20430
-
Még én se, mondjátok el, hol kapható
-
kisviku #2989 Apropó, talált már valaki Strafe Drive Extension-t? Mert én eddig nem... -
kisviku #2988 Biztos vásárolni voltak...
-
Igen, sokat javít a hajó mozgékonyságán!
-
Strafe drive extensiont meg kell veni a hajóra, hogy működjön is. -
Töltsd le a manualt. Hidd el sokat segít. -
A játék mely részére vagy kíváncsi (kersekedelem ,irányítás...) ?
Hasznos leírásokat és tippeket,ill. segédanyagotat találsz Amaro oldalán!Amaro
Én onnan és innen, ezt a fórumot végigolvasva minden kérdésre választ kaptam
!
-
Gyerekek hogy kell egyszeruen megtanulni jaccani ezzel a jatekkal? Semmi tutorialt nem leltem :( -
Gyere hozzam es nezd meg aztan reagajal igy. Szerinted ha hazudnek azt miert csinalnam? Aszed jobb dolgom nincs. Jah es oszinten nem tudom hogy mivana gepbe mert nincs kibontva es nem ertek annyira hozza. Az hogy 5700 abbol vettem hogy van a lakasba egy ilyen doboz szal nem tuti. -
Ezt az 5700LE szárnyalást én is felhúzott szemöldökkel reagáltam le. ATI X1800XT-vel sem száguld full grafikán csata közben, bár a béta folt óta nem veszek észre csökkenést sehol
A grafikai minőségről tettem fel egy halom screenshotot a portálra , a galériában, Amaro albumban vannak. Annak csak örülni tudok, hogy a "gagyi" jelző vissza lett vonva.
-
team3 #2980 Hmm.. Tegnap vagy ket orat nyomattama gammel... Es egesz jo! A bolygokozeli csata
egeszen meggyozo, eleg jok a dallamok... Azt hiszem az eddigi "gagyi" jelzot visszavonom... Mar kezdem megszokni az iranyitast... Meg ket patch es megrendelem ;)
Hogyan kell hasznalni a strafe drive extensiont??? Hiaba allitok a strafe (left,right,stb) gombokra valamit.. nekem nem strafel... Miert? -
Geforce FX 5700-sel és 1.7Ghz-s procival úgy szaggat a game minimális felbontáson hogy játszhatatlan! :( -
Erre Én is kíváncsi vagyok, mert nekem tud iszonyúan akadni és mint írtam (#2883) nekem egy GF5700 ultra ketyeg a gépben (még egy darabig)egy ASUS P4C800-E delux alaplapban 3,0 Ghz-es procival 2Gb Ram mellett...?
Ha találtál teljesítménynövelő megoldást az tényleg érdekelne! Mellőzve minden sértegetést és cikizést, de én is kíváncsi vagyok... -
lammaer #2977 Nálam a felbérelt TL döglött már meg úgy, hogy nekirepült a jumpgate-nek... persze benne a milliókat érő bányáimmal. Ha jól emlékszem, ilyen már másnak is volt.... -
lammaer #2976 Csak a kiváncsiság vezérel.... az 5700LE az nem egy butitott 5700-as? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy mindent full maxra téve semmit sem akadozik neked az X3 egy olyan kártyán, ami már tavaly nyáron is low-endnek minősült (a teszteknél általában a táblázatok legalján volt). Neked vagy nem 5700-esed van, vagy nem X3-al nyomulsz.... :)
Nem sértegetés, lenézés vagy ilyesmi, félre ne érts. Csak valami itt nem kerek. -
Köszi ezt már kipróbáltam ez is segítség. Igazából ezt az alsó sorba való kiírást kissé felemásnak tartom, olyan hatást kelt számomra mintha utólag biggyesztették volna bele ezt a lehetőséget..
Még az éjjel repkedtem egy kicsit és roppant mód érdekes dolgot figyeltem meg: két hajóm egy mercury hauler és egy mercury fuper freighter bedokkolt a saját bányámba.
