1619
Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!
TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!
-
#1375 okés köszi. jobb mint a nations csak most perpill nincs 7000ft-m, megvárom míg lejjebbmegy az ára:) -
#1374 nem megy, erről már beszéltünk, és sehogyse fog menni, hacsak nem szerzel 1 használatok kívüli serialt -
#1373 NGCS: nem tudod, a warez TMS megy multiban? -
#1372 jah sry én TMSe-nek hívom:D -
#1371 thx -
#1370 gamedata/skins/island/Music -
#1369 a demobol ki lehet vhogy venni a zenéket? -
#1368 jah tmsx;) -
#1367 Szerintem így gondolta Fatal: TMS=TrackMania Sunrise, TMSE=TrackMania Sunrise Extreme.
-
#1366 TMSe? egy új update? még nem is hallottam róla:| -
#1365 hát nem azért fizettél 7000 forintot hogy utána 4000ért még a tmo-t is megvedd:\ -
#1364 a TMS-hez elég az alap TMS, a TMSe-hez kell a TMS -
#1363 Sziasztok, az lenne a kérdésem, ha játszani akarok a TMS-el, ahhoz kell az alap TM, vagy elég csak a TMS ? -
#1362 bár nem patch, inkább kiegészítő a nadeo jóvoltából -
#1361 update, frissítés, patch, ahogy tetszik -
PCMAXI #1360 Mi az az extreme update?
-
#1359 de a TMS sokkal jobb mint TMN;) -
#1358 vagy játszon a nationsel ott még magyar szerver is van:) -
#1357 a sima TMS-el már nem jáccik senki, rakd fel a TMSX-et és fogsz találni szervert. magyart nemigen, de azér vagyunk 1-2-en magyarok is xÐ -
#1356 !!! Sunrise eXtreme update letölthető !!!innen -
CCSCsibe #1355 köszi már jó! viszavittem és megvettem ugyan azr máshol és jó! csak nincs szerver! ti játszotok még vele? -
#1354 ha sehogy sem jó vidd vissza mihamarabb vagy irj lelevelet a nadeonak... -
#1353 hibás login....hát nemtom, próbálj más neveket, lehet h vanak olyan karakterek amiket nem szeret :S -
#1352 hát valszeg azért hibás, mert már használatban van a login -
CCSCsibe #1351 ja és a boltban ez az egy volt ami kivolt állítva! -
CCSCsibe #1350 lenne egy kérdésem! ma megvettem az 576 onlineben a sunriset! van hozzá cd kulcs de ha interneten akarok profilt csinálni akkor mindig ezt írja ki: nem tudtam létrehozni a profilt! hibás login! pedig még most akarom létrehozni a logint már hibásnak jelzi! a cdhez nemkelett volna kapmnom egy logint és egy jelszót? valaki tud segíteni? -
#1349 Budapest Mod (Bay) download, infos & pics -
#1348 jah:)) -
#1347 warez, mert ha vetted volna akkor nem az lenne kiirva hogy Please Wait, hanem az hogy Kérlek várj.. xÐ -
#1346 warez? egyébként nekem is több percig kell várni a plz waitnál:XÐ -
#1345 Sziasztok simán elindul meg minden a cucc csak ha felrakom hozzá a eXtreme updatet akkor indulásnál a fekete ablak Please Wait nál meg áll és vége csak resetelni lehet ez miért lehet? kösz előre is. -
#1344 persze ez még igencsak béta verzió -
#1343 [URL=http://alf.red.free.fr/dlMod/images/wip/29/big/6.jpg]TMS - Bay - Budapest Mod - készítő: ÉN^^[/URL] -
#1342 kiegészítő, szóval kell hozzá a TMS -
pocsoke #1341 Hello a Trackmania sunrise extreme update teljes verzió? -
#1340 reklám az reklám, mégha 1 helyre irod be nem feltünő, de te töb helyre beszúrtad és sgn ez nem elfogadott ezér is töröltem és szoltam hogy itt ne... -
#1339 szerintem az hogy beírtunk egy reklámot az még nem agressziv és nem spam! Amugy szerintem nem iss inkább reklám mert ugy fogalmaztam meg az egészet mint egy nagy kérést :) -
#1338 pontosan, nekem CSAK itt a fórumon való agresszív reklámozással(spam)-al volt bajom. -
#1337 nem tudom szerintem nem igy van nagyon sok fejlesztő (honlap, portál) csapat csinállja ugyan ezt! Én csak annyit várok el hogy ne igy beszéljen a mi oldalunkról és az ővékéről meg ne ugy hogy már van egy és akkor senki ne csináljon többet! Érted mi a lényeg nem? -
#1336 az nembaj mondom 2ő elfér egymás mellett mer az az ő munkája ezmeg a tied... mindeki csinálja a sajtátját... erről a közös munkárol meg annyit hogy 1ik fél mindig aztfogja érezni hogy az ő munkája felesleges volt és csak szánalombol vették be ebbe hogy ne legyen "konkurencia"...