20430
-
kisviku #10429 Sajnálatos módon, nem találok kaput.Viszont elég messze a délitől (kábé 75 km-re) találtam egy Xenon Station-t...
Persze szétlőttem a Xenon hajókkal egyetemben.Lehet, hogy hibás verziót tesztelek? -
tomonor #10428 Haljja szavam everybódy: érdekes dolgokat találtam egy német oldalon: X3 Scriptek, amelyek sztem kimaradtak a köztudatból. Lévén nem tudok németül, de a képekből ítélve, vmi érdekes misszióra találtam.
http://x-lexikon.xibo.at/wiki/index.php/Benutzer:SymTec_ltd./Scripts -
tomonor #10427 ööö... XTM-et csak azér nem tolom, mer kevés hozzá a PCm...(not enough VAS) ja meg nem teccik, hogy annyira alternativ univerzumba rakja a játékot... -
Először én is húzodoztam XTMtől, mert tapasztalatom szerint az ilyen "buhera" kiegészítők kb a cheat szintjén szoktak mozogni, ráadásul a játékegyensúlyt teljesen felborírják... hát X3nál szerencsére nem így van
Mindenesetre pár hasznos tanács, amibe bele lehet szaladni, only for XTM kezdők(néha kis spoiler, vigy)
0.7.1-nél a Dyson Sphere Maelstormtól NY-D-D de 0.7.2-nél már máshol van a rendszerben, 0.7.3-nál meg már pedig egy teljesen másikban (NY-ra, a kiadott térképen sem láttam még a rendszert feltüntetve..)
A másik amire NAGYON kell figyelni, hogy lehet az XTMes custom game-ekkel jáccani, azonban ott nincsenek meg a questline-ok, (a Bala Gi-s se!)szóval ha azokkal akartok jáccani vagy kell a PHQ akkor inkább a simával érdemes indulni.
Amit mindenkinek ajánlok letöltésre, az a Create Asteroids script (csinál akárhova akármilyet de nagyon sok pénzért, sztem így korrekt), és az FCC-t természetesen :) Igy kb 10 perc alatt fel lehet dobni egy cm-re pontos complex-et.. na majd még írkálok ;) -
tomonor #10425 hopsz, bocsi, nem megy...Valamit szarozik a netem, mer az enyém +G-s tesztnet, és az tudniillik néha szarozik...Kérd mástól, vagy próbálj csak regelni, próbáld nagybetüvel beírni, stb...Alul a cd key-t nem muszáj beírni... -
tomonor #10424 HAHAHAHA!!!! Azall én is kb. 3 napot bíbelődtem... mind1, elküldöm neked(legalább is megpróbálom). -
Regisztrálnék az Egosoftnál, de valamiért nem vagyok képes. Mindig kivág, hogy nem jó az azonosító szám -- az az idétlen ábra a betűkkel és számokkal. Pedig azt írom be, ami látható. Na de mi látható?
Mondjuk van itt a gépemen adblocktól az öregistenig minden popupellenes okosság, lehet hogy az cseszik ki velem.
Namost valaki nem tudná esetleg elküldeni nekem a cockpit patchet? -
Köszönöm, jó hír! Most megyek és bekeresem. -
tomonor #10421 ÖÖÖ, bocsi már nincs ott a cockpit callback link... Már más van a legalján.
DE ESKÜSZÖM hogy tegnap még ott volt!!! Mindenesetre a forumon a modlibrary-ban megtalálod Cockpit Callback néven... -
tomonor #10420 Persze, hogy van, én is aztat használom, és nagyon kira. Annyit kell tenned, hogy felmész a www.egosoft.com -ra és beregisztrálod magad(különben nem tudod majd letölteni)
Aztán a főoldalon, ha még most ebben a hónapban regisztrálsz, akkor legalul lesz egy kiirás, hogy cockpit mod v vmi ilyesmi.
Argon hajóknak teljesen uj van csinálvi, többi faj hajóinak pedig X2-ős.
Az űrruha, és a lövészcockpitok nincsenek megcsinálva.... -
Tisztelettel érdeklődöm, hogy van-e már olyan patch vagy mod, ami cockpitot ad az űrhajókhoz? Mert lassan elkezdeném tolni a játékot. -
SaGa #10418 Az argon reputációt a pilóta statisztikáinál, a terran reputációt pedig az options -> gameplay -> AI -> Race notoriety (vagy valami ilyesmi, a második sor felülről) kapcsolgatásával láthatod. A Yaki és a Terran reput mutatja felváltva... -
Fickesz #10417 Ja igen, az el nem hanyagolható kérdésre, hogy milyen a repum nem tudom a választ.
most. -
Fickesz #10416 Én pont tegnap este mentem el a földre.
