt négy kicsi szürke négyzet/téglalap található.Ez a négy csoportot jelzi,amibe rendezheted a fegyvereket, melyek azután a számgombokkal a billentyűzeten előhívhatók.Nem a numerikus padon, hanem a hagyományoson.
A fegyverek a HUD-on csoportosítva vannak osztályuk szerint.Ha egy fegyverből több darabod van, akkor azt mellé rakja ki a gép
Ha ráklikkelsz az egérrel az egyik kis szürke négyzetre a fegyver mellett, az mindjárt "világít", jelezvén, hogy ki van választva.
Mondok néhány példát, hogy érthető legyen:
1.csoport: 3 db AHEPT
2.csoport: 2 db Ion Disruptor
3.csoport: 2 db APAC+1 db Ion Disruptor
1.csop: Annyi a teendő, hogy kiválasztod a 3 db AHEPT-et és mindegyiknél UGYANAZT a kis szürke négyzetet jelölöd be, hogy "világítson" és ezt majdan az 1-es gombbal fogod előhívni.
2.csop: ugyanaz, mint fent, de a mellette lévő kis négyzetet jelölöd meg.
3.csop: megjelölsz két APAC-ot és 1 Ion Disruptor-t a 3-as négyzetre, így azt a hármas gombbal fogod tudni előhívni.
Ennyi, nem nehéz.Remélem érthető voltam.Ábrával könnyebb lenne, de most sajnos nem tudok mutatni.