1619

Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!

TrackMania-CarPark | TrackManiaSunrise.com | TM-Community | SkinCenter.tm
!!! Sunrise eXtreme update innen letölthető !!!

• [HUN]FaTaL
    okés köszi. jobb mint a nations csak most perpill nincs 7000ft-m, megvárom míg lejjebbmegy az ára:)
  • ngcsnet
    nem megy, erről már beszéltünk, és sehogyse fog menni, hacsak nem szerzel 1 használatok kívüli serialt
  • [HUN]FaTaL
    NGCS: nem tudod, a warez TMS megy multiban?
  • [HUN]FaTaL
    jah sry én TMSe-nek hívom:D
  • Guer
    thx
  • ngcsnet
    gamedata/skins/island/Music
  • Guer
    a demobol ki lehet vhogy venni a zenéket?
  • ngcsnet
    jah tmsx;)
  • Mikiller
    Szerintem így gondolta Fatal: TMS=TrackMania Sunrise, TMSE=TrackMania Sunrise Extreme.
  • ngcsnet
    TMSe? egy új update? még nem is hallottam róla:|
  • ngcsnet
    hát nem azért fizettél 7000 forintot hogy utána 4000ért még a tmo-t is megvedd:\
  • [HUN]FaTaL
    a TMS-hez elég az alap TMS, a TMSe-hez kell a TMS
  • Fradiboy
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, ha játszani akarok a TMS-el, ahhoz kell az alap TM, vagy elég csak a TMS ?
  • ngcsnet
    bár nem patch, inkább kiegészítő a nadeo jóvoltából
  • ngcsnet
    update, frissítés, patch, ahogy tetszik
  • PCMAXI
    Mi az az extreme update?
  • ngcsnet
    de a TMS sokkal jobb mint TMN;)
  • [HUN]FaTaL
    vagy játszon a nationsel ott még magyar szerver is van:)
  • ngcsnet
    a sima TMS-el már nem jáccik senki, rakd fel a TMSX-et és fogsz találni szervert. magyart nemigen, de azér vagyunk 1-2-en magyarok is xÐ
  • ngcsnet
    !!! Sunrise eXtreme update letölthető !!!innen
  • CCSCsibe
    köszi már jó! viszavittem és megvettem ugyan azr máshol és jó! csak nincs szerver! ti játszotok még vele?
  • Istencsászár
    ha sehogy sem jó vidd vissza mihamarabb vagy irj lelevelet a nadeonak...
  • ngcsnet
    hibás login....hát nemtom, próbálj más neveket, lehet h vanak olyan karakterek amiket nem szeret :S
  • ngcsnet
    hát valszeg azért hibás, mert már használatban van a login
  • CCSCsibe
    ja és a boltban ez az egy volt ami kivolt állítva!
  • CCSCsibe
    lenne egy kérdésem! ma megvettem az 576 onlineben a sunriset! van hozzá cd kulcs de ha interneten akarok profilt csinálni akkor mindig ezt írja ki: nem tudtam létrehozni a profilt! hibás login! pedig még most akarom létrehozni a logint már hibásnak jelzi! a cdhez nemkelett volna kapmnom egy logint és egy jelszót? valaki tud segíteni?
  • ngcsnet
    Budapest Mod (Bay) download, infos & pics
  • Istencsászár
    jah:))
  • ngcsnet
    warez, mert ha vetted volna akkor nem az lenne kiirva hogy Please Wait, hanem az hogy Kérlek várj.. xÐ
  • ngcsnet
    warez? egyébként nekem is több percig kell várni a plz waitnál:XÐ
  • Katun
    Sziasztok simán elindul meg minden a cucc csak ha felrakom hozzá a eXtreme updatet akkor indulásnál a fekete ablak Please Wait nál meg áll és vége csak resetelni lehet ez miért lehet? kösz előre is.
  • ngcsnet
    persze ez még igencsak béta verzió
  • ngcsnet
    [URL=http://alf.red.free.fr/dlMod/images/wip/29/big/6.jpg]TMS - Bay - Budapest Mod - készítő: ÉN^^[/URL]
  • Istencsászár
    kiegészítő, szóval kell hozzá a TMS
  • pocsoke
    Hello a Trackmania sunrise extreme update teljes verzió?
  • Istencsászár
    reklám az reklám, mégha 1 helyre irod be nem feltünő, de te töb helyre beszúrtad és sgn ez nem elfogadott ezér is töröltem és szoltam hogy itt ne...
  • dekk
    szerintem az hogy beírtunk egy reklámot az még nem agressziv és nem spam! Amugy szerintem nem iss inkább reklám mert ugy fogalmaztam meg az egészet mint egy nagy kérést :)
  • ngcsnet
    pontosan, nekem CSAK itt a fórumon való agresszív reklámozással(spam)-al volt bajom.
  • dekk
    nem tudom szerintem nem igy van nagyon sok fejlesztő (honlap, portál) csapat csinállja ugyan ezt! Én csak annyit várok el hogy ne igy beszéljen a mi oldalunkról és az ővékéről meg ne ugy hogy már van egy és akkor senki ne csináljon többet! Érted mi a lényeg nem?
  • Istencsászár
    az nembaj mondom 2ő elfér egymás mellett mer az az ő munkája ezmeg a tied... mindeki csinálja a sajtátját... erről a közös munkárol meg annyit hogy 1ik fél mindig aztfogja érezni hogy az ő munkája felesleges volt és csak szánalombol vették be ebbe hogy ne legyen "konkurencia"...