TrackMania Sunrise & eXtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
gamedata/skins/vehicles/sportcar VAGY coastcar VAGY baycar (attól függõen hogy az autó milyen környezethez készült). na ide bemásolod a zipet. nem kell kicsomagolni.

jó estét

Valaki mondja már el legyen szíves, hogy kell autókat betenni.
leszedtem zip-eket amiben vannak dds Gbx wav txt fájlok. Melyiket hová kell bemásolni?
Istencsászár
igaziba ugyan ugy van védelem , csak azt berakod a cdromba feltelpited és indul ugyan ugy mint minden sf-es gém ( kijön kis ablak cseking disk stb... )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Scott21
hát ha igazi, akkor nincs benne védelem nem??
vagy tévedésben vagyok? 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

ngcsnet
én csak azt tapasztaltam hogy az tök nehéz pálya. amúgy gyõzõdj meg róla mégegyszer hogy tényleg átmentél-e minden csekken.

SuperCharger
Halihó mindenki.
Van egy problémám, még rögtön a legelején, a TheCage nevû platfrom pályan. Hiába megyek át a célvonalon, nem lesz vége a versenynek. Minden checkpointon átmentem.
Tapasztalt valaki hasonlót?
(tört verzióm van)

Istencsászár
lol miért ne lenne stárforszos???😊))))))))

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
ejnye

Scott21
igazán becsomagolhatnád képfájlba és felrakhatnád egy ftp-re!
mert kellene nekem!!!
gondolom az nem Starforce-os...

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

[HUN]FaTaL
én játszok vele, csak ugye warezzal a multi nem megy😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ngcsnet
jó lenne összeszedni azokat akiknek megvan a gém...és multiznak is. ugyanis közérdekû közleményem lenne számukra

ngcsnet
soha

bodesz
már mindenki megunta ezt a gamet??? 😄 😄 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ngcsnet
+ új MT(mediatracker) elemek. tehát mostmár pl. egyéni zenét is be lehet rakni..

Istencsászár
new tracks, new track blocks, new modes

ngcsnet
magyarra is lehet persze, és ez nem csak multira jó, új pályaelemek funkciók meg minden van benne.

Most ha jól értelmezem az eredeti trackmania sunrise-re felrakva (nekem magyar verzió van) menni fog? Vagy csak angol verzióra lehet felrakni? Ez a kiegészítõ kimondottan hálózati játékra készült?
ngcsnet
hát indízsd újra.😛

Scott21
sziasztok! van itt valaki?
tudtok segíteni?
mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban le van írva és most a védelem azt kéri, hogy indítsam újra a gépet.. ennek így kell lennie??

ngcsnet
nem

edios
Na kiderült végülis,h a hibám (#1232) nem a sok pályaelem miatt van,mert Puzzle módban az elsõ pályán amikor még egy kockányit nem raktam le,csak nyomtam egy entert egyszerûen diavetítés van! Kb 10 másodperc amíg ráközelít a kocsira és ez nem múlik el!!! Most próbáltam HL2,Splinter Cell3,NFS Most Wanted hibátlanul megy magas felbontásban,nemhiszem h trackmaniának olyan sokkal nagyobb lenne a gépigénye ezeknél..<#vigyor3>

Szóval senki másnak nem volt ilyen akadás-gondja??

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ngcsnet
nekem is szokott néha. amiko sok pályaelem van egy helyen, meg most a tmsx-nél amikor rámegyek egymás után 10piros turbóra akkor szokott akadni..

Istencsászár
nem

edios
Nem,sima single volt.. azért nemtom h mi miatt lehetett,mer a demó nem csinált ilyet,meg egyébként semmilyen más játék se szokott szarakodni! lehet h ez a starforce bosszúja<#fejvakaras><#nyes>

ngcsnet
multiban történt ez?

edios
amd2500+,512DDR RAM (400mhz)

ngcsnet
kevés ram,cpu, sok pályaelem egy helyen..

edios
Hell!

Most hogy végre sikerült elindítani a játékot (álá DT4) akadt még1 kis gond,mégpedig az,hogy néhány pálya pár részén (mindig uott szinte) elkezd NAGGGGGYON szaggatni! Ez nem tudjátok h mitõl van/h lehet mexüntetni? Nem hiszem h a gépemmel van baj,bench-en 71FPS jött ki átlagba.. A legfrisebb CATALYST van fenn ha jól tom<#integet2><#kerdes>

ngcsnet
aha, na jó mostmár települ újra...

Istencsászár
egyszerû, ha nemre mész és ha akkor kilép akkor az igenre kell menni😄

ngcsnet

na leszedem a tms-t, mindjárt újrarakom, de erre mit válaszoljak? mert a mentések kellenek..

lehuztam a CD irot (egyben olvasó is, csak ez van a gépben), Daemon-ba mindent bekapcsoltam, de nem ment 😞

Istencsászár
jajj, dt4be is ugyan ugy lekell huzni mindent!!!

tegnap este mégis kipróbáltam, rászántam magam, minden emuláció options-öt bekapcsoltam, de ugyanugy nem megy 😞(((
lemondtam errõl a játékról 😞
de azárt kösz a segitséget

köszi, majd kiprobálom, de már visszaraktam a kábeleket, gépház vissza, stb.
hétvégén kirpobálom, és mégegyszer kösz.

Egyértelmû a válaszom: Kapcsolj be mindent!
RMPS-t igen, a többit nem

És bekapcsoltál minden emulációt a DT-ben?
sajnos nem indul most se 😞((
nincs vkinek vmi ötlete?

köszi a gyors választ 😉

Igen megy, kábel lehúz, daemonba berak, játék indít.
hi!
elindult vkinek a Daemon Tools 4-es verzióval?
hogy csinálta?
mert nkeem nem indul 😞

ngcsnet
de nálam 390mb... a full.

ngcsnet
csak azt tudnám hogy ha így kell linkekkel bénázni akkor minek a "frissítés" gomb a launcherban????

Mikiller
ja ja, tényleg <#kuss>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Istencsászár
mer ez update nemmegy külön csak az eredetire felrakva, a demoba meg kellett csomo +cucc hogy önállóan is mehessen

Mikiller
A Demo 322Mb volt, ez meg kevesebb?
Hogy lehet ez?<#vigyor4> de biztos így van

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Istencsászár
Ésssssssssss igen Trackmania Sunrise eXtreme OUT!!!!!

Trackmania Sunrise - eXtreme Upgrade Patch LETÖLTÉSE!!!! (315mb)

Oké, rendben, semmi gond! És bocs a hangnemért, én meg leharaptam a fejed. Egyábént jó, hogy elnézést kérsz, erre, így 2005-ben sajnos nem sok ember képes! Tényleg semmi gond!

BunDevil

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

[HUN]FaTaL
lol amúgy nekem elindult rw-vel de csak valami noname-el

http://goo.gl/gd6Zi5