Követtem őket Én is, és dokkoltam a novával. a freighter elérte a nyolcadik szintet így a felszerelését kiegészítettem és elküldtem kereskedni (UT) látom, hogy kidokkol és elindul. Ekkor ütött meg a guta, dokkolás után elkezd ereszkedni, majd fordul lefelé és beleakad a hauler-be és durr... volt nincs...
Mentés betölt végig csinálom újra az előző pár műveletet, de az eredmény ugyan az... megpróbáltam még 3× majd megfordítottam és a hauler-t küldtem el a dokkból, ekkor pedig ez akadt bele a freighter-be???
Ez nálatok is előfordult már? És ha igen akkor erre milyen gyakran lehet számítani?
Nem tudom számít-e, de a béta patch van fent. Ilyen esetre nem emlékszem, hogy az előzőekben valaki is írt volna róla. De az is lehet, hogy simán átsiklottam felette, akkor bocsi a kérdésért...
-
Ahh tipikus. Felratam a patchet es mindent full maxra tettem (szokasom szerint) es bejott. Semmit sem akadozik semmi :D
-
Koszonom megprobalom! -
Jo hat a FEAR az ment rendes masik nem erdekelt :D -
Amikor már bevan töltve a gém akkor az audio menüben belehet kapcsolni a subtitlest... -
Hát azért kétlem, hogy pl. a FEAR vagy a Lock-On tépne. ;)
Hidd el, ha nálam Gf6800GT-vel visszaesik 20FPS-re, akkor az FX5700LE-től ne várj csodákat... :) -
Dracad #2969 Szoval akkor: kb 10 ora egyhuzamos jatek utan meg kell allapitanom hogy a trade computer mkIII NEM FEJLODIK ha csak -sell ware for best price-ra van allitva home base-el. Szoval ez azt jelenti hogy csak -start sector trade-el lehet fejleszteni:( ezenkivul azt is meg kell allapitanom hogy csak a trade computer mkIII-al szerelt hajom kepes szintet lepni, amelyikben csak II-ig van computer ott nem fejlodik. Na. Csak hogy mindenki tisztan lasson, ha mar nekem nem valaszolt senki
. persze nincs harag
-
PSGhunter #2968 Szeva srácok!
Friss X3-as vagyok, de már nagyon megy! Szerintem alapvetően jól eltalált game, annak ellenére, hogy ráférne még vagy két patch... Érdemi hozzászólást nem tudok tenni, már mindent elmondtatok
...talán mégis: ha a TL hajókat nem tudod felbérelni, annak egyszerű oka van: Küldetésen van! -egyszer követtem egyet tíz percig max seta-n és a végén a szemem láttára kipottyantott egy gyárat asszem Rhy's Desire-ban. Utána elindult haza és akkor már szóba állt velem. Nálam a helyzet odáig fajult, hogy teljes az űrbéke, senki nem gyak senkit, a gyárak szaporodnak gombamód én meg alig találok felbérelhető TL-t, mert mind "foglalt".
Szerintetek miért van ez a nagy nyugi? Talán tovább kéne nyomni a story line-t??
Most a versenyes rész jönne, de nincs kedvem... viszont ez a nyugi lassan rosszabb, mint az armageddon! (pedig 1.3-at nyomom, itt azért jobban kéne szerepelniük...vannak persze, de semmi szektor pusztítás vagy ilyesmi... hát ennyi. Most, hogy beregeltem én is fogok írogatni...[#integet2 -
Bocsi ez Neked szólna: "Help?
"
-
Help?
-
Ami nálam bejött az az ha a grafikai beállítások "Quality" részénél kiveszed a pipát az "Automatic Quality Control" elöl és a "Shader Quality" béállításait csökkented "Medium" vagy "Low". -
Be lehet ám kapcsolni, hogy írja is ki, amit elmond... -
Szia Hubert!
