20430
-
SaGa #10349 Van egy autotrader sector lock nevű script, ami elvileg azt csinálja, amit szeretnél, de nekem gyakorlatban nem vált be valamiért... -
Delyn #10348 Bocs hogy igy beleszólok a mostani beszélgetésbe de lenne egy gondom,
felraktam a station trader scriptet olvast hogy jó de a hajóim olyan szektorokba is ugrálnak amibe nics is satom és vh látják az árakat ott is
, attól félek beurik majd vm kalóz szektórba és ripityára lövik majd .
Kérdés hogy akadájozzam meg hogy ne ugráljon beegyes szektorokba vagy csak oda ugráljon ahol van sat/vagy hajóm
ui.: én nem voltam abban a szektorban ahová ment ...
előre is kösz -
Ace McCloud #10347 Tomonor 10322 es hozzászólását a magam részéről maximálissan támogatni tudom, illetve a T típusú hajókat kellene kicsit átgondoltabbá tenni kicsit jobban mint a 10330 ban. -
Ace McCloud #10346 Ellenben azokkal amiket leírtam, szerintem nem rosz dolog hogy a fejlesztők alapjátékot csináltak, amire modolni lehet, ill scripteket rakni, mert így mindenki alakíthat a saját szájíze szerint. Azonban vannak dolgok, amikkel az alapjátékot sem ártana fejleszteni. többnyire ezeket írom le. -
Ace McCloud #10345 Tulajdonképpen a xenonok előszeretettel lövik halomra egymást némi ösztönzésre, és megfelelő ponton elmentve, majd újratöltve elintézhető hogy mind 15 - 30 gppc - t dobáljon el. Ezután már csak azzal kell ügyeskedni hogy transzporterrel berántsam az elhagyott csomagokat.
Mielőtt valaki bevádolna hogy piszkos csaló vagyok, közölném hogy ez igen kemény meló. 1 hét alatt sikerült kipucolni a rendszereket, bár tényleg könyebb volt mint egy m3 al. Azonban az yt1300 nálam 3.5 milla alapfelszereléssel. -
Ace McCloud #10344 yt1300 bbsnek köszönhetően tuningolva a sebesség és a rudder. Shonen ányúval, és van egy sziklabogaram, ami használhatatlan, de jól mutat (pont mint egy szerető) -
Ace McCloud #10343 A többieknek mi a véleménye az elhangzott fejlesztési ötletekről??
A magam részéről a légköri hajókat jó dolognak tartom, kiváltképp ha bolygóraszállás lesz. Jó ötlet szerintem még a felszíni bombázó, de az elfogyó üzemanyagot nem támogatom.
A fizetendő költségeket a magam részéről úgy látom, hogy minden állomáson fizetni kelljen a dokkolásért, az esetenkénti készletfeltöltésekért. A kapukon való áthaladásokért akkor fizetni ha a fajnál a repud nem ér el egy bizonyos barátságossági mértéket. Az energiaátirányítás szintén nem a legmegfelelőbb ötlet szerintem, bár a freespaceben, és a nexusban (amik szerintem atomjó játékok)frankók voltak, de itt a fegyver, a pajzs, és az egyéb generátorok a teljesítményükhöz mérten lennének hivatottak kiszolgálni az alrendszereket. bizonyos típusra bizonyos max súlyú, méretű és teljesítményű generátorokat lehetne rápakolni, és ez befolyásolná a gyorsulását, és az irányváltoztatási képességét (tehetetlenség).
Fix bányákat bolygókon lehetne építeni, az aszteroidák elfogyóak lennének, és egyéb gépek bolygóraszállásához dokkolni kellene egy Bolygó - űr szállítóhajón (afféle komp) ezzel a bolygófelszín betöltése is megoldható lenne. Addíg valami átvezetőanimot nyomhatnának. Természetessen a bolygóraszállási modul kikapcsolható lenne, hogy a gyengébb vassal rendelkezőket kíméljék, és afféle Haegemonia típusú dologgal váltanák ki. Faja lenne ha naprendszerekbe vinnének a kapuk, és azon bellül lehetne közlekedni a bolygók között a járgányokkal. Esetleg főrendszerek közti kapulk lennének, ahonnan alrendszerekbe vezető kisebb kapuk lennének kialakítva, bár ez már tényleg nagyon elhagyja az x univerzumot. A fegyverek bővítését mindenképpen támogatom, és érdekes lenne ha fajspecifikus pajzsok, fegyverek, hajtóművek, vázak lennének.
