Kondor#4972
Már kérdeztem egyszer, de nem hiszem el, hogy senki nem tudná. Hogyan tudok vadászpilótát ültetni az M5 vagy M4 vagy M3 vagy M6 vagy M2-es hajóimba?
Pls help!!!
Amúgy van saját szektorom :D . Szkript kell hozzá, de a gép elfogadja mint a Te szektorodat. Telipakoltam állomásokkal, van Trading Station, Equipment Dock miegymás... Baromi jól néz ki ráadásul. A szektorkapukat Laser Tower-ekkel védem. 10/kapu így a beérkező kalózforgalom egyenlő a 0val, mert mikor kiugranak a kapuból, már füstölnek is... Amúgy ez jó stratégia recognition-t szerezni. Fogod, raksz 5 lézerágyút egy Paranid szektorba ami mondjuk Split Fire alatt van és azok a bejövő kalózforgalmat leredukálják. Téged meg istenít a Priest Duke. Mindenki ki akarja irtani szegényeket. Én haver vagyok a 3 szemű arcoknál...
Visszatérve a saját szektorhoz, tehát van 3 csatahajóm (M2 osztályú )(Argon-Teladi-PAranid) 1 Teladi Condor (M1 osztály) meg 4 Centaur meg azok kísérete (4 nova, 4 buzzard). Van Hornet Missile, Firestorm Torpedo, meg Thypoon Missile gyáram.
Ja és mindezt Bala's Gi Joy szektor alattiban rendeztem be.
Egyszóval istencsászár az egész...de ennél a pontnál elkezdett uncsi lenni...