Köszi ezt már kipróbáltam ez is segítség. Igazából ezt az alsó sorba való kiírást kissé felemásnak tartom, olyan hatást kelt számomra mintha utólag biggyesztették volna bele ezt a lehetőséget..
Még az éjjel repkedtem egy kicsit és roppant mód érdekes dolgot figyeltem meg: két hajóm egy mercury hauler és egy mercury fuper freighter bedokkolt a saját bányámba.
Követtem őket Én is, és dokkoltam a novával. a freighter elérte a nyolcadik szintet így a felszerelését kiegészítettem és elküldtem kereskedni (UT) látom, hogy kidokkol és elindul. Ekkor ütött meg a guta, dokkolás után elkezd ereszkedni, majd fordul lefelé és beleakad a hauler-be és durr... volt nincs...
Mentés betölt végig csinálom újra az előző pár műveletet, de az eredmény ugyan az... megpróbáltam még 3× majd megfordítottam és a hauler-t küldtem el a dokkból, ekkor pedig ez akadt bele a freighter-be???
Ez nálatok is előfordult már? És ha igen akkor erre milyen gyakran lehet számítani?
Nem tudom számít-e, de a béta patch van fent. Ilyen esetre nem emlékszem, hogy az előzőekben valaki is írt volna róla. De az is lehet, hogy simán átsiklottam felette, akkor bocsi a kérdésért...