20430
-
Lysandus #2950 Lehet már kapni nálunk a gamét? Mámint Magyarországon. -
nekem win sp1 2.8+ , 1gb ddr + 5700 LE.... :( Es akadpzik mint allat. -
team3 #2948 Nekem win SP2, 2600(+) + 1GB ram + x800GT es 1024x786 siman 4xAA + 8xAF
Milyen a geped? Milyen gyors? -
Gyerekek minden minimumon van megis akadozik mint allat pedig eros a gepem!
Lehet hogy a SP2 hianya miatt megyen ilyen lassan? -
team3 #2946 BETA patch?? Honnan szerezheto be??? -
kisviku #2945 Dokkolás!Na az volt a nagy okosság!
CoV-ból olvastuk ki, hogyan is kell...
-
sztem a grafika sem elragado...
Konkrétan ez a legjobb grafikával rendelkezű űrhajós játék, az űrállomások és a nagy űrhajók kidolgozottsága igencsak első osztályú.
de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki
Épp ellenkezőleg, minden fajnál logikusan és nagyon szépen felépített űrhajórendszerek, első osztályú kidolgozottság.
Igy elso pillantasra az X2 sokkal jobb es komolyabb jatek volt mint ahogy az X3 igerkezik... Nagyon szomorkas vagyok...
Az X2 űrhajói, na azok valóban kissé fantáziátlanok voltak, minden Capital ship azonos toronnyal felvértezve, az ágyútornyok kidolgozattlansága, stb.
Egyedül amit az X2-ből meg kellett volna hagyni szerint az X2-féle M6 desingok, az X2-es Arcon Centaur nagyon el volt találva. -
pont ugyanúgy néz ki, csak a kamera nem mozog ilyen filmszerűen ;) -
team3 #2942 Megneztem a rolling demot es nagyon tetszett.. Feltettem a jatekot es nagy kulonbseget lattam... 1024x768-ban 4xAA es 8xAF-el sztem nem ugyanugy nez ki...
Mondjuk meg csak az elso kuldetest jatszom, de nagyon nem akar a lelkem elszakadni az X2 vilagatol, es megszokni az ujitast, ami nem tetszik igazan.. bar lehet csak ido kerdese.. -
Volt egy varázsa az biztos (dokkolás, katonai lézer....)! -
goyo2 #2940 Beugrott egy kép amikor annó C64-elite közben papirra irogattam a cuccok árait, mert ott nem volt nav.sat. hogy megnézzem távolról. (asszem)
De régen is volt. -
Csatlakozom én is meg vagyok elégedve a képi világgal, pláne ha visszagondolok az Elitre, mivel még a hőskorban C64-en játszottam. Az a csodás 3d-s grafika, a focilabdaszerű stadionok…
Talán amit kicsit negatívan értékelnék az csak a játékon belüli információ hiány. Az előző X-sorozatokat kihagytam, úgyhogy teljesen újoncként kezdtem ebbe. Igen hiányzik a kapható felszerelések rövid leírása, bár az itt kapott infók alapján most már annyira nem zavaró, a billentyűzet mellet vaskos papírhalom… sok táblázat, leírás…
-
Nem tudom, vajon tényleg ugyanarról a játékról beszélünk?
"sztem a grafika sem elragado"
én pár screenshotot csináltam, de némelyik háttérként is megállja a helyét, nem tudom mi a baj a grafikával. Szerintem nézd meg a rolling demot, mert úgy látszik ez nem jön át a játékban eleinte.
"de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki"
Ez az amivel végképp nem értek egyet. Ott vannak gyönyörű Boron, bőrrel bevont hajók, a krómozott Paranid, a furcsa, rozsdavörös színben pompázó Split hajók. Mind különböző formájú, és abszolút űrhajószerű (már amennyire ez mindenféle sci-fi-ből megmarad az emberben :)), és egyáltalán nem néznek ki gagyin
Bocs ha kicsit kötözködök, tudom, ízlések és pofonok, de úgy érzem még nem játszottál eleget és túl hamar akarsz következtetéseket levonni ;) -
Üdv!
Egy pár szóval beszállnék ebbe a programhibák tömkelegének feszegetésébe. Kisviku tömören összefoglalta (#2933) az Én véleményemet is. Első lépésben minden a pénzről szól, aztán nézhetjük a minőséget… Bár szerencsére akadnak kivételek.
A második és szerintem nem elhanyagolható szempont a fejlesztők hozzáállása a témához. Elég, ha csak a szűk környezetemben mézek szét ill. belepillantok a tükörbe.
Szerintem a programozók nagytöbbsége úgy van az általuk készített programmal, mint szülő a gyermekével. Szereti dédelgetni, minél jobbá tenni, és így sajnos az olyan „dolgot” a mai teljes mértékben elanyagiasodott világban, hogy határidő képesek „semmibe” venni.
