TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLackó
nektek megy?

bertino
mert ugye normál gémen okés... normálisnak mondható a másolásvédelem... de DEMÓN ?????<#wilting>

kib*sznak a fogyasztókkal... <#ejnye1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Itt az SG-n voltak egy páran akiknek ezért nem is indult el sajnos...
bertino
hát azok elég köcsögök és büszkék is lehetnek a lámaságukra <#hehe>

Van 1-2 játék, amelyiknek a demóján rajta van.
bertino
demo-n starforce ? hát az már télleg bibi lenne <#idiota><#idiota><#idiota>

Esetleg driver? Vagy netán van valami védelem már a demón is? Starforce-ra gondolok. Az lehet a bibi.
PLackó
nekem indítás után ujraindítja a gépet..más játék nem csinálja ezt.

[HUN]FaTaL
szedem is le:D

http://goo.gl/gd6Zi5

ngcsnet
mind

Pontossan hányadik hozzászólás?

úgy is megpróbáltam, de nem megy!

ngcsnet
akkor olvass vissza

[HUN]FaTaL
cd-vel nagyon ritkán jó, menj át a starforce 3.3 topicban ott van megoldás emulációval, az mindenkinél megy

http://goo.gl/gd6Zi5

elolvastam, de úgy se sikerült!

ngcsnet
másolt. olvasd el a faq-t<#falbav>

Nem emulátorban van hanem kiirtam CD-re és bennt van a CD!

Ezt írja ki: Insert the TRACKMANIA SUNRISE disc into disc drive and Press "Retry"

ngcsnet
valami hülyeséget. és most ebbõl találjam ki mi a baja?<#vigyor><#idiota>

Amikor el akarom indítani valami hülyeséget ír ki!

pls help! nem sikerült elinditani a játékot ..monnyuk nem is érdekel annyira... viszont az igen hogy nem ismeri fel a cd-olvasoka! hiába engedélyeztem vissza a starforce nightmare-el mindent akkor sem még ujrainidtás után sem! sööt azota uj rendszer van az elején felismerte mostmegmá nem pedig nem hasznltam a starforce nightmare-t!

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

ngcsnet
pontosabban?

Nem indul el a játék!<#help>

Scott21
re :) köszi

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Istencsászár
tudom

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ne úgy értsd, hogy kijavítottalak :)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Istencsászár
igen, én az ideális esetet irtam 1 vinyo masteron és semmi más..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

amúgy ha nem jön be, így próbáld:

Disable Node
Disable CD
Disable Node (igen, másodszorra)
+ személy szerint:
Sc. Master OFF
Pr. Slave OFF

mivel a Pr. Masterem maga a rack, ezért nem is fogom kikapcsolni, Sc. Slave-m meg nincsen.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Istencsászár
én nemvagyok senki ellen segitek ha tudok és válaszolok a normális kérdésekre..

Scott21: lehúzól mindent cd/dvd/iró, SFNightmare Disable CD + Disable Node

Tessék:

remélem mostmár tiszta....

Scott21
Azért lenne egy kérdésem, remélem nem lesz hülye kérdés! :)
Szóval pontosan mit is kell benyomni a SFNightmare-ban? DISABLE CD/PRIMARY/MASTER ezt a 3-mat? ÉS a DISABLE NODE ? Ezeket?

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

KÖSZ!!!

Az eddigi hsz-eid alapján nem vártam válaszokat. Pozitív csalódás.

Istencsászár
1, természetesen jó d-tools is. Elõzõ verzió nemtudom ezzel probáltam ezzel megy minden..
2, SFNightMare-el lelehet tiltani az optika meghajtókat stb..lényegtelen csak az a 2 opciója kell amit leirtam
3, szerintem nemkell hozzá sp1en is megy

Scott21
figyeljetek nekem abit IS7-esen el fog indulni a Trackmania?

Most már tényleg egyszerûbbnek tûnik. Kérdezhetek a FAQ-al kapcsolatban? Akkor kérdezek:
1. Alcohol x.x.x.x install: mi van, ha már egy elõzõ verzió fent van? Csak ez használható? Gondolom ez a virtuális CD miatt kell. A Daemon Tools nem jó (abban is van RMPS kapcsoló)?
2. Az SFNightMare mit csinál? Némi magyarázat elkél.
Most képzeld el, hogy Pistike odaül a gép elé, és elkezdi kapcsolgatni a különbözõ opciókat a programban. Szerinted mi lesz a vége? Naná, hogy iderohangál, hogy:"Mér' nem látja a Windóz a CD-t?".
3. A WinXP SP2 kell, hogy legyen?

Scott21
köszönöm

Istencsászár
FAQ frissítve ( leirtam egyszerûbben ), ha valaki ezután sem tudja elindítani akkor sajnálom..

Na, az alapján nekem sem sikerült megoldanom. Esetleg olvasd át a
StarForce topicot...

Scott21
ez jó ha mákom van elindul, ha nincs mákom akkor nem indul el :)))

Scott21
hát a faq-ban leírtak eléggé nehezen érthetõek :)

Majd mindjárt kapod a flémet az arcodba, hogy "mér' nem olvasol FAQ-ot?"... CSak figyeld meg McLaren kartársat!

Scott21
Nekem nem indul! Starforce-os és nem tudom, hogy kell feltörni! Segítsetek plíz!! Elõre is köszi

Ez a McKangi gyerek hány éves lehet....?

Hát azért én még tolok egy kis sunrisét... (igaz nem a boltban vettem ....)
Na azért nem egyedül... Usse mondom meg Jani a bogarat berakta a hallójárataimba !
(remélem õ is elolvassa !)
Így nyilvánosan nem is lehet , mert elvinne a szoftverrendõrség :)
Mennyi pénz van nálad? :)
Istencsászár
ird le ide az elméletedet:P

Mint ahogy már írtam... Ha nekem így meg úgy megy (a másiknak meg nem...)
De MIÉRT NEM? , most mondhatjátok hogy "okos" vagyok , de a választ is ?
Mielõtt lehurrognátok ... szerintetek nem segíteni akarok? 1
" gyermeki mosoly " (néha sírni tudnék) !
Erre varhatsz gombot ...