20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • gvarga12
    ja igen goyo2 jol kiprobalta a jatek minden aspektusat
    és átfogo elemzést tárt elénk :) köszönjük

már ne haraudj de ennel nagyobb ostobaságot nem is mondhattál volna
    "Az EVE-ben arra mennek, hogy minél többet lógj rajt."
    az EVE pont nem az a játék amin 24/7 lógni kell, csak lehet
    ilyen tekintetben a többi MMOG fölé emelkedik,
    meg a PvP tekintetében is
  • Valen
    kb 1-1,5 hónap alatt és némi támogatással az eve-ben ellehet odáig jutni, hogy éemerésukedj a 0.0-s területekre. Az eve egy lassú, ráérős játék, ott nem 1-2 hétre kell előre tervezni, mint az átlag MMO-knál, hanem 3-4 hónapra.

Mégvalami: AZ eve online nem mérhető össze sem az X szériával sem bármelyik másik scifi vagy MMO játékkal.
  • Bucser
    ugye lehet tolni a küldis instakat is... nem kötelező bányászni. (énm a trial alatt egyszer sem nyúltam a bányász lézeremhez) Persze ez nem is elég, hogy túlélj esetlegesen egy 0/0-s biztonsági szektorba való belépést mert a player kalózok seperc alatt kipoddoltatnak:) (ilyenkor ugrik a hajó is me gaz addig összeszedett tudás is ha nem mentettél lkónba:) k9véve ha volt valamilyen szintű biztosításod) De én pl egy harcos beáűllítottságú karit csináltam és toltam a security küldiket:) nekem tetszett és a grafika ahhoz képest, hogy MMO qrvara bejött.
  • goyo2
    OFF:

Az EVE-ben arra mennek, hogy minél többet lógj rajt. Én próbáltam 2 hétig anno, de az idő 90% azzal ment hogy a nyomorult bányalézerem bizergálta az aszteroidát, amit vittem eladni, és megint vissza bányászni.

Nem leszólni akarom, mert marha jó játék, de szerintem több évet kell vele játszani, hogy eljuss egy olyan szintre, ho te legyél a Jani.
  • lammaer
    Köszi... igazából azon gondolkodtam, megfog-e annyira, hogy rendszeresen havi 3-4K közti összeget pengessek érte... :)
  • Bucser
    asszem az accodat 1 vagy 2 hónapig suspendre teszik és csak utana törlik mivel folytathatod a trial accot ha befizetsz
  • lammaer
    Na, én is belenéztem az EVE-be, és nagyon brutálnak tűnik... kiváncsi vagyok, mi lesz, ha lejár a 2 hét trialom :)
  • goyo2
    Köszi megnézem őket.

Most az Xtended mod van fenn, az elindul új játék kezdése nélkül is. A DDRS mod meg ha jól értettem, akkor a 2.4 verziótól lesz olyan, hogy nem kell ujra kezdeni.

• Amaro
    Ötletek, félkész dolgok vannak, de inkább a teljes átalakításra. A hozzáfűzött anyagokkal az a gond, hogy mindegyik új játék kezdését igényli, lévén a mentések nem kompatibilisek a komolyabb módosításokkal. Azonban néhány ügyes scripter ígéretes munkákba kezdett, hogy mikor lesz belőle telepíthető verzió, azt nem tudom, de ezek a tervek szerint új fajokat és szektorokat hoznak majd a játékba:

Babylon 5 MOD
    Xperiment Fusion Project
  • goyo2
    Ahogy nézegettem az EVE online-t, arra gondoltam, hogy milyen jó lenne ha az x3-ban is lenne mindig valami új. Gondolok olyanra, hogy pl. szektorok jelennének meg, benne változó tartalommal, felfedeznivalóval, új fajokkal, akik agresszívebben hóditanának mint a mostani ellenségek.

A scriptelés ezt lehetővé tenné. Szinte mindent meg lehetne oldani a játékban a mod-olhatósága miatt.

