TrackMania Sunrise & eXtreme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
itt találtam tök jó skint/autót de hogy lehet innen letölteni?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem megvan eredetiben a sunrise. honnan tudom megszerezni a full extremet? vagy az ingyenes? vagy hogy van? ha warezos akkor tudok normálisan játszani minden bíbelõdés nélkül ha eredeti a sunrise?
valaki magyarázza már ezt nekem
http://flickr.com/photos/zolika90/
Játszottam a nationsal és az eddig kijött összes trackmania demoval.Nos az lenne a kérdésem hogy az extreme mûködik-e önmagában a sunrise nélkül??
http://flickr.com/photos/zolika90/
olvasd el ezt
vagy
kihúzol mindent, felrakod a dt4-et, sf nightmare ( disable cd,node ) és gém indít
többet ne kérdezz mer az már a te magánproblémád, ha igyse megy vedd meg ha annyira kell.. továbbiakban törlöm a warez kérdéseket!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
GAMEPADdal nyomja valaki? Van valami patch a gamehoz vagy config file stb amivel be lehet allitani a gombokat, mert default gomb kiosztas nagyon idegesitö...a jatekban meg a launch-kor megjelenö konfig ablakban viszont loizét sem lehet konfigolni, hiaba van ott az "input" fül.
Letöltöm, összeillesztem, lesz belõle két fájl: tmsunrise_patched.mdf (833034kb) és tmsunrise_patched.mds (27kb) tápot kíhúzom a dvd-íróból, Daemon 4-be bemountolom (fura, de nem indul az autorun és többször is lefagyott a totalcommander míg a g: virtuális (megjegyzem egyetlen) meghajtóban voltam), feltelpítem. Telepítés végén felajánlja, hogy indítsam a játékot, elindítom. Amikor kérdi, hogy kell-e update akkor nemleges válasz. Itt kéri elõször a cd-keyt. Beírom: KRXM-DXGX-CNX4-BNXF-WJJ (tudom hogy a legelsõ x kicsi, de úgysem lehet kicsivel írni😛) elõjön a elõmenü ahol beállíthatom a grafikát stb és rányomok a play game-ra. Itt elkezdi a cd-checking-et, van, hogy rendesen végigmegy, majd kiírja hogy: nemlicenszelt cd - tedd másik meghajtóba - rossz cdkulcs. HA iylenkor a retryre nyomok akkor kéri a cd-keyt, nah itt a fentebb említett és a FAQ-ban található cd-key-re mindig azt írja, hogy invalid akár kötõjellel csinálom, akár nem. Ha a cd-checking nem megy végig rendesen, hanem a felénél kifagy akkor 5 perc múlva azt írja ki, hogy nem licenszelt cd van a meghajtóban. Nah mondom a k*rva anyád, megyek gyorsan megnézem a prince of persia 3-at (3.6-os straforce) hamár úgyis levan húzva a meghajtó, meg fel is van téve. Az gond nélkül elindult. Sajnos a FAQ-ban leírt módszert nincs lehetõségem kipróbálni sem pedig RW-re kiírni. Ha valakinek van ötlete az szóljon. THX
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://goo.gl/gd6Zi5
nekem sem indul el sehogysem
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
érdekes nekem annyi volt hogy lehuztam a meghajtót,inditom az SFcure01-et,és már megyis a játék...semmi kiirás nemkell
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Get a life!