20430
-
hova tőlcsem fel van Windows Live Messenger azon átudom küldeni jelentkez be a cimem [email protected] -
SaGa Jr #5829 Ügyesen. :-)
BEállsz a starthelyre, majd mikor indul a verseny gyorsítasz. A lényeg ugye tiszta. Elmenni a kis pontok közelében és nem lesodródni/kihagyni egyet sem, valamint elsőként a célba érni.
Namost ez teljesen egyszerű feladat. Arra figyelj csak, hogy a pontok közelében vedd le a sebességet. Kis sebességgel nem sodródsz ki, így szűkebben tudsz fordulni, ezáltal előbb ráállsz a következő pontra és full gázzal téphetsz felé. A többiek hajója ugyan sokkalta gyorsabb, de előbb utóbb mind nagyon elsodródnak. Nem csoda, hiszen 1000-es sebesség mellett kissé nehéz a pályán maradni. -
SaGa Jr #5828 Ha nem teljesítetted még magát a feladatot (patrol), akkor még mindig ott fognak várni téged. Keresd a Patrol Leader-t. Aztán menj vele.
Ha végeztél a feladattal, akkor majd elválnak útjaitok és te mehetsz vissza Argon Prime-ra. Miután odaértél majd kapsz egy üzenetet, hogy a Goner Temple-ben keresd meg az egyik manust. Ekkor dokkolsz majd a megadott helyen és az állomáson tartózkodó emberkét felkeresed (felhívod gyakorlatilag a szokásos módon, ahogyan kommunikálni lehet az állomáson tartózkodókkal). -
modoshawan #5827 Hi! Lenne egy kis problémám... 
Nem tudom folytatni az X3 történetét. Elkezdtem játszani, megkaptam az első küldit, de inkább kereskedni kezdtem. Van egy gyáram, kereskedőhajók stb...
De a sztorit nem tudom felvenni. Elmentem a Goner Temple-be is, de ott senkivel nem tudok beszélni. Az őrjárat útvonalát is többször végigjártam, de semmi.
Ha valaki tud segítsen légyszi. Előre is kösz.. -
Micsu #5826 3. küldetés hogy kell megcsinálni azt a versenyzős baszást, már nagyon idegesít :( -
DeviloftheHell #5825 küld el a fálj kiprobálnám -
de találtam egy másik megoldást is magát a 04 cat filét kicsomagolni és ugy belerakni talán menifog -
álandoan ezt irja ki cannot open target file az utvonal utána file name
syntax is incorrect -
DeviloftheHell #5822 mértnem engedi berakni? -
ugy nézki van gond a forditás alakul de sehogy nemtudom berakni a hejére
valami nem tecik neki pedig ki kelene probálni enélkül nincs értelme csinálni ojan valakit keresek aki scripts ir vagy jártas benne -
ahoz nem kell reg -
DeviloftheHell #5819 a magyaritás portálra meg sajna nem lehet regisztrálni pedig egy két játék béta magyaritásához szivesen benéznék :D -
DeviloftheHell #5818 mano szted az én hajoimon mik vannak? minde ágyuban az aa fegyverecske van csak ahogy szokás szerint átirtam csak az átirt m3+ os hajonál vettem észre hogy igencsak megdobja a hajot me a többi elöbbrobbant mint megpördült :D -
most bukantam rá egy uj fegyvere a neve concussion impulse generátor mindenkinek ajánlom pucolja a pajzsot a hajo testet ha eltalálja a hajot távolabra lőki és a hajo elveszti az irányitását ez ujdolog -
lalinov #5816 Szerintetek mit vegyek most van 4,5millám vegyek egy solar power plantot M-et vagy vegyek egy argon centaurt??? -
jano1 #5815 Olvasd el Zombye hozzászólását 5792 -
Nonoo #5814 És hogy mentél tovább?
Melyik mentett állásodtól, vagy valami másképp működött, mert elkezdtem szinte előröl és most sincs ott a csaj a trading station-on!!
Vagy nem is egyszerűen a csajt kell keresni?
köszi -
va bene lehet kapni a hajot csak ugylehet birtokba veni ha kiszálsz
meg kőzelited atolfüg mekora a hajo 20 - 1km meg nyomod a t utána az i t és kapsz egy menüt enter sip -
Ace McCloud #5812 Az x2 Ben volt egy olyan szerkezet hogy Advanced satellite ebben a játékban ilyet még nem láttam. Létezik és keressem szerintetek, vagy vásárolgassak csak nyugodtan a navigation satellitből??
Szerintetek hogyan helyezzem el őket, hogy ne szedjék ki mindíg az ellenfeleim??
