20430
-
Zombye #6390 Elfogtam egy Khaak szkáutot, de valsz még 1% hullja sem maradhatott,mert amikor mondtam neki, hogy dokkoljon be egy állomásra,hogy ha majd lesz HQ-m akkor csinálok tervet belőle, megtett kb 400 métert, és felrobbant magától.
Bár arra gondoltam, hogy felesleges tervet csinálni belőle, úgy sem tudok fegyvert rakni rá.
-
kisviku #6389 Heh-heh...
Ez jó.Akkor inkább újat kell venni.Vagy méginkább lízingelni 25%-os THM-re
-
kisviku #6388 Én úgy vagyok vele, hogy nem kell annyi belőle.Felesleges...az Odysseusommal mindent kiírtok...
Egész nap ezt nyomtam.Építkezés és kalózok "bántása".Szereztem egy rakás hajót,irány be a MÉH-be és a blueprint alapján kezdődhet a tömeggyártás.
A Titán volt mindig a favorit hajóm, még az X2-ben is.Az X-Btf-ben meg már nem emlékszem...
Csak az a baj, hogy ba*ottul lassú.Igaz a Phoenix még lassabb. -
kisviku #6387 Háát, azt a hagyományos módon.EQ Dock és tuning.
-
goyo2 #6386 A hajók akkor is ott lennének ha nem fizetsz a poziciókért? Tehát meg is kereshetem?
-
goyo2 #6385 Néztem a script weblapját. 68 milláért árulja el hol van pl egy lepukkant titán? 
-
Nekem 6 fullos Titán és 2 egyenként 60 M3-as Novával telepakolt fullos Colossus volt a csúcs, de egy K szétkapott belőle egszerre 3 Titánt amik védték az egyik befoglalt Xenon szektort miközben távol voltam. Eléggé fájdalmas, nem is tudom mi a túróval védjem, pakoljak bele vagy 200 lézertornyot?
-
kell. ha jól emlékszem a "BBS extras" tartalmazza. -
goyo2 #6382 Én még ilynet sose láttam. Kell hozzá külön script?
-
Bonczi #6381 Nagy hajók. hmm. Én egyedül TL-t vettem. Az M2-ket szereztem. BBS-en általában el lehet egy olyat csipni, hogy bizonyos összegért megadja egy M2 helyét. 3 közül lehet választani. Persze a hajó félig le van sérülve és elég sok Yaki hajó védi. De legalább izgalmas a megszerzése :)
Én így szereztem 3 M2-t. -
goyo2 #6380 Ja, én a teljes önellátóság miatt kérdezem. -
goyo2 #6379 Csak kár hogy a hajók cargo, engine, rudder vétel miatt akkor is ki kell mozdulnod a szektorból. Vagy hogy oldjátok meg?
-
kisviku #6378 Az én HQ-m egy Unknown szektorban van Grand Exchange-től északkeletre.
Sok nagy aszteroida,silicon és ore, nagy yield-esek, KELLEMES ZENE a szektorban
üres, jól védhető, ellenség nem jön be.
Itt van most 5 Complex-em, nagyjából 18 gyár.Egy nagy XL-es SPP, fegyver és pajzsgyárak, kajaüzem (három faj kajái), önellátóak, TS hajókkal kereskednek egymással.
A szektor közepénél van a HQ, közelben semmi, jól elfér minden,bedokkolva az összes TL+1db M2-es(ez javítás alatt) 2 db M2, 2 db M6 védi a szektort.
-
kisviku #6377 Na nézzük a nagy hajókat:
Megvan az összes TL,mindegyikből egy.Fullosak,teljes hangárral.
A Split M2-t kivéve van mindegyik M2-ből egy darab, fullosan.
Van egy Colossusom 60 hajóval a hangárban és most fogok venni még egy vagy két M1-et.Aztán elég lesz.
De lehet, hogy inkább gyártok magamnak, csak ahhoz előbb megvenni, szétszedni, kivárni a gyártást, így inkább veszek.