Nem ismer valaki hasonló mod-ot vagy scriptet?
  • Amaro
    Lesz az szeptember is, ahogy hallom. Kíváncsi vagyok rá, bár kissé zavar az egyetlen, eladhatatlan hajó - még ha lehet is tuningolni.
  • saba30
    jön nemsokára a darkstar one is
  • kisviku
    Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy kinek a pap, kinek a papné...
    Ez nem kifejezetten egy akciójáték, mint mondjuk a Freespace volt, de az a jó az X-ben, hogy akár azzá is teheted, ha úgy játszol.
  • gvarga12
    hi szoli :)

az EVE-et ki kell probalni (higly addictive)

ha a flagshipel a Titanra gondolsz es mert ne arra gondolnal akkor azt olyan
    6 honap legyartani es nem egy 120 fos korpnak hanem inkabb 1000 fos aliance-nak :)
    az EVE egyebkent a PvP-ben kiemelkedo messze jobb mint barmi amit eddig lattam
    sot szerintem nem tulzas kijelenteni hogy a legjobb ami letezik
    mindenkinek csak ajanlani tudom :)
  • kisviku
    Ugyanilyen jó volt, bízz bennem.. :)
    És semmivel sem csúnyább, de legalább sokkal élvezhetőbb volt.A sztori ugyan rövidebb, de legalább kiderül, hogy ki-kicsoda.
  • Bucser
    Igen. de látogass el a topicjába. És nem csak 1 hajód lehet hanem csak egyet használhatsz egyzserre. De egy MMOG-nél hülyeség is lenne 100 hajóval mászkálni mivel iit a flották ha közlekednek abban majdnem minden hajó player. maximum dronok jönnek még ki... De mindent lehet mint az X3-ban sőt a kereksedelemben sokkal nagyobb potenciálok vannak mivel mindent a piac határoz meg és nem egy AI ami kijátszható:) Valamint ott lehet gyártani csatahajókat is meg Flagshipelket is:) (de mondjuk ott egy 120 fős corp teljes vagyonába belekerül egy flagship:D) és a cuccokat legyártani meg összegyűjteni hozzá kb 1-2-3 hónap:)
  • erdos
    Nemnem, én vagyok a hülye, a titánt veszem csak a díszeket csinálom rá magam. utána kitakarítom a xenonokat meg nemtudommég kiket aztán vége. Nekem nagy élmény volt ez a játék, sok ilyet szeretnék látni ami ennyire leköt. Most az X2-őn gondolkozom, kitudja ha ilyen tartalmas az is akkor hajrá :-)
  • CsuHuCsu
    Apropó.Ismeri valaki ps-re lett írva a címe Red Sun-Colonyan Wars.Na az volt a tuti gamma.
  • CsuHuCsu
    Hali.Bocs tényleg lol vok csak sajnos nem tudtam követni az eseményeket.Köszi szépen.Gondolom jobb lett mint a 2 mert az nem tetszett annyira.Az elején semmi izgi meg stb.Szóval csalódtam :(((
  • kisviku
    Mily' csodás...lehet már gyártani is?
    A hétvégén kábé 5 kerek percet töltöttem el az X3-mal, aztán odáig jutottam, hogy letöröltem az egészet, mert úgysem fogok már vele játszani.
    Én végülis elértem benne mindent amit akartam, ne foglalja tovább a helyet.
    A lényeg, hogy feltettem a legutolsó frissítést is hozzá és sajna nálam semmit nem változott élvezhetőség terén, így aztán szép volt,jó volt, de köszönöm, ennyi elég volt.

Azért még maradok, ha kell segítség, nyugodtan kérdezzetek.
  • erdos
    Az online, ez meg nem, ott asszem egy hajód lehet itt meg rengeteg.
    Jah, rááltam a Titánok gyártására, egy fullra felszerelt hajó kicsit több mint fél nap alatt összeáll, fegyverzettel jumpdrive-al, energiával feltöltve :D
    Két hét és igen rossz idők jönnek el a Xenonokra...
  • Cowek
    Az EVE-Online több ennél?
  • Bucser
    VAn sőt sokkal jobb mivel itt tekjes állomás komplexeid lehetnek és önnön birodalmat is építhetsz.. talán a legösszetettebb single game amit eddig láttam. pláne modokkal. Ha ebben a témában többre vágyom előfizetek Eve-onlinera:D
  • jano1
    A privateerhez sajnos nem volt szerencsém, de szerintem szuper a játék.
  • Lobsterman
    Ú királyság. És van olyan jó is? :D
  • jano1
    Az utóbbi
  • Lobsterman
    Lehet hogy ez hülye kérdés lesz, de nem vagyok nagy űrszimulátor fan.
    Ez a játék sima repkedős, lövöldözős, mint a freespace, vagy olyasmi mint a privateer volt anno, tehát a főszál mellett kereskedelem, mellékküldik, hajófejlesztés meg minden ilyesmi?
  • Zeenoo
    csak csendben súgd meg, hogy eredeti-e a játék ?

mert ha igen, akkor gáz, ha meg warez akkor ... igy jártál
  • erdos
    köszi szépen
  • circa
    Meg van mind a kettő
  • gvarga12
    DX 9c vagy esetleg SP2 ???
  • circa
    Van valakinek ötlete, hogy miért kapom ezt a hibaüzenetet, a játék telepítőjének indításakor?
  • kisviku
    Folytatom.