Pl a Boronok hajóji szerkezetileg, és hajtóművileg jobbak lennének, tekintettel hogy nagy mennyiségű vizet kell szállítaniuk. A Paranid pajzsok erősebbek lennének, a Teladiak fegyverek, és hajtóművek terén jeleskednének, a Splitek szenzorok, és ugróhajtóművek tekintetében lennének erősebbek, ésatöbbi. Természetessen egyik faj gépébe a másik faj dolgait beépíteni jóval költségesebb lenne, de sokkal nagyobb teljesítményű hajókat lehetne felállítani. Véletlen eseményeket is tennék bele mint a haegemoniában, mint napkitörések, aszteroidaveszélyek, és hogy az utazás során kiragadják a hajót a hypertérből, föleg a kalózszektorok környékén. -
#10342 Jaaa, vettem észre De semmi gond eddig, a Hyperion segítségével űrhulladékká lett mind! 
L -
#10341 Szééép! Milyen hajóid vannak, Ace?
L -
Ace McCloud #10340 Hú de nagy az arcom... Bocsi.
Valaki tud valamit Kockáspitonról, és az x3 magyaritási projectjéről??
Tartja vele valaki a kapcsolatot?? -
Ace McCloud #10339 Hi !
Lehetséges hogy az xtm.7.3 paccs csinálta, de nálam szabadon átjárható lett a xenon core körüli xenon sectorok mindegyike. Tulajdonképpen kitakarítottam az egész területet, vissza - visszatérve az előzőekre, mivel a xenonok respawnolnak, és a fegyvereiket felszedtem, majd eladtam. Jelen pillanatban az alapküldin kívül kész a leviathan küldi, és féligmeddíg a balla gi küldi, 2 hajóm van, és 1.700.000.000. cr em. -
SaGa #10338 Hamar nyomtam küldést... Szóval: az a szektor került már valakinek képbe?
Az XFP-vel játszókhoz hasonló kérdésem lenne: a térképező program mutat több szektorcsokportot, amelyek felé nem vezet út, de a térképen ott vannak. Előkerülnek ezek valami "sztori" folyományaként, vagy csak belerakták a programba, majd megfeledkeztek róluk? -
SaGa #10337 Abban a szektorban sűrűn kóricálnak ellenséges hajók...
Amúgy: bárhonnan ugrasz ide, illetve bárhova ugrsz innen, mindig ugyanannyi EC kell hozzá...
Juteszembe: a térképen a gömb szektora mellett van még egy player szektor, mintha valami neve is lenne. -
#10336 Hagyon köszönöm!
Be is ugrottam, ahol nyomban egy khaak fregatt+korvett+cluster csapat fogadott...
Más: feltettem az xtm 0.7.3-as szkriptcsomagot... és eltűnt néhány gyár... konkrétan eddig 3 speciális pajzsgyárnak találtam hűlt helyét... Ti találkoztatok már hasonlóval?
L -
SaGa #10335 Szerintem... -
SaGa #10334 Ezek nem egy X akármennyi ékkövei, hanem egy tök más játék részei. Ismétlem: az X Univerzum és annak darabjai arról szólnak amiről: gazdasági mikromanagement és harc övözete. Nem űberhajók és azok alkatrészeinek gyüjteménye. Ilyen játék is van öméntelen mennyiségben, de azok nem ennek a stílusnak (az Elite az alapja) a követői. nem kellene az X sorozatot feloldani más stílusokkal, mert akkor nem ezt a világot kapjuk.
Amit elszúrtak az a grafikus motor kidolgozatlansága, de a többi, amivel bajotok van, ennek a világnak része. A scriptek is, meg az is, hogy a scripteket azok készítik, akik játszanak a programmal, nem azok, akik írják azt...
Amit felvázoltál, annak már semmi köze nem lenne az X univerzum élatéhez, azon kívül, hogy X4-nek nevezed...
-
tomonor #10333 Újabb ékkő az X4hez: energiamodulok:
nos, ez azt jelenti, hogy a hajó generátora, nos nem unlimited. Először is a hajónak szüksége lenne üzemanyagra(hajtómű típusától függ). Továbbá a hajónak a generátora a következőkre adja az energiát:
-Pajzs
-Hajtómű
-Sensor
-Fegyvergen.
-Fedélzeti és életfentartó computer.