Az, hogy elmeséli a gép az (már) nem gond, viszont Én szeretem az információt látni és olvasni, mert az, jobban rögzül. Olyan információkat, mint a lőtávolság, hajótest és pajzs sebzés, sokkal jobban megjegyzem, ha látom a számokat… Erről a fórumról a Ti ajánlásaitokkal igen sok számomra nagyon informatív anyagot gyűjtöttem. Sajna én így működöm… Az sem egy elhanyagolható hogy az angolt Én sokkal jobban értem olvasva mint hallás után.
Azok, akik az angol nyelvet nem beszélik, de már kicsit ismerik a számítógépes játékok hasonló műfaját, itt nagyon tágan az űrben játszódókra gondolok. Szerintem ezen információk a képernyőre való kiírásával könnyebben tudnak az adott játékban tájékozódni (ha bizonyos szavakat megértenek „shield, hull…stb.” ill. esetleg, ha veszik a fáradságot és egy szótárt, akkor van idejük lefordítani. Hallás után a megfelelő tudás és gyakorlat nélkül ez nehéz. )…
Remélem nem értesz félre, semmilyen rossz indulat, vagy kötözködési szándék nincs bennem, csak leírtam az észrevételeimet azzal ami először szembetűnt a programmal kapcsolatban.
Az előző részekkel nem játszottam és így ezt a világot illetve az Egosoft megvalósítását nem ismertem.
-
Hogy kell leszedni a shadereket? En csak az alap bealitasokat latom... mast nem :( -
Pedig minden mas tep... -
az lene a kerdesem hogy a pilota nevet hogy lehetne meg valtoztatni hogy vegre lehesen hasznalni a scripts editort mert hiaba irom be a meg felelo nevet az elejen a nagy T betut nemtudom beirni csak a kisbetut engedi mit tehetek.. -
Hubert #2959 Hogyan lehet pilotat bérelni ? Vagy az jön a hajóval ? Nekem minden hajómon azt írja a Property ablakban hogy Pilot: Julian -
Hubert #2958 Hmmm, francba ... nem jot meg az X1800 XT, csak jovo heten, addig X300SE-vel kell nyomuljak, azzal meg nem lehet harcolni. Érdekesség, nem tudom, említette-e valaki, de ha sokat állsz, vagy dokkolsz, nem harcolsz vagy nem kereskedsz, a rangod szép lassan visszaesik. (hagytam futni egész éjjel, a hajoim kereskedtek, de a harci rangom vagy két szintet esett) -
Hubert #2957 A felszereléseket, hogy mire mi jo, nagyon szépen elmeséli a kompjuter noi hangja, amennyiben nem kapcsolod ki. Persze angolul, de gondolom ez nem gond.
Meg ott van a kézi könyv be volt linkelve, akinek nincs meg. A tobbit szerintm játsszva érdemes megtanulni, kikísérletezni, ezért nem is olvasom túl surun a témát, mert eléggé spoiler. :) -
Hubert #2956 Heh. Ha te olvastad volna figyelmesebben, akkor láttad volna hogy pont én voltam az egyike azoknak akinél 1280x1024-ben jobb teljesítmény volt mint 1024x768-ban.
A voodoo1-es szerintme túlzás, nehogy már valakit félrevezessen. :)
És Az X1800 XT az is SM 3.0, és igenis remélem hogy a 20-25 fps helyett (Argon Prime) lesz legalább 30-35. Most tényleg mi bajod van velem ? ;) -
Arden #2955 na még fél óra és a kezembe lesz az uj lapom !
adok magamnak gyógyszert, sok sok x3at !
már a gondolatára is jobban vagyok
:-D
-
Érdekes vendégség a TerraCorp HQ-n:
[center] -
saba30 #2953 beta patch:
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=121048 -
Nem tudok róla. -
Ezt nem nevezném azért olyan erősnek (FX5700LE...), a Shadereket vedd le LOW-ra.