A PPC-vel ne is próbálj manuálisan lődözni, egyetlen esetet kivéve.Baromi lassan fordul, a gépenek sokkalta több esélye van ha Ő irányítja.Az egyetlen eset, amikor Te támadsz egy csatahajót és SZEMBŐL mész neki.
    Ilyenkor elég egyenesen tartani, amíg ki nem kerülöd egy ügyes maőverrel, elkerülvén az ütközést.
    Mert ha Te lősz vele, sokkal gyorsabban lő, mint ha a gép egyenletes ritmusát követné.Ráadásul nem fogja elvonni a figyelmét egy-két szar kis vadász amit megpróbál lelőni a front ágyúkkal, hanem Te összpontosítod az összeset, ami valljuk be nagyon fontos, mert az életed múlhat rajta.
  • kisviku
    Kérem szépen:

- A PPC elengedhetetlen, de nem jelenti azt hogy mindenhová azt kell berakni.Javaslom, hogy elülső ágyúkra, az oldalsókra és esetleg hátra helyezd.
    -Szükséged lesz még AFAA-ra is, én személy szerint a Gamma PPC-vel együttesen használom a jobb és bal oldali lövegekben, amelyet mindjárt kifejtek miért, de előbb még elmondom, hogy a felső ágyúkra is azt tedd.
    Alulra nem kell FAA, mivel a támadások zöme oldalról és előlről jön.
    -Hogy miért is kell a PPC-kkel együtt használni? A PPC nagyon erős,messzire lő, de lassú mint a tetű.Az FAA ezzel szemben rövid hatótávú és gyors, valamint kifejezetten alkalmas beérkező rakéták és vadászok ellen.
    -Természetesen amikor a PPC elkezd lőni, akkor a Flak is még ha ellenfél nincs is a közelében, de nem baj, sőt szerintem jó is.A vadászok úgyis szeretnek szemétkedni közelről, így cafatokká apríthatod őket, amíg ők azt hiszik, hogy kiröhöghetik a PPC ágyúidat.

Továbbá, lehet használni a HEPT-eket is, egész jók, de nagy csatahajók ellen szart sem ér.Nekem az egyik specialitásom mindig az volt, hogy volt nálam többfajta fegyver.Ha vadászokkal küzdöttem, elő a kisebb és gyorsabbakat, ha csatahajó kell, akkor a nagyokat és ha mindkettő van vegyesen, akkor " vegyes tüzelésűre" vettem a figurát... ( Ej 'be csodás ez a magyar nyelv, nemde?)
  • kisviku
    Öhhhm.
    Nem tudom feltűnt-e, hogy már több mint 4000 hozzászólás van itt.Elég, ha csak egy olyan 30-40-et olvasol vissza és egyből kiderül, megjelent-e már...

Ha nem sikerül kitalálni, akkor elárulom, hogy kábé 8-9 hónapja van kint.

Itthon nem kapható, ne is keresd.Lehet persze warezként "megrendelni" vagy hivatalosan az Egosoft-tól Németországból.
    Az áráról a fejlesztők oldalán tájékozódj.
  • erdos
    Tudnátok mondani egy jó fegyverösszeállítást a titánra? Ami bevált már, ne kelljen kikisérletezni.
  • Titan
    szerintem több....
  • Bucser
    PFFFFFFFFFFF LOL!!

kb fél éve kint van:D
  • CsuHuCsu
    Bocs hogy így rátok török de tudja valaki hgy az x3 reunin mikó jön ki??Lehet hogy leírtátok csak nincs időm elolvasni.Előre is köszönöm.
  • kisviku
    Simán...nem is tudom mennyi idő alatt.De a vége már borzalamasan nehéz volt, mert magas szintű volt a karakterem.
    Ha kérdésed van, vagy a fórumában vagy priviben kérdezd, ne zavarjuk itt az X3-at...