Nos, mind1iket fel, illetve lejjebb lehetne tekerni:pl ha a fegyvert fel tekerjük, akkor egy IREvel is nagy eredményeket lehetne elérni... Természetesen ilyenkor jócskán fogy a root energia... De ha pl nagyobb rádiuszba akarjuk nézni a rendszert, akkor a sensort csavarjuk fel. A hajó automatikusan feltöltődne, vagy ingyen, vagy pénzér az állomásokon+üzemanyag...Hogyha egy ellenség lőtávon belül lenne(mint a többi X játékban), rögtön vörösriadót fúj a hajó, pajzsok maxra és kezdődik a harczene(bííííp)...
El tudnám képzelni, hogy egy teljes, 3D hajóbelsőben vörösriadót fúj a computer, kivillan egy piros lámpa, elkezdődik a pörgös zene, és...extázis...
Apropó zene: naon nem teccet nékem az X3ba hogy még mindig benne van még a legelső xnek a zenéje...tehát addig rendbe van hogy benne van, de mondjuk ráfért volna egy alapos remix, szintén mintaz x2-s zenékre...De az X3-as zenék naon teccenek, főleg GETSU FUNE-é

-
tomonor #10332 Amugy én nemnagyon értem a scriptek nyelvét, de olyat jólenne csinálni a scriptekhez, hogy egyes dolgokat ne a pl GENERALS, vagy PIRACY commandmenu-ből lehessen előhozni, mer az olyan CHEAT-es...Inkább olyan image-ket kéne beilleszteni a quickmenübe, tudjátok.... Tehát, ha nézitek, az önmegsemmisités képe is csak egy scriptel(BALA GI) került a menübe.
Tehát ugy gondolom nem lehetetlen.... -
tomonor #10331 Hmm. Elgondolásod helyes, de már korábban irtam, mér nem volt idejük a fejlesztőknek mindent kidolgozni: azért mer először ez a storyvonal csak egy kieg lett volna az X2-höz, de féluton meggondolták magukat, és lett a játéknak egy új engine-je. Gondolom ezér lett ilyen felületes a játék(nem volt több idejük).
De ha azt nézed milyen kreatívak a rajongók... -
tomonor #10330 ööö...több időm most sincs mint előbb, de leírom azokat a halyótype-okat, amik a légtérbe mennénnek:
T1-(a T azt jelenti hogy type) a T1 esek lennének a légtér nehézfiúi, akkora mint kb egy M5-ös, sőt őont azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, csak légtérbe fut...
T2-Lopakodó---->nos, ehez nemhiszem hogy lenne mit hozzáfűzni...
TSP: nem nincs köze a transporterekhez, ez egy ugynevezett speeder hajó, tehátmint a star wars-ba a hófutó...tehát repülés közbe a felszínre nem tud leérni.
TB- Bombázó a légtérbe!!!. Egyes feltevések szerint az X3ban az M5ös felderítő ugyebár, az M4-es BOMBÁZÓ, az M3-as pedig vadász. Nos sztem ez igy nem helyes, mivel a bombázók NEHEZEBBEK az átlagnál, tehát lassabbak. Így tehát ugy érzem, hogy az M3 sokkal inkább bombázó, mint az M4-es...
TT TTB:Air transporter, Airbus(semmi utalás a MALEVre....) -
chassius #10329 ez az.
itt van a kutya elásva. már az X2-ben is voltak scriptek és nem hiszem el, hogy a fejlesztők nem tudtak abból tanulni.
azok a scriptek amiket te felsoroltál (és még néhány) szerintem alapból benne kéne, hogy legyen a játékban és nem lelkes fanokra kellene támaszkodni, mondván "majd ők megcsinálják. és egyébként is a játékot azért csináltuk ennyire spártaira, hogy könnyen mod-olható legyen."
és ez szerintem már csak a fejlesztők lustasága.
arra volt idejük, hogy minden hajót újra textúrázzanak, de arra nem, hogy írjanak néhány scriptet amik (ha logikusan gondolkodsz... ugye van station, akkor nem ártana valami station manager vagy van HQ, akkor nem ártana valami, amivel azt tudod könnyebben ellátni, feltölteni) igenis kellnek a simább játékhoz.
és ha nem lett volna aki csinál ilyen scripteket?
akkor csinálnak ők? nem hiszem.
