20430

F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • jano1
    Amaro oldalán regisztrálnod kell.A letöltés menüpont csak utána jelenik meg.
  • erdos
    Szkript kell hozzá de nagyon nem éri meg, soksok milliót áldoztam rá mire lett egy Vice Admiralom és nem voltam tőle elragadtatava, a drága pénzért kiképzett pilótákat Novástul hullajtotta mint a legyet. Ráadásul piszok időigényes a képzés.
    De ha belevágsz Amaro oldalán fennt van. Csak a neve nem jut eszembe :-)
  • Repiv
    Sikerült szétlőnöm az aszteroidát olyan mine drillel, kb 1 millámba került(hajó+felszerelés), de legalább már letudnak szállni a hajók az állomásra.

Utólag deritettem ki, hogy hornet rakétával is szétlehet küldeni a roidokat.
  • bigapó
    off:

kösz, majd ha lesz otthon netem megkukkantom, itt melóba örülök, ha nem fagy ki 3 oldal egyszerre történő futtatása során...ja és maaaarha gyors. bár lehetne rosszabb is, úgyhogy nem szóltam semmit:)

on:
  • Alwares
    Próbáld csak ki van 14 napos trial, igazából nem irhajós lövöldözős, bár az is van benne. Igazából minden van benne ami egy sci-fi ürhajós MMO-ba kell. Próbáld ki nyugodtan ! Hivatalos oldal
  • bigapó
    azt nem ismerem, de ha űrhajós-lődözős, akkor sejtem milyen lehet:))
  • Alwares
    Nem hiszem hogy az EVE online után nehézkes lenne.
  • bigapó
    eleinte nehézkesnek és bonyolultnak tűnhet a kezelőfelület, de ez ne rémmisszen meg, mert egy idő után már kézreáll (meg persze átvariálhatod az egészet:))
  • Alwares
    Akkor kicsit hasonló az EVE online-ra. Csak offline, megnézem magamnak...
  • bigapó
    inkább szimulátor, de van benne olyan is, hogy ha rákattintasz egy objektumra, akkor ott kiválaszthatod, hogy mit akarsz vele (ez általában követés, dokkolás támadás). próbáljátok ki és meglátjátok.
  • Alwares
    Láttam belőle pár képet, szerintem EVE online szerü lehet, nah mindegy majd a profik megmondják olyan-e.
  • bigapó
    kössz közben megvan az oldal, de nekem IE-m van és azalatt nem jön be tökéletesen. segítenétek megtalálni azokat a táblázatokat? hogy hol keressem. nekem olyan menüpont (semmi menü nincs egyébként) nincs, hogy letöltés vagy táblázatok.
  • Crazy Mate
    Ebbe az űrhajót úgy irányítjuk,hogy oda kattintunk ahova menjen,vagy mintha egy szimulátorral játszanánk,nyilakkal,mint a freelancert?
  • Alwares
    Ez a játék hasonlit a Darkstar One-hoz nem?
  • kilyking
    Ebbe a játékba le lehet szállni a bolygókon?
  • jano1
    http://x3reunion.fw.hu/news.php
  • bigapó
    kösssz:))

az azelőtti kérdésre tudsz valamit?
  • Kondor
    Gooogle a barátod! Beírod: 'Amaro X3' Hajrá ;)
  • Kondor
    Már kérdeztem egyszer, de nem hiszem el, hogy senki nem tudná. Hogyan tudok vadászpilótát ültetni az M5 vagy M4 vagy M3 vagy M6 vagy M2-es hajóimba?

Pls help!!!

Amúgy van saját szektorom :D . Szkript kell hozzá, de a gép elfogadja mint a Te szektorodat. Telipakoltam állomásokkal, van Trading Station, Equipment Dock miegymás... Baromi jól néz ki ráadásul. A szektorkapukat Laser Tower-ekkel védem. 10/kapu így a beérkező kalózforgalom egyenlő a 0val, mert mikor kiugranak a kapuból, már füstölnek is... Amúgy ez jó stratégia recognition-t szerezni. Fogod, raksz 5 lézerágyút egy Paranid szektorba ami mondjuk Split Fire alatt van és azok a bejövő kalózforgalmat leredukálják. Téged meg istenít a Priest Duke. Mindenki ki akarja irtani szegényeket. Én haver vagyok a 3 szemű arcoknál...
    Visszatérve a saját szektorhoz, tehát van 3 csatahajóm (M2 osztályú )(Argon-Teladi-PAranid) 1 Teladi Condor (M1 osztály) meg 4 Centaur meg azok kísérete (4 nova, 4 buzzard). Van Hornet Missile, Firestorm Torpedo, meg Thypoon Missile gyáram.

Ja és mindezt Bala's Gi Joy szektor alattiban rendeztem be.