Herectics End-ben leszáltam EC venni és hirtelen ötlettől vezérelve elindultam az észeki kapu felé. (emlékeim szerint ezt még ti írtátok annó)
Azonnal balhé aljon meg vagy lövünk.
A jó öreg Mambám fel van tuningolva ~270km sebességre, így nem értek utól.
(nem sok híja volt)
Szal átértem a kapun és azon túl már nem bántottak.
Nem tudom, hogy mi lenne ha visszamennék mert azt nem próbáltam.
Akkora "aranybánya" a földi szektorok hogy még.
Nincs beindúlva a kereskedés, egymás mellett van full gyár teli általa termelt anyaggal minim. áron mellete másik gyár ua. anyagból teljes hiány, max áron. -
SaGa #10415 Itt is. Ott a kapu, de ha nem Terran vagy, akkor az Argonoknál kell nagyon magas (felső 3) reputációdnak lenni hogy ne lőjenek le rögtön. Ha már bemehetsz és leszállhatsz, akkor kereskedj velük sokat.
Úgy látom, az állomásaiknak nincsenek ellátóhajóik, így hamar lehet sok pénzt és elismertséget gyüjteni csupán azzal, hogy a Vénusz szektorból és a Mars alatti szektroból (nem jut eszembe a neve) EC-t viszel a többi Terran szektroba, főleg a Föld köré, majd elhordod a termékeket az argon szektorokba eladni.
Érdemes még az Oort felhő és a másik aszteroidákkal teli szektorokból szilíciumot és ércet szállítani a terran gyárakba...
-
kisviku #10414 Mellesleg a Terran rendszerekbe hogy lehet eljutni?
Az X3 végén volt egy kapu a Herectics End szektorban, mely akkor még átléphetetlen volt, sőt támadtak szegény Földi testvéreink, amennyiben megközelítettem. -
kisviku #10413 Csak simán "incsreszting"
-
Ace McCloud #10412 Mellesleg ez a shipcreator szerintem faja dolog. Könnyűszerrel lehet magyarítani a hajókat, csak sajnos az angol karaktereken kívüliektől meghülyül, és nem írja ki a többi infót. Érdemes a végleges berakás előtt tesztelni néhányszor.
A birodalmamnál a race után pedíg Magyar szerepel, és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Szal nem én vagyok az univerzum császára, csak egy erős Magyar birodalmat szeretnék látni. -
Ace McCloud #10411 Néhány hozzászólással ezelőtt megígértem hogy nézem a shonen observert. Eggyenlőre ott tartok, hogy eljutott a dyson sphere környékére, de még nem dokkolt. -
Ace McCloud #10410 Bocsesz a helyesírási hibákért, de nekem még nagyon korán van... -
Ace McCloud #10409 Hi !
Jól mondták, elvileg kapuhajókkal kell, bár még nem csináltam, de tervbe van véve.
Ashley modja nem csak XXL gyárakat rak a játékba hanem Kyongyárakat, és egyéb nyalánkságokat is. Felraktam, megnéztem és valóban vásárolhatóak benne, bár elég borsos az áruk. Az újabb sector takeover sript csinálja az adómanaggelést, már amennyire ezt lehet annak nevezni...
Nemolyan rég hisztiztem itt a shipinstallerért (a verzióját már nem vágom) sok hajót csak evvel tudtam beilleszteni a játékba. Mellesleg XTM et használok a 7.3 paccsal. Ezzel a shipinstallerrel mindent oda rakott be ahová akartam, és jól működött, a többi vagy nem rakta be, vagy texturahibák voltak. Az alapjátékból, ill az xtm ből a modmanagerrel ki tudod bontani a megfelelő fileket, és hozzáférhetsz bármelyik hajóhoz. Megszerkesztheted, és visszarakhatod a játékba őket, onnantól az a hajó műxik. Shipinstallerrel meg tudod határozni hogy melyik hajót, és melyik fajhoz rakja, a shipcreatorral bele tudsz nyúlni a hajók adataib, bár itt télleg elég csítesre tudod állítani őket, bár ez csak tőled függ. Én leginkább fegyvereket engedélyezek néhánynak, amit előtte nem használhatott, lásd gammakyon.... -
SaGa #10408 Közel kell menni a Sohnen gömbhöz (20 km alá, először javasolt bedokkolni rajta és kifele jövet használni) és az Xtended kommunikációval meg kell szólítani. Akkor adják a feladatokat, ha épp vannak. Ha nincs, akkor várj 20-30 másodpercet és próbálkozz újra.
