1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#1249 jó lenne összeszedni azokat akiknek megvan a gém...és multiznak is. ugyanis közérdekű közleményem lenne számukra -
#1248 soha -
#1247 már mindenki megunta ezt a gamet??? :D :D :D -
#1246 + új MT(mediatracker) elemek. tehát mostmár pl. egyéni zenét is be lehet rakni.. -
#1245 new tracks, new track blocks, new modes -
#1244 magyarra is lehet persze, és ez nem csak multira jó, új pályaelemek funkciók meg minden van benne. -
Keti #1243 Most ha jól értelmezem az eredeti trackmania sunrise-re felrakva (nekem magyar verzió van) menni fog? Vagy csak angol verzióra lehet felrakni? Ez a kiegészítő kimondottan hálózati játékra készült? -
#1242 hát indízsd újra.:P -
#1241 sziasztok! van itt valaki?
tudtok segíteni?
mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban le van írva és most a védelem azt kéri, hogy indítsam újra a gépet.. ennek így kell lennie?? -
#1240 nem -
#1239 Na kiderült végülis,h a hibám (#1232) nem a sok pályaelem miatt van,mert Puzzle módban az első pályán amikor még egy kockányit nem raktam le,csak nyomtam egy entert egyszerűen diavetítés van! Kb 10 másodperc amíg ráközelít a kocsira és ez nem múlik el!!! Most próbáltam HL2,Splinter Cell3,NFS Most Wanted hibátlanul megy magas felbontásban,nemhiszem h trackmaniának olyan sokkal nagyobb lenne a gépigénye ezeknél..
Szóval senki másnak nem volt ilyen akadás-gondja?? -
#1238 nekem is szokott néha. amiko sok pályaelem van egy helyen, meg most a tmsx-nél amikor rámegyek egymás után 10piros turbóra akkor szokott akadni.. -
#1237 nem -
#1236 Nem,sima single volt.. azért nemtom h mi miatt lehetett,mer a demó nem csinált ilyet,meg egyébként semmilyen más játék se szokott szarakodni! lehet h ez a starforce bosszúja -
#1235 multiban történt ez? -
#1234 amd2500+,512DDR RAM (400mhz) -
#1233 kevés ram,cpu, sok pályaelem egy helyen.. -
#1232 Hell!
Most hogy végre sikerült elindítani a játékot (álá DT4) akadt még1 kis gond,mégpedig az,hogy néhány pálya pár részén (mindig uott szinte) elkezd NAGGGGGYON szaggatni! Ez nem tudjátok h mitől van/h lehet mexüntetni? Nem hiszem h a gépemmel van baj,bench-en 71FPS jött ki átlagba.. A legfrisebb CATALYST van fenn ha jól tom -
#1231 aha, na jó mostmár települ újra... -
#1230 egyszerű, ha nemre mész és ha akkor kilép akkor az igenre kell menni:D -
na leszedem a tms-t, mindjárt újrarakom, de erre mit válaszoljak? mert a mentések kellenek.. -
Peti1 #1228 lehuztam a CD irot (egyben olvasó is, csak ez van a gépben), Daemon-ba mindent bekapcsoltam, de nem ment :( -
#1227 jajj, dt4be is ugyan ugy lekell huzni mindent!!! -
Peti1 #1226 tegnap este mégis kipróbáltam, rászántam magam, minden emuláció options-öt bekapcsoltam, de ugyanugy nem megy :((((
lemondtam erről a játékról :(
de azárt kösz a segitséget -
Peti1 #1225 köszi, majd kiprobálom, de már visszaraktam a kábeleket, gépház vissza, stb.
hétvégén kirpobálom, és mégegyszer kösz. -
Newfronter #1224 Egyértelmű a válaszom: Kapcsolj be mindent! -
Peti1 #1223 RMPS-t igen, a többit nem -
Newfronter #1222 És bekapcsoltál minden emulációt a DT-ben? -
Peti1 #1221 sajnos nem indul most se :(((
nincs vkinek vmi ötlete? -
Peti1 #1220 köszi a gyors választ ;) -
Newfronter #1219 Igen megy, kábel lehúz, daemonba berak, játék indít. -
Peti1 #1218 hi!
elindult vkinek a Daemon Tools 4-es verzióval?
hogy csinálta?
mert nkeem nem indul :( -
#1217 de nálam 390mb... a full. -
#1216 csak azt tudnám hogy ha így kell linkekkel bénázni akkor minek a "frissítés" gomb a launcherban???? -
#1215 ja ja, tényleg -
#1214 mer ez update nemmegy külön csak az eredetire felrakva, a demoba meg kellett csomo +cucc hogy önállóan is mehessen -
#1213 A Demo 322Mb volt, ez meg kevesebb?
Hogy lehet ez? de biztos így van -
#1212 Ésssssssssss igen Trackmania Sunrise eXtreme OUT!!!!!
Trackmania Sunrise - eXtreme Upgrade Patch LETÖLTÉSE!!!! (315mb) -
BunDevil #1211 Oké, rendben, semmi gond! És bocs a hangnemért, én meg leharaptam a fejed. Egyábént jó, hogy elnézést kérsz, erre, így 2005-ben sajnos nem sok ember képes! Tényleg semmi gond!
BunDevil -
#1210 lol amúgy nekem elindult rw-vel de csak valami noname-el