A vonósugár alapfelszerelés a játékban, vagy egy modnak köszönhető a megléte??
X2 ben volt egy olyan mód ha kiugrasztottam egy pilótát a hajójából, az automatikussan az én felügyeletem alá helyezte magát.
Itt nem tudtok valami hasonlóról??
Merre lehet venni Mercury superfreightert?? Az Argon shipyardon nem láttam!
Ha kalózszektorban captureolok nem pirat hajót, azis csökkenti a reputációmat az elfoglalt hajó tulajdonosának a fajánál??
Ugyanúgy lehet khaak hajót elfoglalni mint az x2 ben, és ugyanolyan zúzóssak a fegyvereik??
Találkoztam egy ufóval a játékban! 2 szektoron keresztül követtem, és vagánykodtam vele, de bármit tettem elfoglalni nem tudtam:o( van erre valami lehetőség??
Az x2 ben volt egy küldi amivel a boron királynő lovagja címet kapásból elnyertem. Az x3 ban nincsenek véletlenül ehhez hasonló küldetések??
Előreis köszönöm a válaszaitokat ! -
néz el ide jo hej Amaro X3 Site -
Köszönöm! Belejövök ígérem :-) -
Ace McCloud #5809 Szevasztok !
Nemrég fejeztem be az X2 történetszálát, és megrendeltem a cdGalaxistól az eredeti játékot. Ki is hozták, nagyon faxán megy, csak kézikönyvet nem mellékeltek hozzá, így a regkódomat sem kaptam meg, aminek köszönhetően az Egosoft oldaláról nem igazán tudok töltögetni. Ezen apróság ellenére oltári faja a játék 2.01 verzió egy p4 3.2 prescott 2gb ram, 7800 bliss kareszon gyönyörűen fut 1024x768 felbontásban. A látványvilágától majd hanyattestem, pedíg az x2 sem volt semmi :). Ami kicsit fájdalom, hogy ugyan próbálkoztak lendületmegmaradásos trükkökkel a hajóknál, de minden más fizikai törvényszerűséget teljessen figyelmen kívül hagytak, és ez kissé furin jön ki. Szerintem a dokkolókampó óriási ötlet, de egy komplexumnál nyugottan összedobhattak volna valami kis dokkolóállomást mint a trading centernél, vagy valami hasonlót. Amikor az aszteroidákat lövöldözi önfeledten az ember, akkoris kissé zavaró hogy jobban lassulnak a szétvetődő darabkái mintha vízben lennének.
A magyarítás kérdését annakidején felvetettem a magyarítás portálon, és azt a választ kaptam, hogy boldogan megcsinálják, amint elárulom nekik hogy mely fileokat, és milyen programmal lehet szerkesztgetni, de írtóra örülök hogy hozzáfogtatok, és lefordítjátok a program szövegfájljait!!! :).Ha nem gond, szerintem mindent fordítsatok le, hiába hangzik kicsit furcsán az anyanyelvünkön egynémely kifejezés, illetve a neveket, vagy spec. a hajók neveit hagyjátok angolul. Elismerésem és köszönetem a munkátokért, főleg ha a feladat végeztével közkincsé teszitek a munkátok gyümölcsét. Remélem nem mondok nagy blődséget, de a mobimouse is sok segítséget jelenthet(könnyen letölthető egynémely oldalról, és roppant könnyű a használata, bár bizonyára már ti is ismeritek).
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban !
Nem ismeritek a módját véletlenül hogy (ha lehet) az x2 ben elért eredményeinket (hamár a sztoriszál onnan folytatódik) átinportálni az x3 ba??
Illetve az Amaro x3 oldaláról letölthető ship creator 7.8 (vagy 8.7 nem emléxem pontossan melyik verzió) álltal beinportálható mindenféle klassz SW, BSG, Babylon5 StarGate hajók és objektumokat miképp jeleníthetőek meg a játékban??
Behúztam őket a creatorba, dolgozott velük vagy 15 percet, minden jelzés zöldre váltott, és hopp mégsem látok egyetlen ezen filmekből való hajót sem az x3 univerzumában!!!! :O(
Vala nékem egy Gameportos ódon joysticom amit az x2 ben prímán tudtam konfigurálni, de itt az x3 ban sajna sem az érzékenységét, sem semmi mást nem tudtam állítani, csupán hogy ezt a szerkezetet szeretném szorongatni játék alatt, viszont evvel még a kezdeti busterem is lassan fordul, képzelem hogy egy nagyobb hajónál mit produkál majd...
