F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • ilozÁ
    Szia Hubert!
    Az, hogy elmeséli a gép az (már) nem gond, viszont Én szeretem az információt látni és olvasni, mert az, jobban rögzül. Olyan információkat, mint a lőtávolság, hajótest és pajzs sebzés, sokkal jobban megjegyzem, ha látom a számokat… Erről a fórumról a Ti ajánlásaitokkal igen sok számomra nagyon informatív anyagot gyűjtöttem. Sajna én így működöm… Az sem egy elhanyagolható hogy az angolt Én sokkal jobban értem olvasva mint hallás után.

Azok, akik az angol nyelvet nem beszélik, de már kicsit ismerik a számítógépes játékok hasonló műfaját, itt nagyon tágan az űrben játszódókra gondolok. Szerintem ezen információk a képernyőre való kiírásával könnyebben tudnak az adott játékban tájékozódni (ha bizonyos szavakat megértenek „shield, hull…stb.” ill. esetleg, ha veszik a fáradságot és egy szótárt, akkor van idejük lefordítani. Hallás után a megfelelő tudás és gyakorlat nélkül ez nehéz. )…

Remélem nem értesz félre, semmilyen rossz indulat, vagy kötözködési szándék nincs bennem, csak leírtam az észrevételeimet azzal ami először szembetűnt a programmal kapcsolatban.

Az előző részekkel nem játszottam és így ezt a világot illetve az Egosoft megvalósítását nem ismertem.