Nekem nagyon sok időbe telt, hogy saját magamat rákényszerítsem egy ésszerű és hatékony megalkuvásra azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit meg lehet és mi az, amit meg kell valósítani azért, hogy a felhasználónak teljes mértékben megfelelő és határidőre kész program legyen.
Ebben számomra az a nehéz hogy saját fantáziámat korlátozzam a szűken vett feladatra úgy, hogy az mégis megbízható és jól működő legyen. Én nehezen tudok gátat szabni saját magamnak, ha egy bizonyos terület megvalósítása rám van bízva. És ezért a kiadói nyomást is meg tudom érteni lehet az hasznos is, de nagyon bele is lehet bukni…
Bocsi ezért a kis eszmefuttatásért de kikívánkozott, még akkor is ha nem szorosan a témához kapcsolatos, és nem kíváncsi rá senki.
A felhasználói oldalról igen helytálló az, hogy az emberek a pénzükért elvárnak egy bizonyos szintet. Én is!
-
team3 #2936 ???? X2-ben nem fertek at a hajok???? Ugyanaz a hajok neve X2-ben es X3-ban es teljesen mashogy neznek ki?? Na nem mar...
Van a HUD-on eleg info csak huylen van elrendezve, es gagyi :(
Tudom, hogy vannak profilek.. Classiccal nyomom.. -
goyo2 #2935 Ne hasonlitsd a hajókat más játékokbeli hajókhoz, mert itt volt egy fontos tervezési szempont. Mégpedig, mindegyiknek át kell férni a kapun, dokkolniuk kell az állomásokon, hogy ne akadjanak el. (bár ez annyira nem sikerült állítólag)
Igaz a HUD-on még lehetne kicsit több infó is, de megszokható.
Minden megy billenytűről is, konfigurálható, sőt profilokat is tudsz létrehozni.
-
team3 #2934 BETA patch????
Mikor es hol beszerezheto???? Kiprobalnam!
Kisvikunak nagyon igaza van en is szoftverfejleszto cegnel dolgozom tesztelokent, soxor van, hogy nem hagyjak befejezni a munkankat, mert a releasenek ki kell jonnie vagy igy vagy ugy....
Nos most tudtam igazabol megnezni a gamet... Hat elso pillanatra nagyon nem tetszik.. A urhajoknak nincsen jo belso nezetuk, a HUD gagyi, sztem a grafika sem elragado... A kornyezet szep, de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki, az iranyitas katasztrofalis :( hat nagyon le vagyok sujtva...
Annyira hianyzik a regi jobb klikkre elougro panel, ahol mindig mindent megtalaltam ha kellet, most egerrel kell vadaszni mindenre, pedig billentyuzettel sokkal jobb es gyorsabb....
Az mondjuk tetszik, hogy a pilotak beszedesebbek, de nem ertem miert kellett Julian arcat atdolgozni, meg ezek szovegek: "khaak ships inbound, pick your target and shoot", azert az X2-ben fostunk a khaak hajoktol, mostmeg hirtelen mi vagyunk a majjerek??? Igy elso pillantasra az X2 sokkal jobb es komolyabb jatek volt mint ahogy az X3 igerkezik... Nagyon szomorkas vagyok...
-
kisviku #2933 Itt az volt a helyzet, hogy a kiadó siettette a fejlesztőgárdát, ami az Egosoft.
Olvastam erről több cikket is, ez sajnos így megy sok helyen.Óriási pénzeket fektetnek be egy-egy játék fejlesztésébe és hát a befektetők mielőbb szeretnék viszontlátni az összeget,megfejelve a profittal.
Őket nem nagyon érdekli, hogy hol áll a fejlesztés, van egy határidő amiben megállapodnak,ha nem teljesül, akkor kiadják úgy ahogy van.
Az Egosoft is írt erről, hogy még a részletes,átfogó tesztek előtt kellett kiadni, így erre a sok problémára csak később derült fény. -
Dracad #2932 Hat nem tudom, nekem olyan pilotanal ahol nincs trade mkIII csak a nevet irja ki, ahol meg van ott kis zarojelben ott van a neve mellett a szintje is. Persze a teladi pilotaknal van egy romai szam a nevuk mellett computer nelkul is de az gondolom nem a szintjuk:) Szoval akkor ezek szerint most fejlodik sell ware for best price beallitason is? Csak mert nem nagyon akar 5-os szintu lenni:( -
Ninju #2931 OFF
Az Elite 3-at szvsz ki se próbáld!