Ismertek véletlenül valami trükköt amivel ezen panaszokat orvosolni tudnám, ill azok a felhasználók akik hasonló hasfájással küzdenek(nem szeretném cserélni a kedves kis botkormányom!)???
Köszi a sok segítségért amit a portál oldalaiból merítettem, és Kisviku hozzászólásai nekem is hiányoznak :) -
lalinov #5808 hogy lehet megnézni hogy egy hajó milyen osztályú M4 M5 M6???ja és milyen gyárat vegyek most van 2 wheat farm 1 biogas factory 1 solar power plant M és 1,5 millió creditem -
lalinov #5807 hellósztok hogy lehet küldetéseket elfogadni és megcsinálni ja és hogy lehet beállítani azt hogy a mercuryjaim milyen áron vegyenek és adják el az árut és van egy mercurym ami csak 1-et tud bármiből eladni és venni hogy lehet ezt átállítani? -
oké meg probálom remélem sikerül -
DeviloftheHell #5805 ugyanugy ahogy kiszedted a mod managerrel csak a cat filébe a pontos könyvtár helyet kell megadni neki és hozzá adni felülirja és anyni de azért tegyél el egy példányt az eredeti fáljból -
PSGhunter #5804 Igen, aktív lesz. Ha kiválasztottad a mod-ot a setup képernyőn, akkor nem kell külön aktiválni. Bármelyik játéktípust elkezdheted, mindben aktív lesz... Ha nem új játékot kezdesz, hanem egy original játékállást akarsz folytatni a DDRS moddal, akkor a helyzet már bonyolultabb, de minden le van írva a "Readme" file-ban...
A Custom Universe szerintem az alapjátéktól nagyon elütő változtatásokhoz van fenntartva...ha valaki teljesen új játékot ír az enginhez...(de ebben nem vagyok biztos, csak tipp...) -
Ha kiválasztok egy módot, és normál játékot indítok akkor aktív lesz a mód? Vagy Customban kell elindítanom? Mi a különbség a Custom ban X Universe és a normal indítás közt? -
az rendbe is lene végül is van bene valami mert talán jobban mutat ugy
akor ujra kéne kezdeni de kéne pár vélemény pontosan milegyen akkor lehet irni pontosan milegyen fordit va rendbe jöhet nek a válaszok de lene egy másik gond is az szép hogy kint van a forditando anyag de mivel tudom vissza rakni a pontos hejére az xml t mertoda be kell teni hogy kilehesen probálni megy e való jába meg hogy hogy néz ki segitsetek ha lehet mert énse tudok mindent. -
Kiolvastam :-) Várnom kell ae Xtended 0.7 verzióra sajnos, mert én Steam-en keresztül vettem a gamét, így 2.02-ről indult alapban. Ezzel meg nem igazán kompatibilis a 0.6 verzió :-( Addig bepróbálom a DDRS ShipStation V2.4.1b módot. -
PSGhunter #5800 Itt a link az egosoft fórumhoz. Innen szemezgess modokat és scripteket.
http://forum3.egosoft.com/viewforum.php?f=66
Különösen ajánlott a Bonus pack-ben lévő scriptek telepítése. Ami a modokat illeti, ízlés dolga... Én az Xtended modra esküszöm, de biztosan vannak más jó modok is. -
Please segítsetek. Milyen módokat tegyek fel amik nem akadnak össze, és jobbá teszik a játékot? Átolvastam az összes módot, de alig mentem 200km-t a játékkal így nem túl informatív nekem :-(
Az ürhajókat felrakom, az gondolom nem zavar be sehová.
Továbbá milyen scriptek kellenek? Csítelni nem szeretnék. -
DeviloftheHell #5798 ööö én speciel a neveket és a rangokat hagynám angolul mert többsége értelmetlen magyarul csak a párbeszédeket meg a parancsokat kéne leforditani és az már enynivel kevesebb szöveg de ez az én véleményem -
csak az a baj minden szot én se ismerek de van időm rengeteg ezt meg kell csinálni ha az ég leszakad akkor is mert ha elkezdi valaki játszani nem lehet leteni.. -
ez valahogy igy fog kinézni ha sikerü majd..
