F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • o0tomy0o
    Tudom hogy nem kérdeztél de szerintem nem, mert isntalláláskor a starforce nem műxik, csak játékindításnál ellenőrzi le a lenezt 1 szer. Miután feltetted a játékot, szépen fel kell installálni a módosított starforce drivert, majd restartolni a gépet. Utána egyszerű a dolog, egyszerűen csak el kell indítani a módosított starforce driverjét, utána le kell húzni a DVD/CD meghajó(kat) vagy blokkolni kell azokat a csatornákat amelyiken a meghajtók vannak (SFNightmare), miután ez megvan egy szimpla CdHide-al a virtuális meghajtókat is el rejteni és indíthatjuk a játékot! Lehet nem így kell, de nekem működik. És még sok embernek. Csak nem szabad kihagyni semmit sem, és vannak sokkal pontosabb leírások is mint az enyém. (Miután indult a játék vissza lehet kapcsolni a meghajtókat ha csak SFNightmare-ral blokkoltuk őket, és használhatóak, próbáltam)

(Ofkorsz lehet hogy az alcoholclone-s verzsön valami extra dolgot kíván meg, pölö hogy kézen állva nyalogass el 3 gombóc jeges ciánfagyit vasreszelékkel...)