TrackMania Sunrise & eXtreme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki mondja már el legyen szíves, hogy kell autókat betenni.
leszedtem zip-eket amiben vannak dds Gbx wav txt fájlok. Melyiket hová kell bemásolni?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
vagy tévedésben vagyok? 😊
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Van egy problémám, még rögtön a legelején, a TheCage nevû platfrom pályan. Hiába megyek át a célvonalon, nem lesz vége a versenynek. Minden checkpointon átmentem.
Tapasztalt valaki hasonlót?
(tört verzióm van)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert kellene nekem!!!
gondolom az nem Starforce-os...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
tudtok segíteni?
mindent úgy csináltam, ahogy a FAQ-ban le van írva és most a védelem azt kéri, hogy indítsam újra a gépet.. ennek így kell lennie??
Szóval senki másnak nem volt ilyen akadás-gondja??
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Most hogy végre sikerült elindítani a játékot (álá DT4) akadt még1 kis gond,mégpedig az,hogy néhány pálya pár részén (mindig uott szinte) elkezd NAGGGGGYON szaggatni! Ez nem tudjátok h mitõl van/h lehet mexüntetni? Nem hiszem h a gépemmel van baj,bench-en 71FPS jött ki átlagba.. A legfrisebb CATALYST van fenn ha jól tom<#integet2>#integet2><#kerdes>#kerdes>
lemondtam errõl a játékról 😞
de azárt kösz a segitséget
hétvégén kirpobálom, és mégegyszer kösz.
nincs vkinek vmi ötlete?
elindult vkinek a Daemon Tools 4-es verzióval?
hogy csinálta?
mert nkeem nem indul 😞
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Hogy lehet ez?<#vigyor4>#vigyor4> de biztos így van
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Trackmania Sunrise - eXtreme Upgrade Patch LETÖLTÉSE!!!! (315mb)
BunDevil
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/