Egyszóval istencsászár az egész...de ennél a pontnál elkezdett uncsi lenni...
  • bigapó
    az hol is van? link?
  • bigapó
    elolvastam a tippeket, köszönöm szépen.

pár kérdésem azért lenne:

1: a FAQ-ban olvastam az universe traderekről. a sima sector trader-hez is kellenek ezek vagy csak érdemes már mindent megvenni bele az elején?
    azaz mi a minimum amivel sector trader-t lehet csinálni? és ez mennyibe kerül kábé?

ööö... most nem jut eszembe több
  • Kondor
    Az egyik Xenon vagy Unknown szektorban van egy 102 es yieldes szilikon aszteroid.
    NEm hülyeség Amaro sitejáról letölteni a táblázatokat, baromi sokat segítenek...
  • bigapó
    nekem AMD3000+, Geforce6600 256MB, 1 GB Ram és minden maxon, vígan megy. asszem 4x-es antialiasing is van. néha akad, de az nem zavaró és leginkább akkor, ha benyomom az időgyorsítást. csata közben még nem volt gond, mondjuk nem is voltam Yavin-4 szerű csatákban (SW rulez)
  • Bonczi
    Oks, köszi.
    És mennyi a maximum?
  • Bucser
    yield hozam. Azt mutatja, hogy mennyire lsza produktív a bánya amit rá raksz legyen az Ore vagy Silicon.
  • Bonczi
    Oké akor megvan a problémám.....mi az a yield? :)
    És miko tudom megnézni?Mikor lerakom a bányát?
  • deMarco27
    Az normális amúgy, hogy feltettem a 1.4.0.3-mat és 0.2-nek írja ki?
  • Repiv
    ja és köszi, jo ötlet.
  • Repiv
    azt a mining drillt megprobalom majd... elméletileg attol szétesik a roid?
  • bgabor
    Nem, csak nagyobb űrcsatáknál egy picit. Nyugodtan nekiállhatsz.
  • Bucser
    nincs.

De alul kereső.

Szaggatás: 1.4.02 óta nekem nem szaggatot igazán jelentősen. Igaz, hogy egy 4.2-es X2-m van 2 giga rammal.

Sokadrészt meg: ha lehet egyben küld a Hsz-eket nem chat. thnx.
  • Crazy Mate
    Van benne földközeli repkedés?
  • Crazy Mate
    Szaggatna a játék a gépemen?(Geforce 6600 GT,1 gb ram,2.8 ghz processzor)
  • erdos
    szétlőni nem lehet? ezt még nem próbáltam...
  • Bucser
    és ha Mining drillerel szétvered az asteroidát??? vagy csak kisebbekkel működik?
  • erdos
    nem tudom hogy kell-e hozzá, de sztem nem mert akkor hibaüzenetet adna és nem is indulna el a szektortréder. valszeg rossz a szektor amiben próbálod, a Home of lightet teszteld meg. Aztán ha elérte a lv8-as szintet akkor kinevezed universe tradernek és ömleszti a zsetont. Nekem a gyárak mellett 25 UT-m van és csak úgy döntik a manit, el sem tudom költeni pedig most komoly flottaépítésben vagyok és a csatahajók nem olcsók...
  • deMarco27
    Én vagy négy-öt szektorban próbáltam, de sehol semmi. Neked van hozzá best sell/buy sw-d?

Este kicsit kiakadtam. Elfogtam 2 bustert egy falcont meg egy teladi harriert egy csatában, erre egy singli kis kalóz harrier lelőtt mielőtt bedokkoltam. Áááááá! Nem vetett szét az ideg.
  • erdos
    előtte megnézted hány yieldes?
  • Repiv
    Lenne egy kérdésem megint:
    leraktam korábban egy silicon bányát az ore beltbe, ment is minden jól jött a lé.
    egy ideje észrevettem hogy nemnagyon hoz hasznot és hoyg a szállítóim csak kerülgetik nemszállnak le, a következőt vettem észre mikor én is megpróbálam bedokkolni:
    a leszállást segítő fénysor végéhez ahol az autopilota elkezdené a leszállást odakavarosott egy másik roid és ezmiatt semmi nemtud leszállni!!
    Létezik megoldás erre? (tractor beamem és nagy hajóm a vontatáshoz még nincs)
    köszi
  • Bonczi
    Nah, vettem egy Silicon bányát, de nagyon lassan jön a pénz...nagyon de nagyon... Nem tudtok vfalami orvoslást rá? 2 Mercury van hozzárendelve, az eggyik eladja a silicont, másik emg hozza az EC-t. Az EC-et már leállítottam, mert tele volt a bánya ECvel, viszont nagyon lassan termel...
    Egy másik Mercuryt én beraktam a Home of Light szektorba, Trade Software MK3-al és tanusíthatom, hogy önti magából a pénzt :)

Ennyi lenne

Üdv:Bonczi