20430
-
bentorrents #14549 ez kemény...szóval még további két script és jó vagyok. kösz SaGa -
tomonor #14548 sector nevét nem fogod tudni átírni. Csak a tiéd lesz. ennyi. -
crossy104 #14547 Fent van, de nem tudom hol kell átirni a sector nevet.
-
tomonor #14546 hülye kérdés, ám fent van a sector takeover vagy overtake sector script? mer anélkül nem megy... -
SaGa #14545 Kiegészítő: Az attack rocks működéséhez Fight Software MK1 is kell a hajóba és nem árt, ha van nála satellite, amit jelzőnek kirak. együtt működik a Mobile Mining script által vezérelt hajókkal, figyeli annak a "beconjait" és ha van, ott tördeli a sziklákat. Azokat, amiket a mobile miner szétlőtt. Kell még mineral scanner és nem árt a triplex scanner sem. Ha Fight Software MK2-t teszel a hajóba, akkor teljesen megsemmisíti a sziklákat, MK1-nél csak addig töri, míg van mit begyüjteni belőlük...
-
SaGa #14544 Kell az "Attack rocks" illetve a "Mobile Mining/Mineral Collection Software" pack. Mindkettő benne van a 3.1.07 Bonus packban.
Egyébként az attack rocks-szal azt csinálja, hogy a pajzsát kihasználva tördeli tovább a repkedő kavicsokat, majd összegyüjti. Korábban is használtam, akkor is jó volt, elég gyorsan gyüjtögette a cuccot. "Elakadni" akkor szokott, ha a környező szektorokban nincs kereslet az ércre, vagy szilíciumra, és nem tud vele mit kezdeni. Akkor vár, míg újra lesz, vagy kézzel el kell küldeni kiüríteni a rakteret (eladni).
A Mobile Mining-hez kell a bányászlézer, az attack rocks-hoz csak jó erős pajzs. Lemegy, de kivárja, míg visszajön és akkor "támad" újra. Érdemes azért megkeresni a jó sűrű érctartalmú kavicsokat és ott elereszteni a zúzógépet...
Ja igen: ne ülj bele, hagyd a hajót magában dolgozni. Ha saját célra gyüjtesz, tedd meg home base-nak azt a gyárat, ahova szállítson, akkor azt szolgálja ki csak. Ha nincs home base, akkor a környező (azt hiszem egy ugrásnyira) lévő gyárakkal fog kereskedni. -
bentorrents #14543 sziasztok
eléggé kiábrándító az ércek automatikus összegyűjtése is. pedig úgy emlékszem, hogy az x2-ben ez jól ment:
a napokban gondoltam, kicsit összetakarítok az Elena's fortune-ben néhány aszteroidát és összeszedem az érceket, ugyanis ide építettem egy nagy space fuel gyártó komplexumot. miután szétroppantottam pár sziklát át is ültem egy transportebe és automatikus összegyűjtést bállítottam, gondolván, hogy addig is amíg gyüjtöget dolgozok más bázisokon. kb fél perc mulva megfejelte az első aszteroidát és fél pajzs leugrott..és ez így folytatódott tovább??? ezek szerint ezt a funkciót nem lehet tisztességgel használni az x3-ban?? amikor egyedül hagytam dolgozni, akkor negyed ora alatt mindössze 1 egység ércet szedett össze??? valakinek ötlete??
danke -
crossy104 #14542 Sziasztok! Unknow sectorba betettem egy trading station-t, de nem lett enyém a szektor.Mit tegyek? Át sem lehet nevezni sehol. Előre is köszönöm. 
-
SaGa #14541 Hali!
Kicsit tesztelgettem a hét végén a Rogueys modot és a New Horizons modot. Mindkettő bepakol egy halom új hajót, feladatokat. Az állomások kinézetén nem változtat egyik sem, mint az XTM, de nem is hiányzik annyira. A berakott szektorok száma mindkét modban nagyjából azonos, 60-70 db.
A Roguey félét akkor szedtem le, amikor beparkoltam pár általa berkott szektorba. Iszonyú rondán néznek ki. A háttér olyan, mintha egy nagyon sűrűn csillagozott égboltról csiználtak volna egy nagyon elfókuszált, iszonyat randa fotót és azt még szinezgették is kicsit. Baromi randa. egyszerűen bántja a szemem.
Emellett az egész mod és a hozzá ajánlott scriptkészlet nagyon könnyűvé teszi a játékot. Ömlik a pénz, mindenfele elhagyott hajók, stb...
A New Horizons kissé átgondoltabbnak tűnik, bár ezzel is volt gondom. A legnagyobb, hogy 3-szor kellett belekezdenem, mire sikerült rendesen kiválogatni a hozzá rakható scripteket. A második rontás az én hibám volt, mert valami scriptet az indulás után toltam bele, így egy halom gyár megzakkant, nem fogadott alapanyagot, így nem is gyártott semmit, illetve átneveződött Argon Shipyardra...
A hajók (szerintem) ebben a modban jobban tervezettek. Emellett hozzányúlt egy kupac gyárhoz, készített újakat is, így van pl kaja gyár, víz és gyümölcs készítő. A technológiai gyárak egy részének kell is kaja, másoknak víz. Úgy általában megszaporodott az egyes gyáraknak szükséges alapanyagok száma, ami életszerűbbé teszi a gyártást és sokat dob a kereskedelmi lehetőségeken.
Lehet néhány alaposan felszerelt hajót találni a szektorokban (pl egy LX, teljes fegyerzetben, jumpdrive-val, full pajzzsal), de nagyon meg kell értük küzdeni... -
Első videóm, rövid és a minősége is elég gagyi. Tud valaki jobb oldalt? -
Legend #14539 Egyetlen Khaak szektoron van kapu, az ominózus szomszéd Split szektor neve stílszerűen Kao's Mistake - nomen est omen, azért van tele roncsokkal.
A többi öt Khaak szektoron nincs kapu, de tele vannak aszteroidákkal, ha nem respawnolnának a dögök, remek bányászati lehetőségeket lehetne kiaknázni... -
Van egy kapu bogárfalván, a szomszédok a splitek, tele van roncsal az egész szektor. -
tomonor #14537 Accepted. But got not pwnt. o.o -
Bonczi #14536 jah, az érdekelt volna végülis,hogy akkor sector takeoverrel is állandóan be fognak ugrálni a hajók. viszont ugye mivel nem xenonok,ezért nem kapun jönnek (mivel nincs is , hehe :D ),szoval inkább hagyom... :( -
Sector takeover, minden stationt leamortizálsz a szektorban, és középre beraksz egy trading stationt, fontos, hogy a szektor eredeti tulajával ellenséges viszonyba kell lenned.
Teljesen kiírtani nem lehet a bogarakat, bár próbálkozni lehet.
Én a xenonokkal gyakorlok a 347-es átjáróházban, 3 owp várja öket szeretettel a keleti kapunál, de soha nem adják fel mindig szivárognak.
Fent van nekem a xenon migration script is medium beállitáson. -
Bonczi #14534 lolmivanitt :D
ma délután unalmamban elhatároztam,hogy mégegyszer megpróbálok kitakarítani egy Khaak szektort. LV cheatet használva a khaakok közé beraktam egy rakat hajot. szagattam mint állat.gyorsan kiugrottam a közepéből. kb 3 óra játékidő után visszamentem. a harc még mindig dult, maradt egy rakat hajom,az ellennek meg csak scout vagy intercreptor,de abbol mindig jöttek....ez a harc örörkké dulni fog. valami ötlet,hogy tehetem magamévá a szektort?:) script? -
antigua #14533 Tomonor !
Én ,ha nem láttad volna BÉKÉT hirdettem !!!
De lassan az ilyen felhívással ám, főleg, ha nem tudod hogy
kivel állsz szemben ! Nehogy meglepetés érjen, ne gondold,hogy
a net ismeretlensége mindent elrejt !
Az én köreimben az ilyen dumákat kétszer is ill. meggondolni !
Stop it before you go to far ! Please !
BÉKE ???
-
tomonor #14532 Gyere ki és játszuk le, öcsikém. 

-
tomonor #14531 LOL o_O Ez még él? XD Befejezhetnénk már végre xD -
Akkor még él! Annak idején még én is fordítottam benne pár részt, de webfordítóval meg onlie-szótárral elég nehezen ment, az angolom filmekből, játékokból, a netről szedtem össze, szóval csapnivaló!
Ha németről kellett volna fordítani már megcsináltam volna, másnem unalamamban. De a másik gond hogy a német és az angol változatban is vannak eltérések, Sok szektort és hajónevet is másképp fordítottak le.
Én az X2-t németül kezdtem el játszani, majd amikor valamelyik újságban megjelent mellékletként, tértem át az angol nyelvű változatra. Emlékszem mit kerestem Presidents End-et, mert én addig Trantort-ként ismertem, meg a Boron hajónevekkel is bekevertek. -
Kezdtünk egyet készíteni ki ki önkéntes alapon, de aztán abbamaradt. Nem tudom él-e még a link mert azóta újraraktam a gépet, és ezen nincs meg. -
Ez a kacsa, de már elég régen uszik. -
antigua #14527 Tényleg készülni fog egy magyarosítás az x3-hoz
vagy ez csak kacsa ?
-
antigua #14526 Egy multis x3 tényleg jó lenne, én egy kicsit eltolnám
akció felé ( csak egy kicsit )És és és akkor a személyes vitákat
is lelehetne játszani és nem a fórumot rongálnák !!!
BÉKE !
-
Legend #14525 Hívd ki párbajra
.
-
antigua #14524 Egyetértek veled de az ember csak megvédi magát !
Nem szokásom besértődni, sőt elég toleráns szoktam lenni
többször is megszóltam azokat ( finoman pl 14371 )akik
hajba kaptak a fórumba, DE senkitől se fogadom el hogy belékössön !
Tomonor-é minden tiszteletem főleg mert sokszor segített
de ő se kóstoljon meg !
-
Legend #14523 Nem tudtok esetleg X3 témát Windowblindshez? -
Esetleg egy m'c d-os óriásplakát milyen jól mutatna egy mammoth oldalán.
-
Kérdés mennyit lennél hajlandó fizetni érte?
Az Ego ha megcsinálná, pl a TC-ben lesznek hirdetőtáblák, ezeken cégek reklámai mehetnének, ami szerintem csökkenthetné a felhasználók költségeit.
-
Legend #14520 Mostanában divatot csináltok abból, hogy besértődtök egymásra.
Baromi unalmas lesz tőle a fórum, nem győzök majd tekergetni, hogy valódi infót is találjak.
Antigua ha vicces akarsz lenni, nyiss egy humor topicot.
-
antigua #14519 Tomonor !
Az lehet hogy valakinek "fingja sincs" a játékról,
de azért gondolkodni gondolom tud !!!!
Vagy vajon te találkoztál már olyan játékkal ahol úgy kellet
a játékmenetben megkeresni a multit ? Ne hülyéskedj már !
Szerintem rajtad kívül mások megértik, hogy miről is van ott szó !
De tudod mit teszek egy FELHÍVÁST :
Kérem a játékos társakat olvassák el és #14509 -et
és írják meg hogy ők ezek után keresnék- e a multit a Xenonoknál????
-
tomonor #14518 pedig MMO lenne a legjobb választás -
Legend #14517 Nekem elég lenne a multi egy olyan alapfokú szinten is, mint a szimulátorpálya, azaz legyen arénaszerű, egy szektor, minimális hajóválasztással. Azaz Fight amit egy este le lehet zavarni. Multiban nem lehet valami nsgy élvezet komplexumokat építeni, meg egymással kereskedni. Ez nem egy pár óra alatt lezavarható játék.
A másik megoldás (persze)az MMO, de nem ebben az évtizedben várható... -
tomonor #14516 ja végém már láttam, ám idő kellett míg felfogom, bocsi :S Amugy ezt most annak magyarázhattad volna akinek fingja sincs a játékhoz >.< -
Multikban nem is kell script, elég igazságtalan lenne egy BSG-vel titán ellen, ott mindenki egyenlő eséllyel menne, azzal ami az EGO belerakna.
Mondjuk szívesen mennék élő ellenfél ellen, mert a gépi már jó ideje csak akkor tud megszorongatni ha többszörös túlerővel jön! -
antigua #14514 Egyébként egy ilyen az x3-at elég nehéz volna multiban
megcsinálni már csak azért is mert mindenk más és más
scriptekkel egészíti ki! ( Persze meglehet oldani ezt is ! ) -
antigua #14513 Tomonor !
Olvasd el figyelmesen hogy mit írtam !
legközelebb oda írom majd "vicc"
Ne gondold már azt hogy én valóban a xenon szektorokban keresem a multit !
"Mert hülye azért nem vagyok" csak kezdő !
-
tomonor #14512 o_O Te melyik bolygón jársz?
Az X3: Reunion, és eddigi összes X játék csakis kizárólag Single. Valóigaz, az Egosoft tervezett annak idején X-Online-t, ám az azóta is egy helyben áll. -
Bonczi #14511 :D
való igaz, ez CSAK Single. -
Ezzel csak single módban tudsz játszani. Se multi, se on-line módja nincs.