A 7.3-assal még nem próbáltam, a 7.2-ben ez sosem ért véget... -
Hajaj, de rég is volt már...
Elvileg be tudod rakni rendszerzenének. Csak az egyiket le kell cserélni az általad választottra. -
A Tócsahopp-ra vagy a Pocsojaugró-ra gondolsz
?
Nézz körül Terranéknál, olyan 200misi körül van az ára.
-
tomonor #10405 úúúÚÚÚÚÚúúúú...Hallgattátok, már T.A.T.U.-tól a Not Gonna Get Us-t...
Tök jó lenne egy X3-as rendszerzenét csinálni belőle, vagy techdemó...Nagyon illik a játékhoz, a zene közepe-vége fele, mintha Kingdom End zenéjét hallanám...
-
tomonor #10404 ÖÖÖÖ, mi is az ugróhajó neve? 

-
Fickesz #10403 Csak akkor van másodlagos ha a gép iránzítja a gyárat mivel ez a te gyárad nem kell hozzá másodlagos nyersanyag. -
Delyn #10402 Kérnék egy kis segítséget vettem egy Wheat farm M-et és elvileg neki a másodlagos alapanyaga lenne BoGas de nem látom a másodlagosnál.Olvastam h, valahol be kell állítani de nem találtam .
Valaki tudja mit hol kel beállítani? -
Használj XTM-et.
Elvileg ki lehet szedni belőle a hajókat.
Én azokat a hajókat raktam fel, amit Amaro oldaláról elértem. Ha XTM-es hajók kellenek, felrakom az XTM-et.
Kapu berakásról nem tudok, viszont az XTM-ben a Terranoknál lehet kapni kapuhajót. Persze annak szép ára van és kell belőle kettő. -
Fickesz #10400 ja köszi a segítséget!!! -
Fickesz #10399 Nekem nem engedett két hajót rakni ua. fajhoz
a hajók adatait pedig duplaklikk az installerben a hajóra. Előjön a ship creator itt tudsz mindent beállítani teljesen extrém módon tuningolva a hajódat (sztem chííít) -
tomonor #10398 Továbbá a kapukat hogy lehet berakni, ahogy ACE MCcool írta? -
tomonor #10397 ÖÖÖÖ. Igen, de gondolom szüksége van a hajók adataira. Azokat is külön kell leszedni, vagy mogyuk nem használok XTMet és beakarok rakni egy XTM hajót, akó mit csináljak? -
Shipinstallerrel kell hajókat berakni. Egyszerűen csak betöltöd és ő berakja. Figyelj a kilépésre, mert akkor menti el rendesen. Nálam előfordúlt, hogy néha kifagyott. Célszerű egyenként berakni, nem kijelölve 10-et. Ja és a Standard Game-hez kell rakni. Meg úgy kell a játékot is futtatni.
Nem mindegyik jelenik meg minden fajnál. Én is beraktam a Csillagrombolót, meg a Millenium Falcont, de argonoknál nem jelent meg. Asszem a Boronoknál találkoztam vele. A Battlestarok megvannak, most gyűjtök egyre. És nagyon jó a BotanicalCruiser, ha gyárat akarsz telepíteni. -
tomonor #10395 Kérem valakii segítsen nekem is! -
Vissza kell menned arra az állomásra, ahol kaptad az üzit, hogy hol a hajó. Ott kapod meg a plutóniumot. -
Fickesz #10393 Egy kérdés.
Elvittem a hajónak mindent, elküld egy szektorba ott kinyírtam a hjót amit kértek.
De, hogy kapom meg a Plutóniumot?
kérlek segíts!!! -
tomonor #10392 Amugy az a pletykafórum...INCSÖRESZTING.... -
tomonor #10391 Hogy a rákba kötöd össze kapukkal??? Aztat én nem tom hogy kő... VMI mod műve???
Továbbá én azt hittem, hogy Ashley modja csak XXL gyárakat rak a játékba...
Azt se tudtam, hogy adót kell fizetni a fajnak, hogy bent lehessena gyáram a rencerbe...érdekes. Én amugy most scriptekkel raktam tele a játékot, remélem semmi hiba nem lesz.
Utolsó kérdésem: milyen modot haszálsz, hogy speciális hajókat rak a játékba-DDRS-t? Ha nem, vagy amugy is, akkor irjátok már le nekem hogy kell hajót berakni az X3ba... Valamit egyszer már babráltam a shipinstaller-rel, de nem működött...
-
deph #10390 Éljen a az Univerzum császára!!