1619

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!

TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!

• ngcsnet
    jó lenne összeszedni azokat akiknek megvan a gém...és multiznak is. ugyanis közérdekű közleményem lenne számukra
  • ngcsnet
    soha
  • bodesz
    már mindenki megunta ezt a gamet??? :D :D :D
  • ngcsnet
    + új MT(mediatracker) elemek. tehát mostmár pl. egyéni zenét is be lehet rakni..
  • Istencsászár
    new tracks, new track blocks, new modes
  • ngcsnet
    magyarra is lehet persze, és ez nem csak multira jó, új pályaelemek funkciók meg minden van benne.
  • Keti
    Most ha jól értelmezem az eredeti trackmania sunrise-re felrakva (nekem magyar verzió van) menni fog? Vagy csak angol verzióra lehet felrakni? Ez a kiegészítő kimondottan hálózati játékra készült?
  • ngcsnet
    hát indízsd újra.:P
  • Scott21
    sziasztok! van itt valaki?
    tudtok segíteni?
    mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban le van írva és most a védelem azt kéri, hogy indítsam újra a gépet.. ennek így kell lennie??
  • ngcsnet
    nem
  • edios
    Na kiderült végülis,h a hibám (#1232) nem a sok pályaelem miatt van,mert Puzzle módban az első pályán amikor még egy kockányit nem raktam le,csak nyomtam egy entert egyszerűen diavetítés van! Kb 10 másodperc amíg ráközelít a kocsira és ez nem múlik el!!! Most próbáltam HL2,Splinter Cell3,NFS Most Wanted hibátlanul megy magas felbontásban,nemhiszem h trackmaniának olyan sokkal nagyobb lenne a gépigénye ezeknél..

Szóval senki másnak nem volt ilyen akadás-gondja??
  • ngcsnet
    nekem is szokott néha. amiko sok pályaelem van egy helyen, meg most a tmsx-nél amikor rámegyek egymás után 10piros turbóra akkor szokott akadni..
  • Istencsászár
    nem
  • edios
    Nem,sima single volt.. azért nemtom h mi miatt lehetett,mer a demó nem csinált ilyet,meg egyébként semmilyen más játék se szokott szarakodni! lehet h ez a starforce bosszúja
  • ngcsnet
    multiban történt ez?
  • edios
    amd2500+,512DDR RAM (400mhz)
  • ngcsnet
    kevés ram,cpu, sok pályaelem egy helyen..
  • edios
    Hell!

Most hogy végre sikerült elindítani a játékot (álá DT4) akadt még1 kis gond,mégpedig az,hogy néhány pálya pár részén (mindig uott szinte) elkezd NAGGGGGYON szaggatni! Ez nem tudjátok h mitől van/h lehet mexüntetni? Nem hiszem h a gépemmel van baj,bench-en 71FPS jött ki átlagba.. A legfrisebb CATALYST van fenn ha jól tom
  • ngcsnet
    aha, na jó mostmár települ újra...
  • Istencsászár
    egyszerű, ha nemre mész és ha akkor kilép akkor az igenre kell menni:D
  • ngcsnet

na leszedem a tms-t, mindjárt újrarakom, de erre mit válaszoljak? mert a mentések kellenek..
  • Peti1
    lehuztam a CD irot (egyben olvasó is, csak ez van a gépben), Daemon-ba mindent bekapcsoltam, de nem ment :(
  • Istencsászár
    jajj, dt4be is ugyan ugy lekell huzni mindent!!!
  • Peti1
    tegnap este mégis kipróbáltam, rászántam magam, minden emuláció options-öt bekapcsoltam, de ugyanugy nem megy :((((
    lemondtam erről a játékról :(
    de azárt kösz a segitséget
  • Peti1
    köszi, majd kiprobálom, de már visszaraktam a kábeleket, gépház vissza, stb.
    hétvégén kirpobálom, és mégegyszer kösz.
  • Newfronter
    Egyértelmű a válaszom: Kapcsolj be mindent!
  • Peti1
    RMPS-t igen, a többit nem
  • Newfronter
    És bekapcsoltál minden emulációt a DT-ben?
  • Peti1
    sajnos nem indul most se :(((
    nincs vkinek vmi ötlete?
  • Peti1
    köszi a gyors választ ;)
  • Newfronter
    Igen megy, kábel lehúz, daemonba berak, játék indít.
  • Peti1
    hi!
    elindult vkinek a Daemon Tools 4-es verzióval?
    hogy csinálta?
    mert nkeem nem indul :(
  • ngcsnet
    de nálam 390mb... a full.
  • ngcsnet
    csak azt tudnám hogy ha így kell linkekkel bénázni akkor minek a "frissítés" gomb a launcherban????
  • Mikiller
    ja ja, tényleg
  • Istencsászár
    mer ez update nemmegy külön csak az eredetire felrakva, a demoba meg kellett csomo +cucc hogy önállóan is mehessen
  • Mikiller
    A Demo 322Mb volt, ez meg kevesebb?
    Hogy lehet ez? de biztos így van
  • Istencsászár
    Ésssssssssss igen Trackmania Sunrise eXtreme OUT!!!!!

Trackmania Sunrise - eXtreme Upgrade Patch LETÖLTÉSE!!!! (315mb)
  • BunDevil
    Oké, rendben, semmi gond! És bocs a hangnemért, én meg leharaptam a fejed. Egyábént jó, hogy elnézést kérsz, erre, így 2005-ben sajnos nem sok ember képes! Tényleg semmi gond!

BunDevil
  • [HUN]FaTaL
    lol amúgy nekem elindult rw-vel de csak valami noname-el