én egyszerű gondolkodású ember vagyok, de ezt nem értem.
csak egész egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy, HA lesz X4, akkor vajon ilyen alapvető dolgok belekerülnek majd vagy a játékosoknak kell elkészíteni ezeket.
-
tomonor #10328 KHM... ÉN nem az X3 ról beszélek... De természetesen a scriptek nagyon okos megoldás, és felhasználóbaráz is...Ezér vannak ilyen jó scriptek, modok.... -
SaGa #10327 Arra vannak scriptek. Ha használod a station manager, HQ supply és társai scripteket, pont úgy érezheted magad, mint egy cégvezető. e irányítod a termelést, vásárlást, de nem te rendeled meg a budipapírt vagy a gémkapcsot... -
tomonor #10326 Azért MMO ne legyen, de egy szép teljes körü multiplayer nem ártana hozzá
-
tomonor #10325 Hopp még egy pár ötlet: az univerzum nemcsak abból állna, hogy kapuk, kapuk, kapuk... A földieknek(már ugy is megtaláltuk, tünjetek, hülye gonerek!!!!) lenne ilyen fénysebesség-térhalytómű-téridőkountinuem-biszbasz technológiáuk, hogy fénysebességel lehetne száguldozni. Végeredményként tehát lenne pár SPORE-szerű galaxisunk. +még néhány faj pl(bár nem akarom belekeverni, csak felhozok ilyen típusokat)KLINGON, wookie, tauntaun, argnu-ja, az már van, meg szalacsilények + extra poén: MARKLAR...
Továbbá fegyvereknek jöhetnének nyaláb-sugarak, szerves fegyverek, phaser, BOMBÁK!!!(mindig a bolygó gravitációja fele esnének), csapdák, (mint az első részbe a flares), torpedók(mégtöbbmégtöbbmégtöbb),+ a mass driver fegyver nem egy lenne, hanem sokfajta, pl olyan király, mint advanced proton accelerator: APA, meg ANYA...
Ja meg speckó fegyók, mint a darkstar one plasma fegyverei. Meg néhány reflektor pajzs+ még a pajzs is úgy sérülne, mint a bridge commanderbe... -
tomonor #10324 ööö freespace-et nem ismerem. tul képpen csak az x-btf, x-tension, x2,x3,darkstar one-t ismerem
-
kisviku #10323 Mint anno a Freespace-ben... -
tomonor #10322 öööö... Amikor kiszálunk a hajóbol azt ugy érteettem hogy mongyuk megnyomjuk a space gombot(ugrás), ugy sincs a játékban(X3) semmi haszna, és a játék átáll FPS módba... Így lehetne bebarangolni a hajókat... A dockolásért csak akkor kéne vámot fizetni és csak akkor is a trading stationokba, ha az elismertséged ellenséges. +++HAJÓEDITOR(akinek kevés a galaxyeditor)... Nos ez pont úgy van ahogy hangzik: lennének bolygókon ilyen scrapyardok, vagy egyszerű shipyardok(mer hogyha belegondoltak, az sokkal értelemszerübb, ha a hajókat a bolygókon csinálják, és az űr shipyardokba eladják) ahol össze lehetne barkácsolni pár egyszerü lépésbe egy komplett hajót...Nos, ez igy nézne ki:
1.először is kiválasztjuk a csinálandó hajónk típusát
2.blueprint-szerűen megtervezzük(ezt belerakhatnák a gyárépítésbe is), nos hogy milyen alkatrészek elérhetőek, az csak a fajtól, illetve a bolygótól, rendszertől függ. Tehát ha egy paranid-burkolatu hajót akarunk összerakni, akkor azt ne Argon Prime-ba keressük. Ezzel ellentétbe lehetne hibrid hajókat csinálni, csak akkor egyik helyről a másikra kéne vinni a hajó alkotóelemeit illetve a terveket...
3.hajó finomhangolása: kész a hajótest, cockpit, motortárhely, egyéb; de még nincsenek benne alkatrészek. Nos ezt itt ugy lehetne megoldani, hogy a piacon lehetne venni különb. típusu hajtóművet, generátort stb.(nos itt nemegészen lenne kiszabás, tehát ha egy M3 hajót tervezel, akkor bele lehet rakni egy M5-ös hajtóművét, csak ahoz olyan generátor is kell, ami kompatibilis; vagy tervezel egy M3-ast egy M6-os nagy lóerős motorral...hát, el lehet képzelni) Továbbá ha megvannak az alkotóelemek, a hajó alakját Autosculpt szerüen lehetne megformázni a jobb teljesítmény(értsd: légellenállás) érdekében. IGAZ, űrben nemnagyon van légellenállás, de ép ezér kell tervezni a bolygókat:D.
