Kisvikunak nagyon igaza van en is szoftverfejleszto cegnel dolgozom tesztelokent, soxor van, hogy nem hagyjak befejezni a munkankat, mert a releasenek ki kell jonnie vagy igy vagy ugy....
Nos most tudtam igazabol megnezni a gamet... Hat elso pillanatra nagyon nem tetszik.. A urhajoknak nincsen jo belso nezetuk, a HUD gagyi, sztem a grafika sem elragado... A kornyezet szep, de az urhajokban nincsen fantazia, gagyin neznek ki, az iranyitas katasztrofalis :( hat nagyon le vagyok sujtva...
Annyira hianyzik a regi jobb klikkre elougro panel, ahol mindig mindent megtalaltam ha kellet, most egerrel kell vadaszni mindenre, pedig billentyuzettel sokkal jobb es gyorsabb....
Az mondjuk tetszik, hogy a pilotak beszedesebbek, de nem ertem miert kellett Julian arcat atdolgozni, meg ezek szovegek: "khaak ships inbound, pick your target and shoot", azert az X2-ben fostunk a khaak hajoktol, mostmeg hirtelen mi vagyunk a majjerek??? Igy elso pillantasra az X2 sokkal jobb es komolyabb jatek volt mint ahogy az X3 igerkezik... Nagyon szomorkas vagyok...