M6 már kicsi hajó, fogalmam nincs mennyi van és milyen, de asszem azokból is betankoltam mindegyik fajnál. -
Zseblovag #6376 Nekem ilyen hajócskám van......kb 14 beta flak, és 20-20 gamma ill beta ppc, továbbá bire....gyilkos gépezet.... -
Zombye #6375 Én sajnos Script ügyben sosem voltam nagy ász. de nekem is bele kék vágni,mert elég gyéren jönnek így a különböző bérgyilok és egyéb küldetések.
Most mán én is a HQra gyúrok, már csak a TradingStation kell, de most csak kb 11 millám van, mert 5 millát eljótékonykodtam a Boron királyi Spaciflie védő alapítványnak. Igaz, hogy hogy, queen's Protectorate, vagz mi lettem, 83%on, ami azért nem roszz, De így elég sovány lett a kézpénzállományom.
A hajóelfogásba is kezdek belejönni, tegnap fogtam két novát, 1 falkont, két herriert, meg egy xenon M-t. úgy tűnik, hogy az M az egyik legjobb m4. cáfoljatok meg, ha gondoljátok. 4x5 mega pajzs, meg megy rá pulzbímemitter is. aminek mongyuk a lőtávja nem az igazi, de pl. 20 M csapatban azért már tudna alkotni. ezeket majd beszórom a HQba, oszt csináljon terveket.
Ki hova rakta a HQját? Én MidnájtSztáron gondolkodom, nekem az a szektor szinte már szakrális jelentőséggel bír, X2ben ez volt az első UNKNOWN szektor amit megtaláltam. nagy öröm volt, meghát ott van egy 102-es ore aszteroid is.
-
jó reggelt mindenkinek!
próbáltam frissíteni az Xscript installer-t valamint a Xship-est is. a program saját update-jével próbáltam, letöltötte a megfelelő fájlt - mindkettőnél van újabb verzió - elkezdte telepíteni, de mikor a végéhez ért, akkor azt dobta ki, hogy nincs korábbi verzió telepítve, nem sikerült a művelet. (?!)
ilyenkor mi van? szedjem le valamilyen oldalról és úgy telepítsem? esetleg szedjem le előtte a régi verziót?
ja és magát a script-eket is frissítettem, ezzel gond nem volt, de volt köztük olyan amit nem lehetett, mert invalid-ot írt ki és teljesen kifagyott a progi. -
Azt hiszem egyszer már irtam,a BSG Pegasus 20db 10GJ pajzsot lehet venni rá, igen meggyözöen tudja ritkitani az ellenséget, pláne ha a 120 férőhelyes hangárját is kihasználjuk.Az ára sem vészes, alacsonyabb a többi M1 nél (ez beállitás kérdése, én az alapot használtam),ezt a hajót bátran be lehet küldeni egyedül egy xenon szektorba. -
DeviloftheHell #6372 hát azon is szaggatna ahogy án csináltam multkor :D teljes flotta be a xenon sectorba kb 30 tyr volt egybe szépen egymás után ugrottak be és vagy 200 m1/m2 es xenon hajo estére az egeret meg is birtma mozditani anynira nem birta a videokártya
-
kisviku #6371 Igen ez a "valószínűségszámítás" elég rossz.Ez nem változott az X3-ban sem.Egy M2 egy másik M2-t nem biztos, hogy legyőz, csak ha vele egy szektorban vagy.Ugyanez érvényes a többi hajóra is.
A Xenon K-nak csak 6 gigás a pajzsa (ha jól tudom), miíg egy Titannak vagy egy Raynek 8-9.És így is a gép nyer...nevetséges.
A szaggatás...hát igen,de nem mondod, hogy 8800 GTX-en is...meg is őrülnék... -
A 347 és a 472 is igencsak népes, de kiirtható azért. 5-6 csatahajó meg 2 fullra m3-mal tömött anyahajó elég hozzá csak szerencse kell hogy te beugorj elsőnek, elcsalj a kaputól mindenkit hogy legyen ideje a flottádnak beugrani. Utána az összes m3-ast támadásba dobni és amíg őket szedegetik az m1-m2-k addig a csatahajók szétkapják őket, utána meg a maradék kishajók és az állomás. Max 1-2 csatahajó és olyan 30-40 M3 a veszteség. Mindez persze diafilmen vetítve 8800 GTX-en :D
Viszont utána egyesével ugrálnak majd vissza a xenon cstahajók és ha nem vagy a szektorban két titánból is űrszemetet csinál hála a gép csudajó eredményszámításának. Ha bent vagy a szektorban akkor semmi se marad a xenon anyahajóból.