4.hajóballansz: nos, itt egy teljes eredményt kapnánk hajónkról, hol hogy teljesít, mi van benne, vagy mi nincs + mennyit érne a piacon.
5. értékesítés: kész a hajónk repülünk vele, elneveztük a típustát, és lehetne ebből hasznot is húzni!!! Kell egy szponzorcéget keresnünk, pl TERRACORP, és eladni a hajó terveit. Ha minden jól megy pár nap mulva már látjuk a hajónk klónját:D
És lenne itt még néhány hajótípus ötletem:
TC-a ts és tp után itt a Transport Craft(s), aminek belső karjai vannak, hogy rádockolhassanak a hajók(max M3). Ennek gyakorlati haszna az lenne, hogy rengeteg hajót biztonságban(vagy nem) el lehetne szállítani erről arra. Persze ez a hajó nem lenne nagyobb egy TSnél.
WS:Worker Ship: speciális karjai lehetővi teszik, hogy mozgasson, építsen dolgokat, bányásszon, vagy leszedjen vmit.
HS:Hospital Ship:Csak gyógyításra tervezett TL méretü hajók. Persze itt a hajónkat is meg tudnák javítani:D
+++T1,T2,TSP,TB,TT-ezekről majd később, egyelőre csak annyit hogy kizárólag légtérbe tervezett repülők, amelyek ki tudnak szállni az űrbe, de egy kapuugrást nem bírnak ki...
CA:CarryAll: földi egységek(pl járművek) szállítására alkalmas Nehéz transporterek(aki ismeri a battlezone-t, az tudja milyenek azok)...
+Még egy jó kis drone: spaceflyhunter drone:elfog egy egész csoport drone-t hogy mi majd begyüjthessük.
Egyébként az a aszteroida szállító hajó, amit láttál, az egy (nemtudom a nevét), de már mivel az XTM-be az összes hajót kipróbáltam, ültem már benne. A lényege az, hogy ércet vagy silicont állít elő néhány nyersanyag felhasználásával.
Vannak az XTMbe ilyen típusu hajók, amik kaját, energiát, cristályt, meg ilyen cuccokat állítanak elő(ha jól tudom 5 v 6 ilyen hajó van)... -
Ace McCloud #10321 Azt is tudnám értékelni, ha - mint a dungeon keeper 2 ben - beugorhatnánk egy támadó katona bőrébe, és nyomulhatnánk az állomásfoglaláskor, vagy hajófoglaláskor fps ben. -
Ace McCloud #10320 Továbbá a hajók kaphatnának találati helyeket, értsd:
-sensor
-motor, hajtómű
-pajzsgenerátor
-energiagenerátor
-fegyvergen.+külön a fegyverek kilőhetőek
Eggyetértek, ez tényleg faxa lenne. A kiszálláshoz, beszálláshoz lehetne akár anim, és kikapcsolható lenne ha valakit idegesít.
Tetszene ha a dokkolásokért, és a készletfeltöltésekér pénzeket kellene fizetni, valamint a gyárak, és állomásokon kívül szállodákat csinálni, nomeg hajóműhelyeket, ahol fajábban le lehetne mázolni a gépeket.
Simstípusnak magam sem látom értelmét, de a szállodákkal, és szórakozóhelyekkel, kicsit befogható lenne az űrturizmus.
Jut eszembe az egyik teladi rendszerben tévelyegve láttam egy aszteroida-szállító hajót. Hatalmas gép volt, és a "platóján" kisebb aszteroidák foglaltak helyet, majdnem belefutottam amikor épp átjött egy kapun. Kíváncsi lennék mi volt ez, és mi az értelme. Mindenesetre állati jól nézett ki. -
tomonor #10319 Kedves RJoco,
NEM A MÉRET A LÉNYEG
de ha igen akkor nekem végem...
-
tomonor #10318 Van még1 jó ötletem az X4-hez: interaktív cockpit: az egosoft ezúton kérné a játékosoktól a könyörületet, amiért nem tett gyárilag az X3ba kokszpitet.
