TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
lol

bertino
igazad van, én kérek elnézést

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
az SF ilyen :|

Istencsászár
örök dilemma, de egyszerû megoldani megrendeled a játékot eredetibe és akkor nemkell kihuzni a cdromokat, mer kb ez az 1etlen megerõltetõ feladat benne többi már 2 progi elinditása 5 mp alatt megvan...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát ha te látod a FAQ-ban az RW-re vonatkozó részt, akkor menj el szemorvoshoz. Én legalábbis nem látom, de a keresõ sem találta... Szerintem nincs ott. Meg a gumi csirkém szerint sincs 😞

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

jah ertem csak ez a fajta elinditas olyan szar amikorminden cuccal babrálni kell

Istencsászár
ha lehetne bennelenne..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jo et mar egy eve olvastam de azenkivul nem lehet mashogy megcsinalni?

bertino
reméljük 😊

Istencsászár
talán igy jobban lehet látni...😊)

PLackó
<#shakehead>

bertino
szuper, egyjel elõbbi postom vagy ved meg a gamét<#wilting><#lama>

Hali! Nem tudja valaki hogyan lehet kijatszani a sunrise biztonsagi rendszeret vagy valami cracket tudna mondani hozza megkoszonem mert szeretnem kiprobalni ezt a faxa game-t

bertino
számít, mellesleg FAQ <#lama>

Számít, hogy RW-re írom ki? (StarForce, SF.Clone)

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

ngcsnet
nem akarsz most egyet jáccani tms-el?

ngcsnet
nem biztos hogy arra gondol. amúgy lehet egyéni stickereket csinálni. de nem könnyû, dds-be kell menteni

Istencsászár
ott a játékban a lehet festeni csicsázni D😄:😄D:😄😄 lama

ngcsnet
hát nem ugyanaz. a wr2-nél ugyanaz van??LOL, az funos

[HUN]FaTaL
de gondolom nem ugyanaz a key van minden dobozban mint a World Racing 2nél, így gondolom nem lehet😞

http://goo.gl/gd6Zi5

ngcsnet
szal gondolom lehet. próbáld ki

ngcsnet
nekem a dobozban 1 key van.

[HUN]FaTaL
warezzal lehet multizni vagy ahhoz másik key kell?

ngcsnet
online abbahagyhatatlan? ahhoz képest soha nem láttalak még online😛PP

[HUN]FaTaL
vagy inkább te vagy fogyi😊

ngcsnet
így sokkal élvezetesebb. a kormányzásról meg annyit hogy 1részt ez árkád, másrészt tanuld meg vezetni

ngcsnet
hát te hülye vagy

bertino
ez a játék nem a fizikájáról híres te nagyész 😊

examinee
Tudtok progit amivel lehet az autora saját képet feltenni? vagyis amivel szerkeszteni lehet stickerseket vagy egyebeket! -aztán elmenteni abba a formátumba ahogy neki kell!

Jim Morrison
Akkor kérdezd meg légyszíves a haverod, hogy hogy nyomja pedállal !
(én is nyomhatom persze, csak nem használ...)

Nagyobb bajom is lett. Az AT Radeon 9600PRO többször kiakad, pedig a driver up-to-date.... hmmm

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Istencsászár
mer azis rakéta😊 ez a lényege, sebbesség és ügyesség, pályákon hiba nélkül végigmenni és a többieket megverni ( online része abbahagyhatatlan ) lehet pályát csinálni végtelen variáció, és egyik legszebb játék grafikailag...
többre tudom ezt értékelni mint a holmi futószalagon kijövõ nfsu féle divatgémeket..

NuCLEARScoRp
játékélmény??? hát ti tudjátok én valahogy nem tudom élvezni... nyomod a gáz megy mint ha rakéta lenne rászerelve... kormányozni se lehet normálisan..

a gagyit nem a gépigényre értettem... hanem az egész játékra összességében

Bruce007: Na a Stunts 100-szor veri ezt pedig az 15 éves játék... ott tényleg volt játékélmény

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sztem meg kibajó 😊 Régi stunts feeling! Kár,h szarforce-os. Készvagyok ettõl az új védelemtõl.. Fog ezekhez a játékokhoz is normális crack kijönni? Remélem nem lesz mindig ilyen körülményes.. Leszedtem 6-8 új gamet és ebbõl kb 3-4 indul el 😞
Ez gagyi? Komám ez egy nagyon jól optimalizált, sõt szinte majdnem minden gépen elfutó, bugmentes játék. A játékélmény annak ellenére kiváló, hogy nincs benne törés, meg átmennek egymáson a kocsik.
Hunter of Deer
Ha nemteccik nem jáccol vele!
Ennyi<#mf1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

NuCLEARScoRp
Mekkora egy gagyi játék ez,,, úr isten<#csodalk><#csodalk><#levele>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

check-el a game 2-3 percig aztán ezt írja ki:Enter a Disk key for the disk labelled
KRxM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ
YAT7-CPDX-K3HK-JNXX-CK5-el nem mûxik.
vki segítsen... plíz
ngcsnet
pedig lehet,,valahogy,egyik haver úgy nyomta

Jim Morrison
Sziasztok !

Lehet ezt pedállal nyomni? Nekem nem sikerül...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ngcsnet
a starforce biztos nem kell hozzá, mer az alapból van 😛P, faq-t olvasd el hátha segít

constantin
Sziasztok.Nkem is meg van a játék de nem megy.Valami Starforce nevû progi kell hozzá.Nem tudom hogy honnan szedhetnémle.Kérlek Valaki írja meg.Azt is legyen szives hogy hogyan kell használni.Kössz Constantin

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

ngcsnet
ofkoz

bertino
kiegészítés... ha minden igaz

[HUN]FaTaL
na kipróbáltam, hasonlóan a sima játékhoz, ez is bejövõs😊 teljes mikorra várható?

Istencsászár
jóaz miért baj😄😄😄

PLackó
anyám..akkor emiatt indul ujra?demóra ilyen védelem?no comment..

Tessék ez a védelem van a játék demóján:

<21:25:47 du.> StarForce 3.6.10.06 detected -> C:\Program Files\TrackMania Sunrise Extreme Demo\tms.dll
<21:25:51 du.> StarForce detected -> C:\Program Files\TrackMania Sunrise Extreme Demo\TmSunriseExtremeDemo.exe
<21:25:52 du.> --- File(s) Scan Finished <14.59s> ---
Amúgy ez kieg lesz a Sunrise-hoz ugye? Jól sejtem?
bertino
én nem próbáltam

Nekem megy, csak volt hogy akadt a játék, de az tudom miatt van, azt meg tudom oldani.