Én annó megpróbáltam, de keserveset csalódtam. Kezelhetetlen és bugosabb mint az összes X összesen. Olvastam annó egy cikk ben, hogy a kiadó egy félkész változatot dobott piacra. A fejlesztők meg kiakadtam mint az állat. -
Privateer remake, pl... :)
Nem kell, hogy új játék legyen, pl az Elite 3: First Encounters-re sem volt még időm/energiám... :) (A Frontier-be beletettem párszáz órát, annyira, hogy nem lett értelme tovább csinálni.) -
Hány "űrhajóskereskedős" program jött ki az X2 óta? -
Én tudtam volna várni. Kb félévente-évente jön rám az űrhajóskereskedős fíling. Nem vagyok képes huzamosabb ideig egy játékkal foglalkozni. Kivéve persze az épp aktuális multis FPS-t. (Most épp BF2) X3-at is csak azért kezdtem el, mert most jött ki. Szal nekem ráért volna. -
Nézd a másik oldalát, ha nem így lenne, akkor csak 2008 végén jönne ki az X3:Reunion 1.0 Bug-free edition. -
goyo2 #2926 Nekem még olyan mercuri pilóta szintje is fejlődik akit csak manuálisan küldözgetek, meg néha odarendelem egy gyárhoz hogy adjon el. Nincs rajt Trade MK3
-
Háááát szomorúan ugyan de igazat kell, hogy adjak neked! Arról nem is beszélve, hogy már a peccsnek is a bétájával játszunk! Lassan a peccs bétájára feltesszük a javító peccsét, és annak örülünk, hogy hűdejóó! Grrr...
-
Egyébként ezen a "béta peccs" dolgon azért ki vagyok akadva rendesen. X4-et majd kiadják úgy, hogy a hajók, meg az állomások fele nem lesz betextúrázva, nem lesz támogatva mondjuk az nvidia család, és a hangok felváltva angolul és németül szólnak. Aztán 2-3 év alatt összepeccselik, játékká. Ez valami siralmas, ami mostanában a játékiparban megy... -
Dracad #2923 Nem tudja valaki veletlenul hogy ha egy trade computer mkIII-al szerelt hajomnak beallitom egy gyaram home base-nek, es utanna sell for best price-ra teszem akkor fejlodik e a szintje? Tehat nem start sector tradere -
o0tomy0o #2922 Feltettem én is a Beta peccset, nos nekem nagyon sokat javított... Max grafon nagyon szépen fut még olyan szektorban is ami televan hajóval meg aszteroidával. Mi Tons refuge-ban teszteltem ahol meglehetősen sok a kalóz, jöttek is rám csőstül, használtak PSG-t is de semmi akadás... Szal egész jó. -
Hmmm... Elég idegesítő az biztos, bár nekem az itt kapott segítséggel másodjára sikerült! 3 reaktort kellett megsemmisíteni, és hat mentőkapszulát kellett kilőni és meg is volt! Nem tartom túl szerencsés missionnek, de viszonylag könnyen megcsináltam! -
Na, én itt tettem félre picit a játékot. Több órai küldetésvadászat után rávettem magam a sztori folytatására. Végignavigálok nagy nehezen azokon a folyósókon, kilövöm amit kell, kifelé persze eltévedek. Megtalálom nagy nehezen a helyes irányt, de már veszettül visít, hogy ez bizony pukkani fog. Mégis elértem a kijáratot, a pittyegés elmúlt, én meg koppantam fejjel az űrnek. Nézegetem közelről, lövöm, repkedek körbe, semmi. Elkeseredésemben megpróbáltam fejjel áttörni a "keményűrt", de The End lett a jutalmam. Mutatta az utolsó checkpointot, de valamiért nem nyomatta az animációt... Egy darabig most nincs kedvem újra megcsinálni asszem. -
Centaurt ha jól emléxem, furcsa is volt :))
De egy TL-t tuti meg lehet adni -
Még nem próbáltam a béta alatt a story-t folytatni, kéne egy kis idő... mindig ez a munka.... -
Pffff... Én nekem elsőre végigment! A Beta -ban is eztcsinálja? -
Igen! Mikor elindul az anim azt még látom, hogy elindul a hajó a kapszula csövébe, de onnan kiugrik a windows-ba....
-
lammaer #2915 Hajót adtál meg homebase-nak? Carrier vagy ilyesmi kategóriájút? -
Hmmm... Időközben rájöttem, hogy a piros nyilak a reaktoeokat a kékek a továbbhaladás irányát mutatják!
Ilozá(#2907): erre a missionra gondoltál, amikor a komplexben kell kilőni a kapszulákat Teladi Gain -ban? Mert ezt most fejeztem be és nekem továbbment fagyás nélkül... -
Törlésre én nem jöttem rá, de egyszerűen hozzárendeltem egy másik hajómhoz, így az én pénzemet használja, én vagyok neki a home base :)) -
Áááá ez az állomásban bújkálós ez kikészíííhíííhíít! Utálom! Folyamatos jelleggel beforgatom magam! Már 3szor robbant föl velem az egész kóceráj! Eltévedek kivétel nélkül! A Descentben is ettől kaptam mindig! Vannak ittmeg ráadásul vmilyen nyilak talán neonból amik valamerre mutatnak! Na azok mindig megkavarnak, mert van egy piros, meg egy ciánszínű, de nem minden elágazásnál, csak néha! Így aztán nagyonkönnyű eltévedni! Grrrrr... 
-
Tömjed a gépedbe a RAM -ot... :))