Szóval igy nemcsak ugy festene hogy beszálsz egy hajóba hogy SHIFT+E, hanem odamész a hajó légzsilipjéhez, beírod a kódodat(igy hajókat is lehetne lopni), kinyilik az ajtó beszálsz, leveszed(vagy nem veszed le) az űrruhád és odalépsz a pilótakeksz...izé, pilótaüléshez, és( bár lehet a cockpitról is irányítani a hajót) irányítod a régi jólbevált billentyükonfiggal... Nos ez azt is jelenti hogy lenne munkájuk az M6, M7, M1, M2 és M0 hajók belső modellezésével...
Hamár a csillaghajóknál járunk, úgy lehetne megoldani a "crew" ügyet, hogy bedockolunk egy trading sztésönbe, vagy shipyardba és ott felveszünk a szépnagy hajónkhoz embereket. Amennyiben nem veszünk fel semmilyen embert(kategóriák: gépész, lövész, hídszemélyzet(pl bridge commander), javítók, pilóták stb) akkor is irányítható a hajó a kapitány székéből, csak nehezebb lesz kihozni a hajóból a jó teljesítményt.
Továbbá a hajók kaphatnának találati helyeket, értsd:
-sensor
-motor, hajtómű
-pajzsgenerátor
-energiagenerátor
-fegyvergen.+külön a fegyverek kilőhetőek
-+++++++++ (STAR TREK BRIDGE COMMANDER módra...)

Sztorivonal téren pedig űrprostik, házasodás(naná hogy SAYA), tiszta űrSIMS....Akkor inkább maradjunk a régi jól bevált TRADE FIGHT BUILD THINK-nél, NE ennél: TRADE, FIGHT, BUILD, EXPLORE, LOVE, FAMILY, TV-STAR, POP-STAR, THINK (magyar verzióban szex is
)
-
tomonor #10317 Amugy meg azt a sisakot már rég fejlesztik japánba vagy mittoménhol...Volt egy ujság cikkjében pl hogy CRYSIS AGGYAL...nos ez még nem azt jelenti hogy kész is lesz, mire a crysis elkészül, csak azt hogy már ez a technológia is avalible... Az áráról nem is beszélve....
-
tomonor #10316 Speciel ÉN egy JOYSTICK-al sokkal jobban megelégednék.(sajnos amim volt elromlott
-
Az 5let börzétekhez meg még annyit hozzáfűznék, hogy jó lenne akkor már egy olyan sisak, ami veszi az agy jeleit és nem kellene egy billentyűzettel és egy egérrel vacakolni. Meg amit beleterveztetek, az kivitelezhetetlen lenne ily primitív eszközökkel. Hi-Tech játékhoz Hi-Tech beviteli eszközök is kellenek. A méret meg engem sem érdekelne, ha jó lenne. Csak így is sokat költök gépre... -
Nem a hossza a lényeg, hanem a tartalma. Ha 30 oldal lesz, akkor is kinyomtatom. -
kisviku #10313 Tájékoztatlak Titeket, hogy a teljes leírásom az XTM-ről jelenleg 14 oldal,de ez még meg lesz fejelve kábé 8-10-el.
Még egy kis türelmet kérek, asszem ez lesz az eddigi legjobb cikkem.
Ha kész, szólok. -
chassius #10312 gondolok itt arra, hogy pl. pilótáink lehetnének egy kicsit okosabbak és néhány dolgot rájuk lehetne bízni és ne neked kelljen állandóan foglalkkozni vele. -
chassius #10311 ácsi!
én nem azt mondtam, hogy vegyük ki belőle a micro management-et.
hanem azt, hogy egy picivel könnyebbé/egyszerűbbé lehetne tenni.
a kettő nem ugyanaz. -
Ace McCloud #10310 Szerintem kéne 5leteket írnunk, megszavazni, és valami pengearc, aki jól beszélni inglis pl Kisviku, Amaro, vagy Sagaék lefordíthatná, és elküldhetné az egoistáéknak....
Szerencsére mi magyarok nagyon jók vagyunk a jó 5letek kidolgozásában is, és tökre jó lenne viszontlátni azokat a játékban, főképp ha valóban atom ötletek születnének. Az meg hogy mekkora lesz a játék kiterjedése...
Szerintem mind1 Megvenném az 5dvd s verziót is, még ha 30 gb - t is foglalna le a hddn ha valóban jó a játék.
Pl ott a wow. Mostanra van már vagy 8 gb, és mégis sokan feltúrják a kis kedvencükre.