-
kisviku #6369 Az X2-ben én is őket akartam kiírtani, ment is szépen de meguntam.
Itt nem bántom egyik fajt sem a kalózokon és a Xenonokon kívül.
A Khaak meg nem nagyon jön át,így én sem megyek hozzájuk.
Arról nem beszélve ,hogy semmilyen fegyverrel nem tudsz a Khaak Destroyerek ellen menni, max egy Teladi Phoenix-el és/vagy sok vadásszal.
A Phoenix a gyors pajzstöltésével és a 10 Gj-os pajzsával nagyon ott van a szeren. -
kisviku #6368 Az X2-ben megpróbáltam kiírtani a Xenonokat,de nem ment.
A Xenon 347-be visszajöttek mindig és asszem ott volt nekik egy Shipyard.
Ott elég brutál dolgokat művelt a gép.Volt olyan, hogy visszarakta a nagy nehezen kiírtott 30-40 M1-M2-t plusz a kisebb hajókat a szeme láttára egy(!) másodperc alatt!
Itt talán el lehet érni e totális elsöprést, ezt egy-két Xenon szektorban már tapasztaltam, de a 347-es itt is védett erősen.
-
Bonczi #6367 Jó cél. Én is pont ezt próbálom elérni. 
És a Splitekkel fogom kezdeni

-
goyo2 #6366 Adjak neked célt? :-) Irtsk ki mindenkit, vagy legalább fajonként.
Durva vagyok mi? Én azt próbálom elérni csalás nélkül, hogy annyira önellátó legyek, és betartalékoljak mindenből annyit, hogy a kereskedés nélkül is totális háborút inditsak valamelyik faj ellen. Persze előbb teljesen kiirotm a xenon, kalóz jószágokat. Aztán elkezdem utána kezdem előlről a .7 XTM-el.

Sajnos tök kevés időm van rá. Heti kb 2-3 óra. Most tesztelem hogy pl. titánnal hogy lehet gyalulni khaakot m1-m2, úgy hogy nem ülök bent, de bent vagyok a szektorban.
-
DeviloftheHell #6365 hát én jobban szeretné kegy bazi nagy hadihajó feldélzetén vadászni az ufokra :D me nem adnak technologiát :D -
hát nemtudom, nekem már így hogy nincs célom unalmas lett. A kalózokat folyamatosan szűröm, 20-25 legfontosabb szektorban m6-os párok szedik szét őket, minden kalóz, xenon szektor egykét kivétellel a felügyeletem alatt van, eléggé kemény flottám is van. Asszem ha kijön a 0.7 akkor elkezdem előlről. -
Summa summarum, pár száz évvel előbb születtünk a kelleténél, hisz ha az időzítést nem tolják el, miénk a galaxis. Így viszont, mire ebből halvány realitás lesz, én már rég
. Marad hát az X széria
-
kisviku #6362 Muszály volt kihagynom egy hosszú időt, mert most is a rabjává lettem és másról sem szól a meló utáni életem, hogy elvonulok nagy magányomban az X világába.
Nagyjából olyan ez a játék,mint egy drog.Rászokni könnyű, leszokni nem annyira.
Mivel az űr világa jelen pillanatban az ember számára elérhetetlen, ezért legalább az illúzió legyen meg.Nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné felfedezni egy új világ titkait,kalandozni az űrben, megismerni más népeket vagy egyszerűen csak vonzza ez a hangulat.Soha nem fogunk eljutni ide (legalábbis nem a mi életünkben), legyen hát lehetőségünk csodálni és könnyes szemmel figyelni az X világának alakulását.
S ki tudja,lehet, hogy mások meg a sikerélményeiket szeretnék ebben a világban kiélni.