<page id="20" title="Economic rank" descr="Stat showing success in trading" voice="0">
<t id="699000">Eladó</t>
<t id="699001">Előléptetve Eladó</t>
<t id="699002">Petty Vendor</t>
<t id="699003">kereskedő</t>
<t id="699004">Előléptet kereskedő</t>
<t id="699005">Forgalmazó</t>
<t id="699006">Előléptet Forgalmazó</t>
<t id="699007">Kalmár</t>
<t id="699008">Előléptet Kalmár</t>
<t id="699009">Hivatásos Kalmár</t>
<t id="699010">Privateer</t>
<t id="699011">Előléptet Privateer</t>
<t id="699012">Hivatásos Privateer</t>
<t id="699013">Gyáriparos</t>
<t id="699014">Előléptet Gyáriparos</t>
<t id="699015">Hivatásos Gyáriparos</t>
<t id="699016">Vállalkozó</t>
<t id="699017">Előléptet Vállalkozó</t>
<t id="699018">Hivatásos Vállalkozó</t>
<t id="699019">Mogul</t>
<t id="699020">Előléptet Mogul</t>
<t id="699021">Hivatásos Mogul</t>
<t id="699022">Mágnás</t>
<t id="699023">Shipping Mágnás</t>
<t id="699024">Előléptet Mágnás</t>
<t id="699025">Hivatásos Mágnás</t>
<t id="699026">Végérvényes Mágnás</t>
<t id="699027">Iparmágnás</t>
<t id="699028">Shipping Iparmágnás</t>
<t id="699029">Pan-Galactic Iparmágnás</t>
<t id="699030">X-TREME</t>
</page>
<page id="21" title="Fight rank" descr="Stat showing success fighting" voice="0">
<t id="699100">Ártalmatlan</t>
<t id="699101">ujonc</t>
<t id="699102">képzett</t>
<t id="699103">Besorozva</t>
<t id="699104">Magánjellegű</t>
<t id="699105">Őrmester</t>
<t id="699106">2. hadnagy Grade</t>
<t id="699107">1. hadnagy Grade</t>
<t id="699108">Oktató</t>
<t id="699109">Idősebb Oktató</t>
<t id="699110">kapitány</t>
<t id="699111">Veteran kapitány</t>
<t id="699112">Céllövész</t>
<t id="699113">Sharpshooter</t>
<t id="699114">Parancsnok</t>
<t id="699115">Lieutenant Colonel</t>
<t id="699116">Colonel</t>
<t id="699117">Hajóparancsnok</t>
<t id="699118">Vice Admiral</t>
<t id="699119">Admirális</t>
<t id="699120">mesterpilota 3rd Grade</t>
<t id="699121">mesterpilota 2nd Grade</t>
<t id="699122">mesterpilota 1st Grade</t>
<t id="699123">harci mesterpilota 3rd Grade</t>
<t id="699124">harci mesterpilota 2nd Grade</t>
<t id="699125">harci mesterpilota 1st Grade</t>
<t id="699126">mesterpilota of ász 3rd Grade</t>
<t id="699127">mesterpilota of ász 2nd Grade</t>
<t id="699128">mesterpilota of ász 1st Grade</t>
<t id="699129">Legfelsőbb Veteran</t>
<t id="699130">X-TREME</t>
</page>
<page id="23" title="Argon rank" descr="Argon rank" voice="0">
<t id="900">Hero of the Federation</t>
<t id="901">Hős</t>
<t id="902">bizalmas megbizható barát</t>
<t id="903">elfogadott barát</t>
<t id="904">elfogadott tag</t>
<t id="905">semleges Trader</t>
<t id="906">gyanus Foe</t>
<t id="907">Foe</t>
<t id="908">gyanus elenség</t>
<t id="909">elenség</t>
<t id="910">A Federation ellensége</t>
</page> -
elég jol lehet haladni a forditásal már az 1000 sornál járok de szotár gondok azok vanak mert a dativus ne mindent tud ugy forditani ahogy kéne kell egy normális szótárt szerezni akkor minden rendbe lesz. -
azt néztem én is pedig ütös játék az egész sorozat csak az a baj hogy
nem volt forgalmazái engedéjük edig remélem ezután a gyárto felébred.
kiadta a gyári x3 2.00 már sztárforce nélkül is kiváloan müködik hát van bene váltózás elég sok. -
Kösszömszépen! -
Zombye #5792 A trédingsztésünön olvasgasd el a BBS küldetéseket. ott találsz majd egy bejegyzést, hogy "pilótát keresek" aláírás, az a hölgyike akit épp keresünk.
Menj el abba a szilikonbányába, (ugyanebben a szektorban) ahova a csaj is ment, és ott beszélj az állomásmanagerrel. utána mehetsz TeládiGénbe.
Hát ennyi.
-
DeviloftheHell #5791 bezzeg a magyaritások portál csapata hozzá se kezdett sem ehez sem az x2 höz hát szép :D jó munkát ahoz a 18ezer sorhoz :)