1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#1335 Hi all! A sunrise.tm-exchange.com oldalról letöltött track-ekkel mit kell csinálni? Hova kell másolni őket? -
#1334 csak annyit hogy nem mi kezdtük sőt fel is ajánlottuk nekik hogy dobjuk össze kettőnk erejét és nyissunk egy teljesen független KÖZÖS portált! mondanom se kell rögtön elküldtek minket mind egy nem lényeg én csak egy ártatlan reklámot helyeztem el hogy megnézzék a mi oldalunkat is és legyn választási lehetőség! Legalább is az élet erről szól a választásról és hidd el nem mi leszünk az egyetlen olyan csapat aki fog portált, oldalt, clánt csinálni! -
#1333 szal, ne itt vitázzatok, ne itt hirdesd az oldalt/fórumot, tény hogy ngcs hamarabb csinálta mint it, de a 2ő nemzárja ki 1mást csak ne vitázzatok és ne egymásra mutogassatok ki miben jobb thx.. -
Danny L #1332 Azért írtunk ide mert aki sunrise-al játszott/játszik az tuti megnézni a nationst is. Örülök, hogy csináltatok TM portált (mondjuk a portál kicsit erős), mi TMN portált próbálunk készíteni sajnos nem éppen békés hangulatban mert egy-két tízenéves srác póbál erősködni, hogy ők a királyok mert övék az első magyar TM portál és leugatnak. Ha ennyit tudtok sajnálni tudlak titeket, sztem hagyjuk egymást békén mindenki úgy népszerűsítse az oldalját ahogy tudja a közönség majd
választ. -
Danny L #1331 Na most NGCS az lehet hogy pár napos trackmania tapasztalatunk van ami mondjuk nem igaz, annál azért több, de ahhoz hogy egy oldalt készíts ahhoz nem trackmania tapasztalat kell szerintem. Nem értem mit kell itt a melledet verni, akár hogy is erőlködsz lesznek más trackmania oldalak is nem csak a miénk más is ráadja a fejét. Ha ez nem tetszik akkor ez a világ nem neked való. -
XerPY #1325 Az alább írt dolog a TM nationsra vonatkozik de elméletileg a dedikált szerver jó mind3-hoz!!
lécci segítsetek!! -
XerPY #1324 Sziasztok!!
Lenne egy olyan problémám, hogy a szerveremre nem tudnak feljönni mert valami couldnt contact the server jön ki és utána valami kód.
Nem tudjátok hogy mi lehet a baj és miért nem tudnak csatlakozni hozzám?
És mégegy valaki tudja hogy hogy lehet dedikált szervert indítani? köszi
XerPY
-
pocsoke #1323 Hello A TrackMania Sunrise teljes Játék -
#1322 lál
-
Cool-spot #1321 Köszi
-
Cool-spot #1320 Miért nem engedi az AA beállitását? Geforce 4 titanium 4200 Turbom van. Eddig minden jatek engedte. Igy most kénytelen vagok driverben állitani, de ha jol tudom az mindig egy kevés teljesitmény csokkenéssel jár nem?
-
Cool-spot #1319 Értem. Köszi a segitséget :) -
#1318 igen, ezt nem tudja senki, gbx-et 3ds-be nem igazán lehet....de meg lehet szerezni a modell-templatékat 3ds formátumban.. -
Cool-spot #1317 Mivel tudom max formátumra kovenrtálni :P Najo csak vicc volt :)
-
#1316 nincs, vagy van, dolgozd át a kocsi modelljét 3dsmaxban -
Cool-spot #1315 Nincs más megoldás? -
#1314 ha lejjebb veszed a grafikát -
Cool-spot #1313 Sziasztok! Lehetséges valahogy besötétiteni a letöltött kocsik ablakait? Idegesit hogy nincsen benne vezeto, habár szépen kidolgozott némelyik kocsinál a belső tér. De hát én már csak ilyen vagyok :) Szoval lehetséges a sötétités?
-
#1312 thx -
#1311 #974 -
#1310 elöbb lett említve!
#1292 -
#1309 hova kell berakni a letöltött autókat? -
#1308 megoldva -
#1307 http://skincenter.tm-community.com/
itt találtam tök jó skint/autót de hogy lehet innen letölteni? -
#1306 jó játék az egyszer biztos, csak rá kell érezni az izére -
#1305 a játékot még májusban vettem Londonban amikor itthon még nem volt. Aztán felraktam játszottam vele 5 napot és leszedtem. Most gondoltam felrakom hát :P -
#1304 semmi probléma:) -
#1303 jó, semmi. és bocs. -
#1302 mivan? -
#1301 ott a bannerban a link ez -
#1300 De mi az hogy demo a cucc mellet? ( a trailerek fölött) -
#1299 és telepísd rá az extremet a sima tms-re -
#1298 az extreme az egy updtade, egyszerűen le tudod tölteni a fejlác alatti gombbal -
#1297 Bocs a lámaságomért de lenne egy kérdésem
Nekem megvan eredetiben a sunrise. honnan tudom megszerezni a full extremet? vagy az ingyenes? vagy hogy van? ha warezos akkor tudok normálisan játszani minden bíbelődés nélkül ha eredeti a sunrise?
valaki magyarázza már ezt nekem -
#1296 ok,kösz meg minden amit eddig mondtál nationsal kapcsolatban is -
#1295 az extreme csak egy update (frissítés) tms-hez -
#1294 nem -
#1293 Hali!
Játszottam a nationsal és az eddig kijött összes trackmania demoval.Nos az lenne a kérdésem hogy az extreme működik-e önmagában a sunrise nélkül?? -
#1292 innen
és a gamedata/skins/vehicles/-megfelelő környezet (island,bay,coast)-ba kell rakni -
NeverMind8 #1291 hali! Azt szeretném megkérdezni, hogy új kocsikat honnan lehet letölteni a játékhoz? És azokat melyik mappába kell behelyezni? Előre is köszönöm!