Azok a gyönyörű bolygók,világok,csillagrendszerek, és az a hozzátartozó zene,amiért külön köszönet a szerzőjének, egy olyan fenomenális világba kaluzolja el a látogatót, amit nehezen felejt el.
Itt könnyebben eléri az ember (játékos) a célját, mint a valóságban.Az álmaimat sikerült megvalósítani, a céljaimat elérni és ez nagyon jó érzés.Kár, hogy az egész valótlan és egy illúzió.De akkor is szép.
-
kisviku #6361 Óhhh...mily' megtiszteltetés! 
Szenk jú veri máccs!
Már épp kerestem, melyik kategóriába tartozom...
Én lemondottam anno arról a (szintén) megtiszteltetésről, hogy jómagam lássam el a topic Admin-ját, mivel az egy felelősségteljes beosztás és ráadásul cserben hagytalak Titeket egy jó időre, így nem én érdemlem meg azt a posztot, hanem inkább Téged javasolnálak/javasoltam.
Én csak azért vagyok itt, hogy segítsem az újakat/régieket és azt hiszem egy fórum erről szól.Hál'Istennek, hogy itt egy normális csapat van eme témában. -
Ace McCloud #6360 

-

-
Azt hiszem, kevés azon játékok száma, melyek simán átvészelnek egy év kihagyást, sőt, még újat is tudnak nyújtani, de az X3 ilyen volt, van, s lesz az X4-ig. Amúgy nagyjából lehet követni, ki mikor játszik:
-aki gyakran benéz, de keveset dumál az játszogat;
-aki gyakran jön, és sokat kérdez/válaszol az aktívan játszik;
-aki mindennap itt van és túl sokat dumál az fórumozik;
-aki ritkábban jön, és sokat kérdez/felel, az aktív játékos
-aki alig néz be, mert mindig játszik, és akkor is csak olvas, az megszállott
-aki évente csak egy ciklusra néz be, de akkor mindent kipróbál és mindenre válaszol az kisviku
-
goyo2 #6357 A hajók szétszedésének ideje, összerakásának ideje és alkatrészigénye megvan nekem valahol otthon. Mindent az árából számol ki a gép.
Ergo könnyen kiszámolhatod hogy mit mennyi idő alatt és cuccból tudsz legyártani.
Megkeresem és megosztom veletek.
Engem is érdekel amúhy a DDRS mod. Használja valaki? Az a helyzet, hogy az Xtended .7 miatt nem valószínű hogy ujrakezdem az egészet.
-
Zombye #6356 OK!
Sikerült.
Még egyszer THX!
-
kisviku #6355 Avatar...jééé, ezt én is kérdeztem anno. 
És ahhoz mit szólsz, hogy én utoljára 2006 Februárban léptem be a játékba?
Persze kivéve az elmúlt két hetet... -
Zombye #6354 ŐŐŐ, Köszönöm, mingyá be is próbálkozom.
-
Az avatar egy kis kép, animáció, vagy hasonló, ami téged hivatott jelképezni - mondhatnánk egy kezdetleges virtuális ÉNednek is. Magyarán válassz egy képet, ami közel áll szívedhez, vagy stílusodhoz, netán hangulatodhoz, és kész. Ott választhatsz, ahol kéri, hogy add meg. -
Zombye #6352 Bocsánat, help mí! -
Zombye #6351 Nos srácok, megnéztem, hogy mióta nem toltam a gémet és elszörnyülködtem. Utoljára tavaj december hetedikén tőtöttem be azt a küldetést, amikor ki kell szabadítani a don lányát.
Úgyhogy, mostan belépek, és jáccom egy szépet.
Igaz arra már nem emléxem,hogy hogyan kell a script editorba belépni, de majd rájövök.
Amaro oldalára próbálok reggelni, és most jön a nagyon okos kérdés:
Mi az az avatar? Őt ugye meg kell adni mert vörös csillagos!
Szóval akkor plíz help hí, addig is megpróbálom feltolni ezt az Assasin Guils scriptet, és ha futtatni is képes leszek, na az lesz a szép világ.