20430
-
crossy104 #13949 Sziasztok! Légyszives segitsetek! Képtelen vagyok megszerezni a mambát az aknás részen. Nem az aknák miatt, hanem mert kb. 70 mindenféle kalózhajó van.Képtelenség kinyirni öket. Mit tegyek? Nektek hogyan sikerült? A hajóm gyors, nem érnek utol. 

-
tomonor #13948 Nos először is. A legfrissebb verzió X3 v2.5, azt telepíccsed fel. Aztán, a station manager script benne van a bonus pack 3.1.7-ben, ha nem azzal telepítetted akkor lehetnek problémák. 3.: a script editor nem jó ha engedélyezve van :D 4.a scriptben nem tudok segiteni, mert nem használom. -
antigua #13947 Sziasztok !
A problémám a következő lenne az x3-al:
Feltelepítettem a station manager scriptet az x3( 2.01 )-re de, sehol se találom a station command / station manager automate parancsot amivel instalálni lehet a cuccot. Persze lehet, hogy én vagyok a láma. kérlek ha valaki tudja, hogy kell beüzemelni a station managert ( hol található a station comm )válaszoljon.
( a script editor természetesen engedélyezve van )
[email protected] -
tomonor #13946 +Egy kis hír, akik sokak számára nosztalgiát hoz: Remake készel Akeela's Beacon X2-s rendszerből!
Nos, akik nem játszottak az X2-vel, azok nem tudhatják, de Akeela's Beacon volt a LEGESLEGESLEGESLEGSZEBB rendszer az univerzumba, én is sokszor annyiért mentem át a kapuján hogy megcsodáljam. Ám mit is beszéllek, klikk ide a képért.-nos egy kép nem adja vissza azt az élményt.
Ám mint mnondtam remake készül, így eddig így áll a mod... -
tomonor #13945 Újdonság lista(ez a mod odab@sz, azonnal ki kell próbálnom!!! :-D ) -
tomonor #13944 Megjelent Roguey új modja! (v3.1) Letöltés
Képek -
tomonor #13943 szivesen. o.o Amúgy egy Valhalla is simán átfér rajta, csak ajánlani tudom :D -
KoRoN #13942 Tomonor, köszi a nagy kaput! -
KoRoN #13941 Split Privileged Ass. of R., és Paranid Friend of Emperor vagyok, játékidő bőven megvan, pénz doszta, stb. , mondom, nem először csinálom, de most az istennek sem jömn a küldi, pedig kéne a HQ . /A hyperiont is megkedveltem, de ezt venni is tudnék majd paranidoknál, megjelent a hajógyári listán, de Seeker of the Holy Light kell hozzá.
Akkor már inkább foglalok még egy Reavert, ami egyébként az egyik legjobban eltalált hajó, csak valamiért egy osztállyal feljebb szerepel, a jelzése szerint legalábbis. /
-
A Splitekkel és a Paranidokkal kell jóban lenni, mert első küldi mindjárt hajótervek leszállítása nekik.
Kell 5 milla, állomás, azt nemtom.
Meg legalább 10 óra játékidő. Elöbb nem fogja beadni.
Amaro oldalán van leírás hozzá, az írja azt is, hogy mi kell hozzá. -
KoRoN #13939 ja, az oldalad eredetileg jobban bejött nekem. /ez nem ciki, csak nézet.
Azért időnként rákattintok, tudod, csak a számláló miatt is, meg hátha van vmi jó is/ -
KoRoN #13938 elméletileg. Az egosoft szerint jó viszony kell az argonnal, és a boronnal, legalább 1 bánya, és 5 milka. Itt Fed. marsall, Queen knight, a többiben is 4.-5. szintü haver vagyok, mindig lóg a zsebemben 50-100 milka, stb, mégsem jön be. Előző játékaimban sokkal előbb bejött
Dimre irta valahol, hogy csóró yaki volt /ezt nem értem igazán, mert yakival annyi pénzt lehet gyorsan szerezni, amennyit nem szégyellsz, csak unalmas, mert állandóan csak szedni kell a sok cuucost, számolni, megvan- e már a 30 /50, 70, stb/ milka, mert addig ki nem megyek a rendszerből, amig meg nincs, csak kissé unalmas így, szinte cheatszerü./ -
tomonor #13937 Na akkor: akit érdekel az X fan-fikció, annak érdemes elolvasni Vitéz irományait-igez, most nyaral. Addig is pótolja be ki teheti!
Nemesis - by Vitez (magyar) (alulról kezdődik, 5 oldal :P ...5 csillagos magyar fikció) -
tomonor #13936 Mindenkinek bejön... -
KoRoN #13935 DIMRE ! Te Yakiztál, neked bejött a Bala Gi küldi? -
crossy104 #13934 Nagyon köszönöm mindenkinek!!! -
KoRoN #13933 az universe mapnál nem lehet sector positiot megadni -
KoRoN #13932 Bemész a kívánt rendszerbe. A hajód irányitásánál adod a move to position parancsot, ahogy rákattintasz, ne várj semmit, csak a numpad 4-6 billentyüit mozgasd, akkor látod, hogy a térképen mozog egy kurzorszerüség jobbra, balra, lent pedig ennek megfelelően változik az egyik koordináta. Ráviszed itt az első megadott értékre,, majd a 8-2 számokkal a 3. értékre , ha ez OK, akkor egy Insertet nyomsz, ekkor aktiválódik a középső érték, ill beállítható. Ezzel tudod a ládákat is megkeresni, hajóknál nem annyira érdekes a pontosság, messziről is lehet látni őket -
crossy104 #13931 A sector map-nál ad be számokat, de az universe mapnál nem. Mit tegyek? Légyaszives segitsetek. Köszi. -
KoRoN #13930 A HCF-elt hajók /Xenon Q, Reaver, stb/ fegyverzetével van gondom. Vagy nem lehet 10-ből 8-at feltenni, vagy legjobb esetben minden 2-fegyveres toronyba csak 1-1-et enged feltenni. Megjegyzem, a nem foglalt hajóknál is gyakran szivat a játék, mert ha appc-t rakok fel, kb 4 mp mulva, mire 2 fegyverrel odébb járok, már le is cserélte másra. Ezt szvsz nem a capital/kishajó beállitás keretében teszi, mert bármelyik van beállítva, ugyanugy csereberéli. Azt is gondoltam, hogy tán az őssz-lézer fogyasztási keretet számolja, de azt sem, mert ha aire-vel rakom tele, azt is lecseréli. Abbahagytam itt a játékot, és néhány ujarakezdési próbálkozás után egyszercsak a felszerelhetetlen hajó megtelt /a benne hagyott/ fegyverekkel, de ha hozzányultam , már kezdte
előről. /xtm-et játszom, scriptek nélkül/. A másik, hogy jelen játékomban Yakit kezdtem, és előzetes bejelentés nélkül, itt nincs Bala Gi küldi, pedig ezt nem irták sehol róla. /A Bala Gi feltételeinek bőven megfelelek,a leírásnál nem írták, hogy a yaki kezdésnél nincs küldi./ Ha valaki tud érdemlegeset, ne tartóztassa magát!!!
/Egyébként, ennél trehányabbul összegányolt játékkal még nem találkoztam, ha az átkok 1/Tera része a legcsekélyebb mértékben is hat, a kiadó felelősei már sorban állnak az onkológiák váróit megtöltve, de a kezelésük unsuccesful. A szegény/?/ írók át lettek engedve, az /xtm összedobása miatt, főleg/, a kemójuk succesful. /Tőlem/
-
crossy104 #13929 Köszi, de a rendszer kijelölésnél nem ir ki semmit
-
bgabor #13928 Parancs a saját hajódnak, "move to position". Kijelölöd a rendszert, a rendszeren belül a pontos helyet numerikus nyilakkal. Insert-el lehet változtatni az Y és Z tengely között. A végén Enter. -
tomonor #13927 jobboldalt-lent lehet követni, ám nehéz. irni viszont nem. -
crossy104 #13926 Sziasztok! Én csak most kezdtem a játékot.Hogyan lehet a nav. rendszerrel a megtalálható hajók koordinátáira menni? Nem tudom hová kell irni a pl. 01 -7 32 számokat. Segitsetek légyszives.Köszi. -
tomonor #13925 Frissítve -
Kedvencem egykoron a Mamba Raider volt, aztán a Hyperion, mikor megcsináltam a Bala Gi-t, persze oldalán a Mamba-val. Aztán amikor megismertem a Galactica-t, az nagy volt.
Mostanában azért kipróbáltam az M1-es osztályt itt-ott: Tyr, HCF.
De asszem a gyors csatáknál maradok a Hyperion, Mamba párosnál, a Galactica-t meg akkor szedem elő, ha J, K, Destroyer ellen akarok menni. -
tomonor #13923 Jaja, az X2-s Nova mindenkinek örök kedvenc, aki játszott az X2-vel(szerintem). Roguey a modjával megpróbálta visszaadni, de nem lett ugyanaz, sajnos.
Az M3+ meg M7-es akkor lenne jó, ha az NPC-k rendesen használnák őket (tehát beugranak egy rendszerbe, elpusztítanak vmit, majd megvárják, míg apajzsuk kritikus lesz és kiugranak)-jó, tudom, az XTM ezt megpróbálta orvosolni, na de azért...
Hála istennek az X3-TC-be az M7-es FRIGATE új fogalmat nyer: aki játszott már a HOMEWORLD 2-vel, az tudni fogja miről beszélek. A fregattok le vannak osztva osztályokra, így van olyan hogy asszongya Missile Frigate, vagy Boarding Frigate, meg stb-legalább is én ilyesmit várok.
M8-nos, értem az XTM-et hogy különleges meg minden, de csináltak néhány felesleges dolgot. Kezdjük például az Eclipse-nél. Szép volt, jó volt, kicserélték-hát szebb nem lett, de legalább új... Ám mi történt a régi Eclipse-el? Átnevezték ICARUS-ra! Nem lett volna egyszerübb átalakítani Eclipse Hauler-é, és akkor talán még értelme is lett volna a dolognak... >.<
Visszatérve az M8-asokra, ezeket is meg lehetett volna oldani M7-esekként. Mer mi is az M8-as: Utility FRIGATE (vagyis hasznossági fregatt). Szerintem, az M8-as egy teljesen újfajta hajó-osztályt érdemelne (maaajd) nem egy új fregatt osztályt... -
Nekem nagyon bejöttek a Novák az X3-ban: szép forma, megfelelően használva mozgékony, valamint kiváló tűzerő. Az M3+ meg az M7 szerintem nem kellett volna a játékba, nagyon megkönnyítik a használójuk dolgát
-
tomonor #13921 az a 4X5 MJ pajzs teccik... Ám ha M4-essel kéne repesztenem, tuti hogya Yaki Rajin választanám, azoknak alap a 25MJ pajzs és vanillába is benne vannak. Van is egy jó kis script ami vanillába aktiválta őket, a YAKI ARMADA. Nemtudom hogy XTM-el műkszik-e. :/ -
Legend #13920 speed: 51,5 - 144,2
shields: 4x5 mj
cargo: 20 - 97 M
front 6 gunz: a-b IRe, a-b APAC, MD
shield gen: 275 mw
laser energy: 2050 j
laser recharge: 51 j/s
Jók a pajzsai, cserébe lassú, de pandorákkal gyorsítható (ha erre akarod elb*szni) -
Legend #13919 Novát nem sikerült Cappelnem, mert a Buster esélytelen vele szemben a hátsó turret miatt (valóban). Mikor végre vettem egyet, meglepődve tapasztaltam, mennyire lelőhető. Az M3+ -osok szintén. Nem elég mozgékonyak.
A Hyperyonnak aztán tényleg idegesítő a fél világot kitakaró orr-része, de ettől eltekintve egy limuzin. Két ízlés szerinti vadásszal bedokkolva idilli hangulata van. Talán túlságosan is, ezért nem is használom.
Legújabban Otas Reaperrel repkedek, egy bedokkolt Otas Elite-el. Agyaggalamblövészetre jó nagyon kalózszektorokban.
A Pirate Alley-n egyedül és sértetlenül csak két hajóval sikerült átjutnom (néha nekifutok, hajókat tesztelni): Starburst és Tyr -
tomonor #13918 argon katonaság is használja. Szerintem az ereje miatt van lekorlátozva. Erős? -
Legend #13917 Olyan Buster sentinel, ami nincs összegraffityzve, csak 2 van és azokat is csak találni lehet:
akeela's beacon: -30 -10 -30
treasure chest: 0 50 0
nekem ez a kedvencem, erre pakolok minden Pandora upgrade-t, amit csak megtalálok. -
Sokáig én is Busterrel mentem, imádtam vadászni a kalózokra, a Falconokat szinte körbe H*gyozhatod vele. Talán csak a Nova veszélyes rá a hátsó turret miatt, vagy ha öt hat gép kereszttűzbe fog.
A Nova az X3-ba nem igazán jött be (az X2-be szerettem) iszonyúan zavart az az orr-rész a képernyőn! Aztán bejött a Bala Gis küldi, és vele a M3+ os hajók. Szereztem egy XL-t azóta szinte ki sem szálltam belőle. A legjobb vadász szerintem! (legalábbis vanilliaában) -
tomonor #13915 Nem is tudom, nekem eddig a Hyperion jött be a legjobban, amúgy még nem próbáltam ki az összeset... -
tomonor #13914 BUSTER SENTINEL!!! :D Hol szerezted? ;o -
Legend #13913 Rjoco kedvenc hajója. A statjai olyan durvák, hogy én inkább ki sem próbáltam.
BuriP: jobban is szeretek vadászokkal harcolni, mert azokkal lehet. Nagy hajóknak csak parancsokat adsz ki, közvetlen harcot nemigen lehet élvezni velük.
A Buster a kedvencem.
Őlenne az. -
Online nem lehetne modolni lol. 
Hmm... Talán letöltöm ezt a kis hajócskát tesztelni -
tomonor #13911 Ja, van benne egy jó kis shader elem ami vissza tükrözi a dolgokat, és szebbé teszi. -
halkan jegyzem meg, hogy nekem a Balog féle teccik a legjobban :D