1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#1290 sőt...elég csak annyi, hogy CD/DVD meghajtók lehúzása, Daemon tools 4 -> All emulations ON, és mehet a móka :) -
Rocskas #1289 HA csak a demó van meg, és most azt írja ki hogy updateljek , ha akarok neten nyomatni, akkor ezt most tutira beszoptam én és sok más? -
#1288 nissan 350z stock & tuned kép -
#1287 te jóég mimegy itt....
olvasd el ezt
vagy
kihúzol mindent, felrakod a dt4-et, sf nightmare ( disable cd,node ) és gém indít
többet ne kérdezz mer az már a te magánproblémád, ha igyse megy vedd meg ha annyira kell.. továbbiakban törlöm a warez kérdéseket! -
#1286 Nekem nics nfo-m
-
#1285 nfo-ba benne van. -
#1284 Nem tud vki vmi keyt ani ami műxik?eredeti tört mit bánom én csak jáccani akarok singleben,multi nem érdekel.Bár asse tom van-e benne. -
#1283 húzd ki az IDE kábelt is -
#1282 Bazz.Megcsinálok mindent, lehúzom sfCure,SFNightmare erre ez a büdös paraszt kéri a labelled CD-key.t Vmi 5let h mi kínja van? Kipróbááltam 3 keyt(a Faq-t is) De nem műxik. -
#1281 szevasztok!
GAMEPADdal nyomja valaki? Van valami patch a gamehoz vagy config file stb amivel be lehet allitani a gombokat, mert default gomb kiosztas nagyon idegesitö...a jatekban meg a launch-kor megjelenö konfig ablakban viszont loizét sem lehet konfigolni, hiaba van ott az "input" fül. -
#1280 Hát rég nem érkezett ide üzenet, és most leírom én is x+1. alkalommal, hogy nem indul.
Letöltöm, összeillesztem, lesz belőle két fájl: tmsunrise_patched.mdf (833034kb) és tmsunrise_patched.mds (27kb) tápot kíhúzom a dvd-íróból, Daemon 4-be bemountolom (fura, de nem indul az autorun és többször is lefagyott a totalcommander míg a g: virtuális (megjegyzem egyetlen) meghajtóban voltam), feltelpítem. Telepítés végén felajánlja, hogy indítsam a játékot, elindítom. Amikor kérdi, hogy kell-e update akkor nemleges válasz. Itt kéri először a cd-keyt. Beírom: KRXM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ (tudom hogy a legelső x kicsi, de úgysem lehet kicsivel írni:P) előjön a előmenü ahol beállíthatom a grafikát stb és rányomok a play game-ra. Itt elkezdi a cd-checking-et, van, hogy rendesen végigmegy, majd kiírja hogy: nemlicenszelt cd - tedd másik meghajtóba - rossz cdkulcs. HA iylenkor a retryre nyomok akkor kéri a cd-keyt, nah itt a fentebb említett és a FAQ-ban található cd-key-re mindig azt írja, hogy invalid akár kötőjellel csinálom, akár nem. Ha a cd-checking nem megy végig rendesen, hanem a felénél kifagy akkor 5 perc múlva azt írja ki, hogy nem licenszelt cd van a meghajtóban. Nah mondom a k*rva anyád, megyek gyorsan megnézem a prince of persia 3-at (3.6-os straforce) hamár úgyis levan húzva a meghajtó, meg fel is van téve. Az gond nélkül elindult. Sajnos a FAQ-ban leírt módszert nincs lehetőségem kipróbálni sem pedig RW-re kiírni. Ha valakinek van ötlete az szóljon. THX -
#1279 Be kell mountolni a gémet?Mert elveszett:))) -
#1278 A Nadeo új játéka: TrackMania Nations -
Peti1 #1277 nekem se megy egyébként. de nemtom, miért. mindent ugyanugy csináltam, ahogy te is irtad.. -
#1276 nemtudom mit szenvedtek a játékkal, CD meghajtó lehúz, daemon tools 4be bemountol, all emulations ON és indít:D -
#1275 nyugi nem vagy egyedül!
nekem sem indul el sehogysem
-
#1274 vedd meg. -
#1273 akkor béna vagy :|
érdekes nekem annyi volt hogy lehuztam a meghajtót,inditom az SFcure01-et,és már megyis a játék...semmi kiirás nemkell -
Savmacska #1272 akármit csinálok elovastam a FAQ-ot is de nemindul el a játék! -
#1271 np -
rezo #1270 oks bocs -
#1269 ngcs, ha kérhetném. az a 2net" szócska csak egy hiba folytán került oda:D -
rezo #1268 Köszi ngcsnet -
#1267 hamár ittvagy megne kérdezd hogy miért nem indul el:), oda levan irva minden -
gergő992 #1266 köszi -
#1265 te jó ég.... -
#1264 akkor olvasd és értelmezd a banner alatti szöveget -
gergő992 #1262 aha
-
#1261 tudsz olvasni és szöveget értelmezni magyarul? -
gergő992 #1260 játék kér egy kodot!valaki mondja meg plizz -
#1259 gamedata/skins/vehicles/sportcar VAGY coastcar VAGY baycar (attól függően hogy az autó milyen környezethez készült). na ide bemásolod a zipet. nem kell kicsomagolni. -
rezo #1258 jó estét
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy kell autókat betenni.
leszedtem zip-eket amiben vannak dds Gbx wav txt fájlok. Melyiket hová kell bemásolni?
-
#1257 igaziba ugyan ugy van védelem , csak azt berakod a cdromba feltelpited és indul ugyan ugy mint minden sf-es gém ( kijön kis ablak cseking disk stb... ) -
#1256 hát ha igazi, akkor nincs benne védelem nem??
vagy tévedésben vagyok? :) -
#1255 én csak azt tapasztaltam hogy az tök nehéz pálya. amúgy győződj meg róla mégegyszer hogy tényleg átmentél-e minden csekken. -
#1254 Halihó mindenki.
Van egy problémám, még rögtön a legelején, a TheCage nevű platfrom pályan. Hiába megyek át a célvonalon, nem lesz vége a versenynek. Minden checkpointon átmentem.
Tapasztalt valaki hasonlót?
(tört verzióm van) -
#1253 lol miért ne lenne stárforszos???:))))))))) -
#1252 ejnye -
#1251 igazán becsomagolhatnád képfájlba és felrakhatnád egy ftp-re!
mert kellene nekem!!!
gondolom az nem Starforce-os... -
#1250 én játszok vele, csak ugye